Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

kızlar bildirimler yapıldı kimsecikler yok
bende pazara gittim geldim hava çok soğuk
kahvaltım=2 tb. ekmeği+peynir+zeytin+fıstık ezmesi+çay
öğlen = bişey yiyemedim
akşam=tb. unlu makarna spagetti sebzeli yanında şalgam suyu ya da ayran
birazdan mutfağa geçicem

Bayanlar biraz alakasiz ama
1 yasinda kizima balik.yagi almak istiyorum. Onersiginiz marka var mi ?

ben tatildeyim kızlar..arada uğramaya çalışırım ama gelemezsem mazur görün..cuma da izinliyim malum tartım evde
sabah

yumurta salatası

arada 3-4 dokuzkat gofret(yolda arabada tırtıkladım kızımdan)

akşam

kabak ve patlıcan oturtma
bulgur pilavı
yoğurt
şalgam suyu

çayla 1 avuç çekirdek 3 rufelles
öpüldünüz

günaydın kızlar

ayy yarın 20lik dişimden ameliyat olma durumu var olmayabilirim de doktora bağlı ama bugün ne yapsam diyete devam mı etsem diye düşünüyorum yarın zaten ameliyat olursam aç gezicem

Merhaba kızlar
Nasılsınız benim hafta sonu diyet bakımından berbattı .. Yıllık karbonhidrat ihtiyacımı karşıladığımı düşünüyorum

Yarın full protein ve sıvı ağırlıklı beslenmeyi düşünüyorum öpüldünüz

sabahvesen, post:018, member: 447098"]günaydın kızlar

ayy yarın 20lik dişimden ameliyat olma durumu var olmayabilirim de doktora bağlı ama bugün ne yapsam diyete devam mı etsem diye düşünüyorum yarın zaten ameliyat olursam aç gezicem [/QUOTE]Simdiden gecmis olsun canim

Selam çanlar bugün adapaz.dan annemlere geçiyoruz.sşimdilik durum fena diil
Dün sabah
Sucuklu omlet
Kuymak
4-5 patates kızartması
Domates

Akşam
Kuru fasulye
2-3 kaşık pirinç pilavı(misafirlik malum)
Salata
Mercimek çorba

Çayla 1 dilim kek

Tartı olmayınca kendimi acayip şişmiş hissediyorum annemdekiyle idare edicem aartik.. Accuk az tartiyo moral olur bana :)

Kaneel ben de 2 gün coştum öyle ve sonuç 75 e kadar fırladı anan dikkat 5 günde 50 km yürüdüm banamısın demiyor.
Sersum rehavete kapılıp yeme canım inan sonu pişmanlık ,aman dikkat.

Kahvaltım
1 kase yoğurt
3 yk yulaf
1 kupa sütlü kahve

Şimdi yeşilçay.

Sabah 5

Yarım elma

Arada

Sade nescafe

Öğlen
1 adet boyoz
Azıcık peynirli.yumurta
Az peynir
4-5 yesl zeytin
1 dilim ekmek

akşam ustu
1 fincan sade turk kahvesi

selam kızlar
hafta sonu yediklerimi yazmıyorum her zamanki gibi haftanın bir günü serbest bırakıyorum kendimi ama bugünde kaçamak oldu maalesef tatil diye kızımı sinemaya götürdük dışarda yedik biraz cıslıydı yarın akşamda annem çağırdı mantı yapıcaz herkezin canı çok çekmiş bende çok severim yicem artık ama sonrasında ertesi gün diyeti gibi yapıcam toparlanmak için pes etmek yok

Evet Can'ım vallahi .. Öyle .. Bir gün yediysen mutlaka ertesi gün bol su ve protein şart .. Yoksa alınıyor kilolar .. Verilmesi de çok zor oluyor ..
Ama gidecek bu kilolar
Artık kaçamak yok ..
You can do it !!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…