süperinşallah ama farkettim ki cidden midem küçülmüş :) eskiden 1 porsiyon urfa beni doyurmazdı ayrıyetten gelen lavaşa da el atardım bu sefer lavaşa el atmadım :) birde cola içmedim ya ona çok sevindim
hani dedim serbest günüm aç gibi saldırırm herşeye diye ama yok yani :)) sanki hiç yemiyormuş gibi çokça yediğim şey salata oldu
Tebrikss..Kizlar slm bnde sporumu yaptim yemegimi yedim bisey sorcam bu takviye vitaminler varmis istsh kesen hic kullndiniz mi
Benim fevzi ozgonul de oyle dio en gec 3 te oglen yemegi yiyin bidaha yemeyin dio:)Bu akşam hiç acıkmadım ki 2. öğünümü 14:30 da yememe rağmen..Sanırım dukan krepi tuttu..bir süre böyle yapabilirim aslında..14:30 da ye bir daha acıkma süper
Öyle mi o zaman metobolizman iyi çalışıyor sanslisin .ben de merak ediyorum aslında şöyle bir kaç gün diyet yapsam ne kadar gidecek ama baslayamiyorm bir türlüaksine çalışmıyor diye biliyorum. yani bendeki cins çalışmayanı :) çalıştığı zaman 3 sene önce 4 günde 2.5 kg 2.5 ayda 13 kg vermiştim :)
Kiz ben üçten sonra yemesem açlıktan bayılırım ama eririm herhaldeBenim fevzi ozgonul de oyle dio en gec 3 te oglen yemegi yiyin bidaha yemeyin dio:)
Canım bugün yedin yarın telâfi edersin yeter ki benim gibi tekrarlamaOglen et doner patlican yemistim kizlar ama malesef ki aksam arkadasin da benim de esimiz olmayinca cay keyfi yaptik ve biraz fazla kaciedik kekler kurabiyeler kabak tatlisi ah ah bana dur deyin yaaaa
İnşallah canım ya bende başlamayı çok istiyorum ama iradem sıfır esimede rezil oldum hep başlayıp bırakıyorum bugün tekrar drnicem bakalım
Muhtemelen benden çok daha genç bir hatunsun. Gençken kilo vermek çok daha kolay. Bence vazgeçme kararlı ol ve uygula. İlk bir kaç haftadan sonra biraz verirsen motive olursun zaten. Ayrıca vermesen bile burdan ayrılma gün gelir kararlı bir şekilde yeniden başlarsın.
Aynen tam sopalikayyyy bu eşin tam sopalık canımkızdım şimdi sen zaten toparlıcam diye uğaşıyon
sıkma canını devam et burayı bırakma eğlenerek zayıflayalım yapabildiğimizin en iyisini yapalım
Yesil çay iciyorum benBende hafif bu kahvaltı yaptım ama sanki yolunda gitmeyen biseyler var sizler ödem atmak için neler kullanıyorsunuz
Canm acliktan kimse olmez m etme tam tersi yazik birakalim da mide azcik dinlensin cok calistirioruzKiz ben üçten sonra yemesem açlıktan bayılırım ama eririm herhalde
Ah ah sen benm yediklerimi duysan dilini isirirsin cnm kusana kadar yedim bugun bnde besmele cektim ve sivi detoksa basladimKızlar dün yediklerimi yazmak bile istemiyorum ama yaziyim yinekızartma çikolata aksam 4 dilim pasta tam bir facia yani ama yine bugün bir başlangıç yapıyorum hadi bismillah
Onlar için değil kendimiz için vermeliyiz..Beğendiğimiz kıyafeti alabilmek için,aynada kendimize bakıpta harikayım ben demek için,sağlığımız içinAynen tam sopalikbana guvenmiyor artık aslında bir senede 10 kiloyu geckk verdim bir kaç kilosunu aldım geri ama beyefendi beni incecik istiyormuş bir başkası olsa inadına verir bense tam tersi stresten daha fazla yiyorum birskmak yok inşallah zayiflicazz
sen de sopa istiyorsun geneeeKızlar dün yediklerimi yazmak bile istemiyorum ama yaziyim yinekızartma çikolata aksam 4 dilim pasta tam bir facia yani ama yine bugün bir başlangıç yapıyorum hadi bismillah
Ohhhh üşüyün bakalım azcık siz deGünaydın kızlar ilacım var diye 3 dilim ayva yiyip ilacimi ictm kardeşi okula yollayaym ben geri uykuya kaçar. Çok soğuk bu sabah izmir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?