Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Öğlen sıraları sade nescafe

akşam üstü yarım kadeh şarap ile bir bardak votka-portakal suyu içtim

ilaç yalan olunca yemeği de akşam bizimkilere eşlik ederim artık erken yememe gerek yok

akşam yemeğimi yedim. farkettim ki az az çok çeşit oldu ama cidden midem küçülmüş :)

3 yemek kaşığı makarna

4-5 kaşık pazı kavurması (haşlanmış pazı soğanla kavruluyor)

2 yemek kaşığı kuşbaşı dana haşlama

3 tane kıymalı lahana

1 yemek kaşığı sarımsaklı yoğurt

Hayırlı aksamlar kızlar
Sabah az patates kızartması
Salatalık peynir zeytin bir dilim ekmek
Öğle bir tabak bulgur pilavı yoğurt turşu
Pazar vardı bugün yorgun döndüm bir muz ve üzerine dayanamayıp kahve yani uç küçük hindistancevizi çikolata
Az önce de bir kase fıstık yedim yani abur cubur la geçti bugün

fıstık çok yağlı ve kalorili çikolata da ayrı kalori

Sağol canm.tmm inşallah biraz daha deniyim toparlammaliyim artık eşim sen yine sismissin dedi zaten
ayyyy bu eşin tam sopalık canımkızdım şimdi sen zaten toparlıcam diye uğaşıyon
sıkma canını devam et burayı bırakma eğlenerek zayıflayalım yapabildiğimizin en iyisini yapalım

bizde dışarda yedik bugün köfte ,piyaz ayran
sabah sucuk yemiştim
yöresel pazardan karışık turşu ve sade salatalık aldık ankara turşusuymuş sersumcum duyrulur çok güzeldi kıs dayanamadım aldık bugün pazardan cinbiberi de aldım yapıcam
kıs sersumcum nasıl girdin kıs pantolana maşallah bu sefer olacak bak hissediyom eşin gelene kadar farkedicen kiloda sakın düzeni bozma senin bi hedefin var unutma

Herkese selaaam! Ben yine geç kaldım. Sabahtan beri koşturuyorum. Çocuklar haftasonu babaannelerinde kalıyolar. Bu sabah kahvaltıyı kocişle yaptığım için sucuk yaptım biraz. Ballı çay, sucuk, yarım dilim ekmek, 9 adet yeşil ve siyah zeytin yedim. Sonra evi komple süpürdüm, sildim, sonrada dışarı çıkıp mis gibi havada 1 saat 30 dakika spor yaptım.
Öğlen zeytinyağlı yaprak sarması yedim yoğurtla. Az önce bal kabaklı diyet pie yaptım sanırım akşam ondan yerim.
Bu arada Bugün yaz başından beri olmayan giysilerimi giydim ve atık rahatlıkla üzerime oluyorlar. İyice motive oldum diyebilirim.
Kızlar ben kalori hesabıyla diyet yapıyorum sporla beraber çok işe yarıyor. Apple iPhone uygulamasını indirdim. Bütün bilgilerini giriyorsun sana günlük kalori bütçesi veriyor. Bütçenin altında kalırsan kilo veriyorsun. Yeneden önce yiyeceğim şeyi yazıyorum bakıyorum kalorisi çok yüksekse az yiyorum. Herkese tavsiye ederim.

Eklentiler

• IMG_4446.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 38
  • IMG_4445.webp
    15,7 KB · Görüntüleme: 36
seninde benm gibi bel ince kalça salçalı

Muhtemelen benden çok daha genç bir hatunsun. Gençken kilo vermek çok daha kolay. Bence vazgeçme kararlı ol ve uygula. İlk bir kaç haftadan sonra biraz verirsen motive olursun zaten. Ayrıca vermesen bile burdan ayrılma gün gelir kararlı bir şekilde yeniden başlarsın.

Şu an 56.800 de bile kalça göbek maşallah yani. Benim ideal kilom 52-54 arası, fazlası göbeğe ve kalçaya gidiyor. Çok ince kemiklerim kilo güzel görünmüyor bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…