neden bebişim ya. niye verilmiyor o kilolar.ah canım nerdeeeee bi alıyoz bi veriyoz kaçamak olmasa vericezde
zor ya haklısın ne tatlıdır o şimdi
anam orta okula kadar bizimki de hep 99-100 dü ortalama ortada çok önemli 6-7-8 dikkat etmek gerek..bizim 6. sınıf resim hocası yüzünden düşmüştü hala ah ederim niye gidip konuşmadım diye 8-9 yüksekti teogda çok etkiliyor..ki benim kızın resmi ressam gibidir..deli malzeme unutmuş hoca da ders olsun demişmiş ama hayatını etkiliyor böyle şeyler ceza versin beni arasın tamam haklıdır ama matamatiği 90 olan çocuğun da ortalamasını etkileyecek şeyler yapmamalı böyle hocalar(resiimden,müzikten,bedenden)..çünkü ülkemizde maalesef herşey yarış..gerçi daha neler değişir neler..canım nöbette de kaçamak iyi gider be.
canım bisküvi çay çekti
kızçen de bak sen salmış.
olsun takdir geliyor ya maşallah yine.
benim oğlan büyük olan 4 . sınıfı bitiyor
geçen dönem 99 .023 küsürlü bi ortalama geldi.
ama bu dönem bilemedim. iyi gelir inşallah.
artık 4. sınıftan itibaren ortalamalar değerlendiriliyormuş mu ne öyle bi şey dediler.
dersleri iyi . dil papuç kadar yalnız. bilmiş . büyümü ş küçülmüş. arada dayak yiyor vallahi benden.
ukalalığı hiç sevmem . anaya babaya saygı ...!!!
makbuş nerelerde . fırsat bulamıyor mu ne.
kaneli in kız büyümüştür
bencede kıs listeye baktımda bana çok sıkı bi diyet gibi gelmedi diledğin kadar meyve diyo 1. gün tekrar yamıyayım bence fazla bile gelebilir ben eşimden dolayı tam yapamıyorum yoksa yapcamdaben de beğeniyorum canım tadını..aynen ben de mercimeğe benzetiyorum..hadi yarasın inşallah..bence kötü diyenler abartıyorlar
lahana canım..lahana soğan maydanoz bulyon ben bir de biber az salça ekledimne çorbası bu merak ettim. lahana mı. karalahana mı
sen yakıyon heralde canım kilon kontrollü biz direk alıyozneden bebişim ya. niye verilmiyor o kilolar.
kaçamak mı yapmamamız lazım. ben de yapıyorum. şu an yiyorum hatta .
anladım canım benimkide hoslanmıyor amane kadar paylasım yapıyorum meraklıdır kendisi cok konusan bi tip degil ama meraklı bi akrep neyse :)canım . boyum 170
karnım var benim be
yağlı yağlı karnım.
ben okusun istemem . yani zaten neyini okuycak . ben çok gerekli olursa bazı şeyleri söylerim. zaten çok dır dır sevmez . anlatmam çoğu şeyi.
kendisi de az konuşur benim koca.
sersum ben içine maydanoz koymadım öle nasıl olduki ne kadar koydun maaydonozulahana canım..lahana soğan maydanoz bulyon ben bir de biber az salça ekledim
aman be hep kocişler yüzünden...ben de çıkıp meyve almalıyım..dediğin gibi çok zor değil sadece sebze günü ne yiyeceğiz onu düşünüyom..ciğ sebzeyi de tek olarak hiç sevmembencede kıs listeye baktımda bana çok sıkı bi diyet gibi gelmedi diledğin kadar meyve diyo 1. gün tekrar yamıyayım bence fazla bile gelebilir ben eşimden dolayı tam yapamıyorum yoksa yapcamda
bak işte. yani unutabilir . insanlık hali. hemen nasıl da ceza vermiş insafsız.anam orta okula kadar bizimki de hep 99-100 dü ortalama ortada çok önemli 6-7-8 dikkat etmek gerek..bizim 6. sınıf resim hocası yüzünden düşmüştü hala ah ederim niye gidip konuşmadım diye 8-9 yüksekti teogda çok etkiliyor..ki benim kızın resmi ressam gibidir..deli malzeme unutmuş hoca da ders olsun demişmiş ama hayatını etkiliyor böyle şeyler ceza versin beni arasın tamam haklıdır ama matamatiği 90 olan çocuğun da ortalamasını etkileyecek şeyler yapmamalı böyle hocalar(resiimden,müzikten,bedenden)..çünkü ülkemizde maalesef herşey yarış..gerçi daha neler değişir neler..
