Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Canim dikkat et hamile olmayasin

Canim dikkat et hamile olmayasin
Yok canım ya olamazahmet çok emdiği için buduzensizlik normal diye düşünüyorum sabaha kadar memede meme emdiği zamanlar boyle olabilir demişti dr emmeyi bırakana kadar duzelmeyrbilirmis ama korkuttun beni test yaparım ama hic sanmiyorum

ben bu hayatta en çok ayva göbişimi sevdim diyesim geliyor :) ah ah şu göbiş her daim ufakken birde basenlerde ufak olsa ya

sabah erken uyandım saat 7 gibi 1 kupa maydonoz suyumu içtim dha sonra geri uyudum şimdi kalktım şekersiz sade türk kahvemi içiyorum

Kizlar selam. Kilo bildirimi yapmaya geldim zira henuz agzima lokma koymadim menu bildirimi yapamayacagim :)
Rumuz:sahlep
Gecen haftaki kilo:59
Bugunku kilo:58
Fark:1 kilo
Yuzde: 1.69
Spor: haftada 3 gun 12 km yuruyus

Maşallah canım tebrik ederim çok güzel vermişsin

filiztoprak
başlangıç=76.6
g.hafta= 75.6
bu hafta= 75.9
fark=3oo g.
haftalık yüzde= 0.396
hedef=65
spor= bu hafta yok
çok dikkat etmeme rağmen veremedim heralde vücut savunmaya geçti ama olacak inanıyorum haftaya inşallah

26 şubat 2016 tarihli listemiz
kilo verenler
1 - kaneel = % 3.457 = 2.600 gr
2_ sahlep = % 1.69 = 1.00 kg
3_ neslihansltn = % 1.04 = 600 gr

4_cakmel = % o .270 = 200 gr
5_sarfansari = % o .68 = 200 gr

aynı kalanlar
7_sersum
8_girlboymom

kilo alanlar
9_ ficans =% o .142 = 1oog
10_filiztoprak= % 0 396 =300 g

haftaya listede olacaklar

d1d333m
sabahvesen

Ellerine sağlık güzel olmuş filiztoprak.
1. Mızı kutluyorum. gitsin kilolar gelsin yaz..

herkez bildirimleri yapmış maşallahkilo verende çokkutluyorum kızlar birazdan listeyi hazırlıyorum
bu arada disiplin işe yaramış sersumcumbizim ekipe bak çok hızlılar
disiplin sart sekerim

ellerine saglik bebeeemm ozellikle 1. Mizi ve hepimizi kutlarim

herkezi kutluyorum ufak tefek kaymalar olmuş neyse kızlar olcak o kadar durumlarımız iyi bence ficansla ben bizde fazla almamışızödemdir o ödemdir
odemdir odem

Son düzenleme:
Ellerine sağlık güzel olmuş filiztoprak.
1. Mızı kutluyorum. gitsin kilolar gelsin yaz..
aynen katılıyorum

Şimdi canım süzme yoğurt çekti ve içine biraz tam tahlili ekmek doğrayıp yiyorum. Bunla kapatırım inşallah bugünü. Çünkü yarın sabah anneme kahvaltıya peynir li yemeğe gidicem.
afiyet olsun kıs

akşam yemeğimi erkenden yiyeyim dedim :)

Eki Görüntüle 1783500
afiyet olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…