Haklisin canim ben kk daydim aksama kadar ama unuttum.DUYURU!!!!!kızlar bu arada bu cuma listeleri çok boş olmaya başladı..bu gidişle liste iptal olacak..hiçbir anlamı yok böyle yarımız geliyor yarımız gelmiyor..işe daha bi ciddi bakmalıyız bence..ne diyorsunuz..
..En azından takibimizi yapıyoruz dikkat ediyoruz..kabul ediyorsan ve düzenli gelebileceksen ekliyorum seni de listeyeHaklisin canim ben kk daydim aksama kadar ama unuttum.
Bu hafta mutlaka bildirim yapacagim
Biliyorsun ficansım düzenli olmazsak gitmiyor bu kilolar..yaza kadar kurtulalım birbirimize destekle..Selam kızlar
Cuma tartıldım ama bildirim yapamadım
71 den 70.5 e inmişim ama cuma şehir dışına çıktım,hafta sonu yoktum,kaçamaklı geçti bolca
Bugün de orucum
Yarından itibaren menülerimi paylaşıcam inşallah
Benim de 2 ay içinde kilo vermem lazım düğünümüz var
Sersumcum beni de ekle listeye
..En azından takibimizi yapıyoruz dikkat ediyoruz..kabul ediyorsan ve düzenli gelebileceksen ekliyorum seni de listeye
Biliyorsun ficansım düzenli olmazsak gitmiyor bu kilolar..yaza kadar kurtulalım birbirimize destekle..ekliyorum seni de oki doki
hüplettim valla işe yarıycak inşallahlahana çorbalarını hüpletmişsin sersumcum
ha şöyle ağırlığını koy mıhtarım hepimiz hizaya gelelim
evler temizlenmiş..ellerine sağlık.bana gelince bugün evi temizledim tam banyo tuvalet girişecektim bi ağrı başladı yürümek mümkün deyil regldim ondan dolayı aşağı tarafım uyuştu resmen mecburi hap içtim uzandım zaten uyutmaz ağrı daha sonra kızımın diş randevusu vardı o saate kadar ağrımda geçmişti gidebildik diş tellerine ayar yapıldı
kahvaltım=1 dilim tb. ekmeğği+çökelekten omlet+çay
öğlen=yulaf ezmesi 2 kaşık+1 küçük muz+yoğurt+tarçın hepsini karıştırıyorum çok güzel oluyo
akşam= bozuldu maalesef izmir kumru+ayran
yağsız patlamış mısır
1 meyve
orayada ayda bir gidiyoruz kumru yemeden olmuyo olcak okadar
5 km yürümüşsün bebeğim yarına pro yaptın mı gider o pizzalar.Merhaba kızlar nasılsınız
Benim bu gün çok yorucu kaçamaklı geçti .. Dışarıya yemeğe çıktık balık yedik .. Arkadaşlarla karşılaştık bi yerde kek kahve içtik sonra dedik öyle olmaz bize gidiyoruz pizza ısmarladık yedik .. Ohh miss xxxx
Bunun yanında 5 km yürüdük , Bebek'le oynadık .. Gezdik .. Alış veriş yaptık ..
Yarından itibaren protein !!!!!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?