Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

günaydın canlar..
hızlı bir başlangıç yaptım güne sabah temizlik üstüne salonun camlarını sildim..sabah sporu tamam
şimdi de kahvaltımı yapıyorum

yımırta salatası
çayyy

yarından itibaren hergün mesaideyim..cumartesi nöbet p.tesi mesai sonra 6 gün izin ve geneee nisana kadar mesaii
haftaya eltimler geliyor onlar gelene kadar vereydim iyiydi accuk ama nafile sersum aynı..neyse pes etmek yok..regl daha bugün bitti ödem 1-2 güne gider bakalım ne olacak

Günaydın kızlar. Nasıl gidiyor.? Bugün trabzon da hava güzel. Hava Güzelse insanın içi de bi hoş oluyor. Dün deneme sınavım vardı pek hoş geçmedi. Konsantre olup ders çalışmam lazım ama bir türlü olmuyor. Neyse geliyim sabah kahvaltıma.
3 adet ceri domates
biraz peynir
3 dilim kaşar
6 adet zeytin
2 adet yumurta.
ve 1.5 dilim kızarmış tam tahıllı ekmek.

İyi yemiş im maşallah. Dün komşum bana nesli sen kilo aldın dedi ve Dehşet ben 53 kilolardan nerelere geldim yahu.

vercez vercez merak etme

Slm kızlar ben geldim,nasılsınız?aslında sersumumla konuşmuştuk geçen hafta gelecektim ama kızım hastalandı..bugün başladım diyete artık..bundan sonra burdayım,yediklerimi akşama yazarım...
Hem geçmiş olsun hem de hoş geldin.. Yavaş yavaş eski kadro toplanıyor galiba.

Selam kızlar birkaç gündür istanbul dışındayım ve bulunduğum yerde kahvaltı ve yemek seçenekleri çok farklı dolayısıyla telefonumdaki uygulama ile kalorilerini hesaplayamadim aralarda kaçırdım biraz sanırım ama yarından itibaren gene başınızdayım hepinizi çok öperim

Merhaba kızlar nasılsınız
Benim hafta sonum iyi geçti sayılır ama bu gün bol kaçamaklı oldu .. Ama yürüdük ..
Hastanedeydik ..
Kolum elim çok fena .. Yazamıyorum ..
Azar azar işmyapmaya çalışıyorum .. Ben ameliyat olduktan sonra kesinlikle ilk hafta bir iş tutmam yasak xx elim omzuma sabitlenecek .. Sonra ben açarım zaten .. Dikişler de o Zaman alırım neyse .. Neyse .. Ben söylüyorum telefon yazıyor .. İyi oldu böyle ama çoğu Zaman düzeltmem gerekiyor .. :)))
Bu gün kızçenin yemeklerini yaptım derin dondurucuya attım x odasını temizledim .. Tatilden Geldikten sonra abla yatağı deniyor burada çocuk yatağına geçecek ..

Yarın alış veriş yapıp bizim yemekleri yapacağım ( et tavuk alıp kuş başı yapıp kavurup atacağım dondurucuya )) baba bişeyler yapar .. Eşim yapma Dedi ama yapim ben ne olur ne olmaz bize kısmet olmasa misafir galan gelir onlara olur ..

Elimi merak edenler için Elim de cts var yani Karpal tünel sendrom sinir sıkılmasmasına bağlı güç kaybı ve uyuşma

Bu günü yazmayacağım çünkü süper kaçamaklıydı
Neyse

Öptüm kızlar
Behlül kaçar

Fenerbahçe'm yendi
Tebrikler
Kocam bjk libiraz tepkiliyiz :)))))

canım hayırlısıyla atlatacaksın inşallah operasyonu..maşallah tüm hazırlıkların da tamam eşin hiç zorlanmayacak..ellerine sağlık..
bizde de tam tersi ben ve kızım Bjk'li eşim fb 'li tebrikss ederiz efem..sonraki maçlara bakacağız artık

Slm kızlar
Kaneel geçmiş olsun tekrardan ALLAH kolaylık versin inşallah .

Bende eski cimbomlulardanım ama artık sadece vatan sporu tutuyorum ülke meselelerine takmış durumdayım.Allahım yardımcımız olsun.

Dün akşam
Menemen
Yarım tabak makarna
1 kase yoğurt çorba

Bu gün sabah
1 avuç ceviz
Sütlü kahve

Akşam
Salata inşallah
Ek olursa yazarım kızlar

Yeni gelen herkes hoş geldi sefa getirdiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…