selamlar kızlar yarın kilo vermeyerek diyetisyen kontrolune gidecegim utanıyorumama en azından almadım diyetisyenin listesi coksa ben napıyım bana göre l,ste vermemiş yarın düzenler eger baktım olmazssa gitmicem kendi yönteemlerimle daha iyi zayıflıyordum neyse havalar güzel hayat güzel ben mutluyum kim takar kiloları zaten vericem enin de sonunda
menümü yazamayım hic baslayıp baslayıp bırakıyorum bu sefer istikrarlıyım ama utanıyorum ne diyeti yaptıgımı yazmayıtamam tamam isveçe basladım yine
sabah
1 fincan kahve
öğleen 2 domates marulla yumrtaa salatası yiycem
aksama nohut yaptım etli bi kase yanına da bol salata benden bu kadaaaaaaaaa
kesin bacım kesin şimdide regl olmak için maydonoz suyu içiyorumisceç mikesin mi
yürüyüş süperselam canlar.....
mesaiden sonra eve gelmeyi de özlemişim yaww
gece ne kadar da olsa stres yaratıyor insanda..tabii evde 3-4 gün olmak cazip hale getiriyor yoksa çekilmez..
sabah
yumurta salatası
çayy
öğlen yemek kötüydü
kıtır tavuklu büyük bir kase salata(cafede yapıyorlar harika)
yoğurt
çayın yanında 2 ikram
işe geliş gidiş 3 km yüründüarabayı almadım vicdan yaptım iyi de olacak inşallah
akşam yemek sonrası gelirim
bir isi yapmıştıSelam incecik kizçelerim
Ben bugun baya bişey yedim gene
Kahvaltı gecenin bir yarısı yaptığım için enteresan bir öğün oldu kabul ediyorum
4 kofte
3 kaşık patates püresi
1 kaşık haydari
1 kaşık acılı ezme
1 kaşık patlıcan ezmesi
Öğle 2 dilim yaban mersinli kek ve kahve
Akşam 3 kaşık fıstık ezmesi
2 dilim peynir
1 avuç badem, leblebi ve dut kurusu ile günü kapattım.1 saatlik yürüyüşümü ve kol egzersizlerimi de yaparak 350 kalori de yaktım.
Kızlar birkaç kg verip motivasyonumu yükseltmek için birkaç günlük bir detoks programı yapmak istiyorum. Lahana çorbası diyeti detoksunu duydum çok güzel ve hızlı kilo verdiriyormuş. Deneyen var mı ya da başka detoks tavsiyeniz var mi??
çok geçmiş olsun kolaylıklar diliyorumMerhaba kızlar nasılsınız
Benim hafta sonum iyi geçti sayılır ama bu gün bol kaçamaklı oldu .. Ama yürüdük ..
Hastanedeydik ..
Kolum elim çok fena .. Yazamıyorum ..
Azar azar işmyapmaya çalışıyorum .. Ben ameliyat olduktan sonra kesinlikle ilk hafta bir iş tutmam yasak xx elim omzuma sabitlenecek .. Sonra ben açarım zaten .. Dikişler de o Zaman alırım neyse .. Neyse .. Ben söylüyorum telefon yazıyor .. İyi oldu böyle ama çoğu Zaman düzeltmem gerekiyor .. :)))
Bu gün kızçenin yemeklerini yaptım derin dondurucuya attım x odasını temizledim .. Tatilden Geldikten sonra abla yatağı deniyor burada çocuk yatağına geçecek ..
Yarın alış veriş yapıp bizim yemekleri yapacağım ( et tavuk alıp kuş başı yapıp kavurup atacağım dondurucuya )) baba bişeyler yapar .. Eşim yapma Dedi ama yapim ben ne olur ne olmaz bize kısmet olmasa misafir galan gelir onlara olur ..
Elimi merak edenler için Elim de cts var yani Karpal tünel sendrom sinir sıkılmasmasına bağlı güç kaybı ve uyuşma
Bu günü yazmayacağım çünkü süper kaçamaklıydı
Neyse
Öptüm kızlar
Behlül kaçar
Fenerbahçe'm yendi
Tebrikler
Kocam bjk libiraz tepkiliyiz :)))))
yavvvv sersumcum sana yetişmek zor ne hızlı bi hayatın var kısselam canlar.....
mesaiden sonra eve gelmeyi de özlemişim yaww
gece ne kadar da olsa stres yaratıyor insanda..tabii evde 3-4 gün olmak cazip hale getiriyor yoksa çekilmez..
sabah
yumurta salatası
çayy
öğlen yemek kötüydü
kıtır tavuklu büyük bir kase salata(cafede yapıyorlar harika)
yoğurt
çayın yanında 2 ikram
işe geliş gidiş 3 km yüründüarabayı almadım vicdan yaptım iyi de olacak inşallah
akşam yemek sonrası gelirim
bende yapmıştım ayran detoksu aynen kalıcı olmadıexcuse me
Ben ayran detoksu yapmistim. Kolay doyurucu oluyor. 1 kilo verdim ama kalici olmamisti.
