Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

sana da afiyet olsun kuzum
Evet ben de okumuştum bunu..Ailecek biz de severiz..Hatta belgesel cd setimiz de var..Arada izleriz..

Sağol canım

Tekrar geçmiş olsun canım,baban çok iyi olacak inşallah,herşey yolunda gidecek
...

Eki Görüntüle 1918627
Hanimlar 2017 okunacak kitaplarimi tamamladim, sizinle de paylasayim dedim
Arkada kitap fotograflarini cekene kadar koltugu alt ust eden minikten firsat bulabildigim kadar okuyacagim insalah.
Az önce benim ve kızımın siparişleri de geldi ..seninkileri görünce bu kadar olur kalp kalbe karşıymış..seninkilerden kurt gölünü yeni bitirdim..Şimdi Yımaz Özdil Adam okuyorum sırada bunlar var..

tünaydın kızlar

sabah 1 adet mandalina yedim ilacımı almak için

4 günde giden -500 70'de kaldım bana mısın demiyor ağlamak istiyorum ya şeytan diyor bırak diyeti

Eki Görüntüle 1918627
Hanimlar 2017 okunacak kitaplarimi tamamladim, sizinle de paylasayim dedim
Arkada kitap fotograflarini cekene kadar koltugu alt ust eden minikten firsat bulabildigim kadar okuyacagim insalah.
keyifli okumalar cnm :)

küçük prensi
sabahattin ali kuyucaklı yusufu
orhan pamuk yeni hayat- kırmızı saçlı kadın
elif şafak havvanın 3 kızı
nazan bekiroğlu nar ağacı
uğultulu tepeler

bunları okumuştum :) ama celile hanım ile ayşe kulin kanadı kırık kuşlar merak ettiğim yazarlar arasında :)

yazarhanim35
Sana da iyi okumalar canım..Biz ailecek bayılırız kitaba..Çok şükür kızım da bize benziyor..Hatta kışın aile okuma saatleri yapıyoruz benim zorumla klasikleri okuyoruz beraber..Benim ve eşimin kütüphanesi ayrı kızımın ayrı hatta kütüphanemiz yetmeyince açılmayan kolilerde okunmuş kitaplarımız..Kızımıza en güzel mirasımız olacak..Ve ben de kızım da çok kıskancız kitaplarımız için..Başkalarına verip geri gelmeyen veya geri gelip aşırı yıpranan kitaplardan ötürü..Artık prensip olarak en yakınlarımız dışında(onlara da şartlı veriyoruz..İyi bakın yıpratmayın diye)kimseye vermiyoruz kitaplarımızı..
çok mu fenayız biz

Kurt golu yazarinin bundan onceki 4 kitabini da okudum, her kitapciya gittigimde bakarim, yeni kitabi var mi diye, bunda gorunce cok sevindim 5. Yi de hemen aldim.

Yilmaz ozdilin Kadin ve Adam kitabi bir kac hafta once 1 ini alana biri bedavaydi, alip almamak konusunda kararsiz kalip almadim, elimdeki stogu tuketeyim once dedim.

Sana ve kizina da keyifli okumalar.

bunlarda benim okunmayı bekleyenler. inşallah bu sene bitmeden kitap okuma hedefimi 70'e tamamlarım son 6 kitap kaldı 70 için :)
Ne guzel canim kitap zevkimiz benziyor birbirine demek.

Sabahattin aliyi kurk mantolu madonnayi okumustum daha once, bu iki kitapta arkadasimin dogum gunu hediyesi, orhan pamukta hediye.

Benim yasadigim ilcede pek kitapci yok istedigim gibi, olan da cok pahali satiyor, ben memlekete gittikce aliyorum, yada internetten siparis veriyorum.

Benim de simdilik hedefim bu 21 kitabi bitirmek, bakalim ne kadar surede bitecek.

Benim de kitaplarim cok degerli, esim cok ilgisiz ama, evlendik evleneli sadece 1 kitap okudu oda benim zorumla 
Cok ozendim simdi size. Kizim da insallah bana ceker okuma sevdasi.

