- 31 Ağustos 2012
- 22.208
- 35.435
- 798
Yok canim haftalik 5 kilo sut elime geciyor onuda yogurt yapiyorum. Sutu de mecbur hazir tuketiyoruzdokunuyormu canım
hoş geldin sersumcum
tabiki durmak yok
hımmm haklısın bizimkiler sevmiyor evde içen pek yok bana alıyo onan içiyorum ama yağlı oluyo tabi daha sağlıklıYok canim haftalik 5 kilo sut elime geciyor onuda yogurt yapiyorum. Sutu de mecbur hazir tuketiyoruz
Bende yogurdu 1 kiloluk kavanozlara mayaliyorum hep.hımmm haklısın bizimkiler sevmiyor evde içen pek yok bana alıyo onan içiyorum ama yağlı oluyo tabi daha sağlıklı
bende az alıyorum zaten canım yoğurt için 3 kilokabım var 2 buçuk kiloluk bakırdan ona yapıyorum geriye kalanıda içiyorum az kalıyo zaten ilk kez bu kadar aldım
sağol bebeeemm..hoş geldin sersumcum
tabiki durmak yok
eline koluna sağlık güle güle kirlenin canımbugün ev temizledim baya kalori yakmışım adımsayar takmıştım 360 kalori yakmışım
menümü paylaşayım
sabah kahvaltı=1 büyük dilim çavdar ekmeği+ortadan böldüm yarısına labne sürdüm yarısınada fıstık ezmesi ve haşhaş
1yumurta+3 ad.sosis+ çay
öğlen yok=sadece yeşilçay
akşam=2 dolma+marul salata+4-5 kaşık yoğurt
akşam =1 avuç leblebi+çay
1 portakal
ben bugün dışarıdaydım canım..anca geldimkimse gelmiyor artık bi biz varız safransari ile ben geldim herkez gitti
bende diyet şeklimi değiştirdim dün itbarıyla karaty yaptım,ayça kaya yaptım olmadı benimde istikrarsızlığım tabi araştırdım kalori hesabı beslenicem telefonumada indirdim kolaylık sağlıyo kendimde not tutuyorum bakalım nolucak zevkli de oluyo herşeyin kalorisini öğreniyosun yavaş yavaş ve çok şaşırıyosun ve nerelerde hata yaptığımı anlıyorum
kalorime göre yiyeceklerimi seçiyorum önceden planlarsan iyi oluyo plan olmassa da yiyorum geriye ne kaldıysa dikkatli hafif yiyecekler tercih ediyorum tabi buna yürüyüşte eklenecek ama fazla deyil 30 dk . benim için yetiyo havamda olursam fazla yürücem hergün bu kadar yürüyüş yetiyomuş zaten
inşallah bu şekilde veririm bana çok kolay ve basit geldi açıkçası daha ilk günlerim midem küçülürse daha kolay gelir
menümü akşam paylaşayım iyice belli olsun
güle güle kullanın canım aldıklarınızı yürüyüş cepte baya yürümüşsünüzselam canlar...bugün dışarıdaydık yaklaşık 3-4 saat yürüdük...
geç kalktığımız için direk öğlen yemeği yedik 11 de
öğlen
10 ikea köfte
brokoli haşlama
akşam
kremalı köri soslu kepekli makarna
şalgam suyu
kocişim bana çanta aldı ben de ona ortapedik yastık aldım
ikeadan da en sonunda bakıp bakıp almadığımız lambader ve karartma perdesini aldık..yatak odasına güneş girince erkenden uyanıyoruz iyi oldu..lambader de tavana doğru ışık veriyor salonumuz için gözümüz acayip rahatladı..yanii epeyce battık bugün
tek olumlu yanı 4 saate yakın yürüdük ayaklarıma kara sular indi resmen..
benden bukaaa..
misafir gelcek telaşıyla erir canım onlar üzülmeev temizliği tamam..cumaya misafir var onun denemesi yapıldı maalesef..
akşam
haşhaşlı börek
patates salatası
berbat bir öğün
içelim bebeeemmselam arkadaşlar
bugün yürüyüş yapamadım
ama menüm düzenli gidiyo
sabah=1 yumurtadan peynirli omlet+1 dilim tb.ekmeği+domates,salatalık + çay
öğlen=30 gr mısır gevreği
akşam=1 kepçe yayla çorbası+100 g patates salatası+100 g yoğurt
ara=30 g yağsız patlamış mısır+çay
1 greyfurt
iyi gidiyorum bakalım bu hafta nolcak bu arada regl lekesi geldi artık ama 7-8 gün sonra gelliyo bi thaflaştı miyomlardan oluyomuş böyle haftaya şişicez artık
buyurun kızlar çay içelim
ahh ahhhhmisafir gelcek telaşıyla erir canım onlar üzülme
Hazirliklar basladiEki Görüntüle 1770351
ellerine sağlık canım çok güzel olmuş..Bu kadar yapabildimminione senin ki kadar guzel olamasa da kendi ellerimle kizima dogumgunu pastasi yaptin diye seviniyorum Eki Görüntüle 1770585 Eki Görüntüle 1770590
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?