Sağol canım benim..Tabii altıma giydiğim siyah kotun da etkisi olmalı..Azcık da hile yaptım ama olsun..bir kişi değil herkes dediğine göre fark ediliyor..
Ahh arkadaşım kıyamam yaa..kanaman çok tabii ..kansızlık oluşuyor,üstüne halsizllik üşüme..Allah yardım etsin canım..Kansızlık için çekirdekli siyah kuru üzüm yemeyi de ihmal etme..Sen iyi ol da haftaya halledersin ,o şişlik anca gider..benimki de yolda5-6 güne gelir..nöbetler berbat geçiyor regl olunca..
Canım biz de seni ve diğer arkadaşları dinlemeyi paylaşmayı seviyoruz..Bizim ficans @leylak84 @filiztoprak arkadaşlarımla 6 yıllık bir dostluğumuz var bu topikte..Artık dediğim gibi arkadaştan çok dost olduk..Ailemizle bile paylaşamadığımız(onlar üzülmesin diye)dertlerimizi,üzüntülerimizi ve çoğunlukla da sevinçlerimizi paylaştık bu 6 yılda..Sonra yeni gelen arkadaşlar, sizler de eklendiniz tam bir aile,abla kardeş olduk İnsan burada muhabbet ettikçe rahatlıyor ,sevinçlerle sevinip üzüntülerle üzülüyor..İyi ki sizleri tanımışım
Oooo bravosss..Burası da buzzz buzzz
Günaydın canlarım..Bu sabah sahura kalktım lakin yatarken yemiştim ama kalkıp ceviz ve muz ekledim menüme
gece
2 dilim kızarmış çavdar ekmeği
peynir(biraz fazlacana)
ve saçma sapan ama gece gece sucuk(canım çekti ama şimdi midem fena hap aldım)
ayran
şimdi de 1 küçük muz 2 ceviz ve haplarım
az sonra kızım kalkar onun ekmeğini hazırladım,kızartma makinesinin önüne koydum yanii (önüne koymadan dolaptan almıyor ne bulursa onu yiyor)
kendisi kızartıp yer artık..
ben de şimdi yeniden yatıp uyuyucam..kalkınca görüşürüz
Slm kızlar...bugün mutluyum,önceden alıp sığamadığım bi pijama takımım vardı,gayet rahat oldutam gaz devam...
Sabah:
2 dilim kepek ekmeği
1 dilim peynir
5 zeytin
Domates
Salatalık
Çoook acıktım kızlar bir bardak şalgam suyu icsem ne olacak ki
Sabah çocukları okula götürüp eve döner Dönmez listeyi yapıcam inşallah bura saatiyle sabah 9:00-9:30 gibi hazır olur. Üzerine 6 saat ekleyeceksinizliste sıramız...
aaadddaaa:4 Kasım 2016 liste yaptı
sersum:11 Kasım 2016 liste yaptı
sabahvesen:18 Kasım 2016 liste yaptı
filiztoprak:25 Kasım 2016 liste yaptı
Seylanin Gunlugu :2 Aralık 2016
özlemm1990:9 Aralık 2016
ficans:16 Aralık 2016
mesmeser:23 Aralık 2016
sarfansarı:30 Aralık 2016(9 Aralıkta listede)
Arkadaşlar % de hesaplamayı da veriyorum örnekle
kilo yüzdesi hesaplama
verilen kilo(gr cinsinden) * 100 değerini birhafta önceki kilonuza(gr cinsinden) bölüyorsunuz..
örnek anlatım:kendi kilomda
verdiğim kilo :1100gr
geçen haftaki kilom:80600gr
1100*100=110000/80600=1.364 bu kaaa basit dostlarım..büyükten küçüğe doğru sıralamak da sizin işiniz gariii
Formatımız
rumuz:sersum
baş.tarihi:15 nisan 2012
baş.kilo:85 kg
geçen hafta kilo:79kg
bu hafta kilo:79 kg
fark:00
yüzde:%0
beden:42-44
spor:4 gün leslie
gibi olacak
Seylanin Gunlugu şimdiden kolay gelsin canım..
Hakliligin belli olmuş ama bu süreçler insani çok yıpratıyor maalesefKocişle konuştum biraz ama zaten herşey kendiliğinden yoluna girdi. Kadının hatası benim dahilim olmadan ortaya çıktı çok şükür muhatap olmak zorunda kalmadım zaten oda baya mahcup oldu. Eşim kadına Bundan sonra Seyla'ya sormadan karar verip uygulamadan önce mutlaka onun onayını al buradaki sistemi en iyi o biliyor dedi. Oda onayladı. Olay kapandı ama ceremesi bir kaç hafta sürecek. Malesef dağılanı bozulanı toparlamak hep bana kalıyor.
Bu arada bugünkü menümü yazayım.
Öğlen hindi sandviç akşam 2 kase çorba. Abur cubur yada ara yemek atıştırmak yok. Hasta olduğum için bugün sporda yapamadım malesef.
