Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Selam kızlar

Dün sabah kahvaltım

Evde değildim 1 dilim börek,yarım dilim kek,salata,kuruyemiş

Akşam 2 kase yeşil mercimek çorbası,turşu,ayran

Sonra kuruyemiş maalesef

Bu sabah yarım dilim ekmek,kaymak,bitki çayı,cevizli sucuk

Acil karataya dönmem lazım,boğazımı tutmam lazım kızlar,dunkü tartıdan bugün 1 kilo daha fazla çıktım

selam kızlar
hoşgeldin Neslihan
sersumcum iyi nöbetler
menümü yazayım
kahvaltı=1 bğaça+peynir+domates salatalık+2 ceviz+ çay
öğlen =yeşilçay
akşam=2 tane kuru biber dolması+yoğurt
ara=1 avuç leblebi
1 meyve
pilan bu
bu aralar suyuda sıkı tutuyorum bi şişe edindim 2şişe bitirince 1buçuk litre ediyo bence yeter su içemeyen birine göre gayet iyi

Ne yazikki bu aralar yemek ile pek aram yok.
Saat 3 de yine yoğurtlu ve ballı yulaf ezmesi.
ve 2 tane yumurta.
Bunlar beni doyuruyor ama aksamlari dersaneye gidiyorum. Ders dinlemekten kafam sisince kaçamak yapıyorum. Gerçi o da arkadaşlar çok ısrar ediyor. En fazla 2 bisküvi yada yarım poğaça. o da olmasa iyi olur ama bakalım inşallah kese bilirim bu alışkanlığımı..

Kaneelcim geçmiş olsun

Sersumum kolay gelsin

sağol tatlım
ben de arttırmalıyım bu sıralar suyu
Hayırlı olsun listen canım bol kilolar veresin..kıss ben 3 dilim ekmek yersem kahvaltıda şişerim
hep o atıştırmalar mahfediyor zaten bizi..kolay gelsin

kızlar selam...
uyudum uyandım kızımla muhabbet anca geldik..eşim gene nöbetçi bir o bir ben bir o adamı 3 gündür göremiyom yawww
sabah birşey yemeden direk duşumu aldım yattım
13.30 da kalktım ve yemeğim

lahana çorbası 1 kase
eşimle kızıma yaptığım sulu köfteden 2 kaşık

Merhaba kızlar
Nasılsınız ?

Ankara'daki patlamadan ötürü çok üzgünüm ., inşallah can kaybı yoktur .. Bekleyiş içinde olanlar için iyi haberler alırlar inşallah ..

Yediklerim

Sabah : kavurmalı yumurta , yarim Elma , zeytin peynir çay

Öğle : kepekli Galeta ve kahve

Ara : kızımın yarım kalan yemeği

Akşam : sıkı köfte , fırında karnıbahar

Spor ; sabah yarım saatlik akşam bir saatlik tempolu yürüyüş

Internete ancak girebiliyorum, sirf diyeti yesem de motivasyonumu kaybetmeyeyim diye geldim. Ben sizler gibi iradeli olamiyorum galiba kizlar. Bugun hem ulkemiz icin hem de benim icin kotu bir gundu. Ulkemizin basi sagolsun oncelikle, cok feci bir olay
Sabah yine oglene dogru yedim.
Dereotlu 2 yumurtali omlet ve 6 incecik dilim salam
Aksamustu 4 gibi karsi komsuya yakalandim gunu varmis. Ayy pastalar, borekler borek,kurabiye,kek,baklava yedim
Pisman oldum yuruyuse ciktim 1 saat yurudum, 7 kat merdiven ciktim
Aksam 7de yemegimi yedim.
1 dana burger koftesi ve 2 yemek kasigi ispanak yemegi yedim
Sonra annemin sarma yapasi tuttu of hic de dayanamam. Sararken hep yedim icini kasik kasik diyeti yedim nasilsa diye costum yarim dilim kek ve bir kare dilim peynirli boregi de huplettim.
Sabah 1, 1 bucuk saat kadar daha yurumustum ama hepsi bosa gitti sanirim. Besibir yerdeye ilave yesil cay koydum, bir de zencefil attim 2 fincan limonlayip ictim. Bir de maden suyu ictim hemencik eritiveriyim aksam yediklerimi diye ama etkisi olacak mi bilemiyorum. Ne guzel 1 kilo vermistim kesin sabah geri almis gorunurum. Diyette degilken bu kadar pasta,borek,tatli gelmezdi eve. Anneme sarma yap desem yapmazdi, ay morphi kanunu mu neyse diyetteyim ya her turlu dayanilmaz gida giriyor eve. Bu gidisle odama kitliycem kendimi yiyecek gormeyeyim diye

hepimizin yaptığı bir hata canım üzülme..ama en kötüsü diyet elden gitti deyip koyvermek..o daha kötü..bir kaçamak olduysa en az zararla atlatmak için kaçamağa devam etmiyor duruyor ve önümüzdeki maçlara bakıyoruz.felsefemiz bu.üzülmek vazgeçmek yok..ve evet haklısın insan dikkat edeyim dedikçe karşısına geliyor aksilik..komşular arkadaşlar misafirler ve anneler
üzülme bugün yeni bir gün

Günaydın kızlar

Şehitlerimize ölenlere Allah rahmet eylesin (

Dün akşam yemeğim fırında kıymalı karnabahar

Karnabaharı haşladım ayrı bir yerde kıymalı sos yapıp üstüne döküp üzerine de kaşar serptim ama ağır oldu sanki biraz,aslında yumurta koyuyorduk ama sütle mi koyuyorduk,bir de sos ve karnabaharlar çok sıcaktı,yumurtayı pişirir gibime geldi,neyse,yanında da yoğurt yedim ama yemek 2 tabak,miktarı kaçtı

canım sayfamda tarifim var benim karnabahar ağır olmuyor benimki..
https://www.facebook.com/Karatay-ve-Dukandan-en-güzel-yemek-tarifleri-433736496657051/

Bu ara da Teşekkürler filiztoprak.

allah kavuştursun sizi kıssss
özleyin anacığım birbirinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…