Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Maşallah bize hepiniz iyiki varsınız

Allah kabul etsin canım ben de tutucam inşallah

Slm kızlar...bugün mutluyum,önceden alıp sığamadığım bi pijama takımım vardı,gayet rahat oldutam gaz devam...
Sabah:
2 dilim kepek ekmeği
1 dilim peynir
5 zeytin
Domates
Salatalık

Canım iyi gidiyorsun maşallah böyle devam

Sabah çocukları okula götürüp eve döner Dönmez listeyi yapıcam inşallah bura saatiyle sabah 9:00-9:30 gibi hazır olur. Üzerine 6 saat ekleyeceksiniz

Kocişle konuştum biraz ama zaten herşey kendiliğinden yoluna girdi. Kadının hatası benim dahilim olmadan ortaya çıktı çok şükür muhatap olmak zorunda kalmadım zaten oda baya mahcup oldu. Eşim kadına Bundan sonra Seyla'ya sormadan karar verip uygulamadan önce mutlaka onun onayını al buradaki sistemi en iyi o biliyor dedi. Oda onayladı. Olay kapandı ama ceremesi bir kaç hafta sürecek. Malesef dağılanı bozulanı toparlamak hep bana kalıyor.
Bu arada bugünkü menümü yazayım.
Öğlen hindi sandviç akşam 2 kase çorba. Abur cubur yada ara yemek atıştırmak yok. Hasta olduğum için bugün sporda yapamadım malesef.

Hakliligin belli olmuş ama bu süreçler insani çok yıpratıyor maalesef

Ameliyathaneyi görünce bile tüylerim diken diken oluyor..Hele o kokusu..Fobi bende resmen..
Allah kabul etsin cnm
Amin canım
Kk'nin ymek yarışmasına katıldım :) konsept tatlı tuzlu kurabiyeler ayy bir sürü kurabiye yaptım ama ciss onlar
OOOooo inceleyelim bakalım
Allah kabul etsin sersum
Amin canım
Çoook acıktım kızlar bir bardak şalgam suyu icsem ne olacak ki
Şalgamın hiç zararı yok da bu saatte midene dokunmaz mı..Ben genelde ayran içiyorum acıkınca
Maşallah bize hepiniz iyiki varsınız

Allah kabul etsin canım ben de tutucam inşallah

Canım iyi gidiyorsun maşallah böyle devam

Amin canım sağol

Sabah çocukları okula götürüp eve döner Dönmez listeyi yapıcam inşallah bura saatiyle sabah 9:00-9:30 gibi hazır olur. Üzerine 6 saat ekleyeceksiniz
Sen halledersin canım sıkma kendini..

Ohh iyi olmuş sevindim..Ama dediğin gibi olan sana olmuş..Neyse en azından sinirin biraz geçmiştir..Keşke ceremesini de o çekseydi

rumuz:sersum
diyeti:karışık
başlangıç kilo:84.3kg
baş.tarihi:07 Ekim 2016
geçen hafta:81.1 kg
bu hafta:81.1 kg
fark:-500
yüzde:%0.612
ilk hedef:75kg
spor:3-4 gün 4-5 km yürüyüş

bugün nöbetçiyim kızlar kahvaltımı yapıp çıkacağım az sonra..

kahvaltım

1/2 haşlanmış yumurta
1 dilim çavdar ekmeği
peynir zeytin
1/2 muz

2 günlük detokstu zaten cnm yarına çorba ile yoğurtlu kereviz salatm var :)
Maşallah çok iradelisin ben bu kadar yapamıyorum en azından dışarı çıkma imkanin var ben pazartesi gününden beri çöp atma dışında dışarı çıkmadım ev işi merdiven inip çıkma dışında yuruyebiliyorum ne koşu yapabiliyorum buraya tasinmadan önce yürüyüşe çıkardım bebek arabasıyla eşimle beraber parka giderdim orada aletlerle çalışırdım yurume parkında yürüyüş hafif koşu yapardım diyet yapmazdım yediklerime dikkat ederdim hem sıkı bir vücudum vardı hemde kilom gayet iyiydi hatta gorumcemin nisaninda nisanlimisin diye sormuslardi yuzuge bakinca burda tikildim kaldım monotonluktan canim da sıkılıyor Allahtan kendimi yemeğe vermiyorum yoksa halim dumandi valla

Kolay gelsin sersumcum iyi nöbetler ise basldin ya kosturmacada iyi kilo veririsin

Bende evde yim cnm pek cikmiyorum havalar çok soğudu zaten ben hemen nane.molla

sersum günaydın canım iyi nöbetler
bende nefret ediyorum artık ameliyathane idi hastaneydi vs birde benm ameliyat olmam gereken gün cihaz bozuldu ben 4 saate yakın ac susuz uzermde hastane önlüğü ile bekledm ardından ertesi gün gittim ameliyata aldılar bu sefer de ameliyat sonrası 5 saat idrarımi yapamdm bir yandan yoğun bakımdaym yanımda ki bayana sonda taktılar bana öyle bir imkan yok neyse 5 saat sonunda yaptım ama ölüyordum birde o gece yoğun bakımda yattm aman aman rabbm kimseyi dusurmesin hastanede sağımda inleyen solumda kendni bilmez yatan.

Birde ameliyat oldum eve geldim doktor Antibiyotik yazmıştı iltihap kapmasn vs diye Antibiyotik Zehirledi beni 2 gün sonra da acillik oldum bir güzel de serum yedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…