Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

akşam yemeğim

3-4 bulgurlu yaprak sarma
yoğurt
2 tavuk kanat
4-5 köfte
karışık kızartma(bu kızartmalar tavuk ve köfte de dahil hepsi actifryda)
tarhana

bugün yöresel pazara gittik ne varsa aldık geldik hepsi taze taze mis gibi sağlıklı biraz yorulduk eve gelir gelmez mutfağa girdim yemeğe girirştim o sırada kızım geldi okuldan
menümü paylaşayım
kahvaltım= 2 kepek ekmeği+birine labne sürdüm diğerine fıstık ezmesi ve haşhaş+4 ad. zeytin+çay+2 ceviz
öğlen = yok
akşam=1 büyük porsiyon prokoli salata+80 g ton balığı+1 tabak patlıcan yemeği
ara mısır gevreği
1 tane greyfurt
yarın tartı günü bol eksili olur inşallah

liste sıramız...

sersum:18 ARALIK 2015 Liste yaptı

girlboymom:25 ARALIK 2015 Liste yaptı

sarfansarı:8 OCAK 2016 Liste yaptı

cakmel:15 OCAK 2016 Liste yaptı

woody453:22 OCAK 2016 Liste yaptı

sersum:29 OCAK 2016 Liste yaptı

ficans:5 ŞUBAT 2016 Liste yaptı

kaneel:12 ŞUBAT 2016

leylak84:19 Şubat 2016

filiztoptak:26 Şubat 2016

sabahvesen:4 Mart 2016

liste sırası kaneel de şimdiden kolay gelsin canım..umarım herkes -- de dir..

Merhaba kızlar
Nasılsınız

Benim bu haftam hep hastaneler de geçti ..
İlk randevu pazartesi başladı :: elimde cts var ameliyat olacağım .. Onun için son ölçümler yapıldı .. Yüzde yetmiş his kaybı var .. Ameliyat ile eski hale geleceği vaad ediliyor .. Kısmet .. İnşallah
Sonra ki gün plastik cerrahı ile randevum vardı .. Nasıl yapılacağını anlattı .. Tekrar randevu tarihi verildi .. 29 şubat .. Sonra ameliyat tarihiverecekler ..
Aynı Zaman'da ctesi pazar ptesi boynum sağ ve sol olmak üzere tutulmuştu ..
Onun için de gittim boyun fıtığı başlangıcı .. Denildi ..
Onun için fizik tedaviler başladı ..
Bu hafta böyle geçti .. Diyet mi diyet falan yapamadım xx randevular çok erken olduğu için xx morelim de bozuk olduğu için
Galiba sıra bende ..
Bilmiyorum
Sıra bendeyse gelsin bildirimler ..
Herkes bildirimini yapsın ben yayınlarım ..

Öpüldünüz

Sağlıklı günler
Mutlu cumalar ..

Canim tarif verir misin?
Benim evde lahana var, esine sarma yapayim bana corba

Okuduğum blog da. Kopy paste yaptım tatlım
Ben Nasil Kilo Verdim
Zayiflama surecinde yaptiklarimi sizlerle paylasiyorum. Burda sunulan bilgiler kendi deneyimlerinden alintidir.
Diyet: Sok Diyet Onerisi 1-Lahana Corbasi Diyeti
Daha onceden bahsettigim gibi kilo vermemin durmasi ya da istedigim gibi gitmemesi durumunda sok diyetler yardimima yetisiyor. Twitter'da okurkan guzel bir sitede guzel bir tarifinin yayinlandigini gordum. Tekerlegi yeniden icat etmeye gerek yok hemen sizinle paylasayim istedim:

———–

LAHANA CORBASI DIYETI:

Çok kilolu kalp hastalarının ameliyattan önce çabuk olarak kilo vermeleri için hazırlanmış olup, programa uyulduğunda mükemmel ve sağlıklı bir diyettir. Bu diyet hızlı bir yağ yakma diyetidir ve daha önce almış olduğunuz fazla kalori bu diyetle yakılır. diyet, vücudu zararlı maddelerden arındırıp, kendinizi daha sağlıklı hissetmenizi de sağlar. Vücuttaki yağları yakma amaçlı olduğundan kesinlikle alkol alınmamalı alkol, diyet bittikten ancak 24 saat sonra alınabilir.

* Yağ yakıcı çorba, bu diyetin anahtarıdır. Ne kadar çok yerseniz o kadar çok kilo verirsiniz.
* Diyete tam olarak uyarsanız haftada 4,5 ila 8 kilo arasında kilo verirsiniz.
* diyet süresince sadece belirtilen günlerde önerilen yiyecekler yenecektir.
* Bir haftada 6,5 - 7 kilo verirseniz diyete 2 gün ara veriniz. Daha sonra tekrar başlayabilirsiniz.
* Diyette değilseniz çorbayı içmeyin.

Yağ yakıcı çorba tarifi:

1 orta boy lahana,
6 büyük soğan,
1-2 domates,
2 yeşil biber,
1 demet maydanoz.

