Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

20 MAYİS TARihli LiSTEmiz
1. Miz aaadddaaa

Fark -1.100
Yuzde %1.67
2. Muz ipah2016

Fark -1.300
Yuzde %1.653

3 .muz filiztoprak
haftalık yüzde= % 1.340

KİLO ALANLAR

Neslihansltn
ficans

İzinli ler
sahlep
sersum

Basarilarimizin devamını işliyorum bence addaaaa yüzdesini yanlış hesapladı ben 1.olmalıydım ama isvecin zorluğu hattına kıyamıyorum ona

Canim eline saglik bende simdi listeyi yapmak ivin oturmustum ki eline saglik yapmissin.

Ayy cnm ya sen 1.kendini yap nolirsun benim mat yerlerde yapamiorum su isi bi nasi ogretmen oldum blmiorum lutfennn 1. Moz sensennnnn tebrikler alkisss

3 km ve 20 tane yarım mekik tamamdır. Sonrasında kırmızı biber dem yapılma sos ve bir dilim tam buğday ünlü ekmek.
canım zahide yetişte verdiydi tarifi yağ yakan diye onumu yaptın

bende gelemedim canım annemler vardı eline sağlık liste için

Dış ameliyati oldum feci ağrım var uyumaya çalıştım olmadı istesem de yiyemiyorum
ahhh canım çok geçmiş olsun ağrıkesici vermedilermi

Canm benm cok ama cok gecmis olsun kiyamam sana

canım zahide yetişte verdiydi tarifi yağ yakan diye onumu yaptın

bende gelemedim canım annemler vardı eline sağlık liste için

ahhh canım çok geçmiş olsun ağrıkesici vermedilermi
saolun kızlar ağrı kesıcı verdı ama sabah aksam ıcılıyor bugün annem geliyor daha iyiiyim şükür ..öpüyorum

Bugün sabah. 3 yumurta biraz tahlili ekmek 2 tane de hindi füme
Saat 16 da yeşil mercimekli Arpa Şehriye li çorba ve bulgur pilavı.

Sonra da aksama çay çiğ fındık. Günü kapatiririm inşallah.
Daha 2 bin adım atan bildim bakalım 6 bine nasıl tamamlar im.

sağol canım annemler kocaelinde canım...
doğum günü kutlu olsun canım kuzunun şimdiden senin marifetli ellerinle ne güzel olur o pasta

hayırlı yolculuk canım
sağol canım çok güzel oldu beğendi herkes...
hadi inşallah çok güzel vermişindir..
Sagol canm benmm ya bnde ozlemisim koskoca univ yillari gecti burda bnde 4 yiiligim meslekte ne guzel sen bnden kidemlisin
ben de üni.yi istanbılda okudum..ve hep özlerim gitmeden yapamamiyi eğlenceler canım
Sersum geldim geldim bundan sonra daimi bildirim yapıcam inşallah..
hoşgeldin
İnşallah liste dışı kalmadan yetistim
hadi yırttın yırttın
maşşalh kıssssarada böyle yapmalı
ellerine sağlık canım ve hepinizi kutlarım kızlar.....

çook teşkür ederizzz
Ayy cnm ya sen 1.kendini yap nolirsun benim mat yerlerde yapamiorum su isi bi nasi ogretmen oldum blmiorum lutfennn 1. Moz sensennnnn tebrikler alkisss
ayy ben olayım bari kavga etmeyin kısss
Kizlar istanbula gelmeden once 5 gun isvec yaptm ya valla istahim kapanmis auan zevkine yiyorum yoksa biaey yemicemm bu arada dun tam 30.000 adim atildi kizlar ianilmaz dimi
oh ne güzel kaçamak yapmadan geziyorsun maşallah
Dış ameliyati oldum feci ağrım var uyumaya çalıştım olmadı istesem de yiyemiyorum
ah kıyamam canım..geçmiş olsun Allah şifa versin kurtuldun inşallah ama
bir geldim pir geldim diyosunn

kızlarrrr nihayet geldim....cuma gelemedim malum..doğumgünü yaptık yorulduk..yarına nöbet bu hafta full doluyumeee tatilin ceremesi çıkacaktı tabii..p.tesi-perşembe-pazar nöbetçiyim 2 güne bir..
çok kaçamak yapmadım..ama yaptımtabii gelir gelmez sıkıyönetim..
bu sabah annemlerde

2 dilim çavdar ekmeği
peynir zeytin
salata domates

2. öğünüm evimde

1 kupa lahana çorbası
et sote (biberli soğanlı domatesli,saç kavurma gibi)
1 kaşık pilav
semizotu salatası
yoğurt

yeğenimin pastası ve cupkeklerini ben yaptım..bakalım beğenecek misiniz...

Sersummm ellerine saglik harika yapmissin ee bu ladar guzel seye de kacamak olsun yani bende isvece ara verdim bugun donuorum istanbul bol kacamakli oldu ama olsun ozledgim herseyi tattim kih kih yarin isbasi veee diyete devam kizlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…