Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

menu güzelmiş afiyet olsun .

gördüm öğrenci çocukları küçücüklermiş . Allah ım evlatlarımızın acısını göstermesin inşallah . döküldüm sabah haberi görünce. kötü etkileniyorum . psikolojim yerlebir oluyor çok hızlıca. normal insanlara göre fazla empati yapıyorum . elimde olmadan . güçlü değilim.

Slm kızlar,akşam tam yatıyordum ki haberlere bakayım öyle yatayım dedim,haberi görünce kahroldum.uyuyamadım saatlerce..allah sabır versin ailelerine,çok zor

Bugün hastayım da biraz.kahvaltımı zorla yaptım
2 dilim ekmek
1 yumurta sarısı
1 dilim peynir
2 zeytin
Domates
Salatalık

çok üzüldük çoook . .Allah ailelerine sabır versin

Selam kızlar ilk iş günüm . Bugün gunduzcuyum yarın evdeyim cuma nöbetler başlar . .İşe geldim tüm bayan arkadaşlarım çok zayıflamışsın dedi..Halbuki izin başlangıcından beri 3-3.5 kilo verdim ama o bile farkettiriyor demek..Çok mutlu oldum..Bu gazla devam
Sabah

Omlet
1 dilim kızarmış çavdar ekmeği
Peynir zeytin

Öğlen

Bulgur pilavı
Etli nohut

Aksam acikirsam çorbayla idare ederim

tünaydın kızlar izmir çok soğuk bugün bankaya gittim geldim dondum

sabah yarım salatalık yedim ilaç almak için. şu 2 gün salatalık diyetindeyim sdce salatalık soda su ve çay. türk kahvesi ve nescafe tüketmeyeceğim 2 gün

Kolay gelsin sersumum ve afiyet olsun
Birinden zayıflamışsın sözcüğünü duymak kadar güzel bişey yok,tam gaz devam

Ne mutlu sana canım böyle devam, bir de yürüyüş sıkılaştırıyor gerçekten verdiğimiz 3 kilo 5 kilo gibi görünüyor

Ben de daha önce hastanede çalışıyordum oranın yemekleri çok güzeldi yerel yemeklerde yaparlardı tabi o zaman kilo problemim yoktu cocuk olunca da işi biraktim Allah kolaylık versin

iyi maşallah . vermişsin bak kilo da .tebrik ederim canım seni.
çok sevindim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…