ah canım ahh ben de doğumgününe gidicem yandım yandımmoralim çok bozuk şuan geçen hafta verdiğim 2 kilonun 1 kilosunu geri almışım 2 günde
hafta sonu yeme işini abarttım annemin doğum günüydü zaten tatlıyı bolca yedim e uzaktan misafirlerimiz geldi, yatılı onlarlada yemekler alkoller derken işin ucu kaçtıçok üzgünüm
anammmpembesu diye biri komsu teyzeye kayınvalidesinin arkadasıymısbenim oyle konularım korkularım yok ama esim okuyor arada degisiklik iyidir dedim y,ine acık teelfonum sifrem falan ama guya onlem aldım inşallah canım kılolara bele herbişeye iyi gelir arkadasımdas işe yaradı ebnde iştah a ccıyor yuzmek ben yuruyum en normalınden cok özlerim ama kıkı kucuk cocuk yorucu özlersem bi dha dogururum dermişim
sabah kahvaltısı
yarım krep
1kase ıspanak yemegi :) ne alaka demeyin canım cekti
ögle
yogurt salatalık elma
aksam
kuru fasulye etli
corbA
yatarken meyve yerim
hatuna bakarkadaşlar merhaba. az az dikkat etmeye başladı.m
çikolata gfret ve bisküvi yemeyeceğim inşallah
dayanabilirsem.
60.700 üm haftalardır
aynen canım yüzmek iyidir...ayy evett yüzmek çok acıktırır insanıselam kızlar
lahanamı pişiriyorum şu an düdüklüde birazdan blendırdan geçiricem bakalım tadı nasıl olacak
menümü akşam paylaşayım
sersumcum yüzmek beline çok iyi gelir güzel düşünmüşsün çok acıktırıyor gerçekten az ye haaaa
annenlerden gelince bidaha yaparsın lahana diyeti toparlarsın canım
veremedim canım....ah bebişim.
biliyorsun bebekle uğraşıyordum.
hala uykularımız düzene girmedi. gecenin bi yarısı kalkıp ağlıyor zır zır. aç değil. gaz yok. canı sıkılıyor
6 ay yarım gün çalıştım.
3. çocuk diye
bugün itibariyle süt iznim 1,5 saate düştü. artık daha çok işteyim. buralardayım işte.
siz nasılsınız. kızlar
kilo verdiniz mi ben yokken .
sersum, makbule , kanell, ciğdem aklıma gelmeyenler. zayıfladınız mı
yazıyodum kısssersum.
beğen yapmışsın.
gel bi yaz bebeem.
ne yaptın kilo verdin mi.
safransarı yı biliyorum yaa.
özelden de onunla taaa kpss topiğinden arkadaşız.
atama olmadı onun . inşallah son atamaya gider. güzel de puanı vardı.
kızcaaz kaç kilo verdi. emziriyor mu ki.
ben de aburcuburun içine düşüyorum kızlar yaa. yemeden duramıyorum
canım gizlim saklım yok esimden hatta ilk kızımda gruptan arkadaseslerıyle falan kahvaltı yapmıstık hep asker tayfasıydıah canım ahh ben de doğumgününe gidicem yandım yandım
telafi edecez başka yolu yok
anammm
çok komik yawwwwbenim kociş okumaz ben okurum ona bazen yazdıklarımı
kıss deli niye telefonunu falan açık bırakıyosun alemsin
ay bende yemiyo yese 2. olurdu zaten..doğuranları takdir ediyorum helal size
hatuna bakdikkat etmiş hali böyle
aynen canım yüzmek iyidir...ayy evett yüzmek çok acıktırır insanı
bakalım beyenecek misin çorbayı
veremedim canım....
