- 30 Ocak 2013
- 29.450
- 43.945
- 798
Öyle miii,pes etmezsek zamanla hepsi gidecek inşallah..
Ben de salvar alırım herhalde hiç kilo vermemisim hatta 200 gr fazla gerçi regl olmadım onunda etkisi var
Bu akşam kekik çayı yapacam o da söküyorinşallah canım
o da fazlasıyla şişkinlik yapar canım maydanoz suyu falan söktürmeye yarıyor
Rumuz :maalesefrumuz:sersum
diyeti:karışık
başlangıç kilo:84.3kg
baş.tarihi:07 Ekim 2016
geçen hafta:81.1 kg
bu hafta:81.1 kg
fark:-500
yüzde:%0.612
ilk hedef:75kg
spor:3-4 gün 4-5 km yürüyüş
bugün nöbetçiyim kızlar kahvaltımı yapıp çıkacağım az sonra..
kahvaltım
1/2 haşlanmış yumurta
1 dilim çavdar ekmeği
peynir zeytin
1/2 muz
çok kötü tadıBu akşam kekik çayı yapacam o da söküyor
Evet kötü ben de bal koyuyorum içineçok kötü tadı
Geçmiş olsun canimfeci şifayı kaptım hapşuruk ayrı burun akıntısı ayrı
Çok sirinler ya ben de isterimKizlar aliekspresten alisveris yapan var mi ? Bu bebegi almak istedim kizima ilk alisverim olarakEki Görüntüle 1920030
Sağol cnmGeçmiş olsun canim
iyi bariSalgamim acı değil canım kendim yaptım biraz susadim gece o kadar
sağol canım iş yeri koşuşturmaca si bana verdirmiyor canım vücut alışmış artık . .illa yürüyeceğimKolay gelsin sersumcum iyi nöbetler ise basldin ya kosturmacada iyi kilo veririsin
sağol canım. benim de senin gibi aksilik oldu .karnım morardı drenaj yerini masaj yaparak kanatmak zorundaydık. iltihap aksın diye.çift antibiyotik tabii kurumazsa dikişleri açıp yikayacaklar korkusu . ayyyy hatırlamak bile istemiyorum . .bu stresten sütüm kesildi yavrum mamaya mahkum oldu..sersum günaydın canım iyi nöbetler
bende nefret ediyorum artık ameliyathane idi hastaneydi vs birde benm ameliyat olmam gereken gün cihaz bozuldu ben 4 saate yakın ac susuz uzermde hastane önlüğü ile bekledm ardından ertesi gün gittim ameliyata aldılar bu sefer de ameliyat sonrası 5 saat idrarımi yapamdm bir yandan yoğun bakımdaym yanımda ki bayana sonda taktılar bana öyle bir imkan yok neyse 5 saat sonunda yaptım ama ölüyordum birde o gece yoğun bakımda yattm aman aman rabbm kimseyi dusurmesin hastanede sağımda inleyen solumda kendni bilmez yatan.
Birde ameliyat oldum eve geldim doktor Antibiyotik yazmıştı iltihap kapmasn vs diye Antibiyotik Zehirledi beni 2 gün sonra da acillik oldum bir güzel de serum yedim :)
İnşallah canım nöbetler sisirmez insallahSağol canım
Yürüyüş süper
Tebrikler canım,70 leri görmeye az kaldı
Nöbette kolay gelsin...
Ooo tebrikler çok güzel kilo vermişsin canım,Hedefine az kaldı
Süpersin. maşallah .Günaydın kızlar,bugün dayanamadım bende tartıldım:)cumartesiden bugüne 1,5 kg daha vermişiminşallah böyle devam eder...
Oooo o güzelmiş . .inşallah o günlere tekrar döneriz canım :) yaza istediğim kg 'yu görürsem şunlardan alıcam bikinim için
AlemsinBen de salvar alırım herhalde hiç kilo vermemisim hatta 200 gr fazla gerçi regl olmadım onunda etkisi var
yok canım abartma 200 gr da çok değil . .Rumuz :maalesef
Diyeti:karisik
Başlangıç tarihi:26 kasım 2016
Başlangıç kilo:73
Bu hafta 73.200
Fark:+200
Spor:yok
Hedef:68
Sizler verip ben böyle kalınca moralim bozuluyora 200 gr da
iyi bari
sağol canım iş yeri koşuşturmaca si bana verdirmiyor canım vücut alışmış artık . .illa yürüyeceğim
sağol canım. benim de senin gibi aksilik oldu .karnım morardı drenaj yerini masaj yaparak kanatmak zorundaydık. iltihap aksın diye.çift antibiyotik tabii kurumazsa dikişleri açıp yikayacaklar korkusu . ayyyy hatırlamak bile istemiyorum . .bu stresten sütüm kesildi yavrum mamaya mahkum oldu..
İnşallah canım nöbetler sisirmez insallah
Süpersin. maşallah .
Oooo o güzelmiş . .
Alemsin
yok canım abartma 200 gr da çok değil . .
Selam canlar
Öğlen
Mercimek çorbası
Dalyan köfte
1 kaşık püre
1 mandalina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?