- 23 Mayıs 2011
- 3.730
- 3.979
- 158
Resim yukleyeyim sabah-ogle-aksam
Eki Görüntüle 1791443 Eki Görüntüle 1791443 Eki Görüntüle 1791447 Eki Görüntüle 1791451
Omlet soganliydi canimcanım afiyet olsun omleti nasıl yaptın mantarlı mı o çok güzel gözüküyor
Omlet soganliydi canim
Cok seviyorum soganli omleti, uzun uzun kesip tavada soteleyip yumurta kiriyorum
Evet canim yag varyağ olmuyor değil mi?çok güzel gözüküyor deneyeceğim en kısa zamanda..değişik tariflere ihtiyacım var sürekli haşlanmış tavuk yemekten bıktımmmmm :d
Evet canim yag var
Ben ye.ekleri orta karar yagla yapiyorum kisitlamiyorum cok fazla yagi
Cu ku kabizlik yapiyor sifir yag
nasıl gidiyo seker diyeti canım
olsun canım kusurmu ollur herkezin işi gücü var olduğu kadar sen kendini üzmeo kadar haylaz çocukkla uğraşıyon alllah sabır versin
hoşgeldin aramıza..güzel başarmışsın devamını da getirirsin bence..kızlar selam..ben de aranızda olup sağlıklı bir şekilde kilo vermek istiyorum.1,5 yıl önce diyete başladım aralıklarla 28 kg civarı verdim ama 5'ini geri aldım..Şu an 76 kg civarındayım 60 ' a inmek istiyorum.İnanılmaz motivasyonum bozuldu son zamanlarda çok stresli günler geçirdim 1,5 ayda 5 6 kg geri aldım..Bu arada karın germe ameliyatı oldum..Ameliyat sonrası kiloyu geri almam moralimi çok bozdu..Şimdi tekrar toparlamak ıstıyorum duzenli spor yapıyordum tekrar basladım...Daha önce de burdaki motivasyon sayesinde kilo vermiştim tekrar öyle olmasını istiyorum...
yağ olmuyor değil mi?çok güzel gözüküyor deneyeceğim en kısa zamanda..değişik tariflere ihtiyacım var sürekli haşlanmış tavuk yemekten bıktımmmmm :d
hoş geldin canım aramızakızlar selam..ben de aranızda olup sağlıklı bir şekilde kilo vermek istiyorum.1,5 yıl önce diyete başladım aralıklarla 28 kg civarı verdim ama 5'ini geri aldım..Şu an 76 kg civarındayım 60 ' a inmek istiyorum.İnanılmaz motivasyonum bozuldu son zamanlarda çok stresli günler geçirdim 1,5 ayda 5 6 kg geri aldım..Bu arada karın germe ameliyatı oldum..Ameliyat sonrası kiloyu geri almam moralimi çok bozdu..Şimdi tekrar toparlamak ıstıyorum duzenli spor yapıyordum tekrar basladım...Daha önce de burdaki motivasyon sayesinde kilo vermiştim tekrar öyle olmasını istiyorum...
hoşgeldin aramıza..güzel başarmışsın devamını da getirirsin bence..
canım vereceğim linki ziyaret edersen tarifler fikir verir sana ..tavsiye ederim..benim sayfam..
https://www.facebook.com/Karatay-ve-Dukandan-en-güzel-yemek-tarifleri-433736496657051/?fref=ts
hoş geldin canım aramıza
Canım geçmiş olsun arkadaşına üzüldüm inşallah bi daha yasatmasinGünayydınn çıtır hatunlarım benimmm
dün öğlen yemeğim
tavuk sote
yoğurt
şalgam suyu
dün akşam yemeğim
tavuk nugget(actifryda)
şalgam suyu
2 kaşık makarna(yemeseydim olurdu ama)
ve bu sabah kahvaltım
yumurta salatası
çayy
bugün ameliyat olan arkadaşımıza geçmiş olsuna gideceğiz..hani o mem kanseri olan söylemiştim size..radyoterapisi bitti iyi çok şükür hem memesini de almadılar sadece kitle alındı sevindik tabii. Allah şifa versin kimseye göstermesin inşallah
yine cıs yenilecek tabii az yemeye çalışacağım yarın da eltim geliyor onunla da kaçamak olur ama misafir olayı bitince tam gaz inşallah..valla kızlar olmuyor olmuyor..misafir olunca olmuyor..şiştim zaten haftaya inşallah iyi bir sonuç olur yarından umutlu değilim
neyyseee benden bu kadar..
ve lütfenn günlük menü bildirimlerimizi yapalım yoksa listeden çıkaracam gelmeyenlerii ona göre
Günayydınn çıtır hatunlarım benimmm
dün öğlen yemeğim
tavuk sote
yoğurt
şalgam suyu
dün akşam yemeğim
tavuk nugget(actifryda)
şalgam suyu
2 kaşık makarna(yemeseydim olurdu ama)
ve bu sabah kahvaltım
yumurta salatası
çayy
bugün ameliyat olan arkadaşımıza geçmiş olsuna gideceğiz..hani o mem kanseri olan söylemiştim size..radyoterapisi bitti iyi çok şükür hem memesini de almadılar sadece kitle alındı sevindik tabii. Allah şifa versin kimseye göstermesin inşallah
yine cıs yenilecek tabii az yemeye çalışacağım yarın da eltim geliyor onunla da kaçamak olur ama misafir olayı bitince tam gaz inşallah..valla kızlar olmuyor olmuyor..misafir olunca olmuyor..şiştim zaten haftaya inşallah iyi bir sonuç olur yarından umutlu değilim
neyyseee benden bu kadar..
ve lütfenn günlük menü bildirimlerimizi yapalım yoksa listeden çıkaracam gelmeyenlerii ona göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?