Benim detokslar kalici olmuyor gerci
yaaa aslında çok zararlı şok diyetlerdiyetisyenden geliyorum 400 gr vermişim ama yaptıgım sok diyetler vucut yagını artırmıs bi sürü fırca yedimdiyetisyene guvenip listeyi uygulayım
diyetisyenden geliyorum 400 gr vermişim ama yaptıgım sok diyetler vucut yagını artırmıs bi sürü fırca yedimdiyetisyene guvenip listeyi uygulayım
bence hic yapma şok diyet ben saglıkla verdiğim kiloları 69dan sonra sok diyet ve kendini salma sonucu aldım geri 76oldum hic yapma az kucult porsıyonları verirsinO zaman bu lahana çorbası diyeti de şok diyet kategorisine giriyorsa ben de verdiğim gibi geri alırım dmi? Ya da en iyisi akşamları çorba içerek mi devm edeyim diyetime. Vücut yağlanması göze alamıyorum zaten vücut yağım normalin üstünde
ben disiplin hissetmessem esim yoldan cıkarıyor beni canım diyetisyene para veriyorum diye en azından tutarım kendimi gecen ay tutmadım ama artık tutacagım 2 ay var önümüzde mart nisan 5kg versek vuct rahatlar inş. devamıda gelir...bu arada kızına da gecmiş olsunyaaa aslında çok zararlı şok diyetlerbirz uygula dene canım onlarada bakma orda konuşup etkiliyorlar aslında sende herşeyi biliyosun uygulasan başarılı olursun ama yalnız başaramam diyosan gitmelisin tabi diyetisyene bende bikere gittim buraya katılmadan önce çok stres yaptım diyet modun a girdiğini iyice hissediyor insan ben yapamadım böyle daha rahatım hadi bakalım başarılar
bence hic yapma şok diyet ben saglıkla verdiğim kiloları 69dan sonra sok diyet ve kendini salma sonucu aldım geri 76oldum hic yapma az kucult porsıyonları verirsin
kesinlikleHaklısın canım ya onun yerine tatlıyı kesip akşamları çorba belki yanına haşlanmış tavuk ve salata yapıp sağlıklı kilo vermek en güzeli
hadi hadiii fırçayı yemişin diyetisyenden isveç hayal oldukesin bacım kesin şimdide regl olmak için maydonoz suyu içiyorum
yürüyüş süperbende eve 5 ek bi okula başladım yürümek ıstıyorum ama kızım başka okulu tercih etti onu bırakıp alıyorum yuruyemıyorum yürümek istiyorum
ben yaptım lahana çorbasını ama geri aldım canım.Selam incecik kizçelerim
Ben bugun baya bişey yedim gene
Kahvaltı gecenin bir yarısı yaptığım için enteresan bir öğün oldu kabul ediyorum
4 kofte
3 kaşık patates püresi
1 kaşık haydari
1 kaşık acılı ezme
1 kaşık patlıcan ezmesi
Öğle 2 dilim yaban mersinli kek ve kahve
Akşam 3 kaşık fıstık ezmesi
2 dilim peynir
1 avuç badem, leblebi ve dut kurusu ile günü kapattım.1 saatlik yürüyüşümü ve kol egzersizlerimi de yaparak 350 kalori de yaktım.
Kızlar birkaç kg verip motivasyonumu yükseltmek için birkaç günlük bir detoks programı yapmak istiyorum. Lahana çorbası diyeti detoksunu duydum çok güzel ve hızlı kilo verdiriyormuş. Deneyen var mı ya da başka detoks tavsiyeniz var mi??
aynen canım tatili hatrına katlanıyorumyavvvv sersumcum sana yetişmek zor ne hızlı bi hayatın var kıs
aradaki tatil olmasa çekilmez sahi
geçmiş olsun canımbe nde gelemedim bi türlü kızımla uğraştım besin zehirlenmesi geçirdi çok korktum şükür şimdi çok iyi atlattı
diyet hayal oldu ama dün itibarıyla düzene girdim
dün yediklerim
kahvaltı= 1 tb. ek+peynir+zeytin+1 kaşık fıstık ezmesi+ 2 ceviz+çay+yumurtalı omlet
öğlen=1 kupa çorba
akşam=2 but derisiz+100 gr bulgur pilavı+marul salata
ara= çay+ yağsız patlamış mısır
bugün
kahvaltı=2 dilim tb.ek.+4 ad. zeytin+ peynir+1 kaşık fıstık ez.+2 ceviz+çeri domates+çay
öğlen=2 si bi arada nescafe+ eti limonlu bisküvi 3 ad.
akşam=mantarlı omlet+ayran+çeri domates yeşillik
ara=1 avuç leblebi+çay
1 meyve
nasipse akşam böyle yicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?