Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

deşifre olmuş derken..kime olmuş kıss..iyidir değişiklik tabee..
evet canım hem belime hem de kilolara iyi gelicek inşallah...büyümeden zor tabii haklısın..boşver ama tadını çıkar küçüklüklerinin..özlüyor insan

moralim çok bozuk şuan geçen hafta verdiğim 2 kilonun 1 kilosunu geri almışım 2 günde
hafta sonu yeme işini abarttım annemin doğum günüydü zaten tatlıyı bolca yedim e uzaktan misafirlerimiz geldi, yatılı onlarlada yemekler alkoller derken işin ucu kaçtı çok üzgünüm

pembesu diye biri komsu teyzeye kayınvalidesinin arkadasıymısbenim oyle konularım korkularım yok ama esim okuyor arada degisiklik iyidir dedim y,ine acık teelfonum sifrem falan ama guya onlem aldım inşallah canım kılolara bele herbişeye iyi gelir arkadasımdas işe yaradı ebnde iştah a ccıyor yuzmek ben yuruyum en normalınden cok özlerim ama kıkı kucuk cocuk yorucu özlersem bi dha dogururum dermişim

sabah kahvaltısı

yarım krep
1kase ıspanak yemegi :) ne alaka demeyin canım cekti

ögle
yogurt salatalık elma

aksam
kuru fasulye etli
corbA

yatarken meyve yerim

arkadaşlar merhaba. az az dikkat etmeye başladı.m
çikolata gfret ve bisküvi yemeyeceğim inşallah
dayanabilirsem.
60.700 üm haftalardır

selam kızlar
lahanamı pişiriyorum şu an düdüklüde birazdan blendırdan geçiricem bakalım tadı nasıl olacak
menümü akşam paylaşayım
sersumcum yüzmek beline çok iyi gelir güzel düşünmüşsün çok acıktırıyor gerçekten az ye haaaa
annenlerden gelince bidaha yaparsın lahana diyeti toparlarsın canım

hoş geldin canım nerelerdeydin söle bakem
ah bebişim.
biliyorsun bebekle uğraşıyordum.
hala uykularımız düzene girmedi. gecenin bi yarısı kalkıp ağlıyor zır zır. aç değil. gaz yok. canı sıkılıyor
6 ay yarım gün çalıştım.
3. çocuk diye
bugün itibariyle süt iznim 1,5 saate düştü. artık daha çok işteyim. buralardayım işte.
siz nasılsınız. kızlar
kilo verdiniz mi ben yokken .
sersum, makbule , kanell, ciğdem aklıma gelmeyenler. zayıfladınız mı

adın ipek mi
benim kızın adı ipek de
ona ipah diyoruz biz .

ben nick degistirdim canım sarfansari zxayıfladı ben girlboymom ım ..ben kılo verıp tekrar alanlardanım d:) ama bu sefer ıstıkrarla devam dedıcem

ben nick degistirdim canım sarfansari zxayıfladı ben girlboymom ım ..ben kılo verıp tekrar alanlardanım d:) ama bu sefer ıstıkrarla devam dedıcem
kız girlboymom mu sun. anaaam..
ben de yeni biri gelmiş dediydim. meğer değilmiş yeni biri.

sersum.
beğen yapmışsın.
gel bi yaz bebeem.
ne yaptın kilo verdin mi.

safransarı yı biliyorum yaa.
özelden de onunla taaa kpss topiğinden arkadaşız.
atama olmadı onun . inşallah son atamaya gider. güzel de puanı vardı.
kızcaaz kaç kilo verdi. emziriyor mu ki.
ben de aburcuburun içine düşüyorum kızlar yaa. yemeden duramıyorum

benim bebiş 9 aylık oldu teyzesi
maşallah ipek kuzuya ipekler cok nazlım oluyor canım ondandrı aglamalarıbenim oglusum 18 aylık oldu

kız girlboymom mu sun. anaaam..
ben de yeni biri gelmiş dediydim. meğer değilmiş yeni biri.
yeni biri olcam canım
emzirmiyor canım emzirenler bi tatlı krizi yasıyor malesefben hala emziriyoruum cok zayıfladı 57 oldu 72 ile baslamısdtı sanrm kpss aof ugrasıyor bu yıl ınsallah olacak ataması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…