Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

selam kızlar...
öğlen

köfte
mercimek çorba
2 çatal kadayıf

akşam

köfte
2 kaşık makarna
salata

sonrasına yarım yeşil elma ama doymadım..açım açççç
salak gibi yanıma da bişey getirmedim..aşçı da cimri davranmış azcuk koymuşş...
10-10.30 gibi kepek ekmek arası peynir felan yiycez artık başka yolu yok

Sabah kahvaltım:

1 haşlanmış yumurta

Yarım demet marul

1 yemek kaşığı nar ekşisi (marul üzerine)

1 iri dilim ezine peyniri

Yarım çay kaşığı çörek otu (peynirin üzerine )

2 ceviz

1 dilim çavdar ekmeği

Öğle: 1 adet protein bar ve şekersiz türk kahvesi

Ara öğünüm: 2 minik çikolata

Aksam: bizzat yeni buluşum ve gözdem Yaz Rüyası 1 dilimlenmiş muz, 1 avuç leblebi, 2 ufalanmış ceviz, tabağın yarısının üzerine 1 çay kaşığı tarçın, diğer yarısının üzerine 1 çay kaşığı kakao serpilir ve afiyetle yenir. kakaoyu meyvelerin özellikle de elmanın üzerine serpip yiyin kızlar bayılacaksınız

Son ara: sade kahve ile günü 1300 kalori ile tamamlamış bulunmaktayım. Haftaya yapılacak liste için hem çok korkuyorum hem de heyecanlıyım ya ama bana harika bir motivasyon oluyor o da ayrı ay inş bugün moralimi bozan tartıda gördüğüm 1-2 kg fazlalık ödem ve regl şişkinliğidir sadece Günlük raporum böyle kızlar bir kaç gün İstanbul'da olamıcam ama gittiğim yerden size yetişirim inş kızlar çok öperim

Gittigin yerden kart at canim Gule gule git gel. Burasi cidden cok motive ediyor insani :) ben de motive ediyorum kendimi burasiyla :)

Selam kizlar bugunku menum
Ogleyin:yarim simit, 1 ucgen peynir,ceri domates,salatalik.
Cay ve ceyrek avuc karisik cerez,1 tarcinli kurabiye
Aksam; 1 dil kepek ekmegi, 1 tabak kabak yemegi,yarim kase yogurt, azicik da sucuk pisirdim canim cekti :))
2 fincan besibiyerde yedim, su pek icemedim tamamlamaya calisicam. Bugun yuruyus ozel olarak yapamdim ama disarida islerim vardi saatlerce saga sola kostum :) benden boyle kizlar :*

deneyelim bakalım senin buluşunu
çıt çıt çıt haftaya listede neler olacak çıt çıt çıt
iyi tatiller kaçamak yapma

Süt korumamış olabilir .. Hamile olabilir misin ??
Annem erkek kardeşime ben altı aylıkken hamile kalmış .. Bir olasılık .. Bir test alsan iyi olur Can'ım

Eline sağlık Can'ım
Herkesi tebrik ederim .. Durum şöyle ki azim edince oluyor .. Motivasyon şart ..

Merhaba ballar
Dün benim kaçamak günümde .. Cumaları kendime öyle belirledim.. O yüzden tetiklerimi yazmayacağım .. Ona ilaveten dün 15 km yürüdük evet yanlış duymadınız 15 km sahil boyunca .. Yediklerim gitmiştir diye tahmin ediyorum ..
Herkese Mutlu hafta sonları
Kacamagimiz az verdigimiz kilolar fazla Olsun ....

Ohhh herkes motive olmuş süpersiniz kızlar...

Herkese kocaman maşallah...

Sabah
Avuç içi helva
Sütlü kahve

Akşam
Sıcak bi süt inşallah
Başka bişey yersem yazarım kızlar...

ALLAH'ım vatanımızı daraltmasın,
GENİŞLETSİN inşallah

selam kızlar
bugün sabah tartıldım dünki gerçekten ödemmiş sanırım eksi çıktım amannnnnn olsun önümüze bakıcaz
bugünkü yediklerim ve yiyeceklerim
kahvaltı
2 tb. ekmeği+sucuk+peynir+zeytin+2 ceviz+çay
öğlen=sıcak çikolata bol su
akşam=yufkadan mantı yapıcam ben sadece 2 kaşık tadımlık benim yemeğim fırında mantar olacak
yanındada bişey içerim yada turşu koyarım
ara= 1 meyve
kalorilerini hesaplayarak yiyorum tabi sucuk ve sıcak çikolata olmmasına rağmen kalorimi aşmadım mutluyum

Kizlar selam :) ben 2 gundur regl sancisiyla savasiyorum, tatli krizleri vs derken diyet miyet hakgetire. Birkac gune normale donerim saniyorum. O zamana dek meumu paylasmasam daha iyi sanirim :)) siz takipteyim ama bu bikac gunde yine de buradayim :) gorusuruz hepinizi cok opuyorum :)

arkadaşlar bende aranıza katılayım ama nasıl başlıyacağım bılmıyorum çok degıl vereceğim kilo onun içi dr. gitmeyi düşünüyorum şöyle söyliyim 168.boyundayım evlenıdıgım zaman 57 kıloydum şimdi 64cok değil ama aldıgım bütün kılolar göbeğimde 1 ay sonra eşimin doğum günü için bi elbise gıyecegım tekrar 57 olmam lazım bana öneri verin nasıl yapayım bu işibu arada kendimi durduramayacağım şekilde tatlı ve çikolata yiyorum bu ay boyle oldu engel olamıyorum..

hepimize olan şey canım toparlarsın
hoşgeldin aramıza..tatlı krizleri için tarçınlı sütü öneririm ve karatayı..karatayda sabahları yiyeceğin ceviz ve gün kurusu da seni tatlıya karşı tutacaktır..ilk sayfamızda güzel bilgiler var okumanı tavsiye ederim..başarılar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…