- 24 Haziran 2012
- 1.966
- 4.361
- 133
- 52
Doğrudur, buradaki marketlerde Belçika çikolatası çok pahalı ve özel bir bölümde satılıyor.google'ye bakınca ilk sırada belçika çıktı :)
Hadi ya ben kesin isvicre biliodum bak sen demek belcikaya gtmek lazm:)google'ye bakınca ilk sırada belçika çıktı :)
hahah yok çatlama kıyamam :)
söyleşi vardı ardından koktely herkes içerken içmemek olmazdı :) zaten şaraptan az aldım da votka diyince dayanamıyorum
Küçülsün tüm mideler vallaakşam yemeğimi yedim. farkettim ki az az çok çeşit oldu ama cidden midem küçülmüş :)
3 yemek kaşığı makarna
4-5 kaşık pazı kavurması (haşlanmış pazı soğanla kavruluyor)
2 yemek kaşığı kuşbaşı dana haşlama
3 tane kıymalı lahana
1 yemek kaşığı sarımsaklı yoğurt
abur cubur çok geneeeHayırlı aksamlar kızlar
Sabah az patates kızartması
Salatalık peynir zeytin bir dilim ekmek
Öğle bir tabak bulgur pilavı yoğurt turşu
Pazar vardı bugün yorgun döndüm bir muz ve üzerine dayanamayıp kahve yani uç küçük hindistancevizi çikolata
Az önce de bir kase fıstık yedim yani abur cubur la geçti bugün
Çubuk turşusudur o bebeemm..çok güzel olur haklısın..Afiyet olsunbizde dışarda yedik bugün köfte ,piyaz ayran
sabah sucuk yemiştim
yöresel pazardan karışık turşu ve sade salatalık aldık ankara turşusuymuş sersumcum duyrulur çok güzeldi kıs dayanamadım aldık bugün pazardan cinbiberi de aldım yapıcam
kıs sersumcum nasıl girdin kıs pantolana maşallah bu sefer olacak bak hissediyom eşin gelene kadar farkedicen kiloda sakın düzeni bozma senin bi hedefin var unutma
Ohh maşallah canım insan giremediği kıyafetlere girince çok mutlu oluyorHerkese selaaam! Ben yine geç kaldım. Sabahtan beri koşturuyorum. Çocuklar haftasonu babaannelerinde kalıyolar. Bu sabah kahvaltıyı kocişle yaptığım için sucuk yaptım biraz. Ballı çay, sucuk, yarım dilim ekmek, 9 adet yeşil ve siyah zeytin yedim. Sonra evi komple süpürdüm, sildim, sonrada dışarı çıkıp mis gibi havada 1 saat 30 dakika spor yaptım.
Öğlen zeytinyağlı yaprak sarması yedim yoğurtla. Az önce bal kabaklı diyet pie yaptım sanırım akşam ondan yerim.
Bu arada Bugün yaz başından beri olmayan giysilerimi giydim ve atık rahatlıkla üzerime oluyorlar. İyice motive oldum diyebilirim.
Kızlar ben kalori hesabıyla diyet yapıyorum sporla beraber çok işe yarıyor. Apple iPhone uygulamasını indirdim. Bütün bilgilerini giriyorsun sana günlük kalori bütçesi veriyor. Bütçenin altında kalırsan kilo veriyorsun. Yeneden önce yiyeceğim şeyi yazıyorum bakıyorum kalorisi çok yüksekse az yiyorum. Herkese tavsiye ederim.
Ayy kizlar ne guzel 3 gun sekeri kesmistim gobek aninda erimisti dun esim ankaraya gitti is icin bnde mutsuzluktan 2 gundur yiyorum ya off nefret ediorum resmen kendimden
Ay benim de en sevdiğim karam gurmee..Yazdan beri yemedim..Geçen markette o bana bakıyor ben onaBak ben bunları Türkiye'den gelirken getirdim. (Buranınkileri yiyemiyorum iğrençler) Dolabı açıp bakıyorum ara sıra ve 52 kilo olayım sizinle kutlama yapcaz beraber deyip dolabı kapatıyorum. İnşallah o zaman haftada 1 tane kendime ödül olarak vercem. Ama önce ödülümü kazanmam lazım.
Benim kalçaları hiç görmeyin siz..yemeğin salçalısı kadının kalçalısı demişlerbende şikayetçiyim kalçalarımdan
Tut kendini kıssBunlar bizim evde olsa ani kriz anlarinda yerim hemen ben kendimi tutabilcekken yiyorum ya ona kiziorm hadi bakalim sil bastan o kadar emegime yazik valla ya
Başka sebebe ne gerekKilomun sabit olma sebebini buldum regl oldum aslında bir haftam vardı
Canım haftaya liste sırasına ilk seni yazayım mı..gene kimseden ses çıkmadı gönüllü olmak içinsersum tamam tamam tutuorum haklisin bu arada oncesi ve sonrasi yapmak guzel fikirmis bende oyle yapim barim:)
Olur cnm yaparim benCanım haftaya liste sırasına ilk seni yazayım mı..gene kimseden ses çıkmadı gönüllü olmak için
Ben kiraz sapi maydonoz falan kullaniorum cnmBende hafif bu kahvaltı yaptım ama sanki yolunda gitmeyen biseyler var sizler ödem atmak için neler kullanıyorsunuz
Sağol canım ilk sırada sensin o zaman sonraki haftaya da ben sonrasını kafama göre yazıcamOlur cnm yaparim ben
Toparla tabiiBende aabah 2 yumurta biraz vokelek axcik da mayfonoz yedim dun ipin ucunu kacirinca bugun toplim dedin
canım seni listeye eklemedim yapmak istemiyorsun diye..Sen listeye girmeden devam ediyorsun sanırımBende hafif bu kahvaltı yaptım ama sanki yolunda gitmeyen biseyler var sizler ödem atmak için neler kullanıyorsunuz
Size eşlik ederim arkadaşlarcanım seni listeye eklemedim yapmak istemiyorsun diye..Sen listeye girmeden devam ediyorsun sanırım
Hadi kolay gelsinGünaydın herkese iyi pazarlar.
Dün eşim bütün gün çalışıp bahçeyi dikime hazır hale getirdi. Yeni topraktı, tavuk gübresi, otomatik sulama sistemi şuyu buyu herşeyiyle hazır. Şimdi kahvaltımı yapıp fasulyelerimi ekmeye gidecem. Bugün bahçede çalışıcam için ayrıca spor yapmıycam çok fazla gelir.
Kahvaltıda yarım dilim ekmek ve kaşar peyniri bir bardak ballı çay.
gitti 2 kilo daha deseneselam kızlar bugün serbest gün ilan etmiştim :) ki sbah 10da çıktım evden 6ydı girdiğimde yemek yemek ve kahve için oturmak dışında oturmadım bayağı yrüdüm ettim. oyy ayaklarım kopuyor sanki 16 gün önce ameliyat olan ben değilmişim gibi gezdimyarın sabahtan itibaren diyete devam :) ama zaten 6.30 gibi ilacımı içtim ondan sonra yemeye veda ettim. yemeğimi de 4 de falan yemiştim. ancak kahve vs içersem o kadar.
inşallah ama farkettim ki cidden midem küçülmüş :) eskiden 1 porsiyon urfa beni doyurmazdı ayrıyetten gelen lavaşa da el atardım bu sefer lavaşa el atmadım :) birde cola içmedim ya ona çok sevindimHadi kolay gelsin
gitti 2 kilo daha desene
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?