Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

ne yiyeceğimizi şaşırdık bende uyduruyorum bazen

bugünkü menüm
kahvaltı=1 yumurta+1 büyük dilim tb ekmeği+5 ad. zeytin+peynir+1 tk. fıstık ezmesi+çay
öğlen= 1 kupa çorba+ardından yeşilçay
akşam=2 tane kuru dolma+150 gr yoğurt+ marul salata
ara=1 avuç leblebi+çay
2 küçük mandalina
bu haftada düzenli yedim reglimin 5.günü yürüyüş yok bu hafta reglimi zor geçiriyorum yürüyüş yapamıyorum o yüzden
yarın tartı yüzümüzü güldürsün kızlar

Selam kizlar. Ben rus diyetini biraktim. Cok sert bir diyet. Zaten yapamiyordum da. Sut urunleri bile yoktu, bir diyetisyen de biraktiginizda yemek seklinizin benzestigi listeleri uygulatin yoka verdiginizden fazlasini alirsiniz diyordu. Ben de omurboyu sutten, peynirden ve yogurttan uzak duramazdim. 5 gun kadar denedim, sonra zorladim olmadi. Kacamaklara basladim. Metabolizmam da cok az yemeye alissin istemedim. Aksam saatlerinde kacamak yapmamaya gayret edecegim. Gunduz yenileni vucut eritiyormuz, aksam sorun. Aksam yemeklerimi erken yemeye de alisirsam oldu bu is sanirim.
Aksam yemegimin agirligi ile gunduz yediklerimi degistirmeyi dusunuyorum, uygulayabilirsem tabii.
Bugunku menum
Sabah yine yemedim ogleden sonra 2 gibi yedim
4 pazi sarmasi yedim iri iri. 5 yemek kasigi da sarmaicinden kalmisti onu yedim. Birkac kasik da ev yogurdu yedim. Sonra sutlu kahve yaptim yaninda da kahve dunyasinin tekli cikolatalarindan 4 tane yedim su misafirlik madlen tarzi olanlardan. Kahveyi icemedim ama midem agridi.
aksamsa
2 kepce kadar domates corbasi, 1 tabak mantar sote, 2 kucuk sarma ve 1 kase ev yogurdu yedim.
ikidine dogru yesilcay, besi bir yerde ve zencefilli cayimdan 1 fincan ictim. Az sonra tekrar yapicam uyumadan bi daha icerim.
ve 1 bucuk litre su ictim yarim litreyi yatana dek tamamlamaya calisicam. Suya dikkat etmiyorum artik dikkat edicem. Bugun yuruyus yapmadim. Benim saclarim cok cabuk yaglaniyor. Disariya cikmadan dusa giremedim, aksama dek sular kesikti. Bahanem de hazir :) yarin yapicam insallah 1 saat. Hepimize boool kilo vermelerr :)

Tesekkur ederim sagolun :)) Kacamak yapmamak icin diyet psikolojisindem cikmaya karar verdim :) artik saglikli besleniyorum diyette degilim diyorum insallah ise yarayacak :) motivasyonumu kaybetmemek icin hergun burdayim sizlerin destegiyle insallah bu kez basaricam :))

Rumuz: sarfansari
Baslangic kilo 68.7
Gecen hafta : 59.4
Bu hafta: 58.6
Fark : %1.3

Cok mutluyum 58 li rakamlari gordum. 3-4 haftadir 59 lu rakamlardaydim. İnsallah eski hizima donerim bundan sonra

Canim cok iyi etmissin
Bende diuetiayene para vermeden zayifkayamadim :)
Sukur hedefime az kaldi. Tahminen 2 ayda ulasirim.
Ondan sonra 1 sene korumaya gecerim
Sonra hamile kalirim insallah
İlk hamileligimde bilincsizce beslendigim ivin ve seker testini gec yaptirip seker ciktigi icin 20 kilo aldim.
İkinci de daha bilincli olurum insallah

@demirleke abla ya nerelerdesin ?

Saol canım valla diyetisyenin listeye uyuyunca hep ac kaldığımı anladım diyetisyenin listesiyle doyuyorum ya ne güzelmiş ekmek yemeyip pasta börek yersen ne doyarsın ne zayıflarsın şükür mutluyum liste beni mutlu etti..sende internetten takip ettirdin değil mi listeyi..Çok iyi zayıfladın. Kuzum maşallah..dikkat et dediğin gibi alma daha sağlıklı doğumun olur insallah

Hakikaten bebeği dr büyümüştür nerde ki

Merhaba kızlar
Morelim bozuk
Dün iğne oldum ona bağlı olarak da şişkinliğim bariz tartıya yansıdı

Fark : +1,800
Kilom : 752

Geçici olduğunu biliyorum ama üzüldüm yinede .. Bu hafta ben bu kiloyu hallederim
Öpüldünüz

sersum bende yaklaşık bi senedir ekmek yemedim ama inan ekmek yemeyio yemegi abartiyoruz yada pasta böreği boyle ekmek yiyince ogunlerde doyuyor insan kaçamak yapmıyor çok sevdim listeyi zaten tam buğday ekmeği ekmek 3 dilim sabah 3 öğlen 2akşam toplam 8 ince dilim tam buğday ekmegi kalorisi kaçtır 60x8=240 kalori ama bi börek 350 yaaa ben ni dilim borekle doyar mıyım hayirondan çok doyurucu ve guzel

Kesinlikle karnim doyuyor benim de diyetteyken
Nirmalde kahvaltiyi gec yaparim, aksam yemeginden sonra da gereksiz beslenirdim
Diyet yapmak zor cunku sabah ogle aksam aralar duzenli besleniyirsun. Her oglen yemek yapmak zorunda kaliyorum
Ama cok sukur verdim kilolaro

Aynen katılıyorum canım bende aynıydım geç kahvaltı az gezme durumu sonra içimden bi öküz çıkıyorduolacak bu sefer inaniyorum

hep beraber vereceğiz bu sefer inşallah canım...yılmak yok
su çok önemli bu sıralar ben de azalttım arttırmalıyım
yürüyüş için bahane hepimiz de var ben de başlasam çok güzel olacak
Yarın bildirim yapamam kızlar siteye yediklerimi yazarım ama kilo olarak bilgi veremiyebilirm. Şehir dışına cikicam bilgilerinize.
canım zaten listeye haftaya girecektin ama tartılmayı unutma kilonu gelecek hafta için not etiyi yolculuklar

geçmiş olsun canımcım sen halledersin üzülme.
haklısın aslında ama dukanla karataya alışınca insan ekmekten korkuyor..ayrıca bazısına örnek şekil 2 A =Ben yaramıyor ekmek hemen şişiriyor canım..denedim tecrübeyle sabit..sana öyle bir etkisi yok nasılsa keyfini çıkar

selam kızlar...liste bende gelsin bildirimler...

kilo bildirimi

rumuz:sersum
diyeti:karışık
başlangıç kilo:86 kg
baş.tarihi:12 şubat 2016
geçen hafta:86 kg
bu hafta:84.8kg
fark:1200gr
yüzde:%1.395
spor:yok

düşüş başladı çok şükür ama daha çok sıkmalıyımyürüyüşlere de başlamalıyım

yediklerim
sabah

salçalı peynirli omlet
peynir zeytin
2 çeri
çay
2 kaymaklı cevizli gün kurusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…