hala vermeye çalışıyorum
Allah yardımcın olsun bebişim..kızlar cadı olur biraz bacımm napıcannn
ooo .baya vermiş.maşallah ipek kuzuya ipekler cok nazlım oluyor canım ondandrı aglamalarıbenim oglusum 18 aylık oldu
yeni biri olcam canım
emzirmiyor canım emzirenler bi tatlı krizi yasıyor malesefben hala emziriyoruum cok zayıfladı 57 oldu 72 ile baslamısdtı sanrm kpss aof ugrasıyor bu yıl ınsallah olacak ataması
canım dikkat et. belin ağrıyormş bak.ah canım ahh ben de doğumgününe gidicem yandım yandım
telafi edecez başka yolu yok
anammm
çok komik yawwwwbenim kociş okumaz ben okurum ona bazen yazdıklarımı
kıss deli niye telefonunu falan açık bırakıyosun alemsin
ay bende yemiyo yese 2. olurdu zaten..doğuranları takdir ediyorum helal size
hatuna bakdikkat etmiş hali böyle
aynen canım yüzmek iyidir...ayy evett yüzmek çok acıktırır insanı
bakalım beyenecek misin çorbayı
veremedim canım....
hala vermeye çalışıyorum
Allah yardımcın olsun bebişim..kızlar cadı olur biraz bacımm napıcannn
aaaaaaaaaaaaaaaaaa bak heleeeeeeeeeeeeeeeeeecanım gizlim saklım yok esimden hatta ilk kızımda gruptan arkadaseslerıyle falan kahvaltı yapmıstık hep asker tayfasıydıama grupta sonra anmlasmazlık cıktı arkadaslar biribviryle kırıkldı ne olur ne olmaz diye kimseyle gercekte tanısmama izin vermiyor artıkım bende onun her4dseyini okurum o benim okumazda memlkete gidnce nickimi biliyordu griip ıncelemis biraz o yuzden boyle yaptım
bebişim . sen de ben gibi kaçamak mı yapıyorsun yoksam.günaydın kıslaarrr..e ben yeni uyandım malum...
e tabii güne lahana çorbasıyla başlayamadım tb dan küçük bir peynirli sandviç azcık kiraz ve ayran
anam en son kanel şubat ta yazmış . gelmemiş . bi ben kaçak sanıyordum kendimiDün çok kötü geçti yine misafir bol kaçamaklar yaptım ..
Bu gün lahana çorbası detox ü yapacağım .. Başka türlü kilo olarak gelir ve yapışır bana ...
makbule ise geçen yıl ağustos. kaçaklar neredelerKilo bildirimi
Gecen hafta 71.0
Bu hafta 70.6
Aradaki fark 0.4
Yüzde 0.56
Diyet diyetisyen diyeti ama 3 günü süt yapmayla uğraşma
Spor yok maalesef
yok anam yok fazla mıç mıç olunca olmuyo..haklı eşin..seviye şartcanım gizlim saklım yok esimden hatta ilk kızımda gruptan arkadaseslerıyle falan kahvaltı yapmıstık hep asker tayfasıydıama grupta sonra anmlasmazlık cıktı arkadaslar biribviryle kırıkldı ne olur ne olmaz diye kimseyle gercekte tanısmama izin vermiyor artıkım bende onun her4dseyini okurum o benim okumazda memlkete gidnce nickimi biliyordu griip ıncelemis biraz o yuzden boyle yaptım
ediyorum canım mecburen napalımcanım dikkat et. belin ağrıyormş bak.
kızlar azıcık cadı mı . bilemedim.
ama geceleri zor. yoksa gündüzleri maşallah iyi
nöbette kaçamak oluyo maalesefbebişim . sen de ben gibi kaçamak mı yapıyorsun yoksam.
aralarda derelerde
Ankaradayım canım kızım lise1 hazırlık okudu ya o yüzden...dersleri saldı valla okulu kazanana kadarmış ..ilk sınavlarda tepetaklak oluyo sonra düzelticem diye uğraşıp duruyor..takdir alıyor tabii ama orta okula göre notlar düştü..sersumm. kızın nasıl. dersler nasıl. bu yıl lise 2 mi. ankara damısın hala
kaneel Türkiyedeydi canım bugün yarın döner ..makbuş gelmiyo artıkmakbule geliyor mu . kanel . onlar nasıl. verdi mi kilocukları
verfilir canım hurmayla gecistirirsen verilir aslında snein bi kılon yok boyun kactı gecen fotonu gördüm gayet tatlısın suan baska almazsan..ben gecen yıl 69a kadar düştüm ama kışın hic dur demedim kendime ve suan 78le tekrar basladım hedefim ramazana 74le g,rip ramzandda 70düsmek agustosta esımın torenıne 67 olmam lazımooo .baya vermiş.
