- 3 Ağustos 2015
- 3.310
- 4.914
- 83
- 46
Maşallah sana ilk kaçamak ve iki tanecik bisküvi iradene hayranimmöğlen yemeğim
1 kase dukan tarhanası
1 dukan böreği
süzme yoğurt
şimdi de çay yaptım yanında 2 bisküvi..tatlı krizim başladı ..bu haftanın ilk kaçamağı oldu..ben en iyisi kaçamak yapmamak için kabak tatlısı yapayım..iyi oluyor..
Çok iyi canm nasıl verdinrumuz:sabahvesen
diyeti: karışık
başlangıç kilo:75.500
baş.tarihi:24 Ekim 2016
bu hafta:73.500
fark:-2
yüzde:%2.6
ilk hedef: 68
spor:yok
Hiç fena değil canımİlk bildirim benden ..Daha çok gitmeliydi ama anlamadım..Neyse haftaya daha iyi olur umarım
rumuz:sersum
diyeti:dukan karatay karışımı
başlangıç kilo:84.3kg
baş.tarihi:07 Ekim 2016
geçen hafta:83.6kg
bu hafta:83.2kg
fark:-400
yüzde:%0,478
ilk hedef:75kg
spor:yok
hadi gelsin bildirimler..Umarım sizler daha güzel kilocuklar vermişsinizdir..
Tebrikler canmGeldim kizlar
Rumuz aaadddaaa
Baslangic tarihi unuttum bunu
Baslangic kilo65.5
Diyet fevzi ozgunul
Gecen hafta 62
Fark-200 gram
Bu hafta 61.8
Spor yuruyus
Hedef 58
Canm bi besmele cekip birgun basla snra inanki gelio bnde gecen hafta hep yedim son uc gundur iste dedigim gbi beslendim birden havaya griisun yeterki bigun yapKızlar herkes vermis ne güzel bende aynı olmaya da raziydim bu hafta ama olmadı inşallah haftaya
Gözün aydın darisi başımıza umarım ben de tekrar 6 ları görürümgünaydın kızlar çok kaçırdım sanırım dün akşam derken sabah tartıda 73'ü gördüm :) 6'lara -4 kala çok mutlu oldum :))
dün sabah 73.500'düm bugün 73 :) yarın serbest günüm 1 haftada 2.500 kg 'yu kutlayacağımşaka bir yana dışarıda olacağım yarın tüm gün gezerim yediklerimi eritirim. haftaya da 2.5 kg verirsem bir sonraki hafta 6lar'dayım :)
hep birlikte inşallah canım :)Gözün aydın darisi başımıza umarım ben de tekrar 6 ları görürüm
Bırakmayı düşünme canım...Motivasyona ihtiyacın var..Ben mesela kendime yeni kot aldım netten içine sığamadım geçen hafta..daha dorusu fermuarı kapanmadı..Dedim böyle olmaz ..Bir gaz bir gaz kendime..Dün girdim içine fermuarı da kapattım..Daha da motive oldum şimdiKızlar kusura bakmayın giremedim bugün acildeydik büyü k oğlum rahatsız di sabah tartilmistm ellerim filan şiş kalktm bugün bir gün önce 700 gr azdm regldenmi yoksa yememdenmi bilmiyorum
Başlangıç kilom 75
Geçen hafta 66.1
Bu hafta 66.8
Üzgünüm kızlar biraz daha denicem olmazsa bırakırım sizlerede saygısızlık etmek istemiyorum menüleri niz diyete uygun ben ise utancimdan yazamiyorum çoğunu
Sağol canımMaşallah sana ilk kaçamak ve iki tanecik bisküvi iradene hayranimm
Hiç fena değil canım
haftaya daha güzel olur umutsuz olmaKızlar herkes vermis ne güzel bende aynı olmaya da raziydim bu hafta ama olmadı inşallah haftaya
katılıyorumCanm bi besmele cekip birgun basla snra inanki gelio bnde gecen hafta hep yedim son uc gundur iste dedigim gbi beslendim birden havaya griisun yeterki bigun yap
Metabolizman konusunda çok şanslısın maşallah..kıymetini bilgünaydın kızlar çok kaçırdım sanırım dün akşam derken sabah tartıda 73'ü gördüm :) 6'lara -4 kala çok mutlu oldum :))
dün sabah 73.500'düm bugün 73 :) yarın serbest günüm 1 haftada 2.500 kg 'yu kutlayacağımşaka bir yana dışarıda olacağım yarın tüm gün gezerim yediklerimi eritirim. haftaya da 2.5 kg verirsem bir sonraki hafta 6lar'dayım :)
Afiyet olsun harika görünüyorSelam canlarım...Bugün kızımın arkadaşları geliyor..kahvaltı klasik kahvaltım oldu kaçamak yok..
kızlara makarna salatası yapıcam..Bir de pudinkli kup yaptım onlara ,kendime de kabak tatlılı kup yaptımÇözümü buldum kusur kalmadım ..Aralarına rondodan geçirilmiş ceviz ve fındık koydum.üstüne de muz ve pirinç patlağı şekerleri..acccık .Tavsiye ederim
Eki Görüntüle 1904655 Eki Görüntüle 1904656
Eee idare ediver annesi:))kendime de tb makarnasından makarna salatası yaptım ben de..öğle yemeğim o
yanında şalgam suyu..kızlar salonda kuduruyor ben yatak odasına hapsoldum mecburen
sağol canımAfiyet olsun harika görünüyor
tirotim var birde benimBırakmayı düşünme canım...Motivasyona ihtiyacın var..Ben mesela kendime yeni kot aldım netten içine sığamadım geçen hafta..daha dorusu fermuarı kapanmadı..Dedim böyle olmaz ..Bir gaz bir gaz kendime..Dün girdim içine fermuarı da kapattım..Daha da motive oldum şimdi
Sağol canım..Sıkmadan olmuyor bunu anladım
haftaya daha güzel olur umutsuz olma
katılıyorum
Metabolizman konusunda çok şanslısın maşallah..kıymetini bil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?