sağol canım benim eşimde aynı simitleri alıyo gözümün önünde yiyo sanki çok zayıf gibi onun kilosu benden fazla daha çok dikkat etmesi lazım aslında az yiyo ama börek simit olsa hiç dikkat etmez genetik canım kaynanam da kiloluydu obezite boyuda kısaydı bu diyeti birlikte yapmayınca zor haklısın eşler anlayışlı olması lazımben disiplin hissetmessem esim yoldan cıkarıyor beni canım diyetisyene para veriyorum diye en azından tutarım kendimi gecen ay tutmadım ama artık tutacagım 2 ay var önümüzde mart nisan 5kg versek vuct rahatlar inş. devamıda gelir...bu arada kızına da gecmiş olsun
hoş geldin leylekcım umarım gitmessin artıkİyi akşamlar kızlar,dün gelemedim malesef,diyeti bozmadım ama..bugün yediklerim:
Sabah=
Omlet
Zeytin
Peynir
Yeşillik
Badem
Çay
Akşam:
1 kase tarhana çorbası
Yarım tabak kuru fasülye
Aynen cnaim eşler dikkat etmeli ama benimki az yer yani ben kendimi tutamam bide is yerinde spor yapar bana gelin ce bi saat aksam bak ben spra gideyim diyorum evde bin elptk bisiklete diyor ama cocuklar evde rahat vermiyor taciz ediyorlar bende hic yapmıyorum ondansağol canım benim eşimde aynı simitleri alıyo gözümün önünde yiyo sanki çok zayıf gibi onun kilosu benden fazla daha çok dikkat etmesi lazım aslında az yiyo ama börek simit olsa hiç dikkat etmez genetik canım kaynanam da kiloluydu obezite boyuda kısaydı bu diyeti birlikte yapmayınca zor haklısın eşler anlayışlı olması lazım
hoş geldin leylekcım umarım gitmessin artık
hu huuuuu slm sersum yıllar sonra geldim gene :)selam kızlar....anca geldim eşim evdeydi bugün
sabah
omlet
peynir zytin
1 kabak mücveri
az yoğurt
öğlen
tarhana
tavuk döner
salata
2 kaşık bulgur pilavı
ayran
akşam
ıspanak
yoğurt
1 kaşık mantı
3 haşlama sosis
benden bukaaaa...yarın ola hayrola..haftaya dediğim gibi eltimler geliyo..pro ağırlıklı beslenicem desem de misafir olunca olmuyor..sonrasında daha disiplinli olmayı amaçlıyorum
hoşgeldin canımhu huuuuu slm sersum yıllar sonra geldim gene :)
hala kilo derdimiz var demi kız...
Canım benim öncelikle montlarınızı yüreğinizdeki sevginiz ısıtsın,güle güle kulanın inşallah.liste sıramız...
sersum:19 Şubat 2016 Liste yaptı
filiztoptak:26 Şubat 2016 Liste yaptı
cakmel:4 Mart 2016
kaneel:11 Mart 2016
ficans:18 Mart 2016
sarfansarı:25 Mart 2016
girlboymom:1 Nisan 2016
sahlep:8 Nisan 2016
neslihansltn:15 Nisan 2016
d1d333:22 Nisan 2016
leylak84 11 Mart'da listede
Eveeett yarın liste sıramızcakmel de ..Kolay gelsin canımcım..kızlar umarım çok güzel kilocuklar veririz..@cakmel ben yarın gecikebilirim 15:30 da anca gelebilirim liste olursa kendimi eklerim
bu arada herkese slmlarkilo vermenizde kolaylık versin rabbim inşallah
sağol canım daha iyileri sizlere olsunCanım benim öncelikle montlarınızı yüreğinizdeki sevginiz ısıtsın,güle güle kulanın inşallah.
Okuldan 18.30 da çıkarım liste en geç 19.30 da yayında inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?