Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Benimki bana esimden gecti ona da hastalarindan geciyor cok fazla hasta oluyoruz ailecek malesef.

Sağol canım inşallah

Afiyet olsun canım

Aynen sersumum ben çok gıcık oluyorum o tiplere
Aynen..

Canım tak maskeni koy tavrını..O utansın soranlara da söyle rezil olsun

Balkonuna alsın canım şikayet et..Tmam hayvanları ben de severim ama başkalarını rahatsı etmemesi lazım

Anlıyorum seni canım..İnsan işyerinde huzursuz olunca eve de yansıyor..günü rezil oluyor..Eşinle yalnızken konuşursan ve açıklarsan canım seni anlayacaktır düzelir üzülme

al da dene canım
sersum iyi yaomissin cnm okula gondermemekle ben de cok zor uyaniorum hem soguk hava hemde karanlik cocuklar nasi uyanssin
Büyükler bile ayılamıyor çocuklar ne yapsın..İnşallah en kısa sürede dönülür bu yanlıştan
yemiştir canım dayanamamıştır
@demirleke yedin mi kısss
Benimki bana esimden gecti ona da hastalarindan geciyor cok fazla hasta oluyoruz ailecek malesef.
Ben de hastanede çalışıyorum canım..Olabildiğince uzak durmaya çalışıyorum ama sabahın dediği gibi tipler çok suratına suratına öksürüyorlar insanınher şeyi taşıyoruz eve maalesef..

Son düzenleme:
Selam kızlar...iftarımı yaptım..Allah kabul etsin

1 antrikot
tarhana
2-3 kaşık sebzeli bulgur pilavı
şalgam suyu

Ben bir de şöle ağzını yaya yaya çatırdata çatırdata sakız çiğneyenlere kıl oluyorum..Dalacam bir gün birine..
Hele bir de erkekse ayy iğrenç duruyor...

liste sıramız...

aaadddaaa:4 Kasım 2016 liste yaptı

sersum:11 Kasım 2016 liste yaptı

sabahvesen:18 Kasım 2016 liste yaptı

filiztoprak:25 Kasım 2016 liste yaptı

Seylanin Gunlugu :2 Aralık 2016

özlemm1990:9 Aralık 2016

ficans:16 Aralık 2016

mesmeser:23 Aralık 2016

sarfansarı:30 Aralık 2016(9 Aralıkta listede)

Arkadaşlar % de hesaplamayı da veriyorum örnekle

kilo yüzdesi hesaplama
verilen kilo(gr cinsinden) * 100 değerini birhafta önceki kilonuza(gr cinsinden) bölüyorsunuz..

örnek anlatım:kendi kilomda
verdiğim kilo :1100gr
geçen haftaki kilom:80600gr

1100*100=110000/80600=1.364 bu kaaa basit dostlarım..büyükten küçüğe doğru sıralamak da sizin işiniz gariii

Formatımız

rumuz:sersum
baş.tarihi:15 nisan 2012
baş.kilo:85 kg
geçen hafta kilo:79kg
bu hafta kilo:79 kg
fark:00
yüzde:%0
beden:42-44
spor:4 gün leslie

gibi olacak
Seylanin Gunlugu şimdiden kolay gelsin canım..

yazarhanim35 kiz sende bi kurtulamadin su hastaliklardan yavrum ya dikkat et bak sadece salatalik da yiyince halsiz dusuosun sanirsam
1.5 ay önce ameliyat oldum ya canım çok üşüdüm ben ameliyathanede olsun bekleme odasında yoğun bakımda falan. birde verilen antibiyotiği de kullanamadım zehirledi beni acillik oldum ondan sonra toparlanamadım doğru düzgün

Azcik besleyici seyler yesen ben yine cok ye demiorum ama en azindan sadece salatalik da seni gucsuz dusurur die endiseleniorum

leylak84 bnde diyetisyene gdiorum cnm bugun 2.gunum bitti ilk kez ac hosstmiorum sprumu da yaptm cok sukur

Bende gitmeden baya düşündüm canım,aç kalır mıyım listeye uyar mıyım diye ama çabuk adapte oldum allahtan.
Senin adına sevindim,aç hissetmiyosun sporunu da yapmışsın daha ne olsun.bu motiveyle kiloların da hızlı hızlı gidecek inşallah

Bnde dusundum cnm dedim acaba bu da dgeeleri gbi mi olur bosuna mi parw veririm die ama smdilik iyi ins veririz cnm ikimizde guzel guzel

Allah kabul etsin sersum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…