Kitaplarimi odunc vermekten nefret ediyorum, bu yuzden kitapligim evimin kullanmadigi odasina koymustum sirf iateyen olmasin diye, sonra bebek odasi alinca, salona yerlestirmek zorunda kaldim, alip okumak iateyen olunca, hayir diyemiyorum ama okudun mu kitabi begendin mi diye surekli taciz ediyorum  takip edip kitabimi hemen geri aliyorum  boyle bir cozum yolu buldum simdilik.

Birde Fi-Pi-Ci kitaplarini okuyan olduysa guzel bir haberim var, yazarin 4. Kitabi Aeden yakinda cikiyormus, cok begenerek okudum, ve takip ediyordum yeni kitabi ne zaman cikacagini, bu hafta sosyal medyada editorune sordum, 10 gune kadar cikacak mujdesini aldim

babaanem gelmiş diyor ki sen neden pasta kek falan yapmıyorsun artık :) dedim babaanne diyetteyim ben ee sen diyetteysen bizde mi yemeyelim. yap da yiyeyim diyor
çok güldüm yaaaaababaanneye kıyamam yaaa canı istemiş yapıverseydin kıs bişeyler

canım bence kendin boyama ya boyattır ya da kapakları değiştir bende kapakları değiştirmeyi düşünüyorum ama yinede karar veremedim mürdüm rengi hoşuma gidiyor benimki şu an sütlü kahve gibi beyaz kulp yapılmış ikisi idare etmiş bi ara resim çekerim kızımın odasını boyamıştık biz beyaz renk kulbları mor karşıdan çok güzel oldu ama yakından bakınca orjinal gibi görünmüyor o yüzden dedim kapakları değiştir diye
zımpara yapın önce dediler yaptık ama tam olmadı belkide biz bilemedik bidaha boyamam ben

çok güzel bi hediye almış güle güle kullan

geçmiş olsun canım dert bitmiyor iyi gelir inşallah

bende çok severim kereviz yemeğini afiyet olsun canım
annem çok güzel yapar

@Seylanin Gunlugu allah kabuk etsin cnm benim de azcik borcum var esimle ayni anda baskamayi dusnuorum ins hayirlisiyla
benimde var canım ama eşimden dolayı tutamadım bu sene
inşallah tutarım

aynen sersumcum bende sanki verince kirleniyomuş gibi geliyo verip almadığım çok oldu
hep birlikte iyi okumalar

Ya kızlar ne güzel kitap okuyabiliyosunuz,ben kızım doğana kadar vaktim boldu okuyabiliyodum,şimdi fırsat bulamıyorum.sorun bende mi acaba?kızım 11 gibi uyuyo sonra benim de uykum geliyo,okumaya vaktim yok.ama sizlerden çok heveslendim yine okumalıyım

Sağol canım

slm kızlar
dün kaçamağım çok oldu
regl ilk günü olunca bide benim çok yoğun oluyor sanırım tatlı isteği ondan çok oluyo enerjim düşüyo
sadece tatlı türü olarak kaçamağım oldu pasta börek değil yazmayayımm herkezin canı istemesin
ama bugün geçti hemen toparlanıcam
kahvaltım=2 tb.ekmeği+ 1 yumurta+peynir+zeytin+2 ceviz
öğlen=1 nescafe+1 parça ceviz sucuğu
akşam= 1 tabak taze fasulye +1 kase yoğurt+cin biber turşusu
ara=1 meyve

Benim takip ettigim kisiler once astar boya sonra, boya yapmis 3-4 kat. Zimparalama.yoktu.

Ama cesaret edemiyorum, onceligim mobilyaciya boyatmak olacak, insallah uygun bir fiyat soylerler de boyatirim, modeli guzel ama rengi hic icime sinmiyor.

Canim bende kizi uyittuktan sonra yarim saat bir saat ne okursam, diger turlu firsatim olmuyor. Ama 50 sayfa okumaya calisiyorum gunluk mutlaka.

Yapıyorum cnm pişiyor fırında :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…