- 30 Ocak 2013
- 29.450
- 43.945
- 798
Günaydın canımmesmeser günaydın canım
Ne ameliyati oldun geçmiş olsun insallah sonrası iyi olursersum günaydın canım iyi nöbetler
bende nefret ediyorum artık ameliyathane idi hastaneydi vs birde benm ameliyat olmam gereken gün cihaz bozuldu ben 4 saate yakın ac susuz uzermde hastane önlüğü ile bekledm ardından ertesi gün gittim ameliyata aldılar bu sefer de ameliyat sonrası 5 saat idrarımi yapamdm bir yandan yoğun bakımdaym yanımda ki bayana sonda taktılar bana öyle bir imkan yok neyse 5 saat sonunda yaptım ama ölüyordum birde o gece yoğun bakımda yattm aman aman rabbm kimseyi dusurmesin hastanede sağımda inleyen solumda kendni bilmez yatan.
Birde ameliyat oldum eve geldim doktor Antibiyotik yazmıştı iltihap kapmasn vs diye Antibiyotik Zehirledi beni 2 gün sonra da acillik oldum bir güzel de serum yedim :)
Maşallah bize hepiniz iyiki varsınız
Allah kabul etsin canım ben de tutucam inşallah
Canım iyi gidiyorsun maşallah böyle devam
iyi geceler kızlar
bugünkü menülerimi yazayım
sabah 6 km yürüyüşle güne başladım
kahvaltı çeyrek gözleme peynir çay
öğlen fıstık leblebi ayva mandalina
akşam az etli nohut çay ve 2 bisküvi
rumuz:sersum
diyeti:karışık
başlangıç kilo:84.3kg
baş.tarihi:07 Ekim 2016
geçen hafta:81.1 kg
bu hafta:81.1 kg
fark:-500
yüzde:%0.612
ilk hedef:75kg
spor:3-4 gün 4-5 km yürüyüş
bugün nöbetçiyim kızlar kahvaltımı yapıp çıkacağım az sonra..
kahvaltım
1/2 haşlanmış yumurta
1 dilim çavdar ekmeği
peynir zeytin
1/2 muz
rumuz:sabahvesen
diyeti:karışık
başlangıç kilo: 75.500kg
baş.tarihi:24 Ekim 2016
geçen hafta:70.500 kg
bu hafta:69 kg
fark:-1500
yüzde:%1.98
ilk hedef:65 kg
spor yok
Yanlış yazmisim geçen hafta ki kg olrk başlangıç kg mu bu hafta olrk da geçen haftayi yazmışmalıntı yapinca farkettm :)
damar tıkanıklığı vardı canımNe ameliyati oldun geçmiş olsun insallah sonrası iyi olur
işi inada bindireym yeter yoksa iradem çok zayıf kaç kere başladım diyete bozdum geçen sene mart da yine burdaydım 76dan 71 e kadar düştüm sonra bıraktımgene de supersin çok dayaniklisin
Geçmiş olsun bu diyet sağlığın içinde iyi olur yağdan da uzak duruyorsundamar tıkanıklığı vardı canım
Bir ben artilardayom galiba herkes eksi yazarkenGünaydın kızlar,bugün dayanamadım bende tartıldım:)cumartesiden bugüne 1,5 kg daha vermişiminşallah böyle devam eder...
evet cnm şubatta tekrar kontrolüm var biraz dha zayıf görünürüm en azından doktoruma kızdı zaten tiroidim var veremiyorum diyince yazın geç onu sen dedi. :)Geçmiş olsun bu diyet sağlığın içinde iyi olur yağdan da uzak duruyorsun
Bende mi inatlassam daha önce eşimle iddialastim aslında iddia değilde ödül gibi diyeyim zayiflayinca a yakkabidan esarba her istediğini almıştı tabi beden şartı ileişi inada bindireym yeter yoksa iradem çok zayıf kaç kere başladım diyete bozdum geçen sene mart da yine burdaydım 76dan 71 e kadar düştüm sonra bıraktım
iyi fikir :)Bende mi inatlassam daha önce eşimle iddialastim aslında iddia değilde ödül gibi diyeyim zayiflayinca a yakkabidan esarba her istediğini almıştı tabi beden şartı ile
Bazen dr larda ilginç oluyor bir ara bende hastalanmistim o zaman çalışıyordum diyet falan yoktu bir haftada iki kilo verdim adam bana baktı aslında iki kilo daha versen süper olacaksın dedi hastanede çalışıyordum tanidikdi dr biraz da rahatlığı ondandievet cnm şubatta tekrar kontrolüm var biraz dha zayıf görünürüm en azından doktoruma kızdı zaten tiroidim var veremiyorum diyince yazın geç onu sen dedi. :)
Bende 58 dim bir ara ne giysem yakisiyorduiyi fikir :)
bir ara kışlıklarımı çıkartıp bordo 38 beden pantolonumu deneyeceğim ah ah bir ara 63 kg'ydim ben. 2013 kışında. sonra daha fazla vermek yerine boğazıma sahip olamadım yedim de yedim. lcw ya gittiğimde 38 beden kalmadı diye beğendiğim şeyde üzülürdüm :)
bizim doktor maşallah aile boyu oldu daha önce babamı da ameliyat etti direk adam rahatlığından kız diyor :)Bazen dr larda ilginç oluyor bir ara bende hastalanmistim o zaman çalışıyordum diyet falan yoktu bir haftada iki kilo verdim adam bana baktı aslında iki kilo daha versen süper olacaksın dedi hastanede çalışıyordum tanidikdi dr biraz da rahatlığı ondandi
inşallah o günlere tekrar döneriz canım :) yaza istediğim kg 'yu görürsem şunlardan alıcam bikinim içinBende 58 dim bir ara ne giysem yakisiyordu
leylak84 ilk hedefime az kaldı cnm 2. hedef 60 :) 3. hedef 55 :)
Ben de salvar alırım herhalde hiç kilo vermemisim hatta 200 gr fazla gerçi regl olmadım onunda etkisi varinşallah o günlere tekrar döneriz canım :) yaza istediğim kg 'yu görürsem şunlardan alıcam bikinim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?