Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

hahah yok çatlama kıyamam :)

söyleşi vardı ardından koktely herkes içerken içmemek olmazdı :) zaten şaraptan az aldım da votka diyince dayanamıyorum

Küçülsün tüm mideler valla

abur cubur çok geneee
Çubuk turşusudur o bebeemm..çok güzel olur haklısın..Afiyet olsun
Hareket edemiyom ama girdim kıss
bozmıycam söz
Ohh maşallah canım insan giremediği kıyafetlere girince çok mutlu oluyor

Ayy kizlar ne guzel 3 gun sekeri kesmistim gobek aninda erimisti dun esim ankaraya gitti is icin bnde mutsuzluktan 2 gundur yiyorum ya off nefret ediorum resmen kendimden
Kızım ben napayım adam 4 aydır yok duba gibi olurdum senin gibi yapsam..Zaten pek dubadan pek farkım yok amatoparlan bakiim

Ay benim de en sevdiğim karam gurmee..Yazdan beri yemedim..Geçen markette o bana bakıyor ben ona..Dedim bekle beni 2-3 ay sonra görüşürüz

yemeğin salçalısı kadının kalçalısı demişler bende şikayetçiyim kalçalarımdan
Benim kalçaları hiç görmeyin siz..Hele kilo vereyim öncesi sonrası yapıcam..O zaman görürsünüz siz
Bunlar bizim evde olsa ani kriz anlarinda yerim hemen ben kendimi tutabilcekken yiyorum ya ona kiziorm hadi bakalim sil bastan o kadar emegime yazik valla ya
Tut kendini kıss
Kilomun sabit olma sebebini buldum regl oldum aslında bir haftam vardı
Başka sebebe ne gerek

Günaydın tekrar kızlar..
Dün ki curcunadan sonra ev sakin bugün ama 5 genç kızdan sonra evin her yeri saçTabii benim kız süpürecek artık evi .Amanın ben benim kızın saçlarıyla baş edemiyorum 2-3 kızı olan yandı valla
kahvaltım

salçalı omlet
pastırma
peynir zeytin
salatalık çeri
3 lokma ekmek

Kızlar...Yeni liste yapma sıramız hazır..Yıl sonuna kadar yaptım yeni yılda yenileriz..Umarım bu liste bitiminde hepimiz hedeflerimize yaklaşmış veya ulaşmış oluruz..Hayırlı Uğurlu OlsunBen her perşembe sıra kimde hatırlatacağım ..Ama ilk sayfamıza da ekledim isteyen bakabilir..

Liste sıramız...

aaadddaaa:4 Kasım 2016

sersum:11 Kasım 2016

sabahvesen:18 Kasım 2016

filiztoprak:25 Kasım 2016

seylanıngünlüğü:2 Aralık 2016

joleya:9 Aralık 2016

aaadddaaa:16 Aralık 2016

sersum:23 Aralık 2016

sabahvesen:30 Aralık 2016

arada Türk kahvem(şekersiz ) yanında 50 kalorilik minik bir çikolata

2. öğünüm

2 krepten dukan böreğim(kıymalı kaşarlı)
1 köfte
1 küçük kase süzme yoğurt
şalgam suyu

Günaydın herkese iyi pazarlar.

Dün eşim bütün gün çalışıp bahçeyi dikime hazır hale getirdi. Yeni topraktı, tavuk gübresi, otomatik sulama sistemi şuyu buyu herşeyiyle hazır. Şimdi kahvaltımı yapıp fasulyelerimi ekmeye gidecem. Bugün bahçede çalışıcam için ayrıca spor yapmıycam çok fazla gelir.

Kahvaltıda yarım dilim ekmek ve kaşar peyniri bir bardak ballı çay.

selam kızlar bugün serbest gün ilan etmiştim :) ki sbah 10da çıktım evden 6ydı girdiğimde yemek yemek ve kahve için oturmak dışında oturmadım bayağı yrüdüm ettim. oyy ayaklarım kopuyor sanki 16 gün önce ameliyat olan ben değilmişim gibi gezdim yarın sabahtan itibaren diyete devam :) ama zaten 6.30 gibi ilacımı içtim ondan sonra yemeye veda ettim. yemeğimi de 4 de falan yemiştim. ancak kahve vs içersem o kadar.

Hadi kolay gelsin
gitti 2 kilo daha desene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…