sana da afiyet olsun kuzum
Evet ben de okumuştum bunu..Ailecek biz de severiz..Hatta belgesel cd setimiz de var..Arada izleriz..
Amin canım inşallah
İyi çok şükür 2 kür kemoterapisi kaldı ..Umarım sonra normal tedaviye geçecek..Dr verse de ben artık kemoterapi almam sizin için aldım tamam artık doğal yollardan tedavi olmak istiyorum diyor..Biz de birşey diyemiyoruz..Şubatta yeni filmi çekilecek durumu belli olacak..İnşallah daha iyi olacak
amin canım sağolSağol canım
Tekrar geçmiş olsun canım,baban çok iyi olacak inşallah,herşey yolunda gidecek...
Az önce benim ve kızımın siparişleri de geldi ..seninkileri görünce bu kadar olur kalp kalbe karşıymış..seninkilerden kurt gölünü yeni bitirdim..Şimdi Yımaz Özdil Adam okuyorum sırada bunlar var..Eki Görüntüle 1918627
Hanimlar 2017 okunacak kitaplarimi tamamladim, sizinle de paylasayim dedim
Arkada kitap fotograflarini cekene kadar koltugu alt ust eden minikten firsat bulabildigim kadar okuyacagim insalah.
şimdi farkettim arkada miniği ...canavar maşallahEki Görüntüle 1918627
Arkada kitap fotograflarini cekene kadar koltugu alt ust eden minikten firsat bulabildigim kadar okuyacagim insalah.
keyifli okumalar cnm :)Eki Görüntüle 1918627
keyifli okumalar kızlar :)Az önce benim ve kızımın siparişleri de geldi ..seninkileri görünce bu kadar olur kalp kalbe karşıymış..seninkilerden kurt gölünü yeni bitirdim..Şimdi Yımaz Özdil Adam okuyorum sırada bunlar var..
Eki Görüntüle 1918633
Kurt golu yazarinin bundan onceki 4 kitabini da okudum, her kitapciya gittigimde bakarim, yeni kitabi var mi diye, bunda gorunce cok sevindim 5. Yi de hemen aldim.Az önce benim ve kızımın siparişleri de geldi ..seninkileri görünce bu kadar olur kalp kalbe karşıymış..seninkilerden kurt gölünü yeni bitirdim..Şimdi Yımaz Özdil Adam okuyorum sırada bunlar var..
Eki Görüntüle 1918633
keyifli okumalar cnm :)
küçük prensi
sabahattin ali kuyucaklı yusufu
orhan pamuk yeni hayat- kırmızı saçlı kadın
elif şafak havvanın 3 kızı
nazan bekiroğlu nar ağacı
uğultulu tepeler
bunları okumuştum :) ama celile hanım ile ayşe kulin kanadı kırık kuşlar merak ettiğim yazarlar arasında :)
Ne guzel canim kitap zevkimiz benziyor birbirine demek.
bunlarda benim okunmayı bekleyenler. inşallah bu sene bitmeden kitap okuma hedefimi 70'e tamamlarım son 6 kitap kaldı 70 için :)
yazarhanim35
Sana da iyi okumalar canım..Biz ailecek bayılırız kitaba..Çok şükür kızım da bize benziyor..Hatta kışın aile okuma saatleri yapıyoruz benim zorumla klasikleri okuyoruz beraber..Benim ve eşimin kütüphanesi ayrı kızımın ayrı hatta kütüphanemiz yetmeyince açılmayan kolilerde okunmuş kitaplarımız..Kızımıza en güzel mirasımız olacak..Ve ben de kızım da çok kıskancız kitaplarımız için ..Başkalarına verip geri gelmeyen veya geri gelip aşırı yıpranan kitaplardan ötürü. .Artık prensip olarak en yakınlarımız dışında(onlara da şartlı veriyoruz..İyi bakın yıpratmayın diye )kimseye vermiyoruz kitaplarımızı..
