Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

kızlar selam..ben de aranızda olup sağlıklı bir şekilde kilo vermek istiyorum.1,5 yıl önce diyete başladım aralıklarla 28 kg civarı verdim ama 5'ini geri aldım..Şu an 76 kg civarındayım 60 ' a inmek istiyorum.İnanılmaz motivasyonum bozuldu son zamanlarda çok stresli günler geçirdim 1,5 ayda 5 6 kg geri aldım..Bu arada karın germe ameliyatı oldum..Ameliyat sonrası kiloyu geri almam moralimi çok bozdu..Şimdi tekrar toparlamak ıstıyorum duzenli spor yapıyordum tekrar basladım...Daha önce de burdaki motivasyon sayesinde kilo vermiştim tekrar öyle olmasını istiyorum...

yağ olmuyor değil mi?çok güzel gözüküyor deneyeceğim en kısa zamanda..değişik tariflere ihtiyacım var sürekli haşlanmış tavuk yemekten bıktımmmmm :d
Evet canim yag var
Ben ye.ekleri orta karar yagla yapiyorum kisitlamiyorum cok fazla yagi
Cu ku kabizlik yapiyor sifir yag

Evet canim yag var
Ben ye.ekleri orta karar yagla yapiyorum kisitlamiyorum cok fazla yagi
Cu ku kabizlik yapiyor sifir yag

evet ya malesef öyle..ben de son zamanlarda dukan deneyip çook başarısız oldum sonasında daha çok yemek yedim ve kilo aldığımı farkettim.şimdi sizin menulerinizi görünce valla büyük hata yaptığımı farkettim.çok güzel ve sağlıklı menüleriniz tebrik ederim canımm <3

Canım yeniden başladım,ilk başlangıcın 4. Günü oğlanın meyveli sütünün dibini hüpletivermişim şimdi yine 4. Gün gayet iyi çok şükür.

nasıl gidiyo seker diyeti canım

olsun canım kusurmu ollur herkezin işi gücü var olduğu kadar sen kendini üzmeo kadar haylaz çocukkla uğraşıyon alllah sabır versin

Sağolasın canım

hoşgeldin aramıza..güzel başarmışsın devamını da getirirsin bence..
yağ olmuyor değil mi?çok güzel gözüküyor deneyeceğim en kısa zamanda..değişik tariflere ihtiyacım var sürekli haşlanmış tavuk yemekten bıktımmmmm :d

canım vereceğim linki ziyaret edersen tarifler fikir verir sana ..tavsiye ederim..benim sayfam..

https://www.facebook.com/Karatay-ve-Dukandan-en-güzel-yemek-tarifleri-433736496657051/?fref=ts

Sabah
1tane krep
1domates
Acık cay

Ara
yapmadım bi tane krep yedim diye vicdan yaptım

Öğle
çorba
ton balığı ayran 2dilim ekmek

Ara
1elma

Aksam
karniyarik 1 tane 1 dilim ekmek salata
1Kase yoğurt yeyip

21 de bir meyve ile günü kapatmayi düşünüyorum insallah

hoş geldin canım aramıza

bugün temizlik yaptım yoruldum bi kahve molası verdim
kahvaltım=1 tb. ekmeği+1 kaşık labne üstüne çökelek+5 ad. zeytin+1 kaşık fıstık ezmesi+2ceviz+çay
ara=2 si bi arada necafe+3 ad.limonlu bisküvi
akşam= mantar salatası+2-3 parça tavuk
ara=1 avuç leblebi+1 meyve
regl oldum bugün bakalım tartıda etkisi ne olacak henüz tam başlamadı yürüyüş pilanım var nasip
makinadan çamaşırlar çıktı onları bi asayım diğerlerini de katlıcam daha iş bitmedi
görüşürüz kızlar

Günayydınn çıtır hatunlarım benimmm
dün öğlen yemeğim

tavuk sote
yoğurt
şalgam suyu

dün akşam yemeğim

tavuk nugget(actifryda)
şalgam suyu
2 kaşık makarna(yemeseydim olurdu ama )

ve bu sabah kahvaltım

yumurta salatası
çayy

bugün ameliyat olan arkadaşımıza geçmiş olsuna gideceğiz..hani o mem kanseri olan söylemiştim size..radyoterapisi bitti iyi çok şükür hem memesini de almadılar sadece kitle alındı sevindik tabii. Allah şifa versin kimseye göstermesin inşallah
yine cıs yenilecek tabii az yemeye çalışacağım yarın da eltim geliyor onunla da kaçamak olur ama misafir olayı bitince tam gaz inşallah..valla kızlar olmuyor olmuyor..misafir olunca olmuyor..şiştim zaten haftaya inşallah iyi bir sonuç olur yarından umutlu değilim

neyyseee benden bu kadar..
ve lütfenn günlük menü bildirimlerimizi yapalım yoksa listeden çıkaracam gelmeyenlerii ona göre

Canım geçmiş olsun arkadaşına üzüldüm inşallah bi daha yasatmasin
...Canım menulerindr oglede et aksamda et var doktor üst-üste protein olmaz dedi bana aksam illa sebze yiyeceksin dedi bi ogun sebze bi öğün protein şeklinde aklında olsun

Sabah

1Yumurta haşlanmış
2kl peynir
Çok az yufka ekmeği bram buday kalmamıştı

Ara
elma
2 yk yogurt

Öğle
ıspanaklı yumurta
ayran çorba 2dlm ekmek

Ara 1 meyve sut

Aksam
Nohut bir kase 1 dilim ekmek salata yoğurt

21 de meyve olacak insallah

amsterdam12 hosgeldin basarilar neredeyse ayni kilodayiz bakalım kim önce zayıflayacak

canımmm teşekkür ederimm sizleri takip edicem benim bir an evvel düzenli beslenmem lazım.çünkü ortam yok ya çok ac bırakıyorum kendımı sonrasında da deli gibi yiyorum..ortasını bulup duzgun beslenmem lazım :)

canım menün çok güzel olmuş afiyet olsun..arkadaşına da çoook geçmiş olsun Allah şifasını versin inşallah..Ya benim de İzmitten misafirlerim geliyor cuma 'dan pazara benim de kesin kaçamaklarım olcak az yapmaya calısıcam ama bakalım ne olcak aksam cıkıp bıraz alkol de alınca diyet falan yalan oluyor valla.Ama önümüzdeki hafta yine tam gaz spor ve diyetle desteklicem bakalım..Hep bişeyler bahaneler çıkıyo valla :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…