Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Merhaba kizlarr :) ben de araniza katilmak istiyorum benim uygulamaya calistigim diyet listesi topigi ölmus durumda :)) kilom suan 59.boyum 160. Hedef kilom oncelikle 54. Rus diyeti listesini uygulayayim diye basladim ancak tam anlamiyla uygulayamadim. Listede sut urunleri yasakti. Bense sut urunleri tukettim :) ve dun ve bugun bayagi kacamak yaptim. Dun sevgililer gunu diye babam, annemle beni yemege cikardi. Sonra baklavalar, cikolatalar yedim bir suru dun yuruyus yaptim 40 dakika acik alanda. Bugunde kosu bandimda 7.0-7.5 arasi 6 km kostum. Ama kacamak yaptim maalesef. Ayin 15i diye cigkofte soyledim 300 gram yedim. Ustune ev baklavasi yedim. Diyeti yedim yani yarin bu 2 gun hic yasanmamiscasina kaldigim yerden listeye aynen uyarak devam edicem. Yuruyusunde hizini azaltarak devam etmeyi dusunuyorum. Herkese super zayiflamalar :))

Kızlar üşenmedim geçmişi okudum zaten bi trend konu kadar ilerlemişsiniz 17 sayfa neyse bundan sonra diyetisyenle devam parayı da bayildigima gore kacis yok liste vermedi daha ama dun aksamdan başlayın ben sabahtan devam ederim

Aksam1kase yekal mercimek çorbası
7 kaşık dereotlu kavak yemeği
Cayın yanına 2 ceviz

Yatmadan meyve

Suyu çok az iciyorsun dedi doktor sabah başlıyorum şişemi yanuma alicam 3lt tamamlicam

gece karın Ağrı'sı ile kalktım .. Saat iki civarı xxx ilk defa hemsire olmamiz kendine faydasi oldu xxx hafid zehirlendigimi yada gida tolerantie oldugunu hissettim .. Yediklerimi Maalesef parmak yontemi ile cikrdim ..
Hastaneye gitmedim ..
Hala azcık karn Ağrı'm var ama bol su ile bu da geçececek ..
Öpüldünüz kızlar

Cok gecmis olsun canim

gecmiş olsun canım Allah korusun

sersum cum benide listeye eklermisin
ekledim canım..sıkıyönetim ilan ettik napalım başka türlü kurtulamıycaz bu kilolardan..
geçmiş olsun bebeemmm

selam canlar..izin sonrası ilk nöbet

sabah

yumurta salatası
çayy

öğlen

alabalık
roka
mercimek çorba
helva

lahana çorbam yanımda akşama içerim inşallah

Ben de menumu yazayim kizlar.
Sabah(ögle yemegi de yiyebiliriz ben cok gec saatte kahvalti yapiyorum)
Dereotlu 2 yumurtali omlet ve domates,salatalik
Aksam
Et sote, salata ve bir tabak da bulgur pilavi yedim ay dayanamadim tabagi hep bitirmisim ben bogazimi hic tutamiyorum, irade hakimiyetim sifir
1 saatte disarida yurudum,market alisverisi falan yaptim. Bu kadarr :))

selam canlar..izin sonrası ilk nöbet

sabah

yumurta salatası
çayy

öğlen

alabalık
roka
mercimek çorba
helva

lahana çorbam yanımda akşama içerim inşallah
Cok gecmis olsun canim

gecmiş olsun canım Allah korusun

ekledim canım..sıkıyönetim ilan ettik napalım başka türlü kurtulamıycaz bu kilolardan..
geçmiş olsun bebeemmm

Çok çok sağolun kızlar .. Geldi geçti inşallah ..

Merhaba ballar

Bu gün iyi geçti diyebilirim

Sabah : muzlu pancake yaptım ( 1 muz ve 2 yumurta dan olandan ) yanında çay

Öğle : bir kase tarhana çorbası ve azıcık pırasa yemeği

Akşam : et sote ve nohutlu pırasa yemeği yedim ..

Spor : 1 saat tempolu yürüdüm , Bebek malum ve ev işleri ..

Su yeteri kadar içemedim
Şimdi su içmeye çalışıyorum ..

Öpüldünüz

Sersum Merhaba. .
beni hatırlayan var mı ne yazık ki arası sıra kaybolup geri gelenlerdenim. Ve tekrardan aranızda yer almak istiyorum.
hatırladım canım..hoşgeldin..tabii katılabilirsin aramıza..yalnız liste için günlük bildirim ve liste yapma sırası kurallarımızı sıktık bu sıra..düzenli gelemem diyenler listeye girmeyecek..tabii onlarda müsait oldukça bize takılabilir..sen de istediğini seç..düzenli gelirim diyorsan günlük bildirimle cumaya kilonu bildir 2. hafta listede olursun..ama yok arada uğrarım dersen listeye girmezsin arada bize katılırsın..başımızın üstünde yeri var herkesin

selam canlar 6 da akşam yemeği

tavuk haşlama
alabalık
salata
yoğurt

gece 12 de (4 e kadar ayaktayım malum nöbet)

2 kepek ekmeği
peynir zeytin
çay

1-2 saat sonra da 1 elma yemeyi planlıyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…