çok mu fenayız biz
çok güldüm yaaaaababaanem gelmiş diyor ki sen neden pasta kek falan yapmıyorsun artık :) dedim babaanne diyetteyim benee sen diyetteysen bizde mi yemeyelim. yap da yiyeyim diyor
canım bence kendin boyama ya boyattır ya da kapakları değiştir bende kapakları değiştirmeyi düşünüyorum ama yinede karar veremedim mürdüm rengi hoşuma gidiyor benimki şu an sütlü kahve gibi beyaz kulp yapılmış ikisi idare etmiş bi ara resim çekerim kızımın odasını boyamıştık biz beyaz renk kulbları mor karşıdan çok güzel oldu ama yakından bakınca orjinal gibi görünmüyor o yüzden dedim kapakları değiştir diyeCok tesekkur ederim canim
Biz kahramanmarastayiz. Esim 5 yil once dogi gorevi olarak geldi buraya, ertesi yil.doguluktan cikti bati bolgesi oldu burasi ama bize dogu olarak gorevi yaptik 4 yil.
Sonraki iki sene gorev suresi burda bitince, biz ben atanacam nasil olsa diye, kaldik burda, benim atandigim yere gidelim diye. Oda malum durumlari sen biliyorsun atanamadim
Derken biz bir sene daha kalmak istedim ben kpss ye kolay hazirlanirim burda diye, onlarda bizi bati olarak tekrar buraya atadilar, 5 yil daha burdayiz.
Batimizi daha iyi bir yerde yapmak iaterdik, ama burasi olmasina da cok uzulmedik, 5 senedir yasadigimiz bildigimiz bir yer. Bizde otirdugumuz binada ev aldik artik,
Evim guzel kullanisli aslinda 7 senelik bina ben 5 senedir oturuyordum zaten 1. Katinda, 4. Kati aldik. Mutfak dolaplari koyu kahverengi, modeli guzel ama rengi hosuma gitmiyor. Bayadir mobilya boyayanlari takip ediyorum evde boyiyorlar, cok guzel aonuclar aliyorlar, bende boyamak iatiyorum. Ama esimi ikna etmem gerek, ona gore, dolap kapagi kahverengi, yada beyaz, farketmez ne gerek var 
Banyo dolaplari ve vestiyer rengini begeniyorum ama mutfak dolaplari iste icime hoc sinmiyor.
Birde burda biz ev aldiktan sonra tasinanlar, tasimacilar kapi kenarlarina hep zarar vermis, kapilar da kahverwngi, koselere carpinca beyazliklar cikmis hep, onlara da cozum bulmam gerek.
çok güzel bi hediye almış güle güle kullanEki Görüntüle 1918247
Kizlar gorumcem yurt diainda yasiyor, bana ev hediyesi bunu almis. Cok istiyordum esseden bakiyordum hep cok sevindim. Sosyal medyada takip ettigim kullanan kisiler cig kofte bile yoguruyor.
Aranizda kullanan var mi ?