makbule napıyor bilmiyorum canım kaneelle irtibatım var benim..makbule 1-2 kere geldi sonra gitti..
ay kapuska gibi .bayılırım. ben çok yerdim bu çorbayı kışın. içine sarımsak da koyarım pişerken. maydonoz koymam yalnız .lahana canım..lahana soğan maydanoz bulyon ben bir de biber az salça ekledim
10-15 dal koydum..aslında tadını bozuyor olabilir..birdahakine koymadan deniyecem..ama ödem sökücü etkisi var ya ne biliim..ama senin gibi ustüne doğrayıp da yenir bence..sersum ben içine maydanoz koymadım öle nasıl olduki ne kadar koydun maaydonozu
biraz hareketliyim malesef. yürüme yok koşma var bende. biraz dalga geçiyorlar hatta komşular falan. yavaş yetişemiyoruz diyesen yakıyon heralde canım kilon kontrollü biz direk alıyoz
aynen canım ..çok üzülmüştüm ben ..neyseki güzel bir okulu kazandı da içim rahatladı..bak işte. yani unutabilir . insanlık hali. hemen nasıl da ceza vermiş insafsız.
inşallah bizim başımıza böyle şeyler gelmez. benim oğlan da unutkan .
evet . öyle yarış olmuş. yani herşey matematik fen değil . bi de bu var. resimi , müziği çok iyi olan çocuklar da ileride iyi yerlere gelebilir.
bilim adamı denince akla fizikçi , doktor vs geliyor.
ben de 2 diş sarımsak ekledim..ay kapuska gibi .bayılırım. ben çok yerdim bu çorbayı kışın. içine sarımsak da koyarım pişerken. maydonoz koymam yalnız .
afiyet olsunaynen canım ..çok üzülmüştüm ben ..neyseki güzel bir okulu kazandı da içim rahatladı..
benimki müzikte de resimde de yetenekli maşallah ama Türkiyede böyle şeyler zor..bir meslek sahibi olup sonra hayallerinin peşinden koşacak artık
ben de 2 diş sarımsak ekledim..
çok daha güzel oluyor maydanozun tadıda ağıza geliyor bide öyle dene10-15 dal koydum..aslında tadını bozuyor olabilir..birdahakine koymadan deniyecem..ama ödem sökücü etkisi var ya ne biliim..ama senin gibi ustüne doğrayıp da yenir bence..
eeeee canım belli oldu senin sırrınbiraz hareketliyim malesef. yürüme yok koşma var bende. biraz dalga geçiyorlar hatta komşular falan. yavaş yetişemiyoruz diye
afiyet olsun
bi dahakini oyle yapiim cicimçok daha güzel oluyor maydanozun tadıda ağıza geliyor bide öyle dene
eeeee canım belli oldu senin sırrınnerde hareket orda bbereket demişler
ama ben hiç memnun değilim halimden. azıcık oturaklı olayım isterdim.çok daha güzel oluyor maydanozun tadıda ağıza geliyor bide öyle dene
eeeee canım belli oldu senin sırrınnerde hareket orda bbereket demişler
tamam canım . öptük biz deben kaçar kızlar...az uzaniyim çok oturamıyom..hele bi kupa da lahana çorbası içeyimm..
öpüldünüz..
ben az yağlı kabak kavurması yaptım geçen hafta soğan,kabak,biber,domates baharatla kavuruyorum mükemmel oluyoaman be hep kocişler yüzünden...ben de çıkıp meyve almalıyım..dediğin gibi çok zor değil sadece sebze günü ne yiyeceğiz onu düşünüyom..ciğ sebzeyi de tek olarak hiç sevmem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?