ah canım kurtulmuşsun şükür gelmiş geçmiş olsunKızlar alım çıktı çok şükür ama tartım bozuldu bu hafta bilirim yapamam.
Haftaya inş hallerin.
eline sağlık ficansım o kadar işinin arasında listeyi yapmışın kıs bende 2. olmuşum13.05.2016 TARİHLİ LİSTEMİZ
KİLO VERENLER
GİRLBOYMOM 600 GR
FİLİZTOPRAK 200 GR
AAADDDAAA 100 GR
SABİT KALAN
SERSUM
KİLO ALANLAR
FİCANS 300 GR
SARFANSARI 100 GR
İZİNLİ
NESLİHANSLTN
allah zihin açıklığı versin canım en azından kilonu korumuşsunKızlar selamlar haftaya KPSS var ben internetten uzak kalmaya çalışıyorum. Bugün bildirim günü olduğunu yeni hatırladımben ayniyim zaten bu hafta umutluyum ama reglim çünkü.o bitince belki 1kilo oynar :)) düzenli değil sınava kadar yemek düzenm o nedenle menü bildirimi yapamiyorum. Ders çalışırken hep atistiriyorum. Geçen hafta 60tim yine 60im. Hepinizi cook optum haftaya yine menü bildirimi yapamayabilirim ama kilo bildirimine gelirim.bana izin verirseniz yanı kızlar :)) Gorusmek uzere. Şimdiden 1. Mızı kutlarimm :*
Hayirli olsun canimBu arada kızlar ben girlboy.. nick degistirdm
daha kolay olmuş canımBu arada kızlar ben girlboy.. nick degistirdm
hayırlı olsun lahanamız bakalımmselam kızlar
bugün pazara gittim lahana varmış 2 liradan aldım pazartesi hazırlıcam çorbamı uyarıları dikkate aldım yaparkende tadına bakarım hoşuma gidecek baharatlar eklerim
bugün kahvaltım bi farklı sucuk yedim gerisi aynı
akşam=yoğurtlu sarımsaklı makarna bizde tatar derler canım çekti onu yaptım
yanında meyve suyu
iyi hafta sonları kızlar
ben de bu kim didim diiBu arada kızlar ben girlboy.. nick degistirdm
Ayy bnde dedim bu kim ya hayirli ugurlu olsuncnmHayirli olsun canim
neyseki benim eşim anlayışlı o konuda..çok sinir olur insan haklısınKizlar dun yine esimin imali imali sakalari beni cok sinir etti yok gobis cikmis yanaklar cikmis falan yani goruosunuz dimi insana kilo vermesi icon hic zaman tanimiolar hal.boyle olunca da biz de hemen baslioruz sok diyetlere ki hemen verelim off offf
saol canimHayirli olsun canim
beğendiğine sevindim canim
daha kolay olmuş canım
hayırlı olsun lahanamız bakalımm
ben de bu kim didim diidamdan düşer gibi gelmiş paylaşmış hayırlı olsun
saol canimAyy bnde dedim bu kim ya hayirli ugurlu olsuncnm
iyi yapmissin canım beline de iyi gelir havuz valla benim cocuklar küçük olmasa çok faaliyet planlarimda iste simdilik idare ediyoruzyarın lahanaya başlıyom 3 gün yapıcam..3. gün anneme gidiyoz.azcık da olsa etkiler ..ordan dönüşte de havuza yüzmeye başlıyacam haftada 2-3 gün gidicem inşallah... planlar planlar....bakalımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?