afiyet olsun datlımbirazdan çay koyucam yanında da mısır patlatıcam eeeee azucukta keyif yapalım
Gittigin yerden kart at canimSabah kahvaltım:
1 haşlanmış yumurta
Yarım demet marul
1 yemek kaşığı nar ekşisi (marul üzerine)
1 iri dilim ezine peyniri
Yarım çay kaşığı çörek otu (peynirin üzerine )
2 ceviz
1 dilim çavdar ekmeği
Öğle: 1 adet protein bar ve şekersiz türk kahvesi
Ara öğünüm: 2 minik çikolata
Aksam: bizzat yeni buluşum ve gözdem Yaz Rüyası1 dilimlenmiş muz, 1 avuç leblebi, 2 ufalanmış ceviz, tabağın yarısının üzerine 1 çay kaşığı tarçın, diğer yarısının üzerine 1 çay kaşığı kakao serpilir ve afiyetle yenir. kakaoyu meyvelerin özellikle de elmanın üzerine serpip yiyin kızlar bayılacaksınız
Son ara: sade kahve ile günü 1300 kalori ile tamamlamış bulunmaktayım. Haftaya yapılacak liste için hem çok korkuyorum hem de heyecanlıyım yaama bana harika bir motivasyon oluyor o da ayrı ay inş bugün moralimi bozan tartıda gördüğüm 1-2 kg fazlalık ödem ve regl şişkinliğidir sadece Günlük raporum böyle kızlar bir kaç gün İstanbul'da olamıcam ama gittiğim yerden size yetişirim inş kızlar çok öperim
Gittigin yerden kart at canimGule gule git gel. Burasi cidden cok motive ediyor insani :) ben de motive ediyorum kendimi burasiyla :)
deneyelim bakalım senin buluşunuSabah kahvaltım:
1 haşlanmış yumurta
Yarım demet marul
1 yemek kaşığı nar ekşisi (marul üzerine)
1 iri dilim ezine peyniri
Yarım çay kaşığı çörek otu (peynirin üzerine )
2 ceviz
1 dilim çavdar ekmeği
Öğle: 1 adet protein bar ve şekersiz türk kahvesi
Ara öğünüm: 2 minik çikolata
Aksam: bizzat yeni buluşum ve gözdem Yaz Rüyası1 dilimlenmiş muz, 1 avuç leblebi, 2 ufalanmış ceviz, tabağın yarısının üzerine 1 çay kaşığı tarçın, diğer yarısının üzerine 1 çay kaşığı kakao serpilir ve afiyetle yenir. kakaoyu meyvelerin özellikle de elmanın üzerine serpip yiyin kızlar bayılacaksınız
Son ara: sade kahve ile günü 1300 kalori ile tamamlamış bulunmaktayım. Haftaya yapılacak liste için hem çok korkuyorum hem de heyecanlıyım yaama bana harika bir motivasyon oluyor o da ayrı ay inş bugün moralimi bozan tartıda gördüğüm 1-2 kg fazlalık ödem ve regl şişkinliğidir sadece Günlük raporum böyle kızlar bir kaç gün İstanbul'da olamıcam ama gittiğim yerden size yetişirim inş kızlar çok öperim
Süt korumamış olabilir .. Hamile olabilir misin ??Çok mutsuzum kızlar kaç gündür cebellesiyorum ilginç bi şekilde gram oynanmıyor acaba regl olamadım ondan mi 2 aydır olmuyorumemzirirken duzensizlik oluyor malesef ...neyse kilo bildirimi yapmak için heyecanla uyandım ama çok mutsuz oldum açıkçası
Kilo sabit
Sağol Can'ımMaşallah canım tebrik ederim çok güzel vermişsin
Eline sağlık Can'ım26 şubat 2016 tarihli listemiz
kilo verenler
1 - kaneel = % 3.457 = 2.600 gr
2_ sahlep = % 1.69 = 1.00 kg
3_ neslihansltn = % 1.04 = 600 gr
4_cakmel = % o .270 = 200 gr
5_sarfansari = % o .68 = 200 gr
aynı kalanlar
7_sersum
8_girlboymom
kilo alanlar
9_ ficans =% o .142 = 1oog
10_filiztoprak= % 0 396 =300 g
haftaya listede olacaklar
d1d333m
sabahvesen
canım ben şansa bırakmadım işimi ama yinede bi test yapacağım yarinSüt korumamış olabilir .. Hamile olabilir misin ??
Annem erkek kardeşime ben altı aylıkken hamile kalmış .. Bir olasılık .. Bir test alsan iyi olur Can'ım
hepimize olan şey canım toparlarsınKizlar selam :) ben 2 gundur regl sancisiyla savasiyorum, tatli krizleri vs derken diyet miyet hakgetire. Birkac gune normale donerim saniyorum. O zamana dek meumu paylasmasam daha iyi sanirim :)) siz takipteyim ama bu bikac gunde yine de buradayim :) gorusuruz hepinizi cok opuyorum :)
hoşgeldin aramızaarkadaşlar bende aranıza katılayım ama nasıl başlıyacağım bılmıyorum çok degıl vereceğim kilo onun içi dr. gitmeyi düşünüyorum şöyle söyliyim 168.boyundayım evlenıdıgım zaman 57 kıloydum şimdi 64cok değil ama aldıgım bütün kılolar göbeğimde 1 ay sonra eşimin doğum günü için bi elbise gıyecegım tekrar 57 olmam lazım bana öneri verin nasıl yapayım bu işi bu arada kendimi durduramayacağım şekilde tatlı ve çikolata yiyorum bu ay boyle oldu engel olamıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?