Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

sersum ailen uzakmış ama çok de yıl yınede gördün geldın buzun tayın erzuruma cıktı bakalım bi daha ne zamanlar görürz seneye anlayacagız... bu arada sen olmayınca öksüz kalıyorux ..söylediğin giib kurtuldum bol acılı oldu ama olsun nöbetlerde kolaylıklar ..pasta harika ellerıne sağlık...cupkekntarıfını isterim

Sersummm ellerine saglik harika yapmissin ee bu ladar guzel seye de kacamak olsun yani bende isvece ara verdim bugun donuorum istanbul bol kacamakli oldu ama olsun ozledgim herseyi tattim kih kih yarin isbasi veee diyete devam kizlar
sağol canımcım..sen de tatil yaptın yanii olur okaa..gelince dur dedik mi tamam

günaydın güzeller...kızımı bıraktım geldim şimdik çıkacağım..ama kahvaltıya vakit yoktu..incesinden 1 sokak simidi ve peynir zeytin yanında sallama çay
ilerleyen saatlerde gelirim

günaydın güzeller...kızımı bıraktım geldim şimdik çıkacağım..ama kahvaltıya vakit yoktu..incesinden 1 sokak simidi ve peynir zeytin yanında sallama çay
ilerleyen saatlerde gelirim
Afiyet olsun canım ..tabi iyi oldu bize de erzurum diyoruz bakalım yasamadan bilinmez ama arkadaşlarımız orda iyi gelecek

Kizlar basima neler geldi neler dun gece saat 22.20 de ucagim vardi once rotar yapti 12.30 a snra tekrat rotar gece 3 te kalkcak deiler bi saat kala yukari ciktim bi de ne olsun ucagin kapilari kapanmis saka gbi tekrardan baska firmanin sabah 5 ucagina bilet aldim havaalanindan direk okula istelik bugun nobetciyim bi gram uykusuz

Kizlar basima neler geldi neler dun gece saat 22.20 de ucagim vardi once rotar yapti 12.30 a snra tekrat rotar gece 3 te kalkcak deiler bi saat kala yukari ciktim bi de ne olsun ucagin kapilari kapanmis saka gbi tekrardan baska firmanin sabah 5 ucagina bilet aldim havaalanindan direk okula istelik bugun nobetciyim bi gram uykusuz

Kimin tayini erzuruma cikktiiiii

Sabah
2parca hashasli çörek azcik kıyma
Çok az çilek receli

Ara
erik 2tan

Öğle

Yoğurt meyve yenilecek

Aksam

Paca çorbası yenecek (disim için doktor bol kemik sulu şeyler yye dedi )

Ekstra yediklerim olrsa yazarım yatarkrn 1kupa kemik suyu

Esimin benin de ağustos es durumu
Hayirli ugurlu olsun cnm ben de asli da izmirliyim ama bizde suanda elazigda esimin dogu gorevini yapioruz yakin olmusuz senle

Afiyet olsun canım ..tabi iyi oldu bize de erzurum diyoruz bakalım yasamadan bilinmez ama arkadaşlarımız orda iyi gelecek
hayırlısı canım..arkadaş olması iyi olmuş
amanın ne şanssızlık...geçmiş olsunnn

öğlen

patlıcan oturtma
1 kaşık pilav
cacık
kepek ekmeği

bugün çok acıktım yawwww...birazdan salata söyliyecez...tavuklu yoğurtla onu yiyecem...

sersumcum çok harika olmuş döktürmüşsün yine çok şirin olmuş

4 km ve 30 mekik tamamdır
Neslihan çok iradeli gidiyosun spor da iyi maşallah

selam arkadaşlar
bugün evi temizledim saçımı yağladım işim bitincede duşumu aldım bütün işlerim bitti
kahvaltım=1 tb.ek +50g ezine peyniri+1 yumurta+2 ceviz+5 ad. zeytin+çay
öğlen=activa yoğurt
akşam=100 g makarna domates soslu+1 kase cacık
ara=çay +çiğ fındık
1 avuç erik

mesajını yeni gördüm çok büyük talihsizlik olmuş bugün iyi dinlen canım

öğlen

patlıcan oturtma
1 kaşık pilav
cacık
kepek ekmeği

bugün çok acıktım yawwww...birazdan salata söyliyecez...tavuklu yoğurtla onu yiyecem...
ya Benum de bu iki gündür aciktigim icin icimden bir öküz çıkıyor sanırımkaçamak yapcam zaman fotoğraflara bakıyorum fotolarda baya iri çıkıyorum çünkü bana ders olsun diye

sersumcum çok harika olmuş döktürmüşsün yine çok şirin olmuş

Neslihan çok iradeli gidiyosun spor da iyi maşallah
sağol bebeemmm
ohh miisss güle güle kirlen
ya Benum de bu iki gündür aciktigim icin icimden bir öküz çıkıyor sanırımkaçamak yapcam zaman fotoğraflara bakıyorum fotolarda baya iri çıkıyorum çünkü bana ders olsun diye
ayy ben de katana gibi duruyorum fotolar da öncesi sonrası için öncesi fotosu çektim ben şok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…