canım sağ üstte nickinin üstüne gelince kişisel bilgilerinizin altında imza ayarları yazıyor..Ama ben pro üye olduğum için sadece bize açık da olabilir bilemiyorumimza bolumu en alttak bolum dimi? hatta bb kodda yazabilirsiniz diyor yaninda?
Bende imza ayarlari diye bir secenek hic yokcanım sağ üstte nickinin üstüne gelince kişisel bilgilerinizin altında imza ayarları yazıyor..Ama ben pro üye olduğum için sadece bize açık da olabilir bilemiyorum
seyla canım bu cuma liste sırası sendeimza bolumu en alttak bolum dimi? hatta bb kodda yazabilirsiniz diyor yaninda?
bize özel o zamanBende imza ayarlari diye bir secenek hic yok(
Liste aklimda zaten. saat farkinida herkes biliyordur anlayis gostereceklerini dusunuyorum.seyla canım bu cuma liste sırası sendeben perşembe günü hatırlatırım listeyi sana 1 kişi haftaya listede olacak sadece kilo bildirecek başlangıç için(sarfansarı)o da yazıyor zaten ..Diğer herkes listede..saatlerden dolayı geç yaparsın sorun değil bizim için
Evet prolara açıkmış
imza bölümüne yapıştırdın mı canım..Belki de sadece pro üyelere açıktır bilemiyorum
Salatalik diyeti degil ama.ayran diyetinyaptim canim, salatalik sadece cok aciktiriyor da, ayran diyetini tabsiye ederim metabolizma hizlabmasi icin.
İlaç alıyorum cnm ya sut ve yoğurt tarzı şeyler kesiyor etkisini
Canim zahmet olmazsa onceki ve sonraki hallerinin resmini gonderir misin ?
Ana öğün araları 5 saat ama ara öğünler de var bana yıllar önce gittiğim diyetisyen öyle demişti canımArada 5 saat mi5 saatte bir yersem 6 öğünü nasıl bitiririm benim diyetisyenim öyle bişey demedi bilemiyorum.öğün aralarım 2-2,5 saat...
İlk bir ay ya da birkaç hafta çok hızlı veriyor insan sonra acayip yavaşlıyor ben de şu anda o durumdayım haftada 100- 200 gr anca veriyorum
Ben de denemiştim yapamamıştım sen öğrenirsen banada öğret
Ben yayınevlerinde editörlük yaptım cnm homeoffice idi şu an çalışmıyorum benm ki daha çok basima girecek olan kitabın yazım yanlışlarni imlalarini hayatlarını düzeltip basima hazırlamaktıyazarhanim35 benim de kuzenim izmirde editorluk yapio canm bi dergide yazio suan aklima gelmedi adi
Maşallah :)Msjlarinizi okudum masallh bizim kizlarin cenesi ne guzel dusuk bole tu tu nazar degmesin:)
Ana öğün araları 5 saat ama ara öğünler de var bana yıllar önce gittiğim diyetisyen öyle demişti canım
Kimse sorun etmez tabii ki canım..Liste aklimda zaten. saat farkinida herkes biliyordur anlayis gostereceklerini dusunuyorum.
insallah elime yuzume bulastirmam
Hadi hayırlısıOkil bugun yine yogundu anca otirdum eve gel is guc yemek yap biton is cok sukir oturdum ben bugun diyetisyene gittim kizlar birinin usrdimna ihtiyacim vsr cnku biraz sekeri kacirinca insulinim surekli salgilanio kisor donguye griorum profesyonel birinden yardim almak iyi olur die dusundum size menunmu yazarim hergun
selam kızlar
gelemedim geçmişi de okuyamadım bakarım bi ara haberleri görünce çok kötü oldum Allah rahmet eylesin öğrenci kızlarımıza çok büyük acı Allah ailelerine sabırlar versin
hafta sonu kaçamaklı geçti menülerim de çok karışık yazmayım
dün sabah iyi başladım karatay kahvaltısı ile güne ama ikinci öğün kızılayda işlerim vardı yarım ankara simidi biraz lokma tatlısı
Akşam 1 dilim biftek ve yoğurt
bu sabah canım bişey istemedi öğlen yeşil mercimek çorbası sonrasında komşumda yarımşar dilim börek kek ve çay
akşam mercimek çorbası tavuk sote salata yoğurt
Gunaydin kizlar adanadki ogrencileri duyunca cok ama cok uzuldum Aalhh rahmet eylesinin sabah2 kasik yogurda keten tohumu corekotu snra
2 yumurta bi dilim ekmekAllah ailelerine sabırlar versin çok üzüldük çokkk
Peynir 2 ceviz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?