bende iyiyim Allaha şükür cnm kiloda versem daha iyi olucak ama diyet yapasım yokBuraya gelmeden olmuyor canım, iyiyim elhamdülillah, sen de iyisindir inşallah Alyacım seni de görmek güzel
Keşke yapabilsek canım , meyveler de yeter bize aslında da biz doyumsusuz galiba
Hayirli olsun canimMerhaba kızlar
Nasılsınız
Ben yokum bir haftadır .. İlk hastane için işlerimi halletim ayın 21 inde ameliyat var malum
Sonra iş yerinin teklifini kabul ettim sma hemşirelik yapmayacağım istemedim .. Vardiyalar kötü .. Bebek var .. .. Aşçı sertifikamı kullanarak . Aşçılık bölümü açıldı Oray'a başvurdum kabul edildi 15 martta tüm gün kurs var 1 haziran iş başı saatleri de 15.00-18.30 tam benlik mutluyum iş yeri İle görüşmelerimi de yaptım bu hafta buralardayım
hayırlı uğurlu olsun bebeeeemm çok sevindim senin adına çalışma saatleri de müthiş...Merhaba kızlar
Nasılsınız
Ben yokum bir haftadır .. İlk hastane için işlerimi halletim ayın 21 inde ameliyat var malum
Sonra iş yerinin teklifini kabul ettim sma hemşirelik yapmayacağım istemedim .. Vardiyalar kötü .. Bebek var .. .. Aşçı sertifikamı kullanarak . Aşçılık bölümü açıldı Oray'a başvurdum kabul edildi 15 martta tüm gün kurs var 1 haziran iş başı saatleri de 15.00-18.30 tam benlik mutluyum iş yeri İle görüşmelerimi de yaptım bu hafta buralardayım
Evde mantar var, iyi aklima getirdin yarin kahvaltiya yapayimSabah kahvaltısı
1haşlanmış yumurta
2Dilim ekmek tambugday
bol yeşillik peynir 4tane fırında az kaşarlı mantar
Ara
1elma az leblebi
Öğle
ton balıklı salata ayran 2dilim ekmek
Ara
1portakal ayran
akşam
kurufasulye 5 kaşık
2dlm ekmek
salata
Çayın yanına 20 leblebi
Evde mantar var, iyi aklima getirdin yarin kahvaltiya yapayimSabah kahvaltısı
1haşlanmış yumurta
2Dilim ekmek tambugday
bol yeşillik peynir 4tane fırında az kaşarlı mantar
Ara
1elma az leblebi
Öğle
ton balıklı salata ayran 2dilim ekmek
Ara
1portakal ayran
akşam
kurufasulye 5 kaşık
2dlm ekmek
salata
Çayın yanına 20 leblebi
yedin i cok lezzetli demiEvde mantar var, iyi aklima getirdin yarin kahvaltiya yapayim
nasıl gidiyo seker diyeti canımSlm millet
Kahvaltım
2 haşlanmış yumurta
Yeşillik
2 parmak kaşar
1 kupa sütlü kahvem
Öğle
Yoğurt çorba inşallah
Akşam yazarım kızlar elbette mevla izin verirse.
neymiş kıs o kadar gezmeyemi gelmişler aciileselam canlar sersum uyandı 8 e kadar göreve devam..2 saat daldım heralde..anam neydi öyle acil panayır yeri mübarek
balonlar arabalar..
Allah acil olmayıp da acile gelenlere akıl fikir versin..resmen hasta olmayan çocuğum hasta olsun diye geliyorlar
neeeeyyyyseeee
gece kepek ekmek arası peynir zeytin ve az sonra elma
olsun canım kusurmu ollur herkezin işi gücü var olduğu kadar sen kendini üzmeKızlar cuma günü çok yorgundum.
Öğrencilerim hep erkek ve çok aktifler oturtmak için baya ni uğraşıyorum,sınıflar 30 veya 40 kişi ve bu çocuklar 10 13 yaş aralığındalar. Bu nedenle listede yanlışlıklar yapmışım kusura bakmayın.
Dün kaçamaksız geçti.
Haşlama yumurta
Yeşillik
Akşam
Kabak yemeği
Yoğurt
3 çatal sucuk
Bu gün
Sabah
2 haşlanmış yumurta
Yeşillik
1 avuç ceviz
Kahvem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?