Canim eline saglik bende simdi listeyi yapmak ivin oturmustum ki eline saglik yapmissin.Kimse yapmayınca ben yaptım listeyi herkesi öpüyorum sabah kahvaltıya kırıkkale sen arkadaşlar gelecek öğleden sonra dış ameliyatım var masamı salonumu hazırladım sabah ta ikramlar hazır olur inşallah güzel hafta sonu olur öptüm
Önemli değil canımCanim eline saglik bende simdi listeyi yapmak ivin oturmustum ki eline saglik yapmissin.
Ayy cnm ya sen 1.kendini yap nolirsun benim mat yerlerde yapamiorum su isi bi nasi ogretmen oldum blmiorum lutfennn 1. Moz sensennnnn tebrikler alkisss20 MAYİS TARihli LiSTEmiz
1. Miz aaadddaaa
Fark -1.100
Yuzde %1.67
2. Muz ipah2016
Fark -1.300
Yuzde %1.653
3 .muz filiztoprak
haftalık yüzde= % 1.340
KİLO ALANLAR
Neslihansltn
ficans
İzinli ler
sahlep
sersum
Basarilarimizin devamını işliyorum bence addaaaa yüzdesini yanlış hesapladı ben 1.olmalıydım ama isvecin zorluğu hattına kıyamıyorum ona
Canm benm cok ama cok gecmis olsun kiyamam sanaDış ameliyati oldum feci ağrım var uyumaya çalıştım olmadı istesem de yiyemiyorum
canım zahide yetişte verdiydi tarifi yağ yakan diye onumu yaptın3 km ve 20 tane yarım mekik tamamdır. Sonrasında kırmızı biber dem yapılma sos ve bir dilim tam buğday ünlü ekmek.
bende gelemedim canım annemler vardı eline sağlık liste içinKimse yapmayınca ben yaptım listeyi herkesi öpüyorum sabah kahvaltıya kırıkkale sen arkadaşlar gelecek öğleden sonra dış ameliyatım var masamı salonumu hazırladım sabah ta ikramlar hazır olur inşallah güzel hafta sonu olur öptüm
ahhh canım çok geçmiş olsun ağrıkesici vermedilermiDış ameliyati oldum feci ağrım var uyumaya çalıştım olmadı istesem de yiyemiyorum
Canm benm cok ama cok gecmis olsun kiyamam sana
saolun kızlar ağrı kesıcı verdı ama sabah aksam ıcılıyor bugün annem geliyor daha iyiiyim şükür ..öpüyorumcanım zahide yetişte verdiydi tarifi yağ yakan diye onumu yaptın
bende gelemedim canım annemler vardı eline sağlık liste için
ahhh canım çok geçmiş olsun ağrıkesici vermedilermi
canım zahide yetişte verdiydi tarifi yağ yakan diye onumu yaptın
Yok canım o tarifi bilmiyorum. Normal kırmızı biberli sos
sağol canım annemler kocaelinde canım...canım güle gule git annen ankara içinde değil mi
ben yapayım diyecektim sarfansari yaapcakmis
Saol tatlım sanada istanbulda iyi eglenceler
canım sen azlettin basardin bi sure abartmadan serbest bırak kendini zaten haftasonu kpss var aklimdasin inşallah hayırlı sonuçlar alırsın canım benim
sağol canım çok güzel oldu beğendi herkes...doğum günü kutlu olsun canım kuzunun şimdiden senin marifetli ellerinle ne güzel olur o pasta
hayırlı yolculuk canım
hadi inşallah çok güzel vermişindir..bugün kahvaltım herzamanki gibi
öğlen=karışık meyve +lahana çorbası
akşam=2 patlıcan közleme+lahana çorbası
pek hafiflemiş hissetmiyorum kendimi nedense
bence en güzel diyet kalori hesabı boğazımızı tutmak çabalayıp veremeyincede insanın zoruna gidiyo neyse cuma tartılınca görüzez öpüyorum kızlar
ben de üni.yi istanbılda okudum..ve hep özlerim gitmeden yapamamSagol canm benmm ya bnde ozlemisim koskoca univ yillari gecti burda bnde 4 yiiligim meslekte ne guzel sen bnden kidemlisin
hoşgeldinSersum geldim geldim bundan sonra daimi bildirim yapıcam inşallah..
hadi yırttın yırttınİnşallah liste dışı kalmadan yetistim
maşşalh kıssssfiliztoprak
başlangıç kilo=76.6
geçen hafta=74.6
bu hafta= _73.6
fark= 0.1
haftalık yüzde= % 1.340
hedef=65 şimdilik
diyet=lahana diyeti
kızlar sadece sabah kahvaltısını normal yaptım devamı hep lahana diyetine uygundu bence çok iyi tam yapmadığımhalde 1 kilo önümüzdeki hafta kalori hesabı beslenicem eskisi gibi arada yaparım bu diyeti
ayrıca lahana çorbam arttı onuda bitiririm
ellerine sağlık canım20 MAYİS TARihli LiSTEmiz
1. Miz aaadddaaa
Fark -1.100
Yuzde %1.67
2. Muz ipah2016
Fark -1.300
Yuzde %1.653
3 .muz filiztoprak
haftalık yüzde= % 1.340
KİLO ALANLAR
Neslihansltn
ficans
İzinli ler
sahlep
sersum
Basarilarimizin devamını işliyorum bence addaaaa yüzdesini yanlış hesapladı ben 1.olmalıydım ama isvecin zorluğu hattına kıyamıyorum ona
çook teşkür ederizzzKimse yapmayınca ben yaptım listeyi herkesi öpüyorum sabah kahvaltıya kırıkkale sen arkadaşlar gelecek öğleden sonra dış ameliyatım var masamı salonumu hazırladım sabah ta ikramlar hazır olur inşallah güzel hafta sonu olur öptüm
ayy ben olayım bari kavga etmeyin kısssAyy cnm ya sen 1.kendini yap nolirsun benim mat yerlerde yapamiorum su isi bi nasi ogretmen oldum blmiorum lutfennn 1. Moz sensennnnn tebrikler alkisss
oh ne güzel kaçamak yapmadan geziyorsun maşallahKizlar istanbula gelmeden once 5 gun isvec yaptm ya valla istahim kapanmis auan zevkine yiyorum yoksa biaey yemicemm bu arada dun tam 30.000 adim atildi kizlar ianilmaz dimi
ah kıyamam canım..geçmiş olsun Allah şifa versinDış ameliyati oldum feci ağrım var uyumaya çalıştım olmadı istesem de yiyemiyorum
bir geldim pir geldim diyosunnBugün sabah. 3 yumurta biraz tahlili ekmek 2 tane de hindi füme
Saat 16 da yeşil mercimekli Arpa Şehriye li çorba ve bulgur pilavı.
Sonra da aksama çay çiğ fındık. Günü kapatiririm inşallah.
Daha 2 bin adım atan bildim bakalım 6 bine nasıl tamamlar im.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?