Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Cok sagol.canim
İpin ucunu birakmayacagim, 55 olana kadar yola devam insallah

Bu bu hafta kpss sinavina girmeyevegim canim. 10. Ayda onlisans olarak girecegim.
anladım canım iyi bari daha zamanin var o zamana kadar çalışırsın ..tabi tatlım ipin ucunu bırakma önemli olan kilo vermek değil korumak biliyorsun

Sabah kahvaltısı

1 haşlanmış yumurta peynir 2minik lokma tost marul

Öğle yoğurt kiraz

2Kurabiye ve 1cikolata kaçamağı

Aksam
yumurtalı kıyma kavurması yedim simdi esim yk o yüzden bugünü boyle kapatiyorum inşallah erken yedim avantajlar sabaha etki etmez inşallah yarın bol eksi görürüz hepimiz

Allah yardimcin olsun cnm bnde gectim o yollardan ins hayirlisiyla kazanirsin

Kizlarrr istanbuldan slmlarr biraz kacamakli birgun oldu ama 15 km yol yuruyunce insan biraz da olsa rahtlio bugun usun zamandir yapmadgm bisey olan kfc yedn biraz da bol antepli kuru kadayif ee tatilde bu kadar

Allah yardimcin olsun cnm bnde gectim o yollardan ins hayirlisiyla kazanirsin
inşallah kazanır canım sarfansari en çok hakedenlwrden ben 8yıldır mebdeyim

Kizlarrr istanbuldan slmlarr biraz kacamakli birgun oldu ama 15 km yol yuruyunce insan biraz da olsa rahtlio bugun usun zamandir yapmadgm bisey olan kfc yedn biraz da bol antepli kuru kadayif ee tatilde bu kadar
ohhh iyi eğlenceler istanbulu ne çok Özledim yemissin ama yürümüşsün olur o kadar kuzu iyi gez

inşallah kazanır canım sarfansari en çok hakedenlwrden ben 8yıldır mebdeyim

ohhh iyi eğlenceler istanbulu ne çok Özledim yemissin ama yürümüşsün olur o kadar kuzu iyi gez
Sagol canm benmm ya bnde ozlemisim koskoca univ yillari gecti burda bnde 4 yiiligim meslekte ne guzel sen bnden kidemlisin

Sagol canm benmm ya bnde ozlemisim koskoca univ yillari gecti burda bnde 4 yiiligim meslekte ne guzel sen bnden kidemlisin
eskiyoruz canım ya senın branş ne

Gunaydin kizlarr tayinimiz erzuruma çıktı sersum nerdesin
Rumuz girlboymom
Baslangic 79.2
Gecen hafta 78.6
Bu hafta 77.3
Fark -1.300
Yuzde %1.653
Spor : haftada 4gün 30dk tempolu yürüyüş
Hedef 67

Gunaydin kizlarr bildirimimi yapim dimi
Rumuz aaadddaaa
Baslangic 65.5
Gecen hafta 66.6
Bu hafta 65.5
Fark -1.100
Yuzde %1.67
Spor yuruyus
Ideal kilo 55
Canım yuzden yanlıs olmus sanırım 1.651 olmalı 1.benımdermısım geçen haftakı kılona bölmen gerektı nasıl hesapladın

ah canım bende özledim istanbulu bizim yerimizede gez orda yiyosun ama bol bol da yürüyüş yapılıyo gezicek çok yer var erimiştir onlar

bi aralar bende hergün 30 dk yürüyodum kendimi zinde hissediyodum çok fark ediyo ah bu tembellik bi gitse tekrar başlıcam ama
ne güzel vermişsin tebrikler

filiztoprak
başlangıç kilo=76.6
geçen hafta=74.6
bu hafta= _73.6
fark= 0.1
haftalık yüzde= % 1.340
hedef=65 şimdilik
diyet=lahana diyeti
kızlar sadece sabah kahvaltısını normal yaptım devamı hep lahana diyetine uygundu bence çok iyi tam yapmadığımhalde 1 kilo önümüzdeki hafta kalori hesabı beslenicem eskisi gibi arada yaparım bu diyeti
ayrıca lahana çorbam arttı onuda bitiririm

dünkü yediklerim
kahvaltı =2 krep peynir+zeytin+çay+1 kaşık nutella
öğlen=lahana çorbasıı
akşam=bir büyük kase cacık
akşam çayında patlamış mısır yağsız tuşsuz
1 avuç erik tuşsuz alıştım tuşsuz yemeye

saol canım sende cok güzel vermişsin yurumek degıl de bogazımı tutmak verdirdi
cok iyi canım tam uymadıgın halde sevindim hep böyle devam insallahböyle ucacaz hafifim hafifsin hafif olucaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…