Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

aman aman kıymetini bil..sanki yapıyor da söylene söylene..küçükken en azından küçük diyorsun
valla donduk kısss

cakmel yürüyüş süper
aynen yaaa zorla yapıyolar bende soğuk diye kıyamıyom işine geliyor sıpanın
bizde klimayla ısıbnıyoz hiç kapatmyoz bi kapatsak anında soğuk oluyo bide fanlı ısıtıcı aldık onuda taşıyoz mutfağa falan çok soğuk yaaa

öğünlerimi yazayım
sabah=2 tb.ekmeği haşhaş ve fındık ezmeli+çay+1 yumurta+2 ceviz
öğlen=1 tbak yulaf ezmesi sütlü+yeşil çay
akşam=2 lahmacun+2 bardak ayran
akşam arası=mandalin
fena sayılmaz yavaş yavaş toparlıcam
yürüyüş yapamadım bugün inşallah yarın yaparım

merhaba ben geldm br süredir yoktum pek iyi değildim hastalık vs derken diyet yapamadım ama 1 ayda en azındn 2 kg alarak döndm onca yememe rağmen
hoşgeldin canım..geçmiş olsun umarım önemli bişey yoktur..sen bu hafta sadece kilonu bildir haftaya girersin listeye..
sersum tamda liste yapma sırası bana gelmiş bu hafta yne ben geldm :)
ben de tam onu diyecektim sen gelmiyorsun diye ben devralmıştım..yapabilirsen olur yapamazsan sona eklerim istersen
aman kıss benimki bi de uyduruktan yapı yapı veriyo..yok bulaşık süngerini ellleyemezmiş midesi bulanırmış..yerleriri siliyo yalap şap eh napalım idare ediyoz..buzz bu yıll buzzzz

liste sıramız...

sersum:18 ARALIK 2015 Liste yaptı

girlboymom:25 ARALIK 2015 Liste yaptı

sarfansarı:8 OCAK 2016 Liste yaptı

cakmel:15 OCAK 2016 Liste yaptı

woody453:22 OCAK 2016 Liste yaptı

sersum:29 OCAK 2016

ficans:5 ŞUBAT 2016

kaneel:12 ŞUBAT 2016

leylak84:19 Şubat 2016

filiztoptak:26 Şubat 2016

sabahvesen:4 Mart 2016

Kızlar liste yarın bende..sizler de liste günlerinizi unutmayın kaydedin..4 marttan sonra başa dönecek zaten..

selamm kızlar..son nöbet bitti şükür 16 şubata kadar tatilllll
geldim kahvaltı yapmadan duşumu alıp uyudum hemen..12.30 da kalktım kahvaltı değil öğle yemeği oldu..bizimkilere yapip bıraktığım sulu köfteden yedim..baba kız makarnayı bitirmiş sulu köfteye ehhh işte muamelesi yapmışş..ayy ben bunlara ne yapıcağımı şaşırdım yawww
yarın tartı günü umarım hepimizin yüzü güler..

ben yeni uyandım günaydın mı desem tünaydın mı bilemedim

sabah 10.30da kalktım 1.5 su bardağından biraz fazla maydonoz suyumu içtim şimdi de uyanır uyanmaz

1 fincan sade kahve ve 1 adet soda

Slm
Sabah
Avuç içi tost
1 yumurta
1 portakal

Öğle
1 pestil yaprak içine ceviz sarıp kahveyle yedim

Şimdi sıcacık süt

8 km yürüyüş yapıldı

sonunda tatile kavuşmuşsun sersumcum istediğin gibi geçer inşallah
sabah =sucuklu yumurta+tb. ekmeği+çay
öğlen= çay çok az çerez
akşam=yulaf ezmasi
akşam çayı yanında yağsız tuşsuz patlamış mısır
makinasını almıştık böyle yiyince zararlı deyilmiş diye duymuştum abarmıyorum zaten
yarın tartılıcam durumlar nasıl bakalım

ay bu yemek derdi bendede var sorsan herşeyi yiyoz diyolar patlıcan sevmez kabak sevmez kış günü geriye ne kaldı
ayol hergün ne yapıcaz yemek derdi zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…