vercez vercez merak etmeGünaydın kızlar. Nasıl gidiyor.? Bugün trabzon da hava güzel. Hava Güzelse insanın içi de bi hoş oluyor. Dün deneme sınavım vardı pek hoş geçmedi. Konsantre olup ders çalışmam lazım ama bir türlü olmuyor. Neyse geliyim sabah kahvaltıma.
3 adet ceri domates
biraz peynir
3 dilim kaşar
6 adet zeytin
2 adet yumurta.
ve 1.5 dilim kızarmış tam tahıllı ekmek.
İyi yemiş im maşallah. Dün komşum bana nesli sen kilo aldın dedi ve Dehşet ben 53 kilolardan nerelere geldim yahu.
Hem geçmiş olsun hem de hoş geldin.. Yavaş yavaş eski kadro toplanıyor galiba.Slm kızlar ben geldim,nasılsınız?aslında sersumumla konuşmuştuk geçen hafta gelecektim ama kızım hastalandı..bugün başladım diyete artık..bundan sonra burdayım,yediklerimi akşama yazarım...
Sağol canım,hoşbuldumHem geçmiş olsun hem de hoş geldin.. Yavaş yavaş eski kadro toplanıyor galiba.
canım hayırlısıyla atlatacaksın inşallah operasyonu..maşallah tüm hazırlıkların da tamam eşin hiç zorlanmayacak..ellerine sağlık..Merhaba kızlar nasılsınız
Benim hafta sonum iyi geçti sayılır ama bu gün bol kaçamaklı oldu .. Ama yürüdük ..
Hastanedeydik ..
Kolum elim çok fena .. Yazamıyorum ..
Azar azar işmyapmaya çalışıyorum .. Ben ameliyat olduktan sonra kesinlikle ilk hafta bir iş tutmam yasak xx elim omzuma sabitlenecek .. Sonra ben açarım zaten .. Dikişler de o Zaman alırım neyse .. Neyse .. Ben söylüyorum telefon yazıyor .. İyi oldu böyle ama çoğu Zaman düzeltmem gerekiyor .. :)))
Bu gün kızçenin yemeklerini yaptım derin dondurucuya attım x odasını temizledim .. Tatilden Geldikten sonra abla yatağı deniyor burada çocuk yatağına geçecek ..
Yarın alış veriş yapıp bizim yemekleri yapacağım ( et tavuk alıp kuş başı yapıp kavurup atacağım dondurucuya )) baba bişeyler yapar .. Eşim yapma Dedi ama yapim ben ne olur ne olmaz bize kısmet olmasa misafir galan gelir onlara olur ..
Elimi merak edenler için Elim de cts var yani Karpal tünel sendrom sinir sıkılmasmasına bağlı güç kaybı ve uyuşma
Bu günü yazmayacağım çünkü süper kaçamaklıydı
Neyse
Öptüm kızlar
Behlül kaçar
Fenerbahçe'm yendi
Tebrikler
Kocam bjk libiraz tepkiliyiz :)))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?