- 24 Haziran 2012
- 1.966
- 4.361
- 133
- 52
Benimki bana esimden gecti ona da hastalarindan geciyor cok fazla hasta oluyoruz ailecek malesef.Seylanin Gunlugu yazarhanim35 geçmiş olsun kızlar..tam hastalık mevsimi..Şu ağzını kapamadan hapşıranlara,öksürenlere,insanın yüzüne yüzüne nefes verenlere gıcık oluyorum..iki tane çarpacaksın ağzına ağzına
@leylak cnm sen diyetisyenle mi yapiodun
Aynen..Sağol canım inşallah
Afiyet olsun canım
Aynen sersumum ben çok gıcık oluyorum o tiplere
Canım tak maskeni koy tavrını..O utansın soranlara da söyle rezil olsunsersum benim oda arkadaşım da kesinlikle hapşururken ağzını kapatmıyor .
3- 4 kez uyardım kendisini. bak ağzını kapat . evde 3 küçük çocuğum var. burdan alıp mikrobu eve götürürüm. hasta olurum çocuklara bakamam vs vs .
ama napayım insanız robot değiliz , elim hemen gitmiyor , reflekslerim kuvvetli değil gibi şeyler söyledi.
1 yıl oldu atandı o . yeni geldi.
eğer hasta olup da böyle yapmaya devam ederse eczaneden maske alıp takacağım . hocalarda soracak hayırdır noldu diye . söyleyeceğim . ağzını kapatamıyor , refleksleri kuvvetli değilmiş diye. inan düşünüyorum bunu.
o hapşurdukça ben cam açıyorum. su ara günde 1-2 hapşuruyor . çok gıcık oluyorum ama insanı da değiştirmek mümkün olmuyor demek ki. gelmiş 23 yaşına ama bunu öğrenememiş .
Balkonuna alsın canım şikayet et..Tmam hayvanları ben de severim ama başkalarını rahatsı etmemesi lazımBiri de benim komşunun oğlunun ağzına carpsa çok memnun olacam evlerimiz tam yana araya köpek yuvası yapmış kapnin onu iğrenç sabaha kadar havliyor annesine söyledim kadın gülüp geçti şu an o kadar sinirliyim ki anlatamam
Anlıyorum seni canım..İnsan işyerinde huzursuz olunca eve de yansıyor..günü rezil oluyor..Eşinle yalnızken konuşursan ve açıklarsan canım seni anlayacaktır düzelir üzülmeGunaydin kizlar masallah sohbeti koyulastirmissiniz. Sabah herzamanki klasik kahvaltimi yaptim ofise geldim. Moralim cok bozuk.
biliyosunuz gecen ayin basinda yeni bir sekreter basladi. kadin isi cok fazla bilmemesine ragmen herseyi biliyormus gibi davraniyor. herseyi sormadan etmeden kafasina gore yapiyor hergun yeni bir kotu surprizle karsilasiyorum sonrasinda tamir etmekte bana kaliyor. daha onceki calisanlar benim onayimi almadan bisey yapmazlardi. en azindan yapilacak sey neyse birlikte olcer tartar sonra yapardik. bu biraz yasli oldugundanmidir nedir yoksa yahudi oldugundanmi herkesi esim dahil kontrolu altina aldi. daha bu 3. haftasi. aklina eseni dogru yanlis yapiyor. bir hastanin hesabini tamir etmem yarim saatimi aldi. icine bicmis resmen. ama esim dahil herkes onun hakli oldugunu dusunuyor. yuh artik. acikcasi artik canim ofise gelmeyi hic istemiyor. hic mutlu degilim. eskiden burda calismayi seviyordum ama simdi surekli moralimi bozan bisey oluyor. az once esime de acik acik soyledim. boyle devam ederse ben yokum dedim. onun hastasi geldi konusmaya devam edemedik.
al da dene canımsağol canım en iyisi yarın alayım dediğin gibi yapayım bi bakarım kilo durumuna
sinir olurum böyle gayesiz insanlara
rahmetli ananecim dünya saygısızla gaygısıza kalmış derdi nur içinde yatsın
büyüklerin dedikleri çıkıyo be
Büyükler bile ayılamıyor çocuklar ne yapsın..İnşallah en kısa sürede dönülür bu yanlıştansersum iyi yaomissin cnm okula gondermemekle ben de cok zor uyaniorum hem soguk hava hemde karanlik cocuklar nasi uyanssin
yemiştir canım dayanamamıştır
Ben de hastanede çalışıyorum canım..Olabildiğince uzak durmaya çalışıyorum ama sabahın dediği gibi tipler çok suratına suratına öksürüyorlar insanınBenimki bana esimden gecti ona da hastalarindan geciyor cok fazla hasta oluyoruz ailecek malesef.
Evet canım bu konuda çok hassasim aynısını istiyorum ama nerdeeebaşkalarını
Çok şekerli (hatta şekersiz olsa daha iyi)olmadan iyi gelir canımYarin hosaf yapacam insallah metabolizmama iyi gelir
1.5 ay önce ameliyat oldum ya canım çok üşüdüm ben ameliyathanede olsun bekleme odasında yoğun bakımda falan. birde verilen antibiyotiği de kullanamadım zehirledi beni acillik oldum ondan sonra toparlanamadım doğru düzgünyazarhanim35 kiz sende bi kurtulamadin su hastaliklardan yavrum ya dikkat et bak sadece salatalik da yiyince halsiz dusuosun sanirsam
Allah kabul etsin cnmÇok şekerli (hatta şekersiz olsa daha iyi)olmadan iyi gelir canım
Azcik besleyici seyler yesen ben yine cok ye demiorum ama en azindan sadece salatalik da seni gucsuz dusurur die endiseleniorum1.5 ay önce ameliyat oldum ya canım çok üşüdüm ben ameliyathanede olsun bekleme odasında yoğun bakımda falan. birde verilen antibiyotiği de kullanamadım zehirledi beni acillik oldum ondan sonra toparlanamadım doğru düzgün
2 günlük detokstu zaten cnm yarına çorba ile yoğurtlu kereviz salatm var :)Azcik besleyici seyler yesen ben yine cok ye demiorum ama en azindan sadece salatalik da seni gucsuz dusurur die endiseleniorum
leylak84 bnde diyetisyene gdiorum cnm bugun 2.gunum bitti ilk kez ac hosstmiorum sprumu da yaptm cok sukur
Bnde dusundum cnm dedim acaba bu da dgeeleri gbi mi olur bosuna mi parw veririm die ama smdilik iyi ins veririz cnm ikimizde guzel guzelBende gitmeden baya düşündüm canım,aç kalır mıyım listeye uyar mıyım diye ama çabuk adapte oldum allahtan.
Senin adına sevindim,aç hissetmiyosun sporunu da yapmışsın daha ne olsun.bu motiveyle kiloların da hızlı hızlı gidecek inşallah
Bnde dusundum cnm dedim acaba bu da dgeeleri gbi mi olur bosuna mi parw veririm die ama smdilik iyi ins veririz cnm ikimizde guzel guzel
Allah kabul etsin sersumSelam kızlar...iftarımı yaptım..Allah kabul etsin
1 antrikot
tarhana
2-3 kaşık sebzeli bulgur pilavı
şalgam suyu
Ben bir de şöle ağzını yaya yaya çatırdata çatırdata sakız çiğneyenlere kıl oluyorum..Dalacam bir gün birine..
Hele bir de erkekse ayy iğrenç duruyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?