Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

ah canım ahh ben de doğumgününe gidicem yandım yandım
telafi edecez başka yolu yok
anammm
çok komik yawwwwbenim kociş okumaz ben okurum ona bazen yazdıklarımı
kıss deli niye telefonunu falan açık bırakıyosun alemsin
ay bende yemiyo yese 2. olurdu zaten..doğuranları takdir ediyorum helal size
arkadaşlar merhaba. az az dikkat etmeye başladı.m
çikolata gfret ve bisküvi yemeyeceğim inşallah
dayanabilirsem.
60.700 üm haftalardır
hatuna bak dikkat etmiş hali böyle

aynen canım yüzmek iyidir...ayy evett yüzmek çok acıktırır insanı
bakalım beyenecek misin çorbayı

veremedim canım....
hala vermeye çalışıyorum
Allah yardımcın olsun bebişim..kızlar cadı olur biraz bacımm napıcannn

yazıyodum kıss
1 ay raporluydum canım belim tuttu gene yürüyüş yapamıyorum..azcık azcık gidiyo kilolar malum...lahana çorbasıyla biraz hareketlendireyim dedim..
sen de iş bebek zor valla..kolay gelsin

günaydın kıslaarrr..e ben yeni uyandım malum...
e tabii güne lahana çorbasıyla başlayamadım tb dan küçük bir peynirli sandviç azcık kiraz ve ayran

canım gizlim saklım yok esimden hatta ilk kızımda gruptan arkadaseslerıyle falan kahvaltı yapmıstık hep asker tayfasıydı ama grupta sonra anmlasmazlık cıktı arkadaslar biribviryle kırıkldı ne olur ne olmaz diye kimseyle gercekte tanısmama izin vermiyor artıkım bende onun her4dseyini okurum o benim okumazda memlkete gidnce nickimi biliyordu griip ıncelemis biraz o yuzden boyle yaptım

ooo .baya vermiş.
sen verdin mi bebeem. tatlı krızi varken verilmez demi. benim de var kriz

canım dikkat et. belin ağrıyormş bak.
kızlar azıcık cadı mı . bilemedim.
ama geceleri zor. yoksa gündüzleri maşallah iyi

a
aaaaaaaaaaaaaaaaaa bak heleeeeeeeeeeeeeeeeee
ben kocamın her şeyini okumam . o da benimkini okumasın beee. çok kızarım okursa . ona ne benim özelimden

sersumm. kızın nasıl. dersler nasıl. bu yıl lise 2 mi. ankara damısın hala

Dün çok kötü geçti yine misafir bol kaçamaklar yaptım ..
Bu gün lahana çorbası detox ü yapacağım .. Başka türlü kilo olarak gelir ve yapışır bana ...
anam en son kanel şubat ta yazmış . gelmemiş . bi ben kaçak sanıyordum kendimi

yok anam yok fazla mıç mıç olunca olmuyo..haklı eşin..seviye şartçok olmayacak 1-2 tane yeter.
ben de saklamam eşimden ama o merak da etmez ben söylerim..ama habersiz girmesin okumasın be istemem..zaten söylüyom ilginç bişeyler olursa
canım dikkat et. belin ağrıyormş bak.
kızlar azıcık cadı mı . bilemedim.
ama geceleri zor. yoksa gündüzleri maşallah iyi
ediyorum canım mecburen napalım

bebişim . sen de ben gibi kaçamak mı yapıyorsun yoksam.
aralarda derelerde
nöbette kaçamak oluyo maalesef
sersumm. kızın nasıl. dersler nasıl. bu yıl lise 2 mi. ankara damısın hala
Ankaradayım canım kızım lise1 hazırlık okudu ya o yüzden...dersleri saldı valla okulu kazanana kadarmış ..ilk sınavlarda tepetaklak oluyo sonra düzelticem diye uğraşıp duruyor..takdir alıyor tabii ama orta okula göre notlar düştü..
seninkiler nasıl gidiyor..oğluşların dersler.
makbule geliyor mu . kanel . onlar nasıl. verdi mi kilocukları
kaneel Türkiyedeydi canım bugün yarın döner ..makbuş gelmiyo artık

sersumcum çorbayı iştim şimdi blendırdan geçirdim biraz acısı fazla olmuş
ben çok beğendim çoğu çobadan bile güzel mercimek çorbasın benzettim tadını kimyon kekik lahana kokusunu almış
içinde maydonozda oluyodu ama ben koymadım üstüne doğradım azda limon sıktım beğendim
elimin lezzetli olduğunu söylerler ya ondan yada çorba güzel
ama yorumlarda herkez kötü diyodu şaşırdım benimki güzel öylesine bile yapar içerim

ooo .baya vermiş.
sen verdin mi bebeem. tatlı krızi varken verilmez demi. benim de var kriz
verfilir canım hurmayla gecistirirsen verilir aslında snein bi kılon yok boyun kactı gecen fotonu gördüm gayet tatlısın suan baska almazsan..ben gecen yıl 69a kadar düştüm ama kışın hic dur demedim kendime ve suan 78le tekrar basladım hedefim ramazana 74le g,rip ramzandda 70düsmek agustosta esımın torenıne 67 olmam lazım

a

aaaaaaaaaaaaaaaaaa bak heleeeeeeeeeeeeeeeeee
ben kocamın her şeyini okumam . o da benimkini okumasın beee. çok kızarım okursa . ona ne benim özelimden
ben meraklıyım hep okurum:) o pek okumaz ama bazen okuyummu derse bakıtırım benim özelim dediklerimi okutmuyoruma ama diyet topıgıne baksın nolcak

canım nöbette de kaçamak iyi gider be.
canım bisküvi çay çekti

kızçen de bak sen salmış.
olsun takdir geliyor ya maşallah yine.

benim oğlan büyük olan 4 . sınıfı bitiyor
geçen dönem 99 .023 küsürlü bi ortalama geldi.
ama bu dönem bilemedim. iyi gelir inşallah.
artık 4. sınıftan itibaren ortalamalar değerlendiriliyormuş mu ne öyle bi şey dediler.
dersleri iyi . dil papuç kadar yalnız. bilmiş . büyümü ş küçülmüş. arada dayak yiyor vallahi benden.
ukalalığı hiç sevmem . anaya babaya saygı ...!!!

makbuş nerelerde . fırsat bulamıyor mu ne.
kaneli in kız büyümüştür

ben de beğeniyorum canım tadını..aynen ben de mercimeğe benzetiyorum..hadi yarasın inşallah..bence kötü diyenler abartıyorlar

ah canım nerdeeeee bi alıyoz bi veriyoz kaçamak olmasa vericezde
zor ya haklısın ne tatlıdır o şimdi

canım . boyum 170
karnım var benim be
yağlı yağlı karnım.

ben okusun istemem . yani zaten neyini okuycak . ben çok gerekli olursa bazı şeyleri söylerim. zaten çok dır dır sevmez . anlatmam çoğu şeyi.
kendisi de az konuşur benim koca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…