Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Kizlar slm bnde sporumu yaptim yemegimi yedim bisey sorcam bu takviye vitaminler varmis istsh kesen hic kullndiniz mi

Bu akşam hiç acıkmadım ki 2. öğünümü 14:30 da yememe rağmen..Sanırım dukan krepi tuttu..bir süre böyle yapabilirim aslında..14:30 da ye bir daha acıkma süper

Bu akşam hiç acıkmadım ki 2. öğünümü 14:30 da yememe rağmen..Sanırım dukan krepi tuttu..bir süre böyle yapabilirim aslında..14:30 da ye bir daha acıkma süper
Benim fevzi ozgonul de oyle dio en gec 3 te oglen yemegi yiyin bidaha yemeyin dio:)

Oglen et doner patlican yemistim kizlar ama malesef ki aksam arkadasin da benim de esimiz olmayinca cay keyfi yaptik ve biraz fazla kaciedik kekler kurabiyeler kabak tatlisi ah ah bana dur deyin yaaaa

aksine çalışmıyor diye biliyorum. yani bendeki cins çalışmayanı :) çalıştığı zaman 3 sene önce 4 günde 2.5 kg 2.5 ayda 13 kg vermiştim :)
Öyle mi o zaman metobolizman iyi çalışıyor sanslisin .ben de merak ediyorum aslında şöyle bir kaç gün diyet yapsam ne kadar gidecek ama baslayamiyorm bir türlü

Oglen et doner patlican yemistim kizlar ama malesef ki aksam arkadasin da benim de esimiz olmayinca cay keyfi yaptik ve biraz fazla kaciedik kekler kurabiyeler kabak tatlisi ah ah bana dur deyin yaaaa
Canım bugün yedin yarın telâfi edersin yeter ki benim gibi tekrarlama

İnşallah canım ya bende başlamayı çok istiyorum ama iradem sıfır esimede rezil oldum hep başlayıp bırakıyorum bugün tekrar drnicem bakalım 37 yaşındayım sen kaç yaşında sin

ayyyy bu eşin tam sopalık canımkızdım şimdi sen zaten toparlıcam diye uğaşıyon
sıkma canını devam et burayı bırakma eğlenerek zayıflayalım yapabildiğimizin en iyisini yapalım
Aynen tam sopalik bana guvenmiyor artık aslında bir senede 10 kiloyu geckk verdim bir kaç kilosunu aldım geri ama beyefendi beni incecik istiyormuş bir başkası olsa inadına verir bense tam tersi stresten daha fazla yiyorum birskmak yok inşallah zayiflicazz

Kızlar dün yediklerimi yazmak bile istemiyorum ama yaziyim yine kızartma çikolata aksam 4 dilim pasta tam bir facia yani ama yine bugün bir başlangıç yapıyorum hadi bismillah
Ah ah sen benm yediklerimi duysan dilini isirirsin cnm kusana kadar yedim bugun bnde besmele cektim ve sivi detoksa basladim

Onlar için değil kendimiz için vermeliyiz..Beğendiğimiz kıyafeti alabilmek için,aynada kendimize bakıpta harikayım ben demek için,sağlığımız için
Kızlar dün yediklerimi yazmak bile istemiyorum ama yaziyim yine kızartma çikolata aksam 4 dilim pasta tam bir facia yani ama yine bugün bir başlangıç yapıyorum hadi bismillah
sen de sopa istiyorsun geneee
Günaydın kızlar ilacım var diye 3 dilim ayva yiyip ilacimi ictm kardeşi okula yollayaym ben geri uykuya kaçar. Çok soğuk bu sabah izmir
Ohhhh üşüyün bakalım azcık siz de..Biz Ankara'da donarken kısakollu giyiyoruz biz diye hava atar mısınŞaka bir yana İzmir'in soğuğu da pis olur nemden dondurur adamı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…