sağol canımcım.Sersummm ellerine saglik harika yapmissin ee bu ladar guzel seye de kacamak olsun yani bende isvece ara verdim bugun donuorum istanbul bol kacamakli oldu ama olsun ozledgim herseyi tattim kih kih yarin isbasi veee diyete devam kizlar
4 km ve 30 mekik tamamdır[/QUOTE
Sersum ellerine sağlık harikalar.. yeni yaşı hayırlı olsun bebisin..
sağol canımcım
Hayırlı olsun canım tayin yeriniz bence güzel tabii bir de sana sormak lazım..hakkariden gelen biri olarak erzurum sadece soğuk gelir banasersum ailen uzakmış ama çok de yıl yınede gördün geldın buzun tayın erzuruma cıktı bakalım bi daha ne zamanlar görürz seneye anlayacagız... bu arada sen olmayınca öksüz kalıyorux ..söylediğin giib kurtuldum bol acılı oldu ama olsun nöbetlerde kolaylıklar ..pasta harika ellerıne sağlık...cupkekntarıfını isterim
nöbet için sağolasın...geldim kıss geldim..sizler varsınız ya topik hepimizin
cupkek bildiğin kek kıss..sadece üstü renkli krem şantiyle süslendi..
Afiyet olsun canım ..tabi iyi oldu bize de erzurum diyoruz bakalım yasamadan bilinmez ama arkadaşlarımız orda iyi gelecekgünaydın güzeller...kızımı bıraktım geldim şimdik çıkacağım..ama kahvaltıya vakit yoktu..incesinden 1 sokak simidi ve peynir zeytin yanında sallama çay
ilerleyen saatlerde gelirim
Kimin tayini erzuruma cikktiiiiisersum ailen uzakmış ama çok de yıl yınede gördün geldın buzun tayın erzuruma cıktı bakalım bi daha ne zamanlar görürz seneye anlayacagız... bu arada sen olmayınca öksüz kalıyorux ..söylediğin giib kurtuldum bol acılı oldu ama olsun nöbetlerde kolaylıklar ..pasta harika ellerıne sağlık...cupkekntarıfını isterim
Esimin benin de ağustos es durumuKimin tayini erzuruma cikktiiiii
Sabah
2parca hashasli çörek azcik kıyma
Çok az çilek receli
Ara
erik 2tan
Öğle
Yoğurt meyve yenilecek
Aksam
Paca çorbası yenecek (disim için doktor bol kemik sulu şeyler yye dedi )
Ekstra yediklerim olrsa yazarım yatarkrn 1kupa kemik suyu
Hayirli ugurlu olsun cnm ben de asli da izmirliyim ama bizde suanda elazigda esimin dogu gorevini yapioruz yakin olmusuz senleEsimin benin de ağustos es durumu
a evet yakınlasmısz poliss askermi esin dogu görevı deyınceHayirli ugurlu olsun cnm ben de asli da izmirliyim ama bizde suanda elazigda esimin dogu gorevini yapioruz yakin olmusuz senle
hayırlısı canım..arkadaş olması iyi olmuşAfiyet olsun canım ..tabi iyi oldu bize de erzurum diyoruz bakalım yasamadan bilinmez ama arkadaşlarımız orda iyi gelecek
amanın ne şanssızlık...geçmiş olsunnnKizlar basima neler geldi neler dun gece saat 22.20 de ucagim vardi once rotar yapti 12.30 a snra tekrat rotar gece 3 te kalkcak deiler bi saat kala yukari ciktim bi de ne olsun ucagin kapilari kapanmis saka gbi tekrardan baska firmanin sabah 5 ucagina bilet aldim havaalanindan direk okula istelik bugun nobetciyim bi gram uykusuz
sersumcum çok harika olmuş döktürmüşsün yine çok şirin olmuşkızlarrrr nihayet geldim....cuma gelemedim malum..doğumgünü yaptık yorulduk..yarına nöbet bu hafta full doluyumeee tatilin ceremesi çıkacaktı tabii.. p.tesi-perşembe-pazar nöbetçiyim 2 güne bir..
çok kaçamak yapmadım..ama yaptımtabii gelir gelmez sıkıyönetim..
bu sabah annemlerde
2 dilim çavdar ekmeği
peynir zeytin
salata domates
2. öğünüm evimde
1 kupa lahana çorbası
et sote (biberli soğanlı domatesli,saç kavurma gibi)
1 kaşık pilav
semizotu salatası
yoğurt
yeğenimin pastası ve cupkeklerini ben yaptım..bakalım beğenecek misiniz...
Eki Görüntüle 1836327 Eki Görüntüle 1836328
Neslihan çok iradeli gidiyosun spor da iyi maşallah4 km ve 30 mekik tamamdır
mesajını yeni gördüm çok büyük talihsizlik olmuş bugün iyi dinlen canımKizlar basima neler geldi neler dun gece saat 22.20 de ucagim vardi once rotar yapti 12.30 a snra tekrat rotar gece 3 te kalkcak deiler bi saat kala yukari ciktim bi de ne olsun ucagin kapilari kapanmis saka gbi tekrardan baska firmanin sabah 5 ucagina bilet aldim havaalanindan direk okula istelik bugun nobetciyim bi gram uykusuz
ya Benum de bu iki gündür aciktigim icin icimden bir öküz çıkıyor sanırımöğlen
patlıcan oturtma
1 kaşık pilav
cacık
kepek ekmeği
bugün çok acıktım yawwww...birazdan salata söyliyecez...tavuklu yoğurtla onu yiyecem...
sağol bebeemmmsersumcum çok harika olmuş döktürmüşsün yine çok şirin olmuş
Neslihan çok iradeli gidiyosun spor da iyi maşallah
ohh miisss güle güle kirlenselam arkadaşlar
bugün evi temizledim saçımı yağladım işim bitincede duşumu aldım bütün işlerim bitti
kahvaltım=1 tb.ek +50g ezine peyniri+1 yumurta+2 ceviz+5 ad. zeytin+çay
öğlen=activa yoğurt
akşam=100 g makarna domates soslu+1 kase cacık
ara=çay +çiğ fındık
1 avuç erik
ya Benum de bu iki gündür aciktigim icin icimden bir öküz çıkıyor sanırımkaçamak yapcam zaman fotoğraflara bakıyorum fotolarda baya iri çıkıyorum çünkü bana ders olsun diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?