Hazırlanışı:

Sebzeleri küçük küçük kestikten sonra bir tencereye atın ve üstünü örtene kadar su ilave edin. Tuz, biber veya etsuyu tableti kullanabilirsiniz. 10 dakika hızlı ateşte kaynattıktan sonra, sebzeler iyice yumuşayıncaya kadar pişirin.

*Bu çorba her acıktığınızda yenebilir. İstediğiniz kadar ve istediğiniz zaman yiyebilirsiniz.Ne kadar çok yerseniz o kadar çok kilo kaybedersiniz.

*Çok uzun süre bu çorba yenirse beslenme bozukluğuna yol açar. Bu yüzden diyette belirtildiği gibi, diğer yiyeceklerle beraber yenmesi gerekir.

Diyet Planı

1.Gün:
Çorba ve meyve günü:
Muz hariç her türlü meyveyi yiyebilirsiniz. Ancak unutmayınızki, kavun ve karpuz diğer meyvalardan daha kalorilidir.
İçecek olarak; tatlandırıcısız çay, kahve ve bol su için.
Çay ve kahveye süt ve şeker asla koymayınız.

2. Gün:
Çorba ve sebze günü:
Çorbanın yanında her türlü sebzeyi yiyebilirsiniz. Çiğ, haşlanmış veya konserve her türlü sebzeyi özellikle yapraklı sebzeleri yiyebilirsiniz.
Kuru fasulye, bezelye ve mısırdan uzak durun.
Akşam yemeğinde kendinize bir ödül olarak tereyağlı, haşlanmış veya fırınlanmış patates hazırlayın.
Bu gün hiç meyve yemeyiniz.

3. Gün:
Çorba, meyve ve sebze günü:
İstediğiniz kadar çorba, meyve ve sebze yiyebilirsiniz.
Üç gün boyunca diyete tam olarak uyup, kendinizi hiç aldatmadıysanız 2,5 - 3 kilo vermiş olmanız gerekmektedir.

4.Gün:
Çorba, meyve ve Sebze günü(muz ve yağsız süt dahil):
Muz ve yağsız süt bugün serbest.
Çorbayla beraber en çok 3 muz ve istediğiniz kadar yağsız süt içebilirsiniz.
Muz ve süt vücudunuza yüksek karbonhidrat sağlayacak. Tatlı ihtiyacınızı azaltmak için bugün vücudunuzun potasyum, karbonhidrat, protein ve kalsiyuma ihtiyacı olacak.
İstediğiniz kadar çorba, meyve, sebze yiyebilirsiniz.
(Dikkat en fazla 3 muz)

5. Gün:
Et, Domates ve Çorba günü:
Bugün kırmızı et(sığır) yiyebilirsiniz. Gün boyunca 300-600 gram et (dört biftek) ve istediğiniz kadar domates yiyebilirsiniz.
Bugün vücudunuzun ürik asitten temizlemek için 6-8 bardak su içiniz.
Bugün çorbayı sadece bir kere içiniz.

6. Gün:
Et, yeşil yapraklı Sebze ve Çorba günü:
İstadiğiniz kadar et ve sebze yiyebilirsiniz. 2-3 parça et ve sebze yiyebilirsiniz. Patates yok. Çorba en az bir kere içilecek.

7. Gün:
Kepekli Pirinç, Meyve suyu, Sebze ve Çorba günü:
Kepekli pirinç, tatlandırılmamış meyve suları ve istediğiniz kadar sebze yiyebilirsiniz. Pirinci çorbaya koyabilir veya sebzeye karıştırabilirsiniz.

Yedinci gün sonunda aldatmaca yapmadıysanız 4,5 ile 8 kilo arasında vermiş olacaksınız.

* Et, verilen günde mutlaka yenmeli çünkü vücudun yüksek proteine ihtiyacı var.
* Gazlı içecekler (maden suyu dahil) yasaktır.
* Bol bol su içiniz.
* Yağsız süt, sadece önerilen günde içilecek. Çay ve kahveye koymayınız.
* Yeşil yapraklı sebzeler-salata-lahana-ıspanak-brokoli çok yararlı.
* Greyfurt çok iyi.
* Patates gününde(2. gün) doğranmış soğan, domates, tereyağı, biber ve tuz ilave edebilirsiniz.

Lahana çorbası diyetini yaparken tek dikkat etmniz gereken su tüketimi.Vucuttan su atılımı hızlı olacağından dolayı yeteri kadar su tüketmeye özen gösterin.Lahana çorbası diyeti yapanlar bilirler ki yeteri kadar su tüketilmediğinde vücutta halsizlik meydana gelebilir.