Ameliyathaneyi görünce bile tüylerim diken diken oluyor..Hele o kokusu..Fobi bende resmen..1.5 ay önce ameliyat oldum ya canım çok üşüdüm ben ameliyathanede olsun bekleme odasında yoğun bakımda falan. birde verilen antibiyotiği de kullanamadım zehirledi beni acillik oldum ondan sonra toparlanamadım doğru düzgün
Amin canımAllah kabul etsin cnm
OOOooo inceleyelim bakalımKk'nin ymek yarışmasına katıldım :) konsept tatlı tuzlu kurabiyeler ayy bir sürü kurabiye yaptım ama ciss onlar
Amin canımAllah kabul etsin sersum
Şalgamın hiç zararı yok da bu saatte midene dokunmaz mı..Ben genelde ayran içiyorum acıkıncaÇoook acıktım kızlar bir bardak şalgam suyu icsem ne olacak ki
Maşallah bize hepiniz iyiki varsınız
Allah kabul etsin canım ben de tutucam inşallah
Canım iyi gidiyorsun maşallah böyle devam
Sen halledersin canım sıkma kendini..Sabah çocukları okula götürüp eve döner Dönmez listeyi yapıcam inşallah bura saatiyle sabah 9:00-9:30 gibi hazır olur. Üzerine 6 saat ekleyeceksiniz
Ohh iyi olmuş sevindim..Ama dediğin gibi olan sana olmuş..Neyse en azından sinirin biraz geçmiştir..Keşke ceremesini de o çekseydiKocişle konuştum biraz ama zaten herşey kendiliğinden yoluna girdi. Kadının hatası benim dahilim olmadan ortaya çıktı çok şükür muhatap olmak zorunda kalmadım zaten oda baya mahcup oldu. Eşim kadına Bundan sonra Seyla'ya sormadan karar verip uygulamadan önce mutlaka onun onayını al buradaki sistemi en iyi o biliyor dedi. Oda onayladı. Olay kapandı ama ceremesi bir kaç hafta sürecek. Malesef dağılanı bozulanı toparlamak hep bana kalıyor.
Bu arada bugünkü menümü yazayım.
Öğlen hindi sandviç akşam 2 kase çorba. Abur cubur yada ara yemek atıştırmak yok. Hasta olduğum için bugün sporda yapamadım malesef.
Maşallah çok iradelisin ben bu kadar yapamıyorum en azından dışarı çıkma imkanin var ben pazartesi gününden beri çöp atma dışında dışarı çıkmadım ev işi merdiven inip çıkma dışında yuruyebiliyorum ne koşu yapabiliyorum buraya tasinmadan önce yürüyüşe çıkardım bebek arabasıyla eşimle beraber parka giderdim orada aletlerle çalışırdım yurume parkında yürüyüş hafif koşu yapardım diyet yapmazdım yediklerime dikkat ederdim hem sıkı bir vücudum vardı hemde kilom gayet iyiydi hatta gorumcemin nisaninda nisanlimisin diye sormuslardi yuzuge bakinca burda tikildim kaldım monotonluktan canim da sıkılıyor Allahtan kendimi yemeğe vermiyorum yoksa halim dumandi valla2 günlük detokstu zaten cnm yarına çorba ile yoğurtlu kereviz salatm var :)
Salgamim acı değil canım kendim yaptım biraz susadim gece o kadaracıkınca
Kolay gelsin sersumcum iyi nöbetler ise basldin ya kosturmacada iyi kilo veririsinrumuz:sersum
diyeti:karışık
başlangıç kilo:84.3kg
baş.tarihi:07 Ekim 2016
geçen hafta:81.1 kg
bu hafta:81.1 kg
fark:-500
yüzde:%0.612
ilk hedef:75kg
spor:3-4 gün 4-5 km yürüyüş
bugün nöbetçiyim kızlar kahvaltımı yapıp çıkacağım az sonra..
kahvaltım
1/2 haşlanmış yumurta
1 dilim çavdar ekmeği
peynir zeytin
1/2 muz
Bende evde yim cnm pek cikmiyorum havalar çok soğudu zaten ben hemen nane.mollaMaşallah çok iradelisin ben bu kadar yapamıyorum en azından dışarı çıkma imkanin var ben pazartesi gününden beri çöp atma dışında dışarı çıkmadım ev işi merdiven inip çıkma dışında yuruyebiliyorum ne koşu yapabiliyorum buraya tasinmadan önce yürüyüşe çıkardım bebek arabasıyla eşimle beraber parka giderdim orada aletlerle çalışırdım yurume parkında yürüyüş hafif koşu yapardım diyet yapmazdım yediklerime dikkat ederdim hem sıkı bir vücudum vardı hemde kilom gayet iyiydi hatta gorumcemin nisaninda nisanlimisin diye sormuslardi yuzuge bakinca burda tikildim kaldım monotonluktan canim da sıkılıyor Allahtan kendimi yemeğe vermiyorum yoksa halim dumandi valla
rumuz:sabahvesen
diyeti:karışık
başlangıç kilo: 75.500kg
baş.tarihi:24 Ekim 2016
geçen hafta:75.500 kg
bu hafta:70.500 kg
fark:-1500
yüzde:%1.98
ilk hedef:65 kg
spor yok
Yanlış yazmisim geçen hafta ki kg olrk başlangıç kg mu bu hafta olrk da geçen haftayi yazmışmmaşallah sana tebrik ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?