- 30 Ocak 2013
- 29.462
- 43.949
- 798
Ne guzel canim kitap zevkimiz benziyor birbirine demek.
Sabahattin aliyi kurk mantolu madonnayi okumustum daha once, bu iki kitapta arkadasimin dogum gunu hediyesi, orhan pamukta hediye.
Benim yasadigim ilcede pek kitapci yok istedigim gibi, olan da cok pahali satiyor, ben memlekete gittikce aliyorum, yada internetten siparis veriyorum.
Benim de simdilik hedefim bu 21 kitabi bitirmek, bakalim ne kadar surede bitecek.
Benim de kitaplarim cok degerli, esim cok ilgisiz ama, evlendik evleneli sadece 1 kitap okudu oda benim zorumla 
Cok ozendim simdi size. Kizim da insallah bana ceker okuma sevdasi.
Kitaplarimi odunc vermekten nefret ediyorum, bu yuzden kitapligim evimin kullanmadigi odasina koymustum sirf iateyen olmasin diye, sonra bebek odasi alinca, salona yerlestirmek zorunda kaldim, alip okumak iateyen olunca, hayir diyemiyorum ama okudun mu kitabi begendin mi diye surekli taciz ediyorum  takip edip kitabimi hemen geri aliyorum boyle bir cozum yolu buldum simdilik.
Birde Fi-Pi-Ci kitaplarini okuyan olduysa guzel bir haberim var, yazarin 4. Kitabi Aeden yakinda cikiyormus, cok begenerek okudum, ve takip ediyordum yeni kitabi ne zaman cikacagini, bu hafta sosyal medyada editorune sordum, 10 gune kadar cikacak mujdesini aldim
Bende ödünç vermiyorm sorana da yeminliym diyorum bir arkadaşa lise 3 de ödünç kitap verdim 3 sene sonra zorla geri aldm ödünç kitabı ödünç vermis resmen ben her fırsatta okuyorum sene içinde 64 tane kitap okumusum :) ara sira da editörlük yaptığım için çok fazla içli dışlym yazarlar olsun edebiyat dunyasi olsun :) ben sığmayan kitaplarimi giysi dolabima koyuyorum artık :) evlenirken de çeyiz niyetine onlari koyup goturecgm kocaya :)yazarhanim35
Sana da iyi okumalar canım..Biz ailecek bayılırız kitaba..Çok şükür kızım da bize benziyor..Hatta kışın aile okuma saatleri yapıyoruz benim zorumla klasikleri okuyoruz beraber..Benim ve eşimin kütüphanesi ayrı kızımın ayrı hatta kütüphanemiz yetmeyince açılmayan kolilerde okunmuş kitaplarımız..Kızımıza en güzel mirasımız olacak..Ve ben de kızım da çok kıskancız kitaplarımız için ..Başkalarına verip geri gelmeyen veya geri gelip aşırı yıpranan kitaplardan ötürü. .Artık prensip olarak en yakınlarımız dışında(onlara da şartlı veriyoruz..İyi bakın yıpratmayın diye )kimseye vermiyoruz kitaplarımızı..
çok mu fenayız biz
Ciddi mi merak ettim seni, instihramda taki ettigim editorler var, onlardan biri misin acaba ?Kürk mantolu Madonna yı bende okudum güzel kitaptı :) nette kitapyurdu var cnm 30 tl üzeri kargo bedava ben bazen oradan alıyorum bazen carsidaki arkadasn dukkanindan şu ana kadar 64 kitap okudum 1 ocak 2016 dan bu yanabirde ben ara sıra editörlük yapıyorum yazarlarla falan çok haşır neşir im:)
Masallah kitap sayin cok iyi.Bende ödünç vermiyorm sorana da yeminliym diyorum bir arkadaşa lise 3 de ödünç kitap verdim 3 sene sonra zorla geri aldm ödünç kitabı ödünç vermis resmen ben her fırsatta okuyorum sene içinde 64 tane kitap okumusum :) ara sira da editörlük yaptığım için çok fazla içli dışlym yazarlar olsun edebiyat dunyasi olsun :) ben sığmayan kitaplarimi giysi dolabima koyuyorum artık :) evlenirken de çeyiz niyetine onlari koyup goturecgm kocaya :)
Doğum günüme de az kaldı ben en iyisi annemden kitap isteyeyim hediye olarak
Canim bende kizi uyittuktan sonra yarim saat bir saat ne okursam, diger turlu firsatim olmuyor. Ama 50 sayfa okumaya calisiyorum gunluk mutlaka.
kullanıyorum canım :) ama şu ara çalıştığım bir yaynevi yok :) takipçilerimin bir kısmınıda tanımıyorum kiCiddi mi merak ettim seni, instihramda taki ettigim editorler var, onlardan biri misin acaba ?
