anladım canım iyi bari daha zamanin var o zamana kadar çalışırsın ..tabi tatlım ipin ucunu bırakma önemli olan kilo vermek değil korumak biliyorsunCok sagol.canim
İpin ucunu birakmayacagim, 55 olana kadar yola devam insallah
Bu bu hafta kpss sinavina girmeyevegim canim. 10. Ayda onlisans olarak girecegim.
Allah yardimcin olsun cnm bnde gectim o yollardan ins hayirlisiyla kazanirsincanım güle gule git annen ankara içinde değil mi
ben yapayım diyecektim sarfansari yaapcakmis
Saol tatlım sanada istanbulda iyi eglenceler
canım sen azlettin basardin bi sure abartmadan serbest bırak kendini zaten haftasonu kpss var aklimdasin inşallah hayırlı sonuçlar alırsın canım benim
inşallah kazanır canım sarfansari en çok hakedenlwrden ben 8yıldır mebdeyimAllah yardimcin olsun cnm bnde gectim o yollardan ins hayirlisiyla kazanirsin
ohhh iyi eğlenceler istanbulu ne çok Özledim yemissin ama yürümüşsün olur o kadar kuzu iyi gezKizlarrr istanbuldan slmlarr biraz kacamakli birgun oldu ama 15 km yol yuruyunce insan biraz da olsa rahtlio bugun usun zamandir yapmadgm bisey olan kfc yedn biraz da bol antepli kuru kadayif ee tatilde bu kadar
Sagol canm benmm ya bnde ozlemisim koskoca univ yillari gecti burda bnde 4 yiiligim meslekte ne guzel sen bnden kidemlisininşallah kazanır canım sarfansari en çok hakedenlwrden ben 8yıldır mebdeyim
ohhh iyi eğlenceler istanbulu ne çok Özledim yemissin ama yürümüşsün olur o kadar kuzu iyi gez
eskiyoruz canım ya senın branş neSagol canm benmm ya bnde ozlemisim koskoca univ yillari gecti burda bnde 4 yiiligim meslekte ne guzel sen bnden kidemlisin
Canım yuzden yanlıs olmus sanırım 1.651 olmalı 1.benımGunaydin kizlarr bildirimimi yapim dimi
Rumuz aaadddaaa
Baslangic 65.5
Gecen hafta 66.6
Bu hafta 65.5
Fark -1.100
Yuzde %1.67
Spor yuruyus
Ideal kilo 55
ah canım bende özledim istanbulu bizim yerimizede gez orda yiyosun ama bol bol da yürüyüş yapılıyo gezicek çok yer var erimiştir onlarKizlarrr istanbuldan slmlarr biraz kacamakli birgun oldu ama 15 km yol yuruyunce insan biraz da olsa rahtlio bugun usun zamandir yapmadgm bisey olan kfc yedn biraz da bol antepli kuru kadayif ee tatilde bu kadar
bi aralar bende hergün 30 dk yürüyodum kendimi zinde hissediyodum çok fark ediyo ah bu tembellik bi gitse tekrar başlıcam amaeskiyoruz canım ya senın branş ne
Gunaydin kizlarr tayinimiz erzuruma çıktısersum nerdesin
Rumuz girlboymom
Baslangic 79.2
Gecen hafta 78.6
Bu hafta 77.3
Fark -1.300
Yuzde %1.653
Spor : haftada 4gün 30dk tempolu yürüyüş
Hedef 67
saol canım sende cok güzel vermişsin yurumek degıl de bogazımı tutmak verdirdiah canım bende özledim istanbulu bizim yerimizede gez orda yiyosun ama bol bol da yürüyüş yapılıyo gezicek çok yer var erimiştir onlar
bi aralar bende hergün 30 dk yürüyodum kendimi zinde hissediyodum çok fark ediyo ah bu tembellik bi gitse tekrar başlıcam ama
ne güzel vermişsin tebrikler
cok iyi canım tam uymadıgın halde sevindim hep böyle devam insallahfiliztoprak
başlangıç kilo=76.6
geçen hafta=74.6
bu hafta= _73.6
fark= 0.1
haftalık yüzde= % 1.340
hedef=65 şimdilik
diyet=lahana diyeti
kızlar sadece sabah kahvaltısını normal yaptım devamı hep lahana diyetine uygundu bence çok iyi tam yapmadığımhalde 1 kilo önümüzdeki hafta kalori hesabı beslenicem eskisi gibi arada yaparım bu diyeti
ayrıca lahana çorbam arttı onuda bitiririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?