Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Biraz dinlenmek iyi gelebilir ama arayı fazla uzatma

Evettt listemizi yayinliorumnn
KILO VERENLER
1.joleya
2.seylanin gunlugu
3.aaadddaaa
SABIT KALANLAR
sersumm
KILO ALANLAR
filiz toprak
1.mizi tebrik eder basarilarinin devamini dilerim :)
1. mizi ben de tebrik ediyorum.

sersum. seni de eksilerde görmek istiyorum. git gite eksilerde görmek istiyorum her hafta yalnız .

babacığın nasıl oldu sersum cuğum. iyidir inşallah

tünaydın kızlar dün akşam yazmayı unutmuşm akşam yemeğine melemen yaptım ama yemedim

dün 3 fincan türk kahvesi tükettim

melemen yerine

3 dilim ayva

bir küçük cennet elmasının 3/2 sini yedim.

daha snra da bir kupa ıhlamur içtim başka birşey yemedim

bu sabah 7 sıraları 2 dilim ayva yedim.

biraz önce sade 1 fincan türk kahvesi içtim

aynen canım 2 gündür ısıtamıyorum kendmi.

öğlen kızartma yaptım

2 ince dilim patlıcan
3-4 ince dilim patates
1 adet de küçük bir köfte yedim.

kızartma yaparken de 1 kupa adaçayı içtim.

öğlen pek birşey yedim sayılmaz aslında

akşama da kendime terbiyeli tavuk suyu çorbası yaptım onu içicem

Kizlar menum sabah
Yumurta peynir 4 zeytin bi dilim ekmek
Oglen
Tavuk sote yogurt bir avuc fistik
Aksam corba

Ben sabahtan beri giremedim diye uzuluyordum ama zaten cok sakinmis bugun buralar. bende menumu yazip kaciim bari bizim sekreter hala yok isler beni bekler.

sabah kahvaltida
balli cay
1 dilim kaymakli ekmek
salatalik yedim
oglen
1 adet yagsiz lahmacun yedim
arada 1 kase bal kabagi yedim
aksama zeytinyagli yaprak sarmasi var
kizlar bal kabagini sekersiz ilk basta sevmemistim ama alistim simdi hergun 1 kase cok severek yiyorum ve gunde 2 kez tuvalete cikariyor. kabizligim tamamen gecti haliyle buda kilo vermeyi kolaylastiriyor. herkese tavsiye ederim.

Seylanin Gunlugu bu arada hergun karbonatli limonku suyumu iciorum cnm

bende iciyorum birde gunde 10 bardak su iciyorum 1saatde spor.

hayirlisi olsun kendini hazir hissedince yeniden motive olunca tekrar katilirsin aramiza. bizler burdayiz.

Gunaydin kizlar bende kendimi kuculmus hissediorum bi kitap okuorum suan amac kuculmekmis o yuzden aslinda tartiya da cok takikmamak lazim sanki herkesin yag ve kas orani farkli sonucta benm bugunku menum
Sabah
6 7 zeytin
Menemen
Bir dilim ekmek
Bir ceviz
Biraz suzme peynir

Ayy kizlar ne guzel 3 gun sekeri kesmistim gobek aninda erimisti dun esim ankaraya gitti is icin bnde mutsuzluktan 2 gundur yiyorum ya off nefret ediorum resmen kendimden
bende kaçırdım canım bu ara regl kapıda tatlı isteği tavan yaptı azucuk bişeler yedim

en sevmediğim şey saç bizdede çok oluyo benimde çok dökülüyo

dün manavgata gittik eşimle iiş görüşşmesi için
bide burada su kesintisi olcakmış 3 gün yokmuş su
su doldurmak için bişeyler aldık onlarla uğraştım dün
diğer ufak tefek şeylleriş hep doldurmuştum bugünde kesilmiş
nasıl dayanıcaz bilmem çok zor olacak
temizlik kovamı ayrı doldurmuşştum bugün evşi süpürüp silicem
kaç gündür dışardayız o yüzdende gelemedim buraya eşim evde olunca devamlı bişey çıkıyo benide sürüklüyo
kahvaltımı henüz yapmadım aynı oluur büyük ihtimal
tekrar gelirim akşamı düşünmedim henüz

afiyet olsun canım bende çayı koydum şimdi hazırlamaya gidiyorum

Selamun aleykum laptobum bozuktu giremedim ama bu süre de cok guzel seyler yaptım kendim için 2 haftadır spora gdiyorum salona yazıldım 1 ay da yag oranım %44 ten %36 ya düştü bu ara diyete pek uyamıyorum sınavlarım yaklasıyo gecem gunduzume girdi fakat düzenli spor yapıyorum inceldiğğimi hissediyorum bir de annem Kinoa die toz içeck almıs Herbalife gibi mama seklinde öglenleri onu yiyorum artık bakalm faydası olacakmı

Naples Florida'dan gunaydin herkese. Bu sabah hic istahim yoktu aicik bir tulum peyniriyle yarim dilim ekmek yadim 1 bardakda balli cay ictim. Birazdan bal kabagimi yiyip spora gidicem. oglen yine 1 lahmacun var. Resmen 1 haftalik lahmacun yapmisim birde teker teker yedigim icin bitmiyor.
Aksama da cocuklara corba ve makarna yapicam azar azar yerim cok istahim kalmadi zaten istesemde yiyemiyorum.
24 Kasimda burda sukran gunu kosusu var ona yazildim. Turk bayrakli tisortumle koscam.
eskiden hic kosamazdim hemen oram buram agrirdi bayagidir kosuyorum bayagi bi alistim bakalim kacinci olcam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…