Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

yolculuk ertelenmiş canım hayırlısı olsun listeyi yaparız canım ben yeni gördüm neyse haftaya düzene gireriz

kahvaltı aynıydı
öğlen =çayla az aburcubur
akşam= tavuk sote+iç pilav +salata
bugünlük biraz kaçamak olur

ben o şekilde alıştım canım sade içmeye.şimdi de şekerli içemiyorum.

zaten bizim evde benden başka kimse içmiyor arada babam oda sade içiyor.

yolculuk ertelenmiş canım hayırlısı olsun listeyi yaparız canım ben yeni gördüm neyse haftaya düzene gireriz
aynen canım haftaya perşembe gidicez..p.tesi misafirim gelecek yarın kızımın arkadaşları gelecek ..iş çok bana..Halam geliyor bana arkadaş olmaya 2-3 gün..o da diyet yapıyor zaten zorlanmayız..
haftaya listeyi yapıcam artık..

Gunaydin herkese.
rumuz:seylanin gunlugu

baş.tarihi:15 Ekim 2016
baş.kilo: 60.400 kg
geçen hafta kilo: 57.606
bu hafta kilo: 56.800
fark:806
yüzde:%0 ofisteyim hesaplayamadim
toplam fark:3.600 kg
spor:7 gun en az 1 saat

!!!!DUYURU!!!!!!

Kızlar liste yapma sıramızı yapıp yayınlayacağım..Haftaya ben yaparım diyen varsa ondan başlayayım..Yoksa kafama göre yazacağım..İşi olan arkadaşıyla değişir..Listeye girmek istemeyen de istemiyorum diye yazsın lütfen..Zorunlu değil çünkü..Ama listede yarışarak kilo vermek daha zevkli oluyor ..

Geldim kizlar
Rumuz aaadddaaa
Baslangic tarihi unuttum bunu
Baslangic kilo65.5
Diyet fevzi ozgunul
Gecen hafta 62
Fark-200 gram
Bu hafta 61.8
Spor yuruyus
Hedef 58

28 EKİM 2016 Tarihli Listemiz

1-sabahvesen%2.649

2-seylanınGunlugu%1.399

3-filiztoprak:%1.217

4-sersum:%0.478

5-aaadddaaa:%0.322

Süper bir liste oldu bence ..İlk listemiz için çok süperiz harikayız biz
Haftaya daha da güzel olacak inşallah kızlar

akşam yemeğim uzun süreden beri ilk defa bu kadar dolu
3 kaşık bulgur pilavı
çok az tavuk döner
yoğurtlu semizotu
lahana turşusu
şalgam suyu

Kızlar kusura bakmayın giremedim bugün acildeydik büyü k oğlum rahatsız di sabah tartilmistm ellerim filan şiş kalktm bugün bir gün önce 700 gr azdm regldenmi yoksa yememdenmi bilmiyorum
Başlangıç kilom 75
Geçen hafta 66.1
Bu hafta 66.8
Üzgünüm kızlar biraz daha denicem olmazsa bırakırım sizlerede saygısızlık etmek istemiyorum menüleri niz diyete uygun ben ise utancimdan yazamiyorum çoğunu

Canm oncelikle cok gecmis olsun ayrics birakmayi dusunme bizimde cogumz yeni yeni duzene girdik ben daha 5 gun oncesine kadsr ne bulduysam yiyodum yani sen de yaz bisey olmaz cnm

Ben oruckuydum iftarda tavuk yedim
Yogurt
Badem
Sut kizlar oruc tuttigum icin sanorsam aksam cok sekerim dustu yuriyus de yaptim.tutayim kendimi 3 gunsur seker yemiorum dedim ama esim de yoktu sanirim yalnizliktan baya bi rulakat yedim cok uzgunum
Bir elma
3 incir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…