Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Rumuz :maalesef
Diyeti:karisik
Başlangıç tarihi:26 kasım 2016
Başlangıç kilo:73
Bu hafta 73.200
Fark:+200
Spor:yok
Hedef:68

Kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum benim içinde bir kara liste yapın da ibretlik olsun

Öğle yemeğim

1 adet ızgara köfte
2 adet ızgara mantar
2 kepçe bol acılı ekşili kırmızı mercimek çorbası
1.5 yemek kaşığı yoğurtlu kereviz salatası

Kizlar kilo veren arkadaslarimi yebrik ediorum suoersiniz ins yaza kadar manken gbi cikcaz diyetimi uygularken hep yazi hedefliorum hep o ani dusnuorum oyle motive etmeye calisiorum kendimi yalniz bu sabah doktora gdip testlerimi yaptircaktm doyetisyenin istedgi evden hemen ciktm ve bugun cuma oldugunu dahi unutmusum o yuzden tartilmadm ben kilo bildirimi yapim en son izerinden haftaya gererim ins listeye
Rmuz aaadddaaa
Gecen hafta 62.2 dim ins unutmadiysam
Diyet doyetisyen ne verdiyse
Spor yuruyus
Hede 58

Salgamim acı değil canım kendim yaptım biraz susadim gece o kadar
iyi bari

Kolay gelsin sersumcum iyi nöbetler ise basldin ya kosturmacada iyi kilo veririsin
sağol canım iş yeri koşuşturmaca si bana verdirmiyor canım vücut alışmış artık . .illa yürüyeceğim

sağol canım. benim de senin gibi aksilik oldu .karnım morardı drenaj yerini masaj yaparak kanatmak zorundaydık. iltihap aksın diye.çift antibiyotik tabii kurumazsa dikişleri açıp yikayacaklar korkusu . ayyyy hatırlamak bile istemiyorum . .bu stresten sütüm kesildi yavrum mamaya mahkum oldu..

Sağol canım

Yürüyüş süper

Tebrikler canım,70 leri görmeye az kaldı
Nöbette kolay gelsin...

Ooo tebrikler çok güzel kilo vermişsin canım,Hