Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

imza bolumu en alttak bolum dimi? hatta bb kodda yazabilirsiniz diyor yaninda?
seyla canım bu cuma liste sırası sende ben perşembe günü hatırlatırım listeyi sana 1 kişi haftaya listede olacak sadece kilo bildirecek başlangıç için(sarfansarı)o da yazıyor zaten ..Diğer herkes listede..saatlerden dolayı geç yaparsın sorun değil bizim için

Liste aklimda zaten. saat farkinida herkes biliyordur anlayis gostereceklerini dusunuyorum.
insallah elime yuzume bulastirmam

Okil bugun yine yogundu anca otirdum eve gel is guc yemek yap biton is cok sukir oturdum ben bugun diyetisyene gittim kizlar birinin usrdimna ihtiyacim vsr cnku biraz sekeri kacirinca insulinim surekli salgilanio kisor donguye griorum profesyonel birinden yardim almak iyi olur die dusundum size menunmu yazarim hergun

yazarhanim35 benim de kuzenim izmirde editorluk yapio canm bi dergide yazio suan aklima gelmedi adi
Ben yayınevlerinde editörlük yaptım cnm homeoffice idi şu an çalışmıyorum benm ki daha çok basima girecek olan kitabın yazım yanlışlarni imlalarini hayatlarını düzeltip basima hazırlamaktı

selam kızlar

gelemedim geçmişi de okuyamadım bakarım bi ara haberleri görünce çok kötü oldum Allah rahmet eylesin öğrenci kızlarımıza çok büyük acı Allah ailelerine sabırlar versin

hafta sonu kaçamaklı geçti menülerim de çok karışık yazmayım

dün sabah iyi başladım karatay kahvaltısı ile güne ama ikinci öğün kızılayda işlerim vardı yarım ankara simidi biraz lokma tatlısı

Akşam 1 dilim biftek ve yoğurt

bu sabah canım bişey istemedi öğlen yeşil mercimek çorbası sonrasında komşumda yarımşar dilim börek kek ve çay

akşam mercimek çorbası tavuk sote salata yoğurt

Liste aklimda zaten. saat farkinida herkes biliyordur anlayis gostereceklerini dusunuyorum.
insallah elime yuzume bulastirmam
Kimse sorun etmez tabii ki canım..Yok beyaa noolcek
Hadi hayırlısı

Gunaydin kizlar adanadki ogrencileri duyunca cok ama cok uzuldum Aalhh rahmet eylesinin sabah2 kasik yogurda keten tohumu corekotu snra
2 yumurta bi dilim ekmekAllah ailelerine sabırlar versin çok üzüldük çokkk
Peynir 2 ceviz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…