aaa canım hoşbuldumm sende burdasın demek ne güsel filiztoprakta hala burda :) sizi görmek çok güselGünaydın kızlar hayırlı cumalar
Bu hafta hiç dikkat edemedim,1 haftadır yürüyüşte yapamadım,bu sabahta grip oluyorum gibi,hayırlısı bakalım
Sersum cicilerinizi güle güle kullanın
Alya88 hoşgeldin tekrar
Kaneelcim çok geçmiş olsun ameliyatın iyi geçer inşallah
çakmelcim bu diyete taze ve kuru meyveler de dahil mi,öyleyse eğer çok zor geldi,ben dayanamam şahsen
Henüz tartılmadım,artıdayım biliyorum,bildirimi daha sonra yaparım
sağol canım benim eşimde aynı simitleri alıyo gözümün önünde yiyo sanki çok zayıf gibi onun kilosu benden fazla daha çok dikkat etmesi lazım aslında az yiyo ama börek simit olsa hiç dikkat etmez genetik canım kaynanam da kiloluydu obezite boyuda kısaydı bu diyeti birlikte yapmayınca zor haklısın eşler anlayışlı olması lazım
hoş geldin leylekcım umarım gitmessin artık
Günaydın kızlar hayırlı cumalar
Bu hafta hiç dikkat edemedim,1 haftadır yürüyüşte yapamadım,bu sabahta grip oluyorum gibi,hayırlısı bakalım
Sersum cicilerinizi güle güle kullanın
Alya88 hoşgeldin tekrar
Kaneelcim çok geçmiş olsun ameliyatın iyi geçer inşallah
çakmelcim bu diyete taze ve kuru meyveler de dahil mi,öyleyse eğer çok zor geldi,ben dayanamam şahsen
Henüz tartılmadım,artıdayım biliyorum,bildirimi daha sonra yaparım
Hedefimiz ayniymis ama ben 1.5 kilo fazlayim..Kızlar dün gelemedim dış ciye gittim kanal tedavisi falan baya bi isim vardı.
Gelelim bildirime ne yazı ki artidayim.
Rumuz: neslihansltn
geçen hafta: 56.600
bu hafta: 57.200
fark: ++600
Hedef: 53.00 inşallah
yaza kadar gidecek kilolar azim ile..
listeyi yapacak hatunumuza şimdiden kolaylıklar dilerim.
sağol canım iyi çok şükürHoşbuldum canım,yok yok gitmiycem,çok sık gelemesem de burdayım artık...
Bu arada kızına çok geçmiş olsun,sersumum yazmış biz de yaşadık 2 hafta önce.çok fena bişey,umarım daha iyidir kızın...
Sağol canımsağol canım iyi çok şükürsenin bebişede çok geçmiş olsun büyümüştür tatlım ya
aaa canım hoşbuldumm sende burdasın demek ne güsel filiztoprakta hala burda :) sizi görmek çok güsel
iyisinn inşallah
Yok canım yapay tatlılar,ambajlılar bide pekmez helva içinde şeker olan her şey.
Meyve yenebilir.
İnşallah sersumcum ALLAH ım hepimize irade versin ibadetlerimizi ve dualarımızı kabul etsin inşallah.
Yolda yürürken iş yaparken salavat çekelim bu günü değerlendirelim inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?