öğünlerinin arası çok az değil mi canım
babaannem canım :)önce zımpara sonra astar boya 2-3kat boya yaptık biz canım
zımpara astarın boyanın tutunması içinmiş bize öyle söylediler üstünde sarı kırmızı boya vardı önceden alttaki boyayı biraz olsun silmek için sanırım
içim rahatladıanneannecik yesin
öğün arası az olunca vücut sindiremiyor ya canım o yüzden dedim :)Bugün öyle oldu canım yaa,ara öğümü yemeyi unutunca saatler şaştı mecburen.bir de yürüyüşe çıktım öğle yemeği saati de gecikti.yarın hemen toparlarım
öğün arası az olunca vücut sindiremiyor ya canım o yüzden dedim :)
öğün arası az olunca vücut sindiremiyor ya canım o yüzden dedim :)
diyetisyenler arada en az 5 saat olsun diyor canımAslında çok da az değildi bugün öğün aralarım sanki..10:30 kahvaltı,13:30 ara öğün,16:00 öğle yemeği,18:30 akşam yemeği.saatleri geçikti biraz
mailinle yenile canım şifreni yada bize ulaşın kısmndan mesaj atŞİfremi kaybettim sadece telden girebiliyorum.
Attım ama ona da cevap gelmedi. Böyle telefonda yazmak çok zor oluyor.mailinle yenile canım şifreni yada bize ulaşın kısmndan mesaj at
İlk bir ay ya da birkaç hafta çok hızlı veriyor insan sonra acayip yavaşlıyor ben de şu anda o durumdayım haftada 100- 200 gr anca veriyorumtünaydın kızlar
sabah 1 adet mandalina yedim ilacımı almak için
4 günde giden -50070'de kaldım bana mısın demiyor ağlamak istiyorum ya şeytan diyor bırak diyeti
Ben de denemiştim yapamamıştım sen öğrenirsen banada öğret
diyetisyenler arada en az 5 saat olsun diyor canım
Rabbim dayanma gücü verirse 2 gün metoyu hızlandırmak için salatalık diyeti yapacağım. inşallah dayanırım
beyaz bir şile bezi bol tişörtüm var yakası ful dekolte kollar uzun ve göğüs altından büzmeli. inşallah yaza fit bir vücuda kavuşup mini şortumla o tişörtü giyeceğim plaja giderken :)
önce zımpara sonra astar boya 2-3kat boya yaptık biz canım
zımpara astarın boyanın tutunması içinmiş bize öyle söylediler üstünde sarı kırmızı boya vardı önceden alttaki boyayı biraz olsun silmek için sanırım
içim rahatladıanneannecik yesin
Rabbim dayanma gücü verirse 2 gün metoyu hızlandırmak için salatalık diyeti yapacağım. inşallah dayanırım
beyaz bir şile bezi bol tişörtüm var yakası ful dekolte kollar uzun ve göğüs altından büzmeli. inşallah yaza fit bir vücuda kavuşup mini şortumla o tişörtü giyeceğim plaja giderken :)
Şİfremi kaybettim sadece telden girebiliyorum.
imza bölümüne yapıştırdın mı canım..Belki de sadece pro üyelere açıktır bilemiyorum
Hatirladim sifremi yayyyy
imza bolumu en alttak bolum dimi? hatta bb kodda yazabilirsiniz diyor yaninda?
imza bölümüne yapıştırdın mı canım..Belki de sadece pro üyelere açıktır bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?