oo sen buyutmussun ne güzel tek başına dışarda biseyler yapabilmek:]) evet canım tandogan metrosununun yani hemenBiri 6 ya biri de 10 a gidiyor canım , sabah onlarla ben de çıkıyorum yürüyüp geliyorum
Ben de korkuyorum canım bende de et var, hiç burnumdan nefes alamıyorum, habire ondan da boğazlar kötü oluyor
Hayırlısıyla ol canım çok geçmiş olsunben de bir türlü cesaret edemedim magnet tandoğandaki miydi
Filizcim yenir herhalde diyeti incelemedim ama köz patlıcandan bişey olmaz herhalde
Şimdiden Allah yardımcın olsun canımcanım saga dogru kayma varmıs kucuckken dusmustum aslında görenler bişey yok diyor ama hgeer doktor amelıyat sart dedi sureklı kulak bogaz sıkıntısı yasıyorum en ıyısı yaptırmak 30 mayısa gun aldım magnet hast. bilirsin belki orda olacagım..
sabah kahvaltısı
bir simit su hastanedeydım hap icmem lazımdı o bakımdan:)
1sigara böregi arada kızıma yaptım beslenemye tadına baktım
ögle
kiraz yogurt
aksam
yogurt corbası
yaglıca kavurması
kıss evde değildimkızlar bugünkü kahvaltım
1 dilim tb.ek+ 1 yumurta+ peynir +2 ad. ceviz
kahvaltım bu sonrasında 3 kase lahana çorbası bugün 2.gün sebze günüydü marul nane yedim
salatalık yeniliyomu sersumcum sebzeye giriyor bence bilmiyom
bugün dışardaydık eşimle o yüzden az içtim çorbayı
közlenmiş patlıcan yenilebilirmi
cevapları bekliyom kıs
lahanası isveçi başlaya başlaya bi hal oldukBizim kizlar lahanaya baslamis demek ki bnde isvece basladim kizlar adet donemi bitti tam zamani bugun 3 . Gunumdu sabah kahve oglen meyve salatalik aksam da domatesli yumurta bi dilim salam bi dilim ekmek
hep başlıyoz bi bitiremiyosssSaol canim
off isvec kaç kere başladım bıraktım en basarili olduğum ilkiydihadi başarılar sanada lahanacilarada ben kendi usulüme devam 3öğün öğle yemegini yoğurt meyve ile aksam çorba ve yemek ne varsa onunla yatmadan meyve ile deniyorum bakalım bu sefer sonucu gorecegiz simdilik iyi gibi miktar azalttım ya artik iyi olur inşallah adet olmadan doymuyordum artik doyuyorum şükür
Aynen şekerim sen de ben de ondan çok hasta oluyoss ben deposilin le çare buldum bi nevi nappçanBen de korkuyorum canım bende de et var, hiç burnumdan nefes alamıyorum, habire ondan da boğazlar kötü oluyor
sağol bebeeem hemen kaydettimlahana diyeti yapan arkadaşlara yardımcı olur diye düşündüm
Evet canim baslioruz ama sonu gelmio ama sunu farkwttim ki benim bu zamana kadar yaptgim en etkili diyet isvec gerci yarin istanbula gdiorum orda kacamaklar olabilir ama olsun yine de devam onemli olan almamakŞimdiden Allah yardımcın olsun canım..ben de sık sık hasta oluyorum bu yüzden
haklısın
kıss evde değildimyetişemedim ama bence ikisi de olur diycektim ki sen bulmuşun zaten ayrıntılı olrak
lahanası isveçi başlaya başlaya bi hal olduk
hep başlıyoz bi bitiremiyosss
Aynen şekerim sen de ben de ondan çok hasta oluyoss ben deposilin le çare buldum bi nevi nappçan
sağol bebeeem hemen kaydettim
Bende her aksam yuruorum canm oyle iyi gelio ki birakmamak lazmSelam kızlar
Sabah 6 km yürüyüş
Kahvaltım dışarıdaydık arkadaşlarla piknik gibi çok kaçamaklıydı yazmayım
Akşam yayla çorbası, kıymalı taze fasulye , salata yoğurt
Cok gecmis olsun canm ins iyi gecer ameliyatcanım saga dogru kayma varmıs kucuckken dusmustum aslında görenler bişey yok diyor ama hgeer doktor amelıyat sart dedi sureklı kulak bogaz sıkıntısı yasıyorum en ıyısı yaptırmak 30 mayısa gun aldım magnet hast. bilirsin belki orda olacagım..
sabah kahvaltısı
bir simit su hastanedeydım hap icmem lazımdı o bakımdan:)
1sigara böregi arada kızıma yaptım beslenemye tadına baktım
ögle
kiraz yogurt
aksam
yogurt corbası
yaglıca kavurması
Ayy amin cann valla beni isvec paklio bitek yanihayırlı olsun kıs senin diyetinde inşallah işe yarar birazda olsa veririz
Canim hedef kiloma yaklasinca duzenim bozuldu cok siki tutamiyorum.!!!!DUYURU!!!!
Safransari N neslihansltn kızlar gunluk bildirime gelmiyorsunuz ya da ben kaçırıyorum. .lütfen özel bir durum varsa bana özelden mesaj yazın.(tüm kızlar)yoksa liste dışı kalacaksınız ..böyle gelmeden birbirimizi motive edemiyoruz biliyorsunuz..cumadan cumaya bildirim yeterli değil..kurallar malum..
Yeni gelenler de düzenli 1 hafta bildirimden sonra listeye girmek istiyorlarsa bana özelden mesaj atsın lütfen..düzenli menü bildirimi ve liste yapma sırasına girmek şart.Gelemeyecek olan ve mazereti olanlar izin için bana özelden mesaj atsın
Yarin son kez listeyi yaparim canim. Duzen bozulmasinliste sıramız...
sersum:22 Nisan 2016 liste yaptı
filiztoprak:29 Nisan 2016 liste yaptı
aaadddaaa:06 Mayıs 2016
ficans:13 Mayıs 2016
sarfansarı:20 Mayıs 2016
ipah2016:27 Haziran 2016
sahlep:03 Haziran 2016 izinli
neslihansltn:10 Haziran 2016
liste sarfansarı da ama sanki epeydir gelmiyor..gelmezse bir gönüllü yapar garii kıslar...ben yokum topiğe sahip çıkın..arada gelecem denetliycem ona göre
tamam canım sen listeye girmeden istediğin şekilde takıl o zaman..Canim hedef kiloma yaklasinca duzenim bozuldu cok siki tutamiyorum.
Ne yedigim de belli olmuyor, yada yazmayi unutuyorum. Ben en iyisi liste disi kalayim.bir sure.
Size kolayliklar diliyorum
sağolasın liste cuma sende o zaman yarın değil kıssYarin son kez listeyi yaparim canim. Duzen bozulmasin
canım güle gule git annen ankara içinde değil miselam kıslar...bugün anneme gidiyom..yarın bızdığımın (yeğenim 1 yaş)doğumgününü kutluyacaz..dün malzeme almak için çarşıdaydım..öldüm yorgunluktan..resim paylaşırım size..pastayı ben yapıcam biliyorsunuz
lahanayı tam layıkıyla yapamadım ama 1 gün içmem bile yaramış gibi..ya da regl bitti ödemler gitti
tartımı yanımda götürücem..cuma bildirim için..liste sıramızı da şimdiden yayınlayayım...
dün çorba harici 2 tane içli köfte yedim eşim çok sever ona aldım dayanamadım
bu sabah
1 içli köfte
sucuklu omlet
peynir zeytin
ben kaçar valiz hazırlamaca..öptüm hepiciiinizi
ben yapayım diyecektim sarfansari yaapcakmisliste sıramız...
sersum:22 Nisan 2016 liste yaptı
filiztoprak:29 Nisan 2016 liste yaptı
aaadddaaa:06 Mayıs 2016
ficans:13 Mayıs 2016
sarfansarı:20 Mayıs 2016
ipah2016:27 Haziran 2016
sahlep:03 Haziran 2016 izinli
neslihansltn:10 Haziran 2016
liste sarfansarı da ama sanki epeydir gelmiyor..gelmezse bir gönüllü yapar garii kıslar...ben yokum topiğe sahip çıkın..arada gelecem denetliycem ona göre
Saol tatlım sanada istanbulda iyi eglencelerCok gecmis olsun canm ins iyi gecer ameliyat
canım sen azlettin basardin bi sure abartmadan serbest bırak kendini zaten haftasonu kpss var aklimdasin inşallah hayırlı sonuçlar alırsın canım benimCanim hedef kiloma yaklasinca duzenim bozuldu cok siki tutamiyorum.
Ne yedigim de belli olmuyor, yada yazmayi unutuyorum. Ben en iyisi liste disi kalayim.bir sure.
Size kolayliklar diliyorum
doğum günü kutlu olsun canım kuzunun şimdiden senin marifetli ellerinle ne güzel olur o pastaselam kıslar...bugün anneme gidiyom..yarın bızdığımın (yeğenim 1 yaş)doğumgününü kutluyacaz..dün malzeme almak için çarşıdaydım..öldüm yorgunluktan..resim paylaşırım size..pastayı ben yapıcam biliyorsunuz
lahanayı tam layıkıyla yapamadım ama 1 gün içmem bile yaramış gibi..ya da regl bitti ödemler gitti
tartımı yanımda götürücem..cuma bildirim için..liste sıramızı da şimdiden yayınlayayım...
dün çorba harici 2 tane içli köfte yedim eşim çok sever ona aldım dayanamadım
bu sabah
1 içli köfte
sucuklu omlet
peynir zeytin
ben kaçar valiz hazırlamaca..öptüm hepiciiinizi
hayırlı yolculuk canımöğlen yemeği
1 kupa lahana çorbası
2 kaşık makarna(kızıma yaptım tadımlık)
valiz hazır...eşim gelsin çıkıcaz...öpüyorum sizi tekrardan
Ins vermıssındr canımbugün kahvaltım herzamanki gibi
öğlen=karışık meyve +lahana çorbası
akşam=2 patlıcan közleme+lahana çorbası
pek hafiflemiş hissetmiyorum kendimi nedense
bence en güzel diyet kalori hesabı boğazımızı tutmak çabalayıp veremeyincede insanın zoruna gidiyo neyse cuma tartılınca görüzez öpüyorum kızlar
Cok sagol.canimcanım güle gule git annen ankara içinde değil mi
ben yapayım diyecektim sarfansari yaapcakmis
Saol tatlım sanada istanbulda iyi eglenceler
canım sen azlettin basardin bi sure abartmadan serbest bırak kendini zaten haftasonu kpss var aklimdasin inşallah hayırlı sonuçlar alırsın canım benim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?