deşifre olmuş derken..kime olmuş kısssaol canim
beğendiğine sevindim canim
ilahi sersum çok güldüm ya geçen bi üye deşifre olmuş ya benimde esim girip okuyor yazdiklarimi yine bakar zaten ama yinede değişiklik iyidir
saol canim
iyi yapmissin canım beline de iyi gelir havuz valla benim cocuklar küçük olmasa çok faaliyet planlarimda iste simdilik idare ediyoruz
Bugün menü paylasmiycam hem ayin 15i hem pazar dışarda yediköpüyorum yarin tam gaz devam aksam 1saat yürüyüş yapcam
pembesu diye biri komsu teyzeye kayınvalidesinin arkadasıymısdeşifre olmuş derken..kime olmuş kıss..iyidir değişiklik tabee..
evet canım hem belime hem de kilolara iyi gelicek inşallah...büyümeden zor tabii haklısın..boşver ama tadını çıkar küçüklüklerinin..özlüyor insan
canım nerde yürüyordsunselam kızlar
bu sabah 6 km yürüyüş
kahvaltım sucuklu yumurta paeynir zeytin fındık kuru kayısı
leslie yapıyordur belki. ya da yürüme bandı vardırcanım nerde yürüyordsun
hoş geldin canım nerelerdeydin söle bakemleslie yapıyordur belki. ya da yürüme bandı vardır
ah bebişim.hoş geldin canım nerelerdeydin söle bakem
adın ipek misaol canim
beğendiğine sevindim canim
ilahi sersum çok güldüm ya geçen bi üye deşifre olmuş ya benimde esim girip okuyor yazdiklarimi yine bakar zaten ama yinede değişiklik iyidir
saol canim
iyi yapmissin canım beline de iyi gelir havuz valla benim cocuklar küçük olmasa çok faaliyet planlarimda iste simdilik idare ediyoruz
Bugün menü paylasmiycam hem ayin 15i hem pazar dışarda yediköpüyorum yarin tam gaz devam aksam 1saat yürüyüş yapcam
bende yurume bandı aldım da regl oldum ara vermistim baslıyorum senin bebiş buyudumuleslie yapıyordur belki. ya da yürüme bandı vardır
ben nick degistirdim canım sarfansari zxayıfladı ben girlboymom ım ..ben kılo verıp tekrar alanlardanım d:) ama bu sefer ıstıkrarla devam dedıcemah bebişim.
biliyorsun bebekle uğraşıyordum.
hala uykularımız düzene girmedi. gecenin bi yarısı kalkıp ağlıyor zır zır. aç değil. gaz yok. canı sıkılıyor
6 ay yarım gün çalıştım.
3. çocuk diye
bugün itibariyle süt iznim 1,5 saate düştü. artık daha çok işteyim. buralardayım işte.
siz nasılsınız. kızlar
kilo verdiniz mi ben yokken .
sersum, makbule , kanell, ciğdem aklıma gelmeyenler. zayıfladınız mı
canım kızımın adı ipek oglumun ahmet :) ipek mi mkoydun adıyla yasdasın ben gamze:)adın ipek mi
benim kızın adı ipek de
ona ipah diyoruz biz .
benim bebiş 9 aylık oldu teyzesibende yurume bandı aldım da regl oldum ara vermistim baslıyorum senin bebiş buyudumu
kız girlboymom mu sun. anaaam..ben nick degistirdim canım sarfansari zxayıfladı ben girlboymom ım ..ben kılo verıp tekrar alanlardanım d:) ama bu sefer ıstıkrarla devam dedıcem
maşallah ipek kuzuya ipekler cok nazlım oluyor canım ondandrı aglamalarıbenim bebiş 9 aylık oldu teyzesi
kız girlboymom mu sun. anaaam..
ben de yeni biri gelmiş dediydim. meğer değilmiş yeni biri.
emzirmiyor canım emzirenler bi tatlı krizi yasıyor malesefsersum.
beğen yapmışsın.
gel bi yaz bebeem.
ne yaptın kilo verdin mi.
safransarı yı biliyorum yaa.
özelden de onunla taaa kpss topiğinden arkadaşız.
atama olmadı onun . inşallah son atamaya gider. güzel de puanı vardı.
kızcaaz kaç kilo verdi. emziriyor mu ki.
ben de aburcuburun içine düşüyorum kızlar yaa. yemeden duramıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?