saol kuzucumgeçmiş olsun canım..Hayırlısıyla atlatın inşallah..sen dediğin gibi dinlen sonra gel sıkma canını..hayırlısı herşeyin..Acil şifalar dilerim..
Ellerine sağlık canım15 OCAK 2016 LİSTEMİZ
1.cakmel% 1.345 2.woody453 %0.99
3.Girlboymom%0.710
Korumada olan
Kaneell
Azıcık ucundan kaçıran
Sersum
Gelmeyenler
Safansarı
Ficans
Haftaya listede olan
Leylak başlangıç 85.7
15 OCAK 2016 LİSTEMİZ
3.Girlboymom%0.710
Korumada olan
Kaneell
Azıcık ucundan kaçıran
Sersum
Gelmeyenler
Safansarı
Ficans
Haftaya listede olan
Leylak başlangıç 85.7
Tebrikler ve eline sağlık çakmel
Eline sağlık Can'ım bu sevgi dolu liste için .. Tartıda kaybettiğimiz Neşe'miz değil kilomuzmolsun efendim .. Kilomuzu Neşe'mize bağlamayalım .. İllaki gidecek ballar bu kilolar .. İstikrar şart
Allah yardımcınız olsun,öyle çabuk geçiyor ki Zaman insan uykusuz kaldığı günleri o küçücük elleri izlemeyi özlüyor.tarifinizde süper görünüyorGünaydın ballar
Kızım çok kötü uyudu bu gece .. Annenin de doğal olarak Gece uykusu sıfır ....
Yediklerime gelince
Sabah : Kendi yaptığım sucuktan sucuklu yumurta ve karatay muffin , zeytin , peynir , kahve
Eki Görüntüle 1746179
Tarif : 3 yemek kasigi badem unu ( bademi un haline getiriyorum rondo da bir avuç bademden bir çay bardağı çıkıyor ) , 3 Yumurta , 1 cay bardagi süt, rendelenmis kasar .. Hepsini karıştırıp kalıba dökün ( süslemek isterseniz susam veya çörek otu veya chai ile süsleyenebir ) 200 derecede 15 dk pişirin.. Harika oluyor .. Her gün kuruyemiş yemek istemeyenlere sağlıklı bir alternatif
amin canım nasıl olsa atlatırlar gençler allah dermansız dert vermesin doğru söylüyorsuncanım hoşgeldin çok özledim yawww
leylağım da geldi
geçmiş olsun canım kızına..valla filizim benim kızda 2 kist var dediler biliyosun..dr.normal dedi..tahliller normal çıktı sadece 3-4 ay sonra bir daha ultrason yaparız dedi.. büyük ihtimalle kistler kaybolur dedi ama ara kanaması devam ediyor ayda 1-2 gün..ona da normal dedi..Allah dermansız dert vermesin..ben de yedikleri içtikleri etkiliyor diye düşünüyorum..zaten 2 aydır yemekhaneye yazdırdım bunun için sulu yemek yiyiyor artık çok şükür..tavuk yemekten kurtuldu..
insan ne yapacağını şaşırıyor..
ayy tam net geldi dediniz kablolar çalındı haa..şerefsizler.yaaa...insan nasıl sinir olur..İnşallah biran önce hallolurda gelirsin canım..1 hafta bildirim yapıp kilonu yazar sonra girersin listeye bebeemm..verelim gari bu kiloları...
saç önemli ben de sinir olurum öyle bu sana olmaz ben yaparım diyen kafasına göre takılan kuaförlere..ben de gölge yaptırdım..kendi saçım üzerine ilk defa bir kuaför ben boya üstüne gölgeye karşıyım dedi bir sevindim..hep önce boya diyorlardı..tam istediğim gibi oldu..bir daha bırakmam o kuaförümü bende..canım sert sert daha kötü olur azcık kestir ne olacak uzar gene kıss...