sen verdin mi bebeem. tatlı krızi varken verilmez demi. benim de var kriz
ben meraklıyım hep okurum:) o pek okumaz ama bazen okuyummu derse bakıtırım benim özelim dediklerimi okutmuyoruma ama diyet topıgıne baksın nolcaka
aaaaaaaaaaaaaaaaaa bak heleeeeeeeeeeeeeeeeee
ben kocamın her şeyini okumam . o da benimkini okumasın beee. çok kızarım okursa . ona ne benim özelimden
canım nöbette de kaçamak iyi gider be.yok anam yok fazla mıç mıç olunca olmuyo..haklı eşin..seviye şartçok olmayacak 1-2 tane yeter.
ben de saklamam eşimden ama o merak da etmez ben söylerim..ama habersiz girmesin okumasın be istemem..zaten söylüyom ilginç bişeyler olursa
ediyorum canım mecburen napalım
nöbette kaçamak oluyo maalesef
Ankaradayım canım kızım lise1 hazırlık okudu ya o yüzden...dersleri saldı valla okulu kazanana kadarmış ..ilk sınavlarda tepetaklak oluyo sonra düzelticem diye uğraşıp duruyor..takdir alıyor tabii ama orta okula göre notlar düştü..
seninkiler nasıl gidiyor..oğluşların dersler.
kaneel Türkiyedeydi canım bugün yarın döner ..makbuş gelmiyo artık
ben de beğeniyorum canım tadını..aynen ben de mercimeğe benzetiyorum..hadi yarasın inşallah.sersumcum çorbayı iştim şimdi blendırdan geçirdim biraz acısı fazla olmuş
ben çok beğendim çoğu çobadan bile güzel mercimek çorbasın benzettim tadını kimyon kekik lahana kokusunu almış
içinde maydonozda oluyodu ama ben koymadım üstüne doğradım azda limon sıktım beğendim
elimin lezzetli olduğunu söylerler ya ondan yada çorba güzel
ama yorumlarda herkez kötü diyodu şaşırdım benimki güzel öylesine bile yapar içerim
ah canım nerdeeeee bi alıyoz bi veriyoz kaçamak olmasa vericezdeah bebişim.
biliyorsun bebekle uğraşıyordum.
hala uykularımız düzene girmedi. gecenin bi yarısı kalkıp ağlıyor zır zır. aç değil. gaz yok. canı sıkılıyor
6 ay yarım gün çalıştım.
3. çocuk diye
bugün itibariyle süt iznim 1,5 saate düştü. artık daha çok işteyim. buralardayım işte.
siz nasılsınız. kızlar
kilo verdiniz mi ben yokken .
sersum, makbule , kanell, ciğdem aklıma gelmeyenler. zayıfladınız mı
canım . boyum 170verfilir canım hurmayla gecistirirsen verilir aslında snein bi kılon yok boyun kactı gecen fotonu gördüm gayet tatlısın suan baska almazsan..ben gecen yıl 69a kadar düştüm ama kışın hic dur demedim kendime ve suan 78le tekrar basladım hedefim ramazana 74le g,rip ramzandda 70düsmek agustosta esımın torenıne 67 olmam lazım
ben meraklıyım hep okurum:) o pek okumaz ama bazen okuyummu derse bakıtırım benim özelim dediklerimi okutmuyoruma ama diyet topıgıne baksın nolcak
ne çorbası bu merak ettim. lahana mı. karalahana mıben de beğeniyorum canım tadını..aynen ben de mercimeğe benzetiyorum..hadi yarasın inşallah..bence kötü diyenler abartıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?