Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

selam kızlar....anca geldim eşim evdeydi bugün
sabah

omlet
peynir zytin
1 kabak mücveri
az yoğurt

öğlen

tarhana
tavuk döner
salata
2 kaşık bulgur pilavı
ayran

akşam

ıspanak
yoğurt
1 kaşık mantı
3 haşlama sosis

benden bukaaaa...yarın ola hayrola..haftaya dediğim gibi eltimler geliyo..pro ağırlıklı beslenicem desem de misafir olunca olmuyor..sonrasında daha disiplinli olmayı amaçlıyorum

İyi akşamlar kızlar,dün gelemedim malesef,diyeti bozmadım ama..bugün yediklerim:
Sabah=
Omlet
Zeytin
Peynir
Yeşillik
Badem
Çay

Akşam:
1 kase tarhana çorbası
Yarım tabak kuru fasülye

sağol canım benim eşimde aynı simitleri alıyo gözümün önünde yiyo sanki çok zayıf gibi onun kilosu benden fazla daha çok dikkat etmesi lazım aslında az yiyo ama börek simit olsa hiç dikkat etmez genetik canım kaynanam da kiloluydu obezite boyuda kısaydı bu diyeti birlikte yapmayınca zor haklısın eşler anlayışlı olması lazım

İyi akşamlar kızlar,dün gelemedim malesef,diyeti bozmadım ama..bugün yediklerim:
Sabah=
Omlet
Zeytin
Peynir
Yeşillik
Badem
Çay

Akşam:
1 kase tarhana çorbası
Yarım tabak kuru fasülye
hoş geldin leylekcım umarım gitmessin artık

Selam tatlişler kaçırdığım son birkaç günü telafi etmek adına biraz hafif gitmeye çalıştım. 30 dk interval koşu ve ağırlık antrenmanımı da yaptım ve 1200 kaloriyi geçmeden günü tamamladım.

Kahvaltım: bol limonlu yarım avokado ve 1 adet haşlanmış yumurta
İlk ara öğünüm: şekersiz türk kahvesi ve 10 badem
Aksam yemeği: 1 dilim çavdar ekmeği ve 1 adet Light ton balığı konservesi ve 3 kaşık patlıcan kızartması
Son ara: 1 kupa kahve ve 10 badem

Hepiniziçok öperim

Aynen cnaim eşler dikkat etmeli ama benimki az yer yani ben kendimi tutamam bide is yerinde spor yapar bana gelin ce bi saat aksam bak ben spra gideyim diyorum evde bin elptk bisiklete diyor ama cocuklar evde rahat vermiyor taciz ediyorlar bende hic yapmıyorum ondan bu sefer vericez acıkınca artik erken uyuycam

excuse me kızartma yok canım 3u 5 i olmaz kızartma girmeyecek o vücuda

hu huuuuu slm sersum yıllar sonra geldim gene :)
hala kilo derdimiz var demi kız...

Slm millet

1 avuç fıstık
Kahve ile kahvaltım

Akşam
Köfte salata inşallah

slm kızlar
kahvaltım=
tam b. ek. tost+çeri domates+salatalık+2 ceviz+çay
öğlen=sütlü cornfleks +yeşilçay
akşam=2 kase tarhana çorbası +1 dilim kepek ekmek
ara=1 yeşil elma
bu şekilde düşünüyorum
30 dk yürüyüş
yarın eksilerde oluruz inşallah kızlar

sabah kahvaltısı
2dilim tam bugday ekmegi
1 haslanmıs yumrta
3 zeytin bi kk peynir
1domates sekersiz cay

ara
1portakal bir kepekli galeta ayran

öglen
bi kase nohut yemegi 1 dilim ekmek
ayran

ara
1galeta bir meyve ayran

aksam
7kasık yesıl fasulye yemegı
corba
salata
2yemek kasıgı yogurt

21 de bir meyve inşallah

Selam baby girlss

Ben bugün ne zamandır izlemek istediğim The Sugar Film'i izledim sonunda. Şekerin vücudumuza girdiği andan itibaren neler yaptığını nerelere hangi organlara gittigini vücudun onu nasıl kullandığı ya da kullanamadığını kısacası bedenimiz özellikle de beynimiz üzerindeki etkilerini anlatıyor. Şekeri azaltmak hatta bırakmak ve motive olmak için harika bir belgesel. Kesinlikle izlemenizi öneririm, şekere ve işlenmiş gıdalara karşı tüm bakış açınızı değiştirecek !!

