Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Ne ameliyati oldun geçmiş olsun insallah sonrası iyi olur

Maşallah bize hepiniz iyiki varsınız

Allah kabul etsin canım ben de tutucam inşallah

Canım iyi gidiyorsun maşallah böyle devam

Sağol canım

Yürüyüş süper

Tebrikler canım,70 leri görmeye az kaldı
Nöbette kolay gelsin...

rumuz:sabahvesen
diyeti:karışık
başlangıç kilo: 75.500kg
baş.tarihi:24 Ekim 2016
geçen hafta:70.500 kg
bu hafta:69 kg
fark:-1500
yüzde:%1.98
ilk hedef:65 kg
spor yok

Ooo tebrikler çok güzel kilo vermişsin canım,Hedefine az kaldı

işi inada bindireym yeter yoksa iradem çok zayıf kaç kere başladım diyete bozdum geçen sene mart da yine burdaydım 76dan 71 e kadar düştüm sonra bıraktım
Bende mi inatlassam daha önce eşimle iddialastim aslında iddia değilde ödül gibi diyeyim zayiflayinca a yakkabidan esarba her istediğini almıştı tabi beden şartı ile

Bende mi inatlassam daha önce eşimle iddialastim aslında iddia değilde ödül gibi diyeyim zayiflayinca a yakkabidan esarba her istediğini almıştı tabi beden şartı ile
iyi fikir :)
bir ara kışlıklarımı çıkartıp bordo 38 beden pantolonumu deneyeceğim ah ah bir ara 63 kg'ydim ben. 2013 kışında. sonra daha fazla vermek yerine boğazıma sahip olamadım yedim de yedim. lcw ya gittiğimde 38 beden kalmadı diye beğendiğim şeyde üzülürdüm :)

evet cnm şubatta tekrar kontrolüm var biraz dha zayıf görünürüm en azından doktoruma kızdı zaten tiroidim var veremiyorum diyince yazın geç onu sen dedi. :)
Bazen dr larda ilginç oluyor bir ara bende hastalanmistim o zaman çalışıyordum diyet falan yoktu bir haftada iki kilo verdim adam bana baktı aslında iki kilo daha versen süper olacaksın dedi hastanede çalışıyordum tanidikdi dr biraz da rahatlığı ondandi

Bende 58 dim bir ara ne giysem yakisiyordu

bizim doktor maşallah aile boyu oldu daha önce babamı da ameliyat etti direk adam rahatlığından kız diyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…