- 30 Ocak 2013
- 29.453
- 43.946
- 798
canım su içmek bile istemiyor
sabah 1 tane salatalık
arada 1 fincan ıhlamur limonlu ve şekersiz
birz önce 1 tane salatalık azıcık tuz ve yarım limon sıktım
kahve içmiyorum 2 gündür başım ağrıyor ama sonra soda içeceğim dizimi izlerken içerim artık midemi şişirsin diye
çakacaksın ağzına iki tane belki o zaman anlar canım. alerjik bir yapım var genelde yazın bile hapşururm ama ağzımı elimle kapatırım direk. en sinir oldğum şeydir. birde ben neyden tiksinirsem o bana bulaşır. hapşurandan tiksinirim grip olurum girdiğim lavabodan tiksinirim idrar zoru olurumsersum benim oda arkadaşım da kesinlikle hapşururken ağzını kapatmıyor .
3- 4 kez uyardım kendisini. bak ağzını kapat . evde 3 küçük çocuğum var. burdan alıp mikrobu eve götürürüm. hasta olurum çocuklara bakamam vs vs .
ama napayım insanız robot değiliz , elim hemen gitmiyor , reflekslerim kuvvetli değil gibi şeyler söyledi.
1 yıl oldu atandı o . yeni geldi.
eğer hasta olup da böyle yapmaya devam ederse eczaneden maske alıp takacağım . hocalarda soracak hayırdır noldu diye . söyleyeceğim . ağzını kapatamıyor , refleksleri kuvvetli değilmiş diye. inan düşünüyorum bunu.
o hapşurdukça ben cam açıyorum. su ara günde 1-2 hapşuruyor . çok gıcık oluyorum ama insanı da değiştirmek mümkün olmuyor demek ki. gelmiş 23 yaşına ama bunu öğrenememiş .
Tebrikler tam gaz devamSlm kızlar...bugün mutluyum,önceden alıp sığamadığım bi pijama takımım vardı,gayet rahat oldutam gaz devam...
Sabah:
2 dilim kepek ekmeği
1 dilim peynir
5 zeytin
Domates
Salatalık
Aynen katılıyorum sanki dalga geçiyorlar insanlaSeylanin Gunlugu yazarhanim35 geçmiş olsun kızlar..tam hastalık mevsimi..Şu ağzını kapamadan hapşıranlara,öksürenlere,insanın yüzüne yüzüne nefes verenlere gıcık oluyorum..iki tane çarpacaksın ağzına ağzına
Olur zamanla boyle fikir ayriliklar bazen bi nsana sinir okursun ve esin de onu savunmaz mi resmen sinir olursum yani bikirim o durumlari sen acik acik solemekle cok iyi yapmissinGunaydin kizlar masallah sohbeti koyulastirmissiniz. Sabah herzamanki klasik kahvaltimi yaptim ofise geldim. Moralim cok bozuk.
biliyosunuz gecen ayin basinda yeni bir sekreter basladi. kadin isi cok fazla bilmemesine ragmen herseyi biliyormus gibi davraniyor. herseyi sormadan etmeden kafasina gore yapiyor hergun yeni bir kotu surprizle karsilasiyorum sonrasinda tamir etmekte bana kaliyor. daha onceki calisanlar benim onayimi almadan bisey yapmazlardi. en azindan yapilacak sey neyse birlikte olcer tartar sonra yapardik. bu biraz yasli oldugundanmidir nedir yoksa yahudi oldugundanmi herkesi esim dahil kontrolu altina aldi. daha bu 3. haftasi. aklina eseni dogru yanlis yapiyor. bir hastanin hesabini tamir etmem yarim saatimi aldi. icine bicmis resmen. ama esim dahil herkes onun hakli oldugunu dusunuyor. yuh artik. acikcasi artik canim ofise gelmeyi hic istemiyor. hic mutlu degilim. eskiden burda calismayi seviyordum ama simdi surekli moralimi bozan bisey oluyor. az once esime de acik acik soyledim. boyle devam ederse ben yokum dedim. onun hastasi geldi konusmaya devam edemedik.
sağol canım doktor genelde anne nasılsa seninkide öyleilerler dedi inşallah o durumlara düşmemCok gecmis olaun canim
Annemde de senelerdir miyom var, 52 yasinda artik patates tarlasina donmustu miyomlar ve adeti 15 gunu buluyirdu cok kanamasi oluyordu. 1 qy once ameliyat oldu rahmi yumurtaliklari aldi kurtuldu.
Rabbim sana da sifa versin.
sağol canım en iyisi yarın alayım dediğin gibi yapayım bi bakarım kilo durumunaAynen canım 6 yıl dilek olay
Amin canım sağol
süper gidiyorsun canım
Ah canım menepoza kadar çekicen demek..Allah yardım etsin..
kesinlikle karanlık etkiliyor..çok fena oldu bu durum..
Amin canım inşallah
Nice 6 yıllara inşallah
canım kilo aldıracağını düşünmüyorum açıkçası kaysı hurma yerine yenilebilir..sabahları yersin özellikle erir gider..Ama çekirdeğini de yiyeceksin..Şifa olsun inşallah..regl zamanı mutlaka ye diğer zamanlarda da azaltarak ye bence
sinir olurum böyle gayesiz insanlaraBiri de benim komşunun oğlunun ağzına carpsa çok memnun olacam evlerimiz tam yana araya köpek yuvası yapmış kapnin onu iğrenç sabaha kadar havliyor annesine söyledim kadın gülüp geçti şu an o kadar sinirliyim ki anlatamam
bir insan geliyo ve herkezin düzenini bozuyo sinir bozucu bi durum eşin sana hak verecektir canım anlıcaktır iyice bir konuş bakalım öfkeyle kalkan zararla oturur unutmaGunaydin kizlar masallah sohbeti koyulastirmissiniz. Sabah herzamanki klasik kahvaltimi yaptim ofise geldim. Moralim cok bozuk.
biliyosunuz gecen ayin basinda yeni bir sekreter basladi. kadin isi cok fazla bilmemesine ragmen herseyi biliyormus gibi davraniyor. herseyi sormadan etmeden kafasina gore yapiyor hergun yeni bir kotu surprizle karsilasiyorum sonrasinda tamir etmekte bana kaliyor. daha onceki calisanlar benim onayimi almadan bisey yapmazlardi. en azindan yapilacak sey neyse birlikte olcer tartar sonra yapardik. bu biraz yasli oldugundanmidir nedir yoksa yahudi oldugundanmi herkesi esim dahil kontrolu altina aldi. daha bu 3. haftasi. aklina eseni dogru yanlis yapiyor. bir hastanin hesabini tamir etmem yarim saatimi aldi. icine bicmis resmen. ama esim dahil herkes onun hakli oldugunu dusunuyor. yuh artik. acikcasi artik canim ofise gelmeyi hic istemiyor. hic mutlu degilim. eskiden burda calismayi seviyordum ama simdi surekli moralimi bozan bisey oluyor. az once esime de acik acik soyledim. boyle devam ederse ben yokum dedim. onun hastasi geldi konusmaya devam edemedik.
yemiştir canım dayanamamıştır@demirleke cnm biraktin dmi gofretleri ne yedin bakim bugun
Aynen ofkemi kadina belli etmiyorum zaten, genc olsa haddini bildirirdim gerci.bir insan geliyo ve herkezin düzenini bozuyo sinir bozucu bi durum eşin sana hak verecektir canım anlıcaktır iyice bir konuş bakalım öfkeyle kalkan zararla oturur unutma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?