Bende kitapyirdundan aliyorum netten aldigim zaman.
Sosyal medya kullaniyir musun ?
ben bu sene saymaya başladım :)Masallah kitap sayin cok iyi.
Ben bu senenin 5 ayi kpss calistigim icin o ara ara verdim okumaya, ders kitaplarina yoneldim. Bu sene bosum, kitaba agirlik verecegim.
Ben sene icinde okudugum kitaplari saymiyorum ama bu sene sayacagim bakalim, kac kitap okuyabiliyorum.
Ben de okudum tüm kitaplarını canım ..takibimdeki bir yazarKurt golu yazarinin bundan onceki 4 kitabini da okudum, her kitapciya gittigimde bakarim, yeni kitabi var mi diye, bunda gorunce cok sevindim 5. Yi de hemen aldim.
Yilmaz ozdilin Kadin ve Adam kitabi bir kac hafta once 1 ini alana biri bedavaydi, alip almamak konusunda kararsiz kalip almadim, elimdeki stogu tuketeyim once dedim.
Sana ve kizina da keyifli okumalar.
İnşallah sana çeker canımNe guzel canim kitap zevkimiz benziyor birbirine demek.
Sabahattin aliyi kurk mantolu madonnayi okumustum daha once, bu iki kitapta arkadasimin dogum gunu hediyesi, orhan pamukta hediye.
Benim yasadigim ilcede pek kitapci yok istedigim gibi, olan da cok pahali satiyor, ben memlekete gittikce aliyorum, yada internetten siparis veriyorum.
Benim de simdilik hedefim bu 21 kitabi bitirmek, bakalim ne kadar surede bitecek.
Benim de kitaplarim cok degerli, esim cok ilgisiz ama, evlendik evleneli sadece 1 kitap okudu oda benim zorumla 
Cok ozendim simdi size. Kizim da insallah bana ceker okuma sevdasi.
Kitaplarimi odunc vermekten nefret ediyorum, bu yuzden kitapligim evimin kullanmadigi odasina koymustum sirf iateyen olmasin diye, sonra bebek odasi alinca, salona yerlestirmek zorunda kaldim, alip okumak iateyen olunca, hayir diyemiyorum ama okudun mu kitabi begendin mi diye surekli taciz ediyorum  takip edip kitabimi hemen geri aliyorum boyle bir cozum yolu buldum simdilik.
Birde Fi-Pi-Ci kitaplarini okuyan olduysa guzel bir haberim var, yazarin 4. Kitabi Aeden yakinda cikiyormus, cok begenerek okudum, ve takip ediyordum yeni kitabi ne zaman cikacagini, bu hafta sosyal medyada editorune sordum, 10 gune kadar cikacak mujdesini aldim
sağol canım..Yaşlanıyoz mu neçok güldüm yaaaaababaanneye kıyamam yaaa canı istemiş yapıverseydin kıs bişeyler
canım bence kendin boyama ya boyattır ya da kapakları değiştir bende kapakları değiştirmeyi düşünüyorum ama yinede karar veremedim mürdüm rengi hoşuma gidiyor benimki şu an sütlü kahve gibi beyaz kulp yapılmış ikisi idare etmiş bi ara resim çekerim kızımın odasını boyamıştık biz beyaz renk kulbları mor karşıdan çok güzel oldu ama yakından bakınca orjinal gibi görünmüyor o yüzden dedim kapakları değiştir diye
zımpara yapın önce dediler yaptık ama tam olmadı belkide biz bilemedik bidaha boyamam ben
çok güzel bi hediye almış güle güle kullan
geçmiş olsun canım dert bitmiyor iyi gelir inşallah
bende çok severim kereviz yemeğini afiyet olsun canım
annem çok güzel yapar
benimde var canım ama eşimden dolayı tutamadım bu sene
inşallah tutarım
aynen sersumcum bende sanki verince kirleniyomuş gibi geliyo verip almadığım çok oldu
