Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Buraya gelmeden olmuyor canım, iyiyim elhamdülillah, sen de iyisindir inşallah Alyacım seni de görmek güzel

Keşke yapabilsek canım , meyveler de yeter bize aslında da biz doyumsusuz galiba
bende iyiyim Allaha şükür cnm kiloda versem daha iyi olucak ama diyet yapasım yok

Merhaba kızlar
Nasılsınız
Ben yokum bir haftadır .. İlk hastane için işlerimi halletim ayın 21 inde ameliyat var malum
Sonra iş yerinin teklifini kabul ettim sma hemşirelik yapmayacağım istemedim .. Vardiyalar kötü .. Bebek var .. .. Aşçı sertifikamı kullanarak . Aşçılık bölümü açıldı Oray'a başvurdum kabul edildi 15 martta tüm gün kurs var 1 haziran iş başı saatleri de 15.00-18.30 tam benlik mutluyum iş yeri İle görüşmelerimi de yaptım bu hafta buralardayım

Kaneelcim Hayırlı uğurlu olsun canım .

Öğle
2 köfte
1 muz
1 elma
Şimdide kahve keyfimmm

Sonra 5 saat okul
Akşam 8 de ev inşallah.
Akşama ayran veya sıcak süt inşallah.

Hayirli olsun canim
Avrupa ulkelerinin avantaji 3-5 saatlik isler bulunabiliniyor. Burada imkansiz

hayırlı uğurlu olsun bebeeeemm çok sevindim senin adına çalışma saatleri de müthiş...ee daha ne olsun..keşke benimde olsaaAşçılık en büyük hayalim..ahhh keşke olsaydımm

Sabah kahvaltısı
1haşlanmış yumurta
2Dilim ekmek tambugday
bol yeşillik peynir 4tane fırında az kaşarlı mantar

Ara
1elma az leblebi

Öğle
ton balıklı salata ayran 2dilim ekmek

Ara
1portakal ayran
akşam
kurufasulye 5 kaşık
2dlm ekmek
salata

Çayın yanına 20 leblebi

Evde mantar var, iyi aklima getirdin yarin kahvaltiya yapayim

Selam incecik kizçelerim bugünkü menümü paylaşıyorum.

kahvaltım:
Bol limonlu yarım avokado
haşlanmış yumurta
1 dilim ezine peyniri
1 dilim tulum peyniri

Öğle: şekersiz türk kahvesi ve protein bar

Ara öğünüm: 2 tane evde yaptığım yulaflı kurabiye
1 havuç ve 1 avuç haşlanmış nohut

Aksam yemeği: 1 kase kırmızı mercimek çorbası ve fırında 1 küçük tavuk göğüs parçası

Son ara : 2 tane evde yaptığım yulaflı kurabiye ve tarçınlı bitki çayı

Hepinizi çok öperim efenim

Slm millet

Kahvaltım
2 haşlanmış yumurta
Yeşillik
2 parmak kaşar

1 kupa sütlü kahvem

Öğle

Yoğurt çorba inşallah

Akşam yazarım kızlar elbette mevla izin verirse.

yedin i cok lezzetli demi

sabah kahvaltısı
1 haslanmıs yumrta
2kk peynır
1catal helva cay
1 domates

ara
1elma
2kasık yogurt

ogle
ton balıgı 2 dilim tam bugday ekmeği,
ayran

ara
1meyve
1süt,

aksam
1kase karnıbahar yemegi
yogurt
1dilm tam bugday ekmegi

21.00 1meyve

Slm millet

Kahvaltım
2 haşlanmış yumurta
Yeşillik
2 parmak kaşar

1 kupa sütlü kahvem

Öğle

Yoğurt çorba inşallah

Akşam yazarım kızlar elbette mevla izin verirse.
nasıl gidiyo seker diyeti canım

Kaneel canım ascılık süper meselek ama ben olsaydım full yerdim sanırım san abasarıalr yeni meslek hayatında

neymiş kıs o kadar gezmeyemi gelmişler aciilene insanllar var bazıllarıda ufacık bişşey oluyo acile sonra daha çok hasta ooluuyoolar allah sabır versin kuzum

olsun canım kusurmu ollur herkezin işi gücü var olduğu kadar sen kendini üzmeo kadar haylaz çocukkla uğraşıyon alllah sabır versin

bende gelemediim kızlar beniim kkıza okkuldan grip bulaşmış 2 gündür gidemedi rapor aldık evde dinleniyo çorbasıymış hapıymış malum onla ilgileniyom gelemedim dün yediklerimide yazayım
kahvaltı=1 yumurta + peynir+zeytin+1 tam..ekmeği+2 ceviz+yeşillik+çay
öğlen=2si bi arada nescafe+3limonlu bisküvi
akşam=2 biber dolması 3 kaşık yoğurt+turşu
ara=çerez çok tazeydi dayanamadım
30 dk. yürüyüş
bugün=
kahvaltı=tb. ekme.+5 ad. zeytin+peynir+2 ad. ceviz+1 kaşık fıstık ezmesi+çay
öğlen=1 kepçe çorba
akşam=1 tabak bezelye+salata
ara=1 elma+leblebi

Selam kızlar iyi akşamlar.
Bir kaç gündür biraz yoğun dum.
Çok kaçak yapmadım ama bu aksama doğru şekerim düştü ve ne yediysem içime sinmedi elim ayağım titreme ye devam etti. Domates yedim ekmek yedim, zeytin yedim beyaz peynir yedim bisküvi yedim. Tabi hepsinden az az yedim.
sonra dersane ye gittim gene olma di bitter li çikolata sadece 1 dilim ve çeyrek poğaça bitmedi en son 4 tane yulaf li bisküvi..
Nasıl düştü ise yediğim hiçbir şey beni mutlu etmedi ve bana sorsanız şuanda bi iskender yada Adana yerim.

Belki regl dönemine girdim bugün ondandir ama en kötüsü yarın çocuklar okul da biz hanımlar toplanicaz arkadaşlar ve o arkadaş bir pizza yapıyor akıllara zarar. En iyi markalar bile yapamaz o kadar yani. Ben ne yapıcam yarın. pazar tartildim akşamdan ve dedim ki ödem gitti az önce tartildim fena gerçi bu kadar yedikten sonra daha ne olsun.tartilmicam bundan sonra aralarda.

günaydın güzeller...misafirim gitti ama perşemge bu sefer de eltim gelecek o gelene kadar pro ağırlıklı beslenicem..
kaçamak oldu tabiikaynım maraş dondurması getirmiş yenmez mi
neyyseee

dün akşam

chilli soslu tavuk
yoğurt

bu sabah

peynirli salçalı omlet
yoğurt
hindi salam
zeytin
şekil 2A
öptüm sizi bayyyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…