Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Maşallah sana ilk kaçamak ve iki tanecik bisküvi iradene hayranimm

Hiç fena değil canım

günaydın kızlar çok kaçırdım sanırım dün akşam derken sabah tartıda 73'ü gördüm :) 6'lara -4 kala çok mutlu oldum :))

dün sabah 73.500'düm bugün 73 :) yarın serbest günüm 1 haftada 2.500 kg 'yu kutlayacağım şaka bir yana dışarıda olacağım yarın tüm gün gezerim yediklerimi eritirim. haftaya da 2.5 kg verirsem bir sonraki hafta 6lar'dayım :)

Gözün aydın darisi başımıza umarım ben de tekrar 6 ları görürüm

sbah

1 bardak şekersiz çay

öğlene doğru

yarımdan biraz fazla ayva
şekersiz türk kahvesi.

ayva o kadar lezzetli ve tatlıydı ki oyy günlerdir salatalık yerine keşke ayva yeseydim diyorum.

Bırakmayı düşünme canım...Motivasyona ihtiyacın var..Ben mesela kendime yeni kot aldım netten içine sığamadım geçen hafta..daha dorusu fermuarı kapanmadı..Dedim böyle olmaz ..Bir gaz bir gaz kendime..Dün girdim içine fermuarı da kapattım..Daha da motive oldum şimdi
Maşallah sana ilk kaçamak ve iki tanecik bisküvi iradene hayranimm
Sağol canım..Sıkmadan olmuyor bunu anladım
Hiç fena değil canım

Kızlar herkes vermis ne güzel bende aynı olmaya da raziydim bu hafta ama olmadı inşallah haftaya
haftaya daha güzel olur umutsuz olma

Canm bi besmele cekip birgun basla snra inanki gelio bnde gecen hafta hep yedim son uc gundur iste dedigim gbi beslendim birden havaya griisun yeterki bigun yap
katılıyorum
Metabolizman konusunda çok şanslısın maşallah..kıymetini bil

Selam canlarım...Bugün kızımın arkadaşları geliyor..kahvaltı klasik kahvaltım oldu kaçamak yok..
kızlara makarna salatası yapıcam..Bir de pudinkli kup yaptım onlara ,kendime de kabak tatlılı kup yaptım Çözümü buldum kusur kalmadım..Aralarına rondodan geçirilmiş ceviz ve fındık koydum.üstüne de muz ve pirinç patlağı şekerleri..acccık .Tavsiye ederim

kendime de tb makarnasından makarna salatası yaptım ben de..öğle yemeğim o
yanında şalgam suyu..kızlar salonda kuduruyor ben yatak odasına hapsoldum mecburen

Son düzenleme:
Afiyet olsun harika görünüyor

tirotim var birde benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…