- 30 Ocak 2013
- 29.445
- 43.943
- 798
tamamdır canım kolay gelsin ben izinliyim maalesef haftaya yeni bir başlangıç artık sana şimdiden kolay gelsin sagolasin..Selam kızlar
Sersumcum mesajını aldım ama oradan cevaplayamıyorum nedense
Liste bende yarın
Bu aralar gelemiyorum düzenim şaştı iyice kilo da aldım ama inşallah vericez vazgeçmek yok
İyi tatiller bu arada
Çok teşekkürler canım..aminsersum eşine sizinle birlikte mutlu ve sağlıklı uzun ömürler diliyorum canım
Selam kızlar
Sersumcum mesajını aldım ama oradan cevaplayamıyorum nedense
Liste bende yarın
Bu aralar gelemiyorum düzenim şaştı iyice kilo da aldım ama inşallah vericez vazgeçmek yok
İyi tatiller bu arada
çok tatlı bi ortam olmuşselam kızlar..valla tatile çıkınca fena oluyo..istediğim kadar dikkat diyeyim olmuyor..dün iznik gölünün kenarında bir otelde kaldık harikaydı..demiştim ya eşime sürpriz diye yedik içtik sersum gene eve dönüşte tam gaz devam...
bir kaç bukle resim benden size..Eki Görüntüle 1764162 Eki Görüntüle 1764163 Eki Görüntüle 1764164 Eki Görüntüle 1764165 Eki Görüntüle 1764168
Doğum günü sürprizini eşim de çok beğendi ve mutlu oldu bu arada..
cakmel olmuyor maalesef olmuyor tatilde
Bende hazir aut iciyorum ama yogurt yiyemiyorumbugün pazardan 5 kilo süt aldım yarısını yoğurt yapıcam yarısınıda içeriz mis gibi şu market sütlerini hiç içemiyorum
dokunuyormu canımBende hazir aut iciyorum ama yogurt yiyemiyorum
Aliyorum miss gibi kendim mayaliyorum
hoş geldin sersumcumselam canlar...evime döndüm tatile devam..eşim de evde..tabii aldığımız kiloları verme zamanı..neyse ki beklediğim kadar kötü değil..önemli olan şimdi yeniden başlamak ve durmamak..
sabah
menemen
peynir zeytin
2 çeri domates
2 ceviz
2 kuru kayısı
kızlar yaza az kaldı haydi verelim şu kiloları..cumaya ben sadece kilo başlangıç yapacağım..haftaya umarım aldıklarımı vermiş olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?