Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

12 şubat itibariyle listemiz :

Kilo verelerimiz:
Filiztoprak -800 / %1.040 ( 76,1 kg )

Aynı kalanlarımız :

Kilo alanlarımız :
Kaneel +1000 kg ( 73,300 )
Sabahvesen +1000 kg
Çakmel +300 / yüzde 0.401 ( 75.00 kg )

Gelmeyenler çok fazla .. Kaçırmayayım diye sürekli kontrol ettim ama kimse gelmedi ..
Ben bu hali ile yayınlıyorum .. Gelenler olduğu takdirde ekleyip yayınlarım .. Bu saate kadar bekledim .. Ki belki listemiz şenlenir diye ..

Çok geçmiş olsun canım..Allah şifa versin inşallah
Aslında benim de bir detoks yapmam lazım.durumlar kötü yanii
sersumcum kimse gelmemiş bu saat olmuş liste yok bir el atsan iyi olacak nolcak böyle
canım benim de misafirim vardı gelemedim..zaten sadece kilo bildirecektim lakin geçen hafta tatildeydim kilom belli değildi..durumlar fena yanii...
ellerine sağlık canım..tek 1. mizi kutlarım

kızlar selam..dün misafirim vardı malum..çok yoruldum eşim olmasa yetiştiremezdim..kiloma gelince durum vahim..en son 83 (hatta 82.9 )ü görmüştüm..dün ki kilom 86 ++ 3 detoks metoks ne bulursam yapmalıyım
herkes gibi benim de yeni bir başlangıca ihtiyacım var..

Sağol Can'ım aynen motivasyon şart .. Yaz geliyor .. Detox da olur protein de bişeyler yapmak şart

Evet Can'ım Bol bol hareket ve sıkı bir rejim şart .. Evde Abur cubur ne varsa hepsini gözümüzün önünden kilitli dolaplara koymak şart oldu .. Yoksa durum vahimmmmm ... Ki be vahimmm

misafirler bozuyo canım diyetimizi sen düzene sokarsın kendine güven

bugün pazara gittik eşimle ihtiyaçları aldık
yediklerime gelince
kahvaltı=1 ad. kepekli krep yanında 1 kaşık labne+1 kaşık fıstık ezmesi=domates salatalık+ 3 ceviz+çay
ara= 2 top dondurma altına az bi meyve salatası yaptım
akşam=küçük porsiyon mantı+yoğurt
ara =1 avuç leblebi
portakal

Sağol Can'ım aynen motivasyon şart .. Yaz geliyor .. Detox da olur protein de bişeyler yapmak şart

Evet Can'ım Bol bol hareket ve sıkı bir rejim şart .. Evde Abur cubur ne varsa hepsini gözümüzün önünden kilitli dolaplara koymak şart oldu .. Yoksa durum vahimmmmm ... Ki be vahimmm

misafirler bozuyo canım diyetimizi sen düzene sokarsın kendine güven

lahanamı aldım yarın başlıyorum..

evet kızlar Kaneel in hatırlatmasıyla lahana çorbasına başlıyorum 2-3 gün bile olsa şu tatilde aldıklarım bi gitsin üstümden..
!!!SIKI YÖNETİM ilan ediyorum..herkes uyacak listeye gelinecek bildirim yapılacak..buna da uyulmazsa cezalandırma başlayacak ona göre

hafta sonu ya yine gelen giden yok..
kahvaltım

salçalı omlet
peynir zeytin
yoğurt
3 sarma(bulgurlu)
çayy

sonrasında lahana çorbamı pişirip başlıyorum inşallah..sabahları karatay kahvaltısı ve sonra çorba ile bu şekilde 3-4 gün detoks yapacağım ..bakalım

DUYURU!!!!!!!!!

Lütfen düzenli katılacağım diyenler gelsin liste için yoksa diğerleri listeye girmeyecek..böyle cumaları milleti beklemek olmuyor..vermek istiyorsak kurallara da uyalım lütfen kızlar..şimdilik kesin geleceğim diyenler
sersum
kaneel
filiztoprak

buna günlük bildirimler de dahil olacak..bu kurallara uyanlar listeye dahil olacak ..tabii düzenli gelemem diyenler bize arada takılmaya devam edebilir..ama düzene girmemiz şart..izin almadan listeden çıkılmayacak ..kısaca ilk sayfamızdaki kurallara dönüyoruz..cuma bildirimler engeç 15:00 da bitecek ..başka çare yok bacılar.hafta sonları dahi akşam geç de olsa yediklerimizi yazalım....3 kişi bile kalsak bu şekilde olacak ..bu kilolar yaza kadar gidecek başka yolu yok
bu kurallarla listemize katılmak isteyenler yazsın lütfen

Haklısın Can'ım .. Sonuna kadar destekliyorum .. Bende artık varım .. Motivasyon ve başarı için istikrar şart istikrar içinde yediklerimizi yaptıklarımızı paylaşmak şart .bi beş hafta sonra tatile gidiyoruz beş haftada benim 6 lı rakamları görmem şart ..

bana uyar canım disiplin şart yoksa takılıp kalıyoruz

kahvaltım=2 dilim köy ekmeği+zeytin +peynir+yeşillik+3 çatal sucuk+ceviz+çay
öğlen yok geç kalktık
lahana kürün hayırlı olsun kıssersumcum bakalım kaç kilo gidecek
bende regl oldum şişlik başladı

bana uyar canım disiplin şart yoksa takılıp kalıyoruz

Slm kızlar vallahi içinizde bu sayfada kurallara en çok uyanlardanım hatta çoğu kez kimse yokken kendim çaldım kendim oynadım.

Hadi bakalım bende varım

sağol kıss..aldığımı veriyim yeter sonra normale döniciim..anneme gitmek fena bozdu beni

liste sıramız...

sersum:19 Şubat 2016

filiztoptak:26 Şubat 2016

cakmel:4 Mart 2016

kaneel:11 Mart 2016

şimdilik liste sıramız bu..Gelen ve şartları kabul eden olursa eklerim..Bu yaza bitsin bu kilo derdimiz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…