Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

internetim yok bu gün bildirim günü gelebildim :)

baslangıç : 57
hedef: 50

verilen kg: 2 kg.
su andaki kilo: 55kg.

yürüyüş yerine hareket spor yapıyorum yavaş veriyorum ödem atıcı bir şey içmiyorum su kaybına şimdilik gerek yok zaten z su içiyorum :)) bir gün kaçırsam ertesi gün 1 kg olarak bana geri dönüyor o gün sinirlenip daha çok hareket yapıyorum işte böyle kızlar... ama gün gelecek buraya hedefime ulaşmış olarak 50kg dayım yazacağım! insallah :)

selam kızlar...herkese iyi hafta sonları....
dün akşam

tavuklu çökertme kebebı(altında çok az patates geri kalanı dukan krepiydi)
semizotu salatası
şalgam suyu

bu sabah

kayısı yumurta
pastırma sucuk
maydanoz çeri
3 lokma bal kaymak

az önce de erik ve kiraz...
yarın nöbet pofff ama sonra tatil

Kızlar alım çıktı çok şükür ama tartım bozuldu bu hafta bilirim yapamam.
Haftaya inş hallerin.
ah canım kurtulmuşsun şükür gelmiş geçmiş olsun

eline sağlık ficansım o kadar işinin arasında listeyi yapmışın kıs bende 2. olmuşum

allah zihin açıklığı versin canım en azından kilonu korumuşsun

selam kızlar
bugün pazara gittim lahana varmış 2 liradan aldım pazartesi hazırlıcam çorbamı uyarıları dikkate aldım yaparkende tadına bakarım hoşuma gidecek baharatlar eklerim
bugün kahvaltım bi farklı sucuk yedim gerisi aynı
akşam=yoğurtlu sarımsaklı makarna bizde tatar derler canım çekti onu yaptım
yanında meyve suyu
iyi hafta sonları kızlar

Kizlarr herkese iyi tatiller sabah 2 dilim ekmek yumurta peynir zwytin aksam da kofte 2 dilim.ekmek salata ayran bi parca bitter cik suan da arkadaslarlarla canli muzik

selam kızlar bugün kalorili şeyler yedim ama miktarı az

Sabah
1dilim ıspanaklı borek cay

Öğle misafirlik
5Mercimek köftesi
1kaşık yoğurt
küçük parca zencefilli açma

Aksam
2küçük tavuk pirzola
1bardak ayran

Cayın yanına 10leblebi 2ceviz

Simdi erik kiraz

hayırlı olsun lahanamız bakalımm
Bu arada kızlar ben girlboy.. nick degistirdm
ben de bu kim didim dii damdan düşer gibi gelmiş paylaşmışhayırlı olsun

selam kızlar...
nöbetteyim bazar bzar...maşallah diyeyim iyi şimdilik..
sabah

çavdar ekmeğinden tost

öğlen

fırında tavuk
domates çorbası
yoğurt
2 kaşık iç pilav

2-3 gibi kiraz,kayısı,malta eriği,çilek

şimdilik bukaaa...

Kizlar dun yine esimin imali imali sakalari beni cok sinir etti yok gobis cikmis yanaklar cikmis falan yani goruosunuz dimi insana kilo vermesi icon hic zaman tanimiolar hal.boyle olunca da biz de hemen baslioruz sok diyetlere ki hemen verelim off offf

neyseki benim eşim anlayışlı o konuda..çok sinir olur insan haklısın

yarın lahanaya başlıyom 3 gün yapıcam..3. gün anneme gidiyoz.azcık da olsa etkiler ..ordan dönüşte de havuza yüzmeye başlıyacam haftada 2-3 gün gidicem inşallah...planlar planlar....bakalımmm

Hayirli olsun canim
saol canim

daha kolay olmuş canım
beğendiğine sevindim canim

hayırlı olsun lahanamız bakalımm

ben de bu kim didim dii damdan düşer gibi gelmiş paylaşmışhayırlı olsun
ilahi sersum çok güldüm ya geçen bi üye deşifre olmuş ya benimde esim girip okuyor yazdiklarimi yine bakar zaten ama yinede değişiklik iyidir

Ayy bnde dedim bu kim ya hayirli ugurlu olsuncnm
saol canim

yarın lahanaya başlıyom 3 gün yapıcam..3. gün anneme gidiyoz.azcık da olsa etkiler ..ordan dönüşte de havuza yüzmeye başlıyacam haftada 2-3 gün gidicem inşallah...planlar planlar....bakalımmm
iyi yapmissin canım beline de iyi gelir havuz valla benim cocuklar küçük olmasa çok faaliyet planlarimda iste simdilik idare ediyoruz

Bugün menü paylasmiycam hem ayin 15i hem pazar dışarda yedik öpüyorum yarin tam gaz devam aksam 1saat yürüyüş yapcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…