Biraz dinlenmek iyi gelebilir ama arayı fazla uzatmakızlar ben devam edemicem biraz kendi halimde kalayim hepinizi tebrik ediyorum kararli ve azimlisiniz geçen sene den bu yana 10 kiloya yakın verdim hiç diyet yapmadım sadece tatlıyı azaltıp akşam yemeği azaltmstm aylardrda yerimde sayıyoruminsallah istedimz kiloya ulaşırız hakkınızı helal edin arada ugrsrim yine hepinizi öptüm
1. mizi ben de tebrik ediyorum.Evettt listemizi yayinliorumnn
KILO VERENLER
1.joleya
2.seylanin gunlugu
3.aaadddaaa
SABIT KALANLAR
sersumm
KILO ALANLAR
filiz toprak
1.mizi tebrik eder basarilarinin devamini dilerim :)
aynen canım 2 gündür ısıtamıyorum kendmi.Onlar için değil kendimiz için vermeliyiz..Beğendiğimiz kıyafeti alabilmek için,aynada kendimize bakıpta harikayım ben demek için,sağlığımız için
sen de sopa istiyorsun geneee
Ohhhh üşüyün bakalım azcık siz de..Biz Ankara'da donarken kısakollu giyiyoruz biz diye hava atar mısın Şaka bir yana İzmir'in soğuğu da pis olur nemden dondurur adamı
İnşallah canımBiraz dinlenmek iyi gelebilir ama arayı fazla uzatma
Tamam canım listeye girmesemde ugrsrim aradaAh cnm ya bzimde bir ileri iki geri keske kalsan ama bi dinlen ara ver o zamn madem istedgin zman tekrar gel
Seylanin Gunlugu bu arada hergun karbonatli limonku suyumu iciorum cnm
kızlar ben devam edemicem biraz kendi halimde kalayim hepinizi tebrik ediyorum kararli ve azimlisiniz geçen sene den bu yana 10 kiloya yakın verdim hiç diyet yapmadım sadece tatlıyı azaltıp akşam yemeği azaltmstm aylardrda yerimde sayıyoruminsallah istedimz kiloya ulaşırız hakkınızı helal edin arada ugrsrim yine hepinizi öptüm
bende kaçırdım canım bu ara regl kapıda tatlı isteği tavan yaptı azucuk bişeler yedimAyy kizlar ne guzel 3 gun sekeri kesmistim gobek aninda erimisti dun esim ankaraya gitti is icin bnde mutsuzluktan 2 gundur yiyorum ya off nefret ediorum resmen kendimden
en sevmediğim şey saç bizdede çok oluyo benimde çok dökülüyoGünaydın tekrar kızlar..
Dün ki curcunadan sonra ev sakin bugün ama 5 genç kızdan sonra evin her yeri saçTabii benim kız süpürecek artık evi . Amanın ben benim kızın saçlarıyla baş edemiyorum 2-3 kızı olan yandı valla
kahvaltım
salçalı omlet
pastırma
peynir zeytin
salatalık çeri
3 lokma ekmek
afiyet olsun canım bende çayı koydum şimdi hazırlamaya gidiyorumGunaydin kizlar bende kendimi kuculmus hissediorum bi kitap okuorum suan amac kuculmekmis o yuzden aslinda tartiya da cok takikmamak lazim sanki herkesin yag ve kas orani farkli sonucta benm bugunku menum
Sabah
6 7 zeytin
Menemen
Bir dilim ekmek
Bir ceviz
Biraz suzme peynir
Afiywt olsun cnm merak ettim bnde nerdesi die ins hayirli gecmistir esinin gorusmwsi varmi bi gelisme su kesintisi cok zor ya hersey kesilsin ama su kesilmesin resmenafiyet olsun canım bende çayı koydum şimdi hazırlamaya gidiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?