——–

Tarifimiz su linklerden alintidir:

http://www.diyetcenter.com/diyet-listeleri/19767-lahana-corbasi-diyeti-1-haftada-5-8-kilo-garanti.html

http://www.evhanimlarina.com/lahana-corbasi-diyeti-ile-hizli-kilo-verme.html

Ana maddemiz lahana bu diyette. Simdiden uyarayim bu rejimi yapmasi yazmasi kadar kolay degil ne yazik ki. Ikinci gunden sonra lahanadan iciniz bayilabilir. Ama yilmadan devam etmek gerekiyor. Birakirsaniz da yaptiginiz kadari yaniniza kar kalir. Hic birsey yapmamaktan daha iyi degil mi?

sok diyet lahana lahana corbasilahana corbasi diyeti hizli kilo vermekilo verme zayiflama evde zayiflamayag yakma
63 not Mayıs 7th, 2012

ŞUNLARI DA BEĞENEBILIRSIN
Lahana Corbasi Diyeti Gercekleri

Bu haftanin basinda bir hata yapip Lahana Corbasi diyetine basladim. Neden hata yaptim diyorum cunku ben zaten duzenli spora giden ve ne yedime cok dikkat eden, haftada da 0.5-1 kg arasinda zayiflayan biriyim aslinda boyle bir saklabanlik yapmama gerek yoktu hic.Su an 5. gunumdeyim, kaldi 2 gun diyerek devam ediyorum. Peki ama neden pisman oldum? Su sekilde toparlayayim sizin icin:

Kotu yanlari:

• Dedigim gibi zaten saglikli bir sekide kilo veriyorum, bu sekilde sok diyete benim icin gerek yoktu.
  • Canim tatli falan istemiyor ama meyve, peynir, sut ve yogurt yiyeyemek sinir bozucu.
  • Dun ve bugun sinirli olmaya basladim.
  • Cok dengesiz beslenmeya neden oluyor. Gec oldu ama diyeti yapinca anladim. (Birgun sadece sut ve muz ertesin gun et ile devam etmek zor oluyor.) Yine de sagligi bozmamak lazim, daha bize uzun yillar gerekli. :)
Kotu olmayan yanlari:

• Bende halsizlik olmadi, neyseki hergun spora gidebiliyorum.
  • Simdilik yaklasik 2 kilo verdim. Ama dedigim gibi ben zaten veriyorum ki bu 2 kilonun bir kismi sudur yani yag yakmadikca bana faydasi yok.
  • Lahananin cok yararli oldugunu soyluyorlar, umarim oyledir.
  • Nefsimi bir hafta da olsa terbiye ettim.
  • Lahananin tadini ben sevdigim icin corbayi da severek iciyorum. Sevmesem cekilmez zaten.
Sonucta az yemek zorunda olsam da sevdigim seyleri yiyebilmenin degerini anladim!!! :)))

kilo verme zayiflama lahana lahana corbasilahana corbasi diyeti

Anonim asked:

lahana diyetindeki sebzeleri haşlerken sogsn sarmısak domates tuz koyabilir miiz et gununde etler sadece kırmızı etmi olması lazım çeşitleri ne olabilir patatese yağ ne kadar koymmaız lazım geniş olarak bilgilendirirseniz sevinirim daha yeni yapıcam

hatirladigim kadariyla patates yoktu icinde, bir yanlislik olmasin :) patates zaten cok karbonhidratli.

Tarife buradan ulasabilirsin:

http://bennasilkiloverdim.tumblr.co...yet-sok-diyet-onerisi-1-lahana-corbasi-diyeti

et gununde hatirladigim kadariyla kirmizi da beyaz da yeniyordu.

ancak ben bu diyeti yapmiyorum cunku bu diyet hem yipratici hem de kilo vermede kalici cozum olmadigini dusunuyorum. aklinizda bulunsun.

bennasilkiloverdim blogunun tümüne göz at

İnşallh Can'ım
Kararlıyım bozmayacağım inşallah .. Tatil yaklaşıyor
Kilo vermek şart oldu

Çok çok geçmiş olsun kaneelcim,Allahım şafi adıyla tecelli etsin inşallah.

merhaba kızlar açıkçası ben bu hafta pek dikkat edemedim geçen hafta verdiğim kiloyu +1 olarak geri aldım bugnden itibaren tekrar başlayacğm dikkat etmeye

hayırlı cumalar
kanelcim geçmiş olsun çabucak atlatman dileğiyle
ben lahana çorbası yapamıyorum zaten tiroitim var lahanananın aşırısı yasak
yapabilen için iyidir heralde
filiztoprak
başlangıç=76.6
g. hafta76.9
bu hafta=76.1
fark=0.8
haftalık yüzde=% 1.040
hedef=65
spor =yürüyüş
bu hafta iyi gitti darısı haftaya

bugünkü menüleri yazayım
kahvaltı=1 adet kepekli krep arasına peynir + az patates salatası+zeytin 5 ad.+çay
öğlen=2 ad. damla sakızlı küçük kurabiye+nescafe
akşam=100 g kepekli makarna+küçük kase yoğurt+az turşu
ara+1 avuç leblebi

Kızlar liste bomboş böyle yayınlayayım mı ? Yoksa bekleyeyim mi ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…