Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

selamlar kızlar yarın kilo vermeyerek diyetisyen kontrolune gidecegim utanıyorumama en azından almadım diyetisyenin listesi coksa ben napıyım bana göre l,ste vermemişyarın düzenler eger baktım olmazssa gitmicem kendi yönteemlerimle daha iyi zayıflıyordum neyse havalar güzel hayat güzel ben mutluyum kim takar kiloları zaten vericem enin de sonunda

menümü yazamayım hic baslayıp baslayıp bırakıyorum bu sefer istikrarlıyım ama utanıyorum ne diyeti yaptıgımı yazmayı tamam tamam isveçe basladım yine

sabah
1 fincan kahve
öğleen 2 domates marulla yumrtaa salatası yiycem
aksama nohut yaptım etli bi kase yanına da bol salata benden bu kadaaaaaaaaa

isceç mi kesin mi

selam canlar.....
mesaiden sonra eve gelmeyi de özlemişim yaww
gece ne kadar da olsa stres yaratıyor insanda..tabii evde 3-4 gün olmak cazip hale getiriyor yoksa çekilmez..
sabah

yumurta salatası
çayy

öğlen yemek kötüydü

kıtır tavuklu büyük bir kase salata(cafede yapıyorlar harika)
yoğurt

çayın yanında 2 ikram

işe geliş gidiş 3 km yüründüarabayı almadım vicdan yaptımiyi de olacak inşallah
akşam yemek sonrası gelirim

isceç mi kesin mi
kesin bacım kesin şimdide regl olmak için maydonoz suyu içiyorum

yürüyüş süper bende eve 5 ek bi okula başladım yürümek ıstıyorum ama kızım başka okulu tercih etti onu bırakıp alıyorum yuruyemıyorum yürümek istiyorum

Selam incecik kizçelerim
Ben bugun baya bişey yedim gene
Kahvaltı gecenin bir yarısı yaptığım için enteresan bir öğün oldu kabul ediyorum
4 kofte
3 kaşık patates püresi
1 kaşık haydari
1 kaşık acılı ezme
1 kaşık patlıcan ezmesi

Öğle 2 dilim yaban mersinli kek ve kahve

Akşam 3 kaşık fıstık ezmesi
2 dilim peynir
1 avuç badem, leblebi ve dut kurusu ile günü kapattım.1 saatlik yürüyüşümü ve kol egzersizlerimi de yaparak 350 kalori de yaktım.

Kızlar birkaç kg verip motivasyonumu yükseltmek için birkaç günlük bir detoks programı yapmak istiyorum. Lahana çorbası diyeti detoksunu duydum çok güzel ve hızlı kilo verdiriyormuş. Deneyen var mı ya da başka detoks tavsiyeniz var mi??

bir isi yapmıştı sersum veya Safransari

çok geçmiş olsun kolaylıklar diliyorummarifetli hatunun hali başka
yavvvv sersumcum sana yetişmek zor ne hızlı bi hayatın var kıs
aradaki tatil olmasa çekilmez sahi

excuse me
Ben ayran detoksu yapmistim. Kolay doyurucu oluyor. 1 kilo verdim ama kalici olmamisti.
Benim detokslar kalici olmuyor gerci
bende yapmıştım ayran detoksu aynen kalıcı olmadı

be nde gelemedim bi türlü kızımla uğraştım besin zehirlenmesi geçirdi çok korktum şükür şimdi çok iyi atlattı
diyet hayal oldu ama dün itibarıyla düzene girdim
dün yediklerim
kahvaltı= 1 tb. ek+peynir+zeytin+1 kaşık fıstık ezmesi+ 2 ceviz+çay+yumurtalı omlet
öğlen=1 kupa çorba
akşam=2 but derisiz+100 gr bulgur pilavı+marul salata
ara= çay+ yağsız patlamış mısır
bugün
kahvaltı=2 dilim tb.ek.+4 ad. zeytin+ peynir+1 kaşık fıstık ez.+2 ceviz+çeri domates+çay
öğlen=2 si bi arada nescafe+ eti limonlu bisküvi 3 ad.
akşam=mantarlı omlet+ayran+çeri domates yeşillik
ara=1 avuç leblebi+çay
1 meyve
nasipse akşam böyle yicem

diyetisyenden geliyorum 400 gr vermişim ama yaptıgım sok diyetler vucut yagını artırmıs bi sürü fırca yedim diyetisyene guvenip listeyi uygulayım
yaaa aslında çok zararlı şok diyetler birz uygula dene canım onlarada bakma orda konuşup etkiliyorlar aslında sende herşeyi biliyosun uygulasan başarılı olursun ama yalnız başaramam diyosan gitmelisin tabi diyetisyene bende bikere gittim buraya katılmadan önce çok stres yaptım diyet modun a girdiğini iyice hissediyor insan ben yapamadım böyle daha rahatım hadi bakalım başarılar

diyetisyenden geliyorum 400 gr vermişim ama yaptıgım sok diyetler vucut yagını artırmıs bi sürü fırca yedim diyetisyene guvenip listeyi uygulayım

O zaman bu lahana çorbası diyeti de şok diyet kategorisine giriyorsa ben de verdiğim gibi geri alırım dmi? Ya da en iyisi akşamları çorba içerek mi devm edeyim diyetime. Vücut yağlanması göze alamıyorum zaten vücut yağım normalin üstünde

bence hic yapma şok diyet ben saglıkla verdiğim kiloları 69dan sonra sok diyet ve kendini salma sonucu aldım geri 76oldum hic yapma az kucult porsıyonları verirsin

ben disiplin hissetmessem esim yoldan cıkarıyor beni canım diyetisyene para veriyorum diye en azından tutarım kendimi gecen ay tutmadım ama artık tutacagım 2 ay var önümüzde mart nisan 5kg versek vuct rahatlar inş. devamıda gelir...bu arada kızına da gecmiş olsun

bence hic yapma şok diyet ben saglıkla verdiğim kiloları 69dan sonra sok diyet ve kendini salma sonucu aldım geri 76oldum hic yapma az kucult porsıyonları verirsin

Haklısın canım ya onun yerine tatlıyı kesip akşamları çorba belki yanına haşlanmış tavuk ve salata yapıp sağlıklı kilo vermek en güzeli

hadi hadiii fırçayı yemişin diyetisyenden isveç hayal oldu
bari işe gelip giderken yüriiyimm başka türlü kaldırmıyom totomu
ben yaptım lahana çorbasını ama geri aldım canım..sadece ödem atmak için iyi onun dışında normal beslenmemizi azaltmalıyız başka yolu yok

yavvvv sersumcum sana yetişmek zor ne hızlı bi hayatın var kıs
aradaki tatil olmasa çekilmez sahi
aynen canım tatili hatrına katlanıyorum

geçmiş olsun canım daha geçenlerde leylakla eşi besin zehirlenmesi yaşamış ne çok duyar olduk yaw...Allah beterinden saklasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…