Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

İyi akşamlar ballar
Yediklerimi yazayım .. Regl devam ediyor .. Çok fanatik bir şekil de .. Çok sinir bozucu ..

Neyse ..

Sabah :
Sucuklu yumurta , peynir , zeytin , kahve ve 2 dilim ekmek ( evde kIım için yaptığım ama çok cızzzz biliyorum evde badem kalmamıştı mecburen oldu )

Öğle : dışarıda kahve , bir elma

Akşam : zeytin yağlı pırasa , fırında somon ve alkolsüz malt içecek ( sütüm çok azaldı bi derece artsın diye )

Yemekten sonra da Türk kahvesi içtim ..

Şimdi bol bol bol su

Kızlar d vitamini ve omega 3 almayı unutmayın .. Faydaları çok fazla ve günü kanıtlanmış hiç bir zararları yok .. Tekman etkileri : zayıflamayı hızlandırmaları

15 OCAK 2016 LİSTEMİZ

1.cakmel% 1.3452.woody453 %0.99

3.Girlboymom%0.710

Korumada olan
Kaneell

Azıcık ucundan kaçıran

Sersum

Gelmeyenler

Safansarı
Ficans

Haftaya listede olan
Leylak başlangıç 85.7

Eline sağlık Can'ım bu sevgi dolu liste için .. Tartıda kaybettiğimiz Neşe'miz değil kilomuzmolsun efendim .. Kilomuzu Neşe'mize bağlamayalım .. İllaki gidecek ballar bu kilolar .. İstikrar şart
15 OCAK 2016 LİSTEMİZ

3.Girlboymom%0.710

Korumada olan
Kaneell

Azıcık ucundan kaçıran

Sersum

Gelmeyenler

Safansarı
Ficans

Haftaya listede olan
Leylak başlangıç 85.7

Günaydın ballar
Kızım çok kötü uyudu bu gece .. Annenin de doğal olarak Gece uykusu sıfır ....

Yediklerime gelince
Sabah : Kendi yaptığım sucuktan sucuklu yumurta ve karatay muffin , zeytin , peynir , kahve

Tarif : 3 yemek kasigi badem unu ( bademi un haline getiriyorum rondo da bir avuç bademden bir çay bardağı çıkıyor ) , 3 Yumurta , 1 cay bardagi süt, rendelenmis kasar .. Hepsini karıştırıp kalıba dökün ( süslemek isterseniz susam veya çörek otu veya chai ile süsleyenebir ) 200 derecede 15 dk pişirin.. Harika oluyor .. Her gün kuruyemiş yemek istemeyenlere sağlıklı bir alternatif

Tebrikler ve eline sağlık çakmel

Eline sağlık Can'ım bu sevgi dolu liste için .. Tartıda kaybettiğimiz Neşe'miz değil kilomuzmolsun efendim .. Kilomuzu Neşe'mize bağlamayalım .. İllaki gidecek ballar bu kilolar .. İstikrar şart

Siz böyle güzel şeyler yazarsanız tüm listeleri ben yaparım

Teşekkürler... İnşallah kaybettiğimiz tek şey kilolar olsun.

Kaneelcim tarifin müthiş denicem inşallah...

Allah yardımcınız olsun,öyle çabuk geçiyor ki Zaman insan uykusuz kaldığı günleri o küçücük elleri izlemeyi özlüyor.tarifinizde süper görünüyor

amin canım nasıl olsa atlatırlar gençler allah dermansız dert vermesin doğru söylüyorsun
ahhh sersumcum sorma kablo işini hala uğraşıyorlar bende kavuşmayı bekliyom ne çok alışmışız birbirimize insan ayrılınca fark ediyo
saçların ço doğal durmuştur eminim dediğin gibi daha güzel oluyor güle güle kullan balım
yaptırınca kestiricem uçlarından o kadar bakıma bu kadar oldu
hak etmişsin kuzum izini iple çekiyondur izinlerde olmasa nolurdu teşvik etmek gibi olmasın ama senin yemende normal insanın aklına yemek içmek gelir önemli olan yılmamak burda olmak çok fark ediyo daha dikkatli oluyo insan
canım hiç okumammı hasretle okudum yazılarını özlemişim kıs öpüyorum

15 OCAK 2016 LİSTEMİZ

3.Girlboymom%0.710

Korumada olan
Kaneell

Azıcık ucundan kaçıran

Sersum

Gelmeyenler

Safansarı
Ficans

Haftaya listede olan
Leylak başlangıç 85.7
Listeye giremedim bu hafta
Dedemi kaybettim ve sehir disina ciktim
Bir inceki gun eve geldik
Cuma bildirim veririm insallah

Canim cok cok uzuluyorum
Rabbim insallah drvletimizi dusman gozlerden sakinsin.

Canim cok cok uzuluyorum
Rabbim insallah drvletimizi dusman gozlerden sakinsin.

Amin inşallah canım.
Mekanı cennet olsun inşallah.inna lillâhi ve inna ileyhi raciun. Hepimiz şuan varız ya 1 saniye sonrası... hesap günü pişman olanlardan etmesin mevlam.

Ülkemin akademisyeni bile hain!
Allahım koruyor bu şehadet yurdunu ve koruyacak da İnşallah.

Ah canım geçer bu günler özlersin bile..Allah sağlık versin yeter..
bu tarifini bir yapamadım..inşallah yapıcam bu sefer..
Allah yardımcınız olsun,öyle çabuk geçiyor ki Zaman insan uykusuz kaldığı günleri o küçücük elleri izlemeyi özlüyor.tarifinizde süper görünüyor
aynen katılıyorum..çok çabuk büyüyorlar..özlüyor insan..
Amin canım
Kıyamam yaa..ne internetmiş be kızım bi bağlayamadılar..şanssızlık şanssızlık üstüne..neyse geç olsun güç olmasın
sağol tatlımburada olmak çok farkediyor valla insan sorumlu hissediyor kendini

Listeye giremedim bu hafta
Dedemi kaybettim ve sehir disina ciktim
Bir inceki gun eve geldik
Cuma bildirim veririm insallah
Başın sağolsun..Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…