hep birlikte iyi okumalar
Bahane değil canım al baş ucuna 2-3 sayfa bile okusan uykudan önce kardırYa kızlar ne güzel kitap okuyabiliyosunuz,ben kızım doğana kadar vaktim boldu okuyabiliyodum,şimdi fırsat bulamıyorum.sorun bende mi acaba?kızım 11 gibi uyuyo sonra benim de uykum geliyo,okumaya vaktim yok.ama sizlerden çok heveslendim yine okumalıyım
regl de hepimize oluyor canım üzülme halledersin bitince..slm kızlar
dün kaçamağım çok oldu
regl ilk günü olunca bide benim çok yoğun oluyor sanırım tatlı isteği ondan çok oluyo enerjim düşüyo
sadece tatlı türü olarak kaçamağım oldu pasta börek değil yazmayayımm herkezin canı istemesin
ama bugün geçti hemen toparlanıcam
kahvaltım=2 tb.ekmeği+ 1 yumurta+peynir+zeytin+2 ceviz
öğlen=1 nescafe+1 parça ceviz sucuğu
akşam= 1 tabak taze fasulye +1 kase yoğurt+cin biber turşusu
ara=1 meyve
Süper canım..Ne kadar şanslısın..güzel bir mesleğin var..Bende ödünç vermiyorm sorana da yeminliym diyorum bir arkadaşa lise 3 de ödünç kitap verdim 3 sene sonra zorla geri aldm ödünç kitabı ödünç vermis resmen ben her fırsatta okuyorum sene içinde 64 tane kitap okumusum :) ara sira da editörlük yaptığım için çok fazla içli dışlym yazarlar olsun edebiyat dunyasi olsun :) ben sığmayan kitaplarimi giysi dolabima koyuyorum artık :) evlenirken de çeyiz niyetine onlari koyup goturecgm kocaya :)
Doğum günüme de az kaldı ben en iyisi annemden kitap isteyeyim hediye olarak
Şiddetli yağmura rağmen 50 dk yürüdüm
bir porsiyon pide yedim
1 bardak ayran
yeşillik ve azıcık tarçınlı elmalı kek
pişman değilm kilo vermem durdu zaten yiyip de pişman olunca kg olarak geri duruyor. zaten sabah 1 tane mandalin yemiştim o yüzden öğlen birşey yemedim
bu saatten sonra birşey yemem. sadece 1 dilim elma ile ilacımı alırım kahve nescafe vs içerim. inadım inat cuma o tartıda 69 çıkacağım :)
9 bardak suyumu da içtim gece yatana kadar 15 bardağı bulur o :)
Diğer mesleğin ne canım..İş bekleyen herkese hayırlı işler versin Allahsersum 2 mesleğim var aslnda :) ikisini de seviyorum ama iş olmadığı için şuan evdeyim 2 sinide yapamıyorum
sersum 2 mesleğim var aslnda :) ikisini de seviyorum ama iş olmadığı için şuan evdeyim 2 sinide yapamıyorum
muhasebeci ve editörlük canımMesleklerin ne canim ?
amin canım inşallah. muhasebe diğer mesleğimDiğer mesleğin ne canım..İş bekleyen herkese hayırlı işler versin Allah
öğünlerinin arası çok az değil mi canım18:30 akşam yemeğim:
1 küçük tabak brokoli
1 kaşık kereviz
1 küçük parça tavuk
1 dilim ekmek
1 bardak ayran
20:30 da da 1 elma ve 2 tane light mısır patlağı yerim
önce zımpara sonra astar boya 2-3kat boya yaptık biz canımBenim takip ettigim kisiler once astar boya sonra, boya yapmis 3-4 kat. Zimparalama.yoktu.
Ama cesaret edemiyorum, onceligim mobilyaciya boyatmak olacak, insallah uygun bir fiyat soylerler de boyatirim, modeli guzel ama rengi hic icime sinmiyor.
içim rahatladıYapıyorum cnm pişiyor fırında :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?