Öyle oluyor zaten eğer dengeli beslenmesem oturup 10 waffle yiyebilirimcanımmm teşekkür ederimm sizleri takip edicem benim bir an evvel düzenli beslenmem lazım.çünkü ortam yok ya çok ac bırakıyorum kendımı sonrasında da deli gibi yiyorum..ortasını bulup duzgun beslenmem lazım :)
Öyle oluyor zaten eğer dengeli beslenmesem oturup 10 waffle yiyebilirimben birde emziriyorum ona ragmen doydugumu hissetmiyordum simdi dhaka iyiyim..ben doğum sonrası 79 san 68 kadar kendim indim ama koruymadim ...simdi 77 görünce diyetisyene gittim bakalim nasıl olacak yavaş yavaş gidiyor yarin kilo bildirimi var bakalım kim birinci olacak
Verirsin yeterki iste önce zor oluyor bilirsin zamanla alışıyor mideaynı kilodaymışız seninle ben 70 e kadar inmiştim ameliyattan sonra..ki başlangıç kilom 98 di düşün.kesinlikle diyetisyene gitmedim spor ve diyetle kilo verdim bu arada haftasonları ne istersem yedim sadece haftaiçi dikkat ettim 4 5 gün spor yaptım..ama son 2 aydır ne bulduysam yiyorum stresten ve bır anda 5 kg birden aldım..şimdi sanki diyet yapmayı unutmus gıbıyım nasıl o kadar kıloyu verdım ben de anlamıyorum bazen.diyetisyene gitmeyi de istemiyorum cunku basarmıstım kendı basıma hedef kıloma ınmek ıstıyorum 60 olmak ıstıyorum yaaaaaaaaaaaaaaaa cook calısmam gerek cooooooooooook :)
amin canım sağolCanım geçmiş olsun arkadaşına üzüldüm inşallah bi daha yasatmasin
...Canım menulerindr oglede et aksamda et var doktor üst-üste protein olmaz dedi bana aksam illa sebze yiyeceksin dedi bi ogun sebze bi öğün protein şeklinde aklında olsun
Sabah
1Yumurta haşlanmış
2kl peynir
Çok az yufka ekmeği bram buday kalmamıştı
Ara
elma
2 yk yogurt
Öğle
ıspanaklı yumurta
ayran çorba 2dlm ekmek
Ara 1 meyve sut
Aksam
Nohut bir kase 1 dilim ekmek salata yoğurt
21 de meyve olacak insallah
amin canım sağol..canım menün çok güzel olmuş afiyet olsun..arkadaşına da çoook geçmiş olsun Allah şifasını versin inşallah..Ya benim de İzmitten misafirlerim geliyor cuma 'dan pazara benim de kesin kaçamaklarım olcak az yapmaya calısıcam ama bakalım ne olcak aksam cıkıp bıraz alkol de alınca diyet falan yalan oluyor valla.Ama önümüzdeki hafta yine tam gaz spor ve diyetle desteklicem bakalım..Hep bişeyler bahaneler çıkıyo valla :)
haklısın kıs biz diyetisyeni sollarızamin canım sağol
canım merak etme ben aralarda veya yemekte mutlaka sebze alıyorum çiğ de olsa.yazmayı unutuyorum çoğu kez.veya ertesi günü..prodan bişey olmaz biz diyetisyene ders veririz artık o kadar bilgiliyim yanee. ..bir de uygulamaya geçirsem
amin canım sağol..off sorma misafir bizi mahfediyor
sana guvendim protein yedim öğlen ton balıgı aksam nohnut yarın tartıda forcesamin canım sağol
canım merak etme ben aralarda veya yemekte mutlaka sebze alıyorum çiğ de olsa.yazmayı unutuyorum çoğu kez.veya ertesi günü..prodan bişey olmaz biz diyetisyene ders veririz artık o kadar bilgiliyim yanee. ..bir de uygulamaya geçirsem
amin canım sağol..off sorma misafir bizi mahfediyor
haklısın kıs biz diyetisyeni sollarızuygulamaya gelince fosssssss
terzi kendi söküğünü dikemezmiş
haklısın kıs biz diyetisyeni sollarızuygulamaya gelince fosssssss
terzi kendi söküğünü dikemezmiş
bacım bacımmm pro tamam dasana guvendim protein yedim öğlen ton balıgı aksam nohnut yarın tartıda forces
katılıyorum
nohut protein degıll mı etlıydı ama
bacım bacımmm pro tamam daakşam nohut olmamışş yarın tırttt
selam kızlar...arkadaşa gittik yedik vedene içtik yazmayayım daha iyi..akşam yemek yemedim inşallah yarına accuk da olsa erir..oldu mu şimdik perşembe perşembe
cicim protein var nohutta ama bol bol karbonhidratı da var..zararlı değil yoksa ama tartı öncesi şişiriyor baklagil insanı..ondan şeyttimmmnohut protein degıll mı etlıydı ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?