bugün nöbetten çıktım berbattı..hele bu sıra üst üste 18 ve 21 inde de var napıcam bakalım röntgende tadilar var sefil halde çalışıyoruz sorma berabat27 si son nöbetim sonra 2 hafta izne ayrılıcam dinlenicem inşallah
dün yedim zaten çok pişman oldum ama çalışırken de aç olmuyor ki full ayaktaydım mahfoldum..off off bi şu emeklilik gelse yeter gariitabii kızlar okurken ne mümkün..Allah sağlık versin napalım
ben de yazdım da yazdım..inşallah okursun..öpüyorum senii
Listeye giremedim bu hafta15 OCAK 2016 LİSTEMİZ
3.Girlboymom%0.710
Korumada olan
Kaneell
Azıcık ucundan kaçıran
Sersum
Gelmeyenler
Safansarı
Ficans
Haftaya listede olan
Leylak başlangıç 85.7
Canim cok cok uzuluyorumEki Görüntüle 1745580 Yorumsuz .. Ülkemizde olup biten pek çok şey söz konusu olduğunda milletimizin tepkisizliği hepimizi üzüyor elbette ki... Ancak sorumluluğunun bilincinde olmamasının/sorumluluğuna sahip çıkmamasının suçu da günahı da pek çok nedenle (şartlandırma, şantaj, gözdağı vb, vb...) milletimizi bu acınacak hâle düşürenlerindir... Umarım ve dilerim ki bu yaptıklarının bedelini iki cihanda misliyle öderler... Hatırlatmak isterim: Bu bir beddua değil içten gelen bir temennidir sadece...
Çok kıymetli abimizden alıntıdır ki duygularım tamamen bu yöndedir
Canim cok cok uzuluyorum
Rabbim insallah drvletimizi dusman gozlerden sakinsin.
Ah canım geçer bu günler özlersin bile..Allah sağlık versin yeter..Günaydın ballar
Kızım çok kötü uyudu bu gece .. Annenin de doğal olarak Gece uykusu sıfır ....
Yediklerime gelince
Sabah : Kendi yaptığım sucuktan sucuklu yumurta ve karatay muffin , zeytin , peynir , kahve
Eki Görüntüle 1746179
Tarif : 3 yemek kasigi badem unu ( bademi un haline getiriyorum rondo da bir avuç bademden bir çay bardağı çıkıyor ) , 3 Yumurta , 1 cay bardagi süt, rendelenmis kasar .. Hepsini karıştırıp kalıba dökün ( süslemek isterseniz susam veya çörek otu veya chai ile süsleyenebir ) 200 derecede 15 dk pişirin.. Harika oluyor .. Her gün kuruyemiş yemek istemeyenlere sağlıklı bir alternatif
aynen katılıyorum..çok çabuk büyüyorlar..özlüyor insan..Allah yardımcınız olsun,öyle çabuk geçiyor ki Zaman insan uykusuz kaldığı günleri o küçücük elleri izlemeyi özlüyor.tarifinizde süper görünüyor
Amin canımamin canım nasıl olsa atlatırlar gençler allah dermansız dert vermesin doğru söylüyorsun
ahhh sersumcum sorma kablo işini hala uğraşıyorlar bende kavuşmayı bekliyom ne çok alışmışız birbirimize insan ayrılınca fark ediyo
saçların ço doğal durmuştur eminim dediğin gibi daha güzel oluyor güle güle kullan balım
yaptırınca kestiricem uçlarından o kadar bakıma bu kadar oldu
hak etmişsin kuzum izini iple çekiyondur izinlerde olmasa nolurdu teşvik etmek gibi olmasın ama senin yemende normal insanın aklına yemek içmek gelir önemli olan yılmamak burda olmak çok fark ediyo daha dikkatli oluyo insan
canım hiç okumammı hasretle okudum yazılarını özlemişim kıs öpüyorum
Başın sağolsun..Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun canım...Listeye giremedim bu hafta
Dedemi kaybettim ve sehir disina ciktim
Bir inceki gun eve geldik
Cuma bildirim veririm insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?