Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Öyle oluyor zaten eğer dengeli beslenmesem oturup 10 waffle yiyebilirim ben birde emziriyorum ona ragmen doydugumu hissetmiyordum simdi dhaka iyiyim..ben doğum sonrası 79 san 68 kadar kendim indim ama koruymadim ...simdi 77 görünce diyetisyene gittim bakalim nasıl olacak yavaş yavaş gidiyor yarin kilo bildirimi var bakalım kim birinci olacak

aynı kilodaymışız seninle ben 70 e kadar inmiştim ameliyattan sonra..ki başlangıç kilom 98 di düşün.kesinlikle diyetisyene gitmedim spor ve diyetle kilo verdim bu arada haftasonları ne istersem yedim sadece haftaiçi dikkat ettim 4 5 gün spor yaptım..ama son 2 aydır ne bulduysam yiyorum stresten ve bır anda 5 kg birden aldım..şimdi sanki diyet yapmayı unutmus gıbıyım nasıl o kadar kıloyu verdım ben de anlamıyorum bazen.diyetisyene gitmeyi de istemiyorum cunku basarmıstım kendı basıma hedef kıloma ınmek ıstıyorum 60 olmak ıstıyorum yaaaaaaaaaaaaaaaa cook calısmam gerek cooooooooooook :)

Verirsin yeterki iste önce zor oluyor bilirsin zamanla alışıyor mide

amin canım sağol
canım merak etme ben aralarda veya yemekte mutlaka sebze alıyorum çiğ de olsa.yazmayı unutuyorum çoğu kez.veya ertesi günü..prodan bişey olmaz biz diyetisyene ders veririz artık o kadar bilgiliyim yanee...bir de uygulamaya geçirsem
amin canım sağol..off sorma misafir bizi mahfediyor

haklısın kıs biz diyetisyeni sollarız uygulamaya gelince fosssssss
terzi kendi söküğünü dikemezmiş

yediklerimi arzedeyim
kahvaltım=2 dilim tb.ekmeği+1 kaşık labne üstüne çökelek+2. dilim fıstık ezmesi üstüne hahaş ezmesi+1 yumurta+çay+2ceviz
ara=1 ad.yeşil elma 1 bardak yeşilçay
akşam= 3 kase tarhana çorbası ince dilim benim ekmekten kase küçüktü
ara=1 kivi
reglim fakat henüz çoğalmadı o yüzden bugünde yürüdüm yarın yürüyemem artık
benden bu kadar öpüldünüz

sana guvendim protein yedim öğlen ton balıgı aksam nohnut yarın tartıda forces

haklısın kıs biz diyetisyeni sollarız uygulamaya gelince fosssssss
terzi kendi söküğünü dikemezmiş
katılıyorum

selam kızlar...arkadaşa gittik yedik vedene içtik yazmayayım daha iyi..akşam yemek yemedim inşallah yarına accuk da olsa erir..oldu mu şimdik perşembe perşembe

liste sıramız...

sersum:19 Şubat 2016 Liste yaptı

filiztoptak:26 Şubat 2016 Liste yaptı

cakmel:4 Mart 2016 Liste yaptı

kaneel:11 Mart 2016

ficans:18 Mart 2016

sarfansarı:25 Mart 2016

girlboymom:1 Nisan 2016

sahlep:8 Nisan 2016

neslihansltn:15 Nisan 2016

d1d333:22 Nisan 2016

leylak84:29 Nisan 2016

!!!!Bu arada 1 haftadır S sahlep leylak84 ficans aramızda değil 1 uyarı kendilerine bu hafta da gelmezlerse (menü bildirimlerine) liste dışı olacaklar !!!

Son düzenleme:
Cakmel bildirim
Geçen hafta 74.8
Bu hafta 75.5
Fark +++ 800 gr
% 0.935

Hiç kaçamak yok ekmek yok tatlı yok
Ama şiştim hemde acayip
Hayırlısı inşallah

Kaneel kolay gelsin canım

Dostlar bol eksiler görün inşallah

günaydın güzeller...kaneel listeyi biraz geç yapacak siz bildirimleri yapın misafiri varmış..ben aynıyım şükrediyom aslında çok kaçamak yaptım çoookkk

rumuz:sersum
diyeti:karışık
başlangıç kilo:86 kg
baş.tarihi:12 şubat 2016
geçen hafta:84.8 kg
bu hafta:84.8kg
fark:00
yüzde:%00
spor:yok

sabah
yarım dilim tam buday
1 minik ıspanaklı krep
1kk peynir
az yumurta salatası

ara
yapamadım

öglen
ezogelin corbası
közlenmiş biber
1dsilim cavdar ekmegi
1.5 ayran

ara
süt bir meyve

aksam nohut yemegi ve yogurt corbam var esimde nobetci bebelerimle yerim:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…