hoşbulduk canım burda olmak çok güzel
inşallah canım...sersumcum güzel bi düşünce eşin çok beğenecek
sonunda aranıza döndüm
ilk menümü yazayım
sabah=1 tam .b. ekmeğii üstüne fındık ezmesi haş haş biz bunu çok tuttuk eşimle çok oşumuza gidiyo
1 yumurta +peynir+zeytin+çay+ceviz
öğlen=leblebi+çay
akşam=4 kaşık bulgur pilavı+az tavuk+salata
kızımı konrole götürdük çok şükür kistler yok olmuş konrol hapını 2 kutu daha içecekmiş cuma başlıcak herşey yolunda gitti çok şükür
benimde regl bugün bitti tam gaz başladım yola devam bakalım
Geçmiş olsun Can'ımİyi geceler kızlar nasılsınız..biz iyiyiz kızımı geniz eti ameliyati etti edin sandigimdan daha kolay oldu şükürler olsun..yarin karne verme ve okul kahvaltısı var ..salı günü platesle tekrar aranızdayım ebru sallı yapicam
Geçmiş olsun Can'ım
İlk bir ay çok önemli aman çok dikkat et özellikle ilk on gün aman dikkat
Ne açıdan canım hasta olmaması için mi bilgin var mi bu konudaGeçmiş olsun Can'ım
İlk bir ay çok önemli aman çok dikkat et özellikle ilk on gün aman dikkat
çok güzel görünüyo afiyet olsun sersumcumEki Görüntüle 1755405 kaneelimin tarifiyle muffin yaptım çok leziz oldu benimki sadece biraz sulu oldu (yumurtalarım büyükmüş)3 yemek kaşığı yulaf kepeği ekledim ..
yanında çayy peynir zeytin brokoli haşlama yoğurt
çok güzel görünüyo afiyet olsun sersumcum
ah o soğuğu sen bize sor canım -10 -19 derece çatır çatır buz her yer..biz -19 u hakkaride görmedik beyaaaabana gelince
sabah=eşim almış 1 simit+çay+zeytin+peynir
ara=yeşilçay+1 avuç leblebi
2 parça bitter çikolata
akşam=balık +salata+şalgam suyu
1 bardak karışık meyve suyu
bugün temizlik yaptım yoruldum burasıda çok soğuk yaptı bu yıl çok üşüyoruz malum soğuğa alışkın deyiliz
çamaşırlar birikti yarında onlarla uğraşıcam allah sağlık versinde uğraşalım
demi dertleri de kendileriyle büyüyor sipalarinaman aman kıymetini bil..sanki yapıyor da söylene söylene..küçükken en azından küçük diyorsun
valla donduk kısss
cakmel yürüyüş süper
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?