Kısa kesecek olursam bugün çok mutluyum beslenmeme dikkat ettim, interval koşu ve egzersizlerimi de yaptım, 1200 kaloriyi de geçmedim benden mutlusu yok ☺

Kahvaltım: 1 adet patatesli poğaça
Bol limonlu yarım avokado

Ara: şekersiz türk kahvesi ve koska'nin leblebi ezmesi (onu belgeseli izlemeden önce yedim, yemeseydim iyiydi)

Aksam yemeğim: 1 tabak bamya yemeği ve üzerine pul biber serpilmiş 4 kaşık süzme yoğurt (bamyayı nasıl özlemişim bir tabak dolusu yemeği bayıla bayıla yedim mmh)

Bugün iş günü o yüzden 1 saat interval koşu ve yarım saat karın ve kol egzersizleriyle sınırladım sporumu.

Hepinizi çok öperimm

selam kızlar...bugün de kızım için alışverişe gittik ..eşime bana kızıma sezon için mevsimlik montlarımızı aldık..geçen de yeni kot aldıydık kızıma ehh idare etsin garii
sabah

yumurta salatası
çeyrek simit

öğlen

orman kebabı
2 kaşık erişte
portakal

akşam

yarım kase çorba
karışık ızgara
3-4 kaşık patlıcan kebabı
salata

kaçırdım gene yarının tartı olduğunu unuttum beyaa

bakalım noolacak çıt çıt çıt

liste sıramız...

sersum:19 Şubat 2016 Liste yaptı

filiztoptak:26 Şubat 2016 Liste yaptı

cakmel:4 Mart 2016

kaneel:11 Mart 2016

ficans:18 Mart 2016

sarfansarı:25 Mart 2016

girlboymom:1 Nisan 2016

sahlep:8 Nisan 2016

neslihansltn:15 Nisan 2016

d1d333:22 Nisan 2016

leylak84 11 Mart'da listede

Eveeett yarın liste sıramız cakmel de ..Kolay gelsin canımcım..kızlar umarım çok güzel kilocuklar veririz..@cakmel ben yarın gecikebilirim 15:30 da anca gelebilirim liste olursa kendimi eklerim

Canım benim öncelikle montlarınızı yüreğinizdeki sevginiz ısıtsın,güle güle kulanın inşallah.

Okuldan 18.30 da çıkarım liste en geç 19.30 da yayında inşallah.

Son düzenleme:
Bildirim cakmel
Geçen hafta 74.8
Bu hafta 74.8
Fark yok

Sanırım oruç tuttuğum için veremedim,6 gün niyetliydim,borç kalmadı çok şükür.

Kızlar 21 günlük tatlı orucuna başladım
Eğer dayanabilirsem,bidaha canım hiç tatlı istemicek inşallah. 3.gün.
Kaynak can kemal özer müslümanın diyeti.

bu arada herkese slmlar kilo vermenizde kolaylık versin rabbim inşallah

Canım benim öncelikle montlarınızı yüreğinizdeki sevginiz ısıtsın,güle güle kulanın inşallah.

Okuldan 18.30 da çıkarım liste en geç 19.30 da yayında inşallah.
sağol canım daha iyileri sizlere olsun
Allah oruçlarını kabul etsin
tatlı orucu he bakalım dayanabilecen mi ..tamam ben de zararlı biliyom ama tamamen asla vazgeçemem seviyorum yawww

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…