Ah sersumcum nazar oldum ben nazar ama bak bugun sivi diyet yapiorum toksun atmak icin
Tü tü tüAh sersumcum nazar oldum ben nazar ama bak bugun sivi diyet yapiorum toksun atmak icin
Kızlar dün yediklerimi yazmak bile istemiyorum ama yaziyim yinekızartma çikolata aksam 4 dilim pasta tam bir facia yani ama yine bugün bir başlangıç yapıyorum hadi bismillah
valla kızlar supersinizz tebrik ediyorumAh ah sen benm yediklerimi duysan dilini isirirsin cnm kusana kadar yedim bugun bnde besmele cektim ve sivi detoksa basladim
Ayy ne guzel bende tekken kafa dengi birilerinin olmasini cok seviorum ama oyle zamanlarda daha cok yiuesim.gelio keyif icinAkşama halam geliyor .Bana da değişiklik.Yarına kahvaltı organizasyonum var..Azcık kaçamak olur orada .Ama akşam yemeklerinde olmaz o da diyet yaptığı için sorun yok. .Bana uyar..Bu arada akşamdan itibaren bir süre gelemeyebilirim beni affedin..Uğramaya çalışırım...
Daha gitmiyorum akşama kadar buradayım yaww..Daha ev temizlenecek akşam yemeği düşünülecek..Aslında tavuklu hünkar beğendi aklımda bakalım..
Canm iyi senin metobolizma durmuo boyle ben kacirdim da sen kac kilosun boy kactiÖğlen daha doğrusu üşüdüğüm için 2 de ancak kalktım
1 fincan sade kahve
şimdi
1 fincan sade kahve + 1 adet ceviz içi
Canm iyi senin metobolizma durmuo boyle ben kacirdim da sen kac kilosun boy kacti
Iyi yapmissin ama kiloyu yazmamissin canimcim1.65 cnm boyum bende dün serbest gün yaptım bugün telafi ediyorum
Iyi yapmissin ama kiloyu yazmamissin canimcim
hadi bakalım inşallah sonuc alırsın ben hala baslayamadımAh ah sen benm yediklerimi duysan dilini isirirsin cnm kusana kadar yedim bugun bnde besmele cektim ve sivi detoksa basladim
Evet cnm ben bugun sivi detoks yaotm cidden midem kuculmustu yaniBen geldiiimm!
Dun butun gun bahcede calistim sonrada kocise lahmacun yaptim. oglen yemeyi unutmusum ama aksam 1 lahmacun yedim. Spor yapmadigim icin midir nedir hic acikmadim. sonra misafir geldi yas pasta falan getirmisler. biz ailecek tatli sevmedigimiz icin geri ellerine verip gonderdik.
Bugun sadece 1 dilim dun kocisin yaptigi ekmege kaymak surup yedim. simdide ara ogun olarak sekersiz bal kabagi yiyorum. alistim sanirim sekersiz yemeye acaip lezzetli geldi bana.
oglen paydosunda tekrar spora gidecem ama 15 dk erken gelmem lazim cunku oglen namazina vakit kalmiyor. olmazsa aksam tekrar spor yapar o 15 dakikayi telafi ederim.
Mesajlari soole hizla okudum bazilarimiz baya bi kacamak yapmislar ama insallah son olur. Allah saglam irade, sebat nasip etsin ne diyim bilemedim.
Bu arada bende bitki cayi iciyorum d vitamini ve magnezyum birde balik yagi iciyorum her gun. diyet yapanlarin mutlaka bunlari almasi gerektigini soylemisti esim. ama istah kesen vitamin bilmiyorum esime sordum oyle bisey yok dedi. istah kesen hap vardir vitamin degildir dedi. ismini ogrenirseniz buraya yazin bende merak ettim ne oldugunu. ayrica hergun yavas yavas porsiyonlarinizi ve yediklerinizi azaltirsaniz zamanla istahnizda azalirmis ama kacamak yapmamaniz lazim.
Ah cnm ya bzimde bir ileri iki geri keske kalsan ama bi dinlen ara ver o zamn madem istedgin zman tekrar gelSersum canım Listeye de ekledin beni ama olmuyor sizi takip edicem hakkını helal et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?