sağol kuzumKolay gelsin sersumum ve afiyet olsun
Birinden zayıflamışsın sözcüğünü duymak kadar güzel bişey yok,tam gaz devam
AAaaa niye kiHala iştahım yok,öğle yemeği yemedim
1 elma ve bir avuç leblebi yedim...
Bizim çorbalar güzel oluyor ama genel anlamda çok da iyi değil..İdare ediyoruzBen de daha önce hastanede çalışıyordum oranın yemekleri çok güzeldi yerel yemeklerde yaparlardı tabi o zaman kilo problemim yoktu cocuk olunca da işi biraktim Allah kolaylık versin
Ayy ficansım hasta olma kısspazartesi salı ve bugün dahil 6 şar km yürüyüş
Ama bugün iyi soğuktu yağmur vardı yürüyüşüm bitince de kar başladı
Kahvaltım tavada biberli peynir kavurması salata peynir zeytin çeyrek gözleme çay
Sağol canım..iyi maşallah . vermişsin bak kilo da .tebrik ederim canım seni.
çok sevindim.
maşallah büyümüş kızın da.Sağol canım
Kızçe iyi,26 aylık oldu:)şimdi uyudu,benim için de dinlenme zamanı
Hatırlıyorum canım seni
muz yeme . onun kalorisi çok . yersen de daha erken bi vaktte ye olmaz mı?Selam kızlar..3 de çıktım ..ev geldim canım meyve istedi..1 küçük elma
1 kivi ve yarım muz yedim..
muz yerli küçük zaten canım ,genelde sabah yerim ama sabah kızımın yarımı kalmış kararmış kıyamadım atmaya..ondan yanimuz yeme . onun kalorisi çok . yersen de daha erken bi vaktte ye olmaz mı?
sağol kuzum
Aynen süper hissediyor insan kendini
AAaaa niye kiHımm grip olmuşun altta okudum şimdi..Geçmiş olsun canım..Bol çorba iç acılı acılı
Bizim çorbalar güzel oluyor ama genel anlamda çok da iyi değil..İdare ediyoruz..Sağol canım
Ayy ficansım hasta olma kıssben bugün işte yoruldum yürümiycem ve dediğin gibi çok soğuk..kar geliyor kar
Sağol canım..
Selam kızlar..3 de çıktım ..ev geldim canım meyve istedi..1 küçük elma
1 kivi ve yarım muz yedim..Yarın oruç tutucam..Adağım vardı
maşallah büyümüş kızın da.
uyuyunca öyle tabi. yap kahve otur canım
sağol kuzum
Aynen süper hissediyor insan kendini
AAaaa niye kiHımm grip olmuşun altta okudum şimdi..Geçmiş olsun canım..Bol çorba iç acılı acılı
Bizim çorbalar güzel oluyor ama genel anlamda çok da iyi değil..İdare ediyoruz..Sağol canım
Ayy ficansım hasta olma kıssben bugün işte yoruldum yürümiycem ve dediğin gibi çok soğuk..kar geliyor kar
Sağol canım..
Amin canımSağol canım
Allah kabul etsin şimdiden canım...
Öyle yaptım valla
Aman sarınalım biz ..İkimizin de boğazlar naneliAman hasta olmayalım iyice sarınıp çıkıyorum yorgunsundur tabi canım çıkma sen
yok ölmem canım bu zamana kadar yediğim yeter :)yazarhanim35 acliktan olme sakin salatalik yerken sanki bunyeni cok fazla zorkuosun gbi canm ya
sersum canm isin hayirli ugurlu olsun gercekten 3 kiloyu hemen farkedio insanlar bncede motive olmussundur
Yoğurt çorbasıı ..bayılırımmmmmGunaydin canlar. Bu sabahda hergunku basit kahvaltimi yaptim ama yariya indirdim herseyi daha az yiyorum, zaten canim daha fazlasini yemeyi istemiyor, midem kuculdu heralde. Ekmegi artik 1 dilim yerine yarim dilim yiyorum.
Sonrada Cocuklari okullarina biraktim ise geldim bir yandan calisiyorum bir yandan yesil cayimi iciyorum.
Oglen icin zeytinyagli lahana sarmasi ve su boregi getirdim ama borek kocis icin.
Bir ara isten kaytarip yandaki GYM'e gidip sporumu yaparim.
Aksam ne yemek yapacam bilmiyorum ama canim acaip eksili acili bir corba istiyor. sadece ne corbasi olacak onu bilmiyorum. adini koyamadim henuz fikirlere acigim yani
menu güzelmiş afiyet olsun .
gördüm öğrenci çocukları küçücüklermiş . Allah ım evlatlarımızın acısını göstermesin inşallah . döküldüm sabah haberi görünce. kötü etkileniyorum . psikolojim yerlebir oluyor çok hızlıca. normal insanlara göre fazla empati yapıyorum . elimde olmadan . güçlü değilim.
tünaydın kızlar izmir çok soğuk bugün bankaya gittim geldim dondum
sabah yarım salatalık yedim ilaç almak için. şu 2 gün salatalık diyetindeyim sdce salatalık soda su ve çay. türk kahvesi ve nescafe tüketmeyeceğim 2 gün
pazartesi salı ve bugün dahil 6 şar km yürüyüş
Ama bugün iyi soğuktu yağmur vardı yürüyüşüm bitince de kar başladı
Kahvaltım tavada biberli peynir kavurması salata peynir zeytin çeyrek gözleme çay
Evet grip olunca iştah gidiyo bende
meyve yiyiyorum da canım yemek yemek istemiyor...
Selam kızlar..3 de çıktım ..ev geldim canım meyve istedi..1 küçük elma
1 kivi ve yarım muz yedim..Yarın oruç tutucam..Adağım vardı
Yoğurt çorbasıı ..bayılırımmmmm
Sorma hepimiz çok üzüldük çok..Allahım sabırlar versinAnne oldugumuz icin olsa gerek nerede bir cocugun cani yansa benim icim sizliyor. burda adamin biri bir ana okulunu taramis ve 3-5 yas arasi onlarca cocugu katletmisti gunlerce aglamistim. Suriye'de, Turkiye'de Halepte olsun kisacasi dunyanin neresinde olursa olsun cocuklara bisey olmasina katlanamiyorum. Allah herkesin evlatlarini korusun bu yavrularin ailelerine sabir versin.Cok aci bir durum tarifi yok
Insallah basarirsin canim. ben bu kadar acliga dayanamam malesef hem is hayati hem evde 3 kucuk cocuk surekli bir kosusturma icindeyim o yuzden de biseyler yemek zorundayim.
Bu biberli peynir kavurmasi kulaga cok lezzetli geliyor. daha once hic duymamistim. mumkunse nasil yaptigini yazabilir misin?
Gecmis olsun canim bol bol sivi tuketmen yeterli. birde et suyuna limonlu acili corba cok iyi geliyor.
Simdiden Allah kabul etsin. Gunler cok kisa cok kolay oluyor oruc tutmak.
Hımm ekşi ekşi diyince hemen aklıma o geldi ..Haftaya kısmetse o zamanEn sevdigim corbalardan biri yogurt corbasi ama bu aksama yapamam cunku yogurt yok. burda satilan hazir yogurtlar cok kotu. normalde kendim yapiyorum ama evde hic kalmadi. cuma gunu calismiyoruz cocuklarda okulda ev islerinin yani sira yogurt falanda yapicam. yogurt corbasini haftaya yaparim artik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?