geçmiş olsun canım dert bitmiyor iyi gelir inşallahiş yeri arkadaşım fizyoterapist boynumda problem vardı uzun süredir boynuma kuru iğne uygulaması yaptı..akupunktur gibi ama biraz farklı..Çok şükür korktuğum kadar acımadı inşallah iyi gelir..yeni geldim..sıcak tut dedi ve bugün yürüyüş yapma dedi..yürüyüş yatar..sade sodamı içip dinlenmece
bende çok severim kereviz yemeğini afiyet olsun canımAkşam öğünüm 18 de:
1 kepçe tavuk suyuna çorba
2 kaşık kereviz yemeği
1 küçük parça haşlanmış tavuk
Közlenmiş biber
20:00 de akşam ara öğünümü yaparım:
1 elma
2 tane light mısır patlağı
benimde var canım ama eşimden dolayı tutamadım bu sene@Seylanin Gunlugu allah kabuk etsin cnm benim de azcik borcum var esimle ayni anda baskamayi dusnuorum ins hayirlisiyla
aynen sersumcum bende sanki verince kirleniyomuş gibi geliyo verip almadığım çok olduyazarhanim35
Sana da iyi okumalar canım..Biz ailecek bayılırız kitaba..Çok şükür kızım da bize benziyor..Hatta kışın aile okuma saatleri yapıyoruz benim zorumla klasikleri okuyoruz beraber..Benim ve eşimin kütüphanesi ayrı kızımın ayrı hatta kütüphanemiz yetmeyince açılmayan kolilerde okunmuş kitaplarımız..Kızımıza en güzel mirasımız olacak..Ve ben de kızım da çok kıskancız kitaplarımız için ..Başkalarına verip geri gelmeyen veya geri gelip aşırı yıpranan kitaplardan ötürü. .Artık prensip olarak en yakınlarımız dışında(onlara da şartlı veriyoruz..İyi bakın yıpratmayın diye )kimseye vermiyoruz kitaplarımızı..
çok mu fenayız biz
çok güldüm yaaaaababaanneye kıyamam yaaa canı istemiş yapıverseydin kıs bişeyler
canım bence kendin boyama ya boyattır ya da kapakları değiştir bende kapakları değiştirmeyi düşünüyorum ama yinede karar veremedim mürdüm rengi hoşuma gidiyor benimki şu an sütlü kahve gibi beyaz kulp yapılmış ikisi idare etmiş bi ara resim çekerim kızımın odasını boyamıştık biz beyaz renk kulbları mor karşıdan çok güzel oldu ama yakından bakınca orjinal gibi görünmüyor o yüzden dedim kapakları değiştir diye
zımpara yapın önce dediler yaptık ama tam olmadı belkide biz bilemedik bidaha boyamam ben
çok güzel bi hediye almış güle güle kullan
geçmiş olsun canım dert bitmiyor iyi gelir inşallah
bende çok severim kereviz yemeğini afiyet olsun canım
annem çok güzel yapar
benimde var canım ama eşimden dolayı tutamadım bu sene
inşallah tutarım
aynen sersumcum bende sanki verince kirleniyomuş gibi geliyo verip almadığım çok oldu
hep birlikte iyi okumalar
çok güldüm yaaaaababaanneye kıyamam yaaa canı istemiş yapıverseydin kıs bişeyler
canım bence kendin boyama ya boyattır ya da kapakları değiştir bende kapakları değiştirmeyi düşünüyorum ama yinede karar veremedim mürdüm rengi hoşuma gidiyor benimki şu an sütlü kahve gibi beyaz kulp yapılmış ikisi idare etmiş bi ara resim çekerim kızımın odasını boyamıştık biz beyaz renk kulbları mor karşıdan çok güzel oldu ama yakından bakınca orjinal gibi görünmüyor o yüzden dedim kapakları değiştir diye
zımpara yapın önce dediler yaptık ama tam olmadı belkide biz bilemedik bidaha boyamam ben
annem çok güzel yapar
inşallah tutarım
aynen sersumcum bende sanki verince kirleniyomuş gibi geliyo verip almadığım çok oldu
Canim bende kizi uyittuktan sonra yarim saat bir saat ne okursam, diger turlu firsatim olmuyor. Ama 50 sayfa okumaya calisiyorum gunluk mutlaka.Ya kızlar ne güzel kitap okuyabiliyosunuz,ben kızım doğana kadar vaktim boldu okuyabiliyodum,şimdi fırsat bulamıyorum.sorun bende mi acaba?kızım 11 gibi uyuyo sonra benim de uykum geliyo,okumaya vaktim yok.ama sizlerden çok heveslendim yine okumalıyım
Yapıyorum cnm pişiyor fırında :)çok güldüm yaaaaababaanneye kıyamam yaaa canı istemiş yapıverseydin kıs bişeyler
annem çok güzel yapar
inşallah tutarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?