menu güzelmiş afiyet olsun .selam kızlar
gelemedim geçmişi de okuyamadım bakarım bi ara haberleri görünce çok kötü oldum Allah rahmet eylesin öğrenci kızlarımıza çok büyük acı Allah ailelerine sabırlar versin
hafta sonu kaçamaklı geçti menülerim de çok karışık yazmayım
dün sabah iyi başladım karatay kahvaltısı ile güne ama ikinci öğün kızılayda işlerim vardı yarım ankara simidi biraz lokma tatlısı
Akşam 1 dilim biftek ve yoğurt
bu sabah canım bişey istemedi öğlen yeşil mercimek çorbası sonrasında komşumda yarımşar dilim börek kek ve çay
akşam mercimek çorbası tavuk sote salata yoğurt
menu güzelmiş afiyet olsun .
gördüm öğrenci çocukları küçücüklermiş . Allah ım evlatlarımızın acısını göstermesin inşallah . döküldüm sabah haberi görünce. kötü etkileniyorum . psikolojim yerlebir oluyor çok hızlıca. normal insanlara göre fazla empati yapıyorum . elimde olmadan . güçlü değilim.
Aksamdandir yağan kar içimizdeki ateşi dindiremedi o kadar ağır bir acı ki ne söyleyecek halim ne keyfim var Allah dan ölenlere rahmet kalanlara sabır versin sorumlularda bile bile yapanlarda cezası bu dünyada da öbür dünyada da verilsin
Allahim ailelerine sabir ver Eki Görüntüle 1919236
çok üzüldük çoook . .Allah ailelerine sabır versinSlm kızlar,akşam tam yatıyordum ki haberlere bakayım öyle yatayım dedim,haberi görünce kahroldum.uyuyamadım saatlerce..allah sabır versin ailelerine,çok zor
Bugün hastayım da biraz.kahvaltımı zorla yaptım
2 dilim ekmek
1 yumurta sarısı
1 dilim peynir
2 zeytin
Domates
Salatalık
Selam kızlar ilk iş günüm . Bugün gunduzcuyum yarın evdeyim cuma nöbetler başlar . .İşe geldim tüm bayan arkadaşlarım çok zayıflamışsın dedi..Halbuki izin başlangıcından beri 3-3.5 kilo verdim ama o bile farkettiriyor demek..Çok mutlu oldum..Bu gazla devam
Sabah
Omlet
1 dilim kızarmış çavdar ekmeği
Peynir zeytin
Öğlen
Bulgur pilavı
Etli nohut
Aksam acikirsam çorbayla idare ederim
aaa iştahın mı gitti . iyi bi şey mi bilemedim. az az ye . hasta falan olursun . meyve ye bari c vitabini olsunHala iştahım yok,öğle yemeği yemedim
1 elma ve bir avuç leblebi yedim...
Selam kızlar ilk iş günüm . Bugün gunduzcuyum yarın evdeyim cuma nöbetler başlar . .İşe geldim tüm bayan arkadaşlarım çok zayıflamışsın dedi..Halbuki izin başlangıcından beri 3-3.5 kilo verdim ama o bile farkettiriyor demek..Çok mutlu oldum..Bu gazla devam
Sabah
Omlet
Peynir zeytin
Öğlen
Bulgur pilavı
Etli nohut
Ben de daha önce hastanede çalışıyordum oranın yemekleri çok güzeldi yerel yemeklerde yaparlardı tabi o zaman kilo problemim yoktu cocuk olunca da işi biraktim Allah kolaylık versinSelam kızlar ilk iş günüm . Bugün gunduzcuyum yarın evdeyim cuma nöbetler başlar . .İşe geldim tüm bayan arkadaşlarım çok zayıflamışsın dedi..Halbuki izin başlangıcından beri 3-3.5 kilo verdim ama o bile farkettiriyor demek..Çok mutlu oldum..Bu gazla devam
Sabah
Omlet
Peynir zeytin
Öğlen
Bulgur pilavı
Etli nohut
iyi maşallah . vermişsin bak kilo da .tebrik ederim canım seni.Selam kızlar ilk iş günüm . Bugün gunduzcuyum yarın evdeyim cuma nöbetler başlar . .İşe geldim tüm bayan arkadaşlarım çok zayıflamışsın dedi..Halbuki izin başlangıcından beri 3-3.5 kilo verdim ama o bile farkettiriyor demek..Çok mutlu oldum..Bu gazla devam
Sabah
Omlet
Peynir zeytin
Öğlen
Bulgur pilavı
Etli nohut
aaa iştahın mı gitti . iyi bi şey mi bilemedim. az az ye . hasta falan olursun . meyve ye bari c vitabini olsun
grip mi olmuşsun canım . geçmiş olsun.Evet grip olunca iştah gidiyo bende
meyve yiyiyorum da canım yemek yemek istemiyor...
Geçmiş olsun canım!Evet grip olunca iştah gidiyo bende
meyve yiyiyorum da canım yemek yemek istemiyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?