Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Merhaba kızlar
İyi bir başlangıç olsun herkes için
Sabah : klasik Karatay kahvaltısı ( badem Can'ım istemedi onun yerine unsuz krakerlerimden yedim . Size tarifi verecrğim )

Öğle : karbonhidratsız pirinç patlağı ve peynir

Akşam : eşim yemek yapma Dedi normal kahvaltı yaptık
spor : yok hava çok yağışlı

Öptüm
İyi akşamlar

Slm
3 fındık 1 çk bal
500 ml sütlü kahve

Öğle
Tavuk
Salata

Akşam
1 kase yoğurt içine yulaf ezme inşallah

Haklisin canim ben kk daydim aksama kadar ama unuttum.
Bu hafta mutlaka bildirim yapacagim

Sabah
Haslanmis yumurta, peynir, 3 zeytin, 2 dilim ekmek
Oglen
1 kase corba, 1 dilim ekmek
Aksam
İspanak yemegi, 2 dilim ekmek

Bugun de
Sabah
Omlet peynir 1 dilim ekmek
Oglen
İspanak yrmegi 1 dilim ekmek
Aksam
3 kofte, bol salata, 1 dilim ekmek

Bugun duz 59 ciktim. Ne zamandir kusuratli cikiyordum. Yarin insallah 58 li rakamlari artim gorurum

Selam kızlar

Cuma tartıldım ama bildirim yapamadım

71 den 70.5 e inmişim ama cuma şehir dışına çıktım,hafta sonu yoktum,kaçamaklı geçti bolca

Bugün de orucum

Yarından itibaren menülerimi paylaşıcam inşallah

Benim de 2 ay içinde kilo vermem lazım düğünümüz var

Sersumcum beni de ekle listeye

Haklisin canim ben kk daydim aksama kadar ama unuttum.
Bu hafta mutlaka bildirim yapacagim
..En azından takibimizi yapıyoruz dikkat ediyoruz..kabul ediyorsan ve düzenli gelebileceksen ekliyorum seni de listeye
Biliyorsun ficansım düzenli olmazsak gitmiyor bu kilolar..yaza kadar kurtulalım birbirimize destekle..ekliyorum seni de oki doki

selam kızlar...
kahvaltım

yumurta salatası
çay

öğlen 2 kupa lahana çorbası
gidecek bu şişkinlik sanırsam..

Evet kızlar..listemiz 6 kişi oldu..hepimiz gün içinde geç de olsa yemek bildirimi yapacak ve cumaları izin almadan bildirimi aksatmayacağız..bu sefer kalıcı olarak kurtulacağız bu kilolardan..Kurallara uymayan liste dışı olur ona göre..tabii listeye girmek istemeyenler sayfada bildirimlerini ve bilgi paylaşımlarını yapabilir zorlama yok

İnşallah canım, düzene girmemiz şart, hep beraber vericez inşallah

bana gelince bugün evi temizledim tam banyo tuvalet girişecektim bi ağrı başladı yürümek mümkün deyil regldim ondan dolayı aşağı tarafım uyuştu resmen mecburi hap içtim uzandım zaten uyutmaz ağrı daha sonra kızımın diş randevusu vardı o saate kadar ağrımda geçmişti gidebildik diş tellerine ayar yapıldı
kahvaltım=1 dilim tb. ekmeğği+çökelekten omlet+çay
öğlen=yulaf ezmesi 2 kaşık+1 küçük muz+yoğurt+tarçın hepsini karıştırıyorum çok güzel oluyo
akşam= bozuldu maalesef izmir kumru+ayran
yağsız patlamış mısır
1 meyve
orayada ayda bir gidiyoruz kumru yemeden olmuyo olcak okadar

Merhaba kızlar nasılsınız

Benim bu gün çok yorucu kaçamaklı geçti .. Dışarıya yemeğe çıktık balık yedik .. Arkadaşlarla karşılaştık bi yerde kek kahve içtik sonra dedik öyle olmaz bize gidiyoruz pizza ısmarladık yedik .. Ohh miss xxxx

Bunun yanında 5 km yürüdük , Bebek'le oynadık .. Gezdik .. Alış veriş yaptık ..

Yarından itibaren protein !!!!!!!!

lahana çorbalarını hüpletmişsin sersumcum
ha şöyle ağırlığını koy mıhtarım hepimiz hizaya gelelim
hüplettim valla işe yarıycak inşallah
valla hizaya gelmezsek ayak parmağı ve falaka da çıkacak ortaya
evler temizlenmiş..ellerine sağlık..geçmiş olsun bu arada..regl ağrısı fena olur canım..
ayy izmir de kumru yemeyi özledim..
afiyet olsun eritirsin onu sen merak etme..
5 km yürümüşsün bebeğim yarına pro yaptın mı gider o pizzalar..zaten hep o arkadaş ve misafirler yüzünden oluyor kaçamaklarımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…