Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Kürk mantolu Madonna yı bende okudum güzel kitaptı :) nette kitapyurdu var cnm 30 tl üzeri kargo bedava ben bazen oradan alıyorum bazen carsidaki arkadasn dukkanindan şu ana kadar 64 kitap okudum 1 ocak 2016 dan bu yana birde ben ara sıra editörlük yapıyorum yazarlarla falan çok haşır neşir im:)

Bende ödünç vermiyorm sorana da yeminliym diyorum bir arkadaşa lise 3 de ödünç kitap verdim 3 sene sonra zorla geri aldm ödünç kitabı ödünç vermis resmen ben her fırsatta okuyorum sene içinde 64 tane kitap okumusum :) ara sira da editörlük yaptığım için çok fazla içli dışlym yazarlar olsun edebiyat dunyasi olsun :) ben sığmayan kitaplarimi giysi dolabima koyuyorum artık :) evlenirken de çeyiz niyetine onlari koyup goturecgm kocaya :)

Doğum günüme de az kaldı ben en iyisi annemden kitap isteyeyim hediye olarak

Ciddi mi merak ettim seni, instihramda taki ettigim editorler var, onlardan biri misin acaba ?

Bende kitapyirdundan aliyorum netten aldigim zaman.

Sosyal medya kullaniyir musun ?

Masallah kitap sayin cok iyi.
Ben bu senenin 5 ayi kpss calistigim icin o ara ara verdim okumaya, ders kitaplarina yoneldim. Bu sene bosum, kitaba agirlik verecegim.

Ben sene icinde okudugum kitaplari saymiyorum ama bu sene sayacagim bakalim, kac kitap okuyabiliyorum.

Ciddi mi merak ettim seni, instihramda taki ettigim editorler var, onlardan biri misin acaba ?

Bende kitapyirdundan aliyorum netten aldigim zaman.

Sosyal medya kullaniyir musun ?
kullanıyorum canım :) ama şu ara çalıştığım bir yaynevi yok :) takipçilerimin bir kısmınıda tanımıyorum ki

ben bu sene saymaya başladım :)

bir porsiyon pide yedim
1 bardak ayran
yeşillik ve azıcık tarçınlı elmalı kek

pişman değilm kilo vermem durdu zaten yiyip de pişman olunca kg olarak geri duruyor. zaten sabah 1 tane mandalin yemiştim o yüzden öğlen birşey yemedim
bu saatten sonra birşey yemem. sadece 1 dilim elma ile ilacımı alırım kahve nescafe vs içerim. inadım inat cuma o tartıda 69 çıkacağım :)

9 bardak suyumu da içtim gece yatana kadar 15 bardağı bulur o :)

Yürüyüşe çıktığımdan dolayı öğle yemeğim gecikti.
Saat 16 da:
2 kaşık pırasa
2 bardak ayran
1 dilim ekmek
2 tane gün kurusu kayısı

Öğleden sonraki ara öğünümü yapamıycam artık.akşam yemeği yerim...

Ben de okudum tüm kitaplarını canım ..takibimdeki bir yazar
İnşallah sana çeker canım
Aman ben senin gibi yaptım vermeyen oldu gene hele biri 2 kitabımı birden almıştı biz de o ara tayinciyiz taşınıcaz istedim istedim vermedi ben de kahve içme bahanesiyle gittim bide baktım benim kitaplar hatunun kütüphanesinde..Aaa bunlar benim kitaplar dimi toplanıyoruz canım dedim ve kendim aldım sesi bile çıkamadı
sağol canım..Yaşlanıyoz mu ne
Bana da öyle geliyor..sayfa kıvrılmasına falan gıcık olurum meselaGıcığım ben yaaww

Bahane değil canım al baş ucuna 2-3 sayfa bile okusan uykudan önce kardır
regl de hepimize oluyor canım üzülme halledersin bitince..

Süper canım..Ne kadar şanslısın..güzel bir mesleğin var..
en güzel çeyiz daha ne olsun
Şiddetli yağmura rağmen 50 dk yürüdüm

Rabbim dayanma gücü verirse 2 gün metoyu hızlandırmak için salatalık diyeti yapacağım. inşallah dayanırım

beyaz bir şile bezi bol tişörtüm var yakası ful dekolte kollar uzun ve göğüs altından büzmeli. inşallah yaza fit bir vücuda kavuşup mini şortumla o tişörtü giyeceğim plaja giderken :)

Benim takip ettigim kisiler once astar boya sonra, boya yapmis 3-4 kat. Zimparalama.yoktu.

Ama cesaret edemiyorum, onceligim mobilyaciya boyatmak olacak, insallah uygun bir fiyat soylerler de boyatirim, modeli guzel ama rengi hic icime sinmiyor.
önce zımpara sonra astar boya 2-3kat boya yaptık biz canım
zımpara astarın boyanın tutunması içinmiş bize öyle söylediler üstünde sarı kırmızı boya vardı önceden alttaki boyayı biraz olsun silmek için sanırım

Yapıyorum cnm pişiyor fırında :)
içim rahatladıanneannecik yesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…