oooo kimseler yok gene cakmel
le ben götürüyoruz topiği..kızlar kaçamaklardasınız galibaa
bugün daha iyiyim galiba,
kahvaltım
yumurta salatası
2 dilim hindi salam
3 ceviz 2 kayısı
adaçayı
geçmiş olsun sersumcum netimiz geldi sonundabildirimlere yarın başlıyorum
ayrıca kızımı kontrole götürücez bakalım kistler ne alemde işallah herşey yolunda gider
öpüyorum hepinizi
geçmiş olsun sersumcum netimiz geldi sonundabildirimlere yarın başlıyorum
ayrıca kızımı kontrole götürücez bakalım kistler ne alemde işallah herşey yolunda gider
öpüyorum hepinizi
sağol canım..öksürük tıksırık gidiyor işte
yaşasınnn çok sevindim hoşgeldin bebeeemm
off sorma bizimkinin de ara kanaması hep oluyor..soğan kürü başlıycam sonra ultrasona götürücem bakalım...
inşallah atlatırlar..
İyi geceler kızlar nasılsınız..biz iyiyiz kızımı geniz eti ameliyati etti edin sandigimdan daha kolay oldu şükürler olsun..yarin karne verme ve okul kahvaltısı var ..salı günü platesle tekrar aranızdayım ebru sallı yapicam
İyi geceler kızlar nasılsınız..biz iyiyiz kızımı geniz eti ameliyati etti edin sandigimdan daha kolay oldu şükürler olsun..yarin karne verme ve okul kahvaltısı var ..salı günü platesle tekrar aranızdayım ebru sallı yapicam
7 şubat eşimin doğum günü ona sürpriz iznik gölü kenarında bungolowlardan oluşan bir otelde yer ayırttım 1 gece..çok helecanlıyım..umarım beğeniriz..resim atarım size...
7 şubat eşimin doğum günü ona sürpriz iznik gölü kenarında bungolowlardan oluşan bir otelde yer ayırttım 1 gece..çok helecanlıyım..umarım beğeniriz..resim atarım size...
Eminim begenirsin tatlım karda bungalovdan iyisi olmaz abantta kalmistik bizde hatta balayimizi orda yaptik karda mangal köfte kızak keyfi super tercih inş güzel ge cer
Eminim begenirsin tatlım karda bungalovdan iyisi olmaz abantta kalmistik bizde hatta balayimizi orda yaptik karda mangal köfte kızak keyfi super tercih inş güzel ge cer
sağol canım..öksürük tıksırık gidiyor işte
yaşasınnn çok sevindim hoşgeldin bebeeemm
off sorma bizimkinin de ara kanaması hep oluyor..soğan kürü başlıycam sonra ultrasona götürücem bakalım...
inşallah atlatırlar..
sersumcum güzel bi düşünce eşin çok beğenecek
sonunda aranıza döndüm
ilk menümü yazayım
sabah=1 tam .b. ekmeğii üstüne fındık ezmesi haş haş biz bunu çok tuttuk eşimle çok oşumuza gidiyo
1 yumurta +peynir+zeytin+çay+ceviz
öğlen=leblebi+çay
akşam=4 kaşık bulgur pilavı+az tavuk+salata
kızımı konrole götürdük çok şükür kistler yok olmuş konrol hapını 2 kutu daha içecekmiş cuma başlıcak herşey yolunda gitti çok şükür
benimde regl bugün bitti tam gaz başladım yola devam bakalım