Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

oo sen buyutmussun ne güzel tek başına dışarda biseyler yapabilmek:]) evet canım tandogan metrosununun yani hemen

Şimdiden Allah yardımcın olsun canım..ben de sık sık hasta oluyorum bu yüzden
haklısın
kıss evde değildim yetişemedim ama bence ikisi de olur diycektim ki sen bulmuşun zaten ayrıntılı olrak

Bizim kizlar lahanaya baslamis demek ki bnde isvece basladim kizlar adet donemi bitti tam zamani bugun 3 . Gunumdu sabah kahve oglen meyve salatalik aksam da domatesli yumurta bi dilim salam bi dilim ekmek
lahanası isveçi başlaya başlaya bi hal olduk
hep başlıyoz bi bitiremiyosss

Ben de korkuyorum canım bende de et var, hiç burnumdan nefes alamıyorum, habire ondan da boğazlar kötü oluyor
Aynen şekerim sen de ben de ondan çok hasta oluyoss ben deposilin le çare buldum bi nevi nappçan

lahana diyeti yapan arkadaşlara yardımcı olur diye düşündüm
sağol bebeeem hemen kaydettim

selam kıslar...bugün anneme gidiyom..yarın bızdığımın (yeğenim 1 yaş)doğumgününü kutluyacaz..dün malzeme almak için çarşıdaydım..öldüm yorgunluktan..resim paylaşırım size..pastayı ben yapıcam biliyorsunuz
lahanayı tam layıkıyla yapamadım ama 1 gün içmem bile yaramış gibi..ya da regl bitti ödemler gitti
tartımı yanımda götürücem..cuma bildirim için..liste sıramızı da şimdiden yayınlayayım...
dün çorba harici 2 tane içli köfte yedim eşim çok sever ona aldım dayanamadım
bu sabah

1 içli köfte
sucuklu omlet
peynir zeytin

ben kaçar valiz hazırlamaca..öptüm hepiciiinizi

liste sıramız...

sersum:22 Nisan 2016 liste yaptı

filiztoprak:29 Nisan 2016 liste yaptı

aaadddaaa:06 Mayıs 2016

ficans:13 Mayıs 2016

sarfansarı:20 Mayıs 2016

ipah2016:27 Haziran 2016

sahlep:03 Haziran 2016 izinli

neslihansltn:10 Haziran 2016

liste sarfansarı da ama sanki epeydir gelmiyor..gelmezse bir gönüllü yapar garii kıslar...ben yokum topiğe sahip çıkın..arada gelecem denetliycem ona göre

!!!!DUYURU!!!!

Safransari N neslihansltn kızlar gunluk bildirime gelmiyorsunuz ya da ben kaçırıyorum..lütfen özel bir durum varsa bana özelden mesaj yazın.(tüm kızlar)yoksa liste dışı kalacaksınız ..böyle gelmeden birbirimizi motive edemiyoruz biliyorsunuz..cumadan cumaya bildirim yeterli değil..kurallar malum..

Yeni gelenler de düzenli 1 hafta bildirimden sonra listeye girmek istiyorlarsa bana özelden mesaj atsın lütfen..düzenli menü bildirimi ve liste yapma sırasına girmek şart.Gelemeyecek olan ve mazereti olanlar izin için bana özelden mesaj atsın

Evet canim baslioruz ama sonu gelmio ama sunu farkwttim ki benim bu zamana kadar yaptgim en etkili diyet isvec gerci yarin istanbula gdiorum orda kacamaklar olabilir ama olsun yine de devam onemli olan almamak

Cok gecmis olsun canm ins iyi gecer ameliyat

Canim hedef kiloma yaklasinca duzenim bozuldu cok siki tutamiyorum.
Ne yedigim de belli olmuyor, yada yazmayi unutuyorum. Ben en iyisi liste disi kalayim.bir sure.

Size kolayliklar diliyorum

Yarin son kez listeyi yaparim canim. Duzen bozulmasin

Ne yedigim de belli olmuyor, yada yazmayi unutuyorum. Ben en iyisi liste disi kalayim.bir sure.

tamam canım sen listeye girmeden istediğin şekilde takıl o zaman..
Yarin son kez listeyi yaparim canim. Duzen bozulmasin
sağolasın liste cuma sende o zaman yarın değil kıss ben yola çıkıyom da unutulmasın diye yayınladım..şimdiden ellerine sağlık

Bende yarin yola cikiorum kizlar ama kilo bildirimi yapicam cuma ins bugun sabah bi dilim ekmek kahve oglen bikac kurabiye yedim ayy nasi midem bulandi almadi resmen aksam da havuc salatasi ins

canım güle gule git annen ankara içinde değil mi

ben yapayım diyecektim sarfansari yaapcakmis

Cok gecmis olsun canm ins iyi gecer ameliyat
Saol tatlım sanada istanbulda iyi eglenceler

canım sen azlettin basardin bi sure abartmadan serbest bırak kendini zaten haftasonu kpss var aklimdasin inşallah hayırlı sonuçlar alırsın canım benim

Kızlar sabah arkadaşla kahvaltıya gittik kahvaltiyi yazmiyim öğlen okulda kermesimiz vardı stand kurdum satis yaptik 150tl kazandık okulumuza teslim ettik kızım oğlum çok eğlendi bakicimiz geldi oglumu o gezdirdi şişme balonlar falan lunapark gibiydi okul ..orda biseyler atistirdim ama ayaküstü çok bisey yemedim ama aksam bisey yemeyi dusunmuyirum meyve yoğurt takilirim

doğum günü kutlu olsun canım kuzunun şimdiden senin marifetli ellerinle ne güzel olur o pasta

öğlen yemeği

1 kupa lahana çorbası
2 kaşık makarna(kızıma yaptım tadımlık)

valiz hazır...eşim gelsin çıkıcaz...öpüyorum sizi tekrardan
hayırlı yolculuk canım

bugün kahvaltım herzamanki gibi
öğlen=karışık meyve +lahana çorbası
akşam=2 patlıcan közleme+lahana çorbası
pek hafiflemiş hissetmiyorum kendimi nedense
bence en güzel diyet kalori hesabı boğazımızı tutmak çabalayıp veremeyincede insanın zoruna gidiyo neyse cuma tartılınca görüzez öpüyorum kızlar

Ins vermıssındr canım

Aksam bı kase yoğurt çorba
2kasık yogurtlu makarna mantı gibi kendime kepekli makarna aldım ama çocuklara çok yapmışım tadına baktım
Marul

Yatarken bi avuç kiraz

Cok sagol.canim
İpin ucunu birakmayacagim, 55 olana kadar yola devam insallah

Bu bu hafta kpss sinavina girmeyevegim canim. 10. Ayda onlisans olarak girecegim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…