- 13 Mart 2013
- 2.981
- 3.952
- 248
ne yiyeceğimizi şaşırdık bende uyduruyorum bazenGünaydın kızlar
Şehitlerimize ölenlere Allah rahmet eylesin(
Dün akşam yemeğim fırında kıymalı karnabahar
Karnabaharı haşladım ayrı bir yerde kıymalı sos yapıp üstüne döküp üzerine de kaşar serptim ama ağır oldu sanki biraz,aslında yumurta koyuyorduk ama sütle mi koyuyorduk,bir de sos ve karnabaharlar çok sıcaktı,yumurtayı pişirir gibime geldi,neyse,yanında da yoğurt yedim ama yemek 2 tabak,miktarı kaçtı
Tesekkur ederim sagolun :)) Kacamak yapmamak icin diyet psikolojisindem cikmaya karar verdim :) artik saglikli besleniyorum diyette degilim diyorum insallah ise yarayacak :) motivasyonumu kaybetmemek icin hergun burdayim sizlerin destegiyle insallah bu kez basaricam :))hepimizin yaptığı bir hata canım üzülme..ama en kötüsü diyet elden gitti deyip koyvermek..o daha kötü ..bir kaçamak olduysa en az zararla atlatmak için kaçamağa devam etmiyor duruyor ve önümüzdeki maçlara bakıyoruz.felsefemiz bu .üzülmek vazgeçmek yok. .ve evet haklısın insan dikkat edeyim dedikçe karşısına geliyor aksilik..komşular arkadaşlar misafirler ve anneler
üzülme bugün yeni bir gün
Canim cok iyi etmissinEki Görüntüle 1777438 Eki Görüntüle 1777451 Eki Görüntüle 1777452 selam kızlar benim sabah kahvaltım öğle yemegim ve ara öğünlerim böyle aksamda 3 köfte 2 dilim tam bugday ekmeği bi kase çorba oluyor hergun ayni şeyler menü bildirmek zor olsada foto atarim
Saol canım valla diyetisyenin listeye uyuyunca hep ac kaldığımı anladım diyetisyenin listesiyle doyuyorum ya ne güzelmiş ekmek yemeyip pasta börek yersen ne doyarsın ne zayıflarsın şükür mutluyum liste beni mutlu etti..sende internetten takip ettirdin değil mi listeyi..Çok iyi zayıfladın. Kuzum maşallah..dikkat et dediğin gibi alma daha sağlıklı doğumun olur insallahCanim cok iyi etmissin
Bende diuetiayene para vermeden zayifkayamadim :)
Sukur hedefime az kaldi. Tahminen 2 ayda ulasirim.
Ondan sonra 1 sene korumaya gecerim
Sonra hamile kalirim insallah
İlk hamileligimde bilincsizce beslendigim ivin ve seker testini gec yaptirip seker ciktigi icin 20 kilo aldim.
İkinci de daha bilincli olurum insallah
@demirleke abla ya nerelerdesin ?
Kesinlikle karnim doyuyor benim de diyetteykenSaol canım valla diyetisyenin listeye uyuyunca hep ac kaldığımı anladım diyetisyenin listesiyle doyuyorum ya ne güzelmiş ekmek yemeyip pasta börek yersen ne doyarsın ne zayıflarsın şükür mutluyum liste beni mutlu etti..sende internetten takip ettirdin değil mi listeyi..Çok iyi zayıfladın. Kuzum maşallah..dikkat et dediğin gibi alma daha sağlıklı doğumun olur insallah
Hakikaten bebeği dr büyümüştür nerde ki
Aynen katılıyorum canım bende aynıydım geç kahvaltı az gezme durumu sonra içimden bi öküz çıkıyorduKesinlikle karnim doyuyor benim de diyetteyken
Nirmalde kahvaltiyi gec yaparim, aksam yemeginden sonra da gereksiz beslenirdim
Diyet yapmak zor cunku sabah ogle aksam aralar duzenli besleniyirsun. Her oglen yemek yapmak zorunda kaliyorum
Ama cok sukur verdim kilolaro
hep beraber vereceğiz bu sefer inşallah canım...yılmak yokSelam kizlar. Ben rus diyetini biraktim. Cok sert bir diyet. Zaten yapamiyordum da. Sut urunleri bile yoktu, bir diyetisyen de biraktiginizda yemek seklinizin benzestigi listeleri uygulatin yoka verdiginizden fazlasini alirsiniz diyordu. Ben de omurboyu sutten, peynirden ve yogurttan uzak duramazdim. 5 gun kadar denedim, sonra zorladim olmadi. Kacamaklara basladim. Metabolizmam da cok az yemeye alissin istemedim. Aksam saatlerinde kacamak yapmamaya gayret edecegim. Gunduz yenileni vucut eritiyormuz, aksam sorun. Aksam yemeklerimi erken yemeye de alisirsam oldu bu is sanirim.
Aksam yemegimin agirligi ile gunduz yediklerimi degistirmeyi dusunuyorum, uygulayabilirsem tabii.
Bugunku menum
Sabah yine yemedim ogleden sonra 2 gibi yedim
4 pazi sarmasi yedim iri iri. 5 yemek kasigi da sarmaicinden kalmisti onu yedim. Birkac kasik da ev yogurdu yedim. Sonra sutlu kahve yaptim yaninda da kahve dunyasinin tekli cikolatalarindan 4 tane yedim su misafirlik madlen tarzi olanlardan. Kahveyi icemedim ama midem agridi.
aksamsa
2 kepce kadar domates corbasi, 1 tabak mantar sote, 2 kucuk sarma ve 1 kase ev yogurdu yedim.
ikidine dogru yesilcay, besi bir yerde ve zencefilli cayimdan 1 fincan ictim. Az sonra tekrar yapicam uyumadan bi daha icerim.
ve 1 bucuk litre su ictim yarim litreyi yatana dek tamamlamaya calisicam. Suya dikkat etmiyorum artik dikkat edicem. Bugun yuruyus yapmadim. Benim saclarim cok cabuk yaglaniyor. Disariya cikmadan dusa giremedim, aksama dek sular kesikti. Bahanem de hazir :) yarin yapicam insallah 1 saat. Hepimize boool kilo vermelerr :)
canım zaten listeye haftaya girecektin ama tartılmayı unutma kilonu gelecek hafta için not etYarın bildirim yapamam kızlar siteye yediklerimi yazarım ama kilo olarak bilgi veremiyebilirm. Şehir dışına cikicam bilgilerinize.
Tesekkur ederim sagolun :)) Kacamak yapmamak icin diyet psikolojisindem cikmaya karar verdim :) artik saglikli besleniyorum diyette degilim diyorum insallah ise yarayacak :) motivasyonumu kaybetmemek icin hergun burdayim sizlerin destegiyle insallah bu kez basaricam :))
Eki Görüntüle 1777438 Eki Görüntüle 1777451 Eki Görüntüle 1777452 selam kızlar benim sabah kahvaltım öğle yemegim ve ara öğünlerim böyle aksamda 3 köfte 2 dilim tam bugday ekmeği bi kase çorba oluyor hergun ayni şeyler menü bildirmek zor olsada foto atarim
geçmiş olsun canımcım sen halledersin üzülme.Merhaba kızlar
Morelim bozuk
Dün iğne oldum ona bağlı olarak da şişkinliğim bariz tartıya yansıdı
Fark : +1,800
Kilom : 752
Geçici olduğunu biliyorum ama üzüldüm yinede .. Bu hafta ben bu kiloyu hallederim
Öpüldünüz
haklısın aslında ama dukanla karataya alışınca insan ekmekten korkuyor..ayrıca bazısına örnek şekil 2 A =Ben yaramıyor ekmek hemen şişiriyor canımsersum bende yaklaşık bi senedir ekmek yemedim ama inan ekmek yemeyio yemegi abartiyoruz yada pasta böreği boyle ekmek yiyince ogunlerde doyuyor insan kaçamak yapmıyor çok sevdim listeyi zaten tam buğday ekmeği ekmek 3 dilim sabah 3 öğlen 2akşam toplam 8 ince dilim tam buğday ekmegi kalorisi kaçtır 60x8=240 kalori ama bi börek 350 yaaa ben ni dilim borekle doyar mıyım hayir ondan çok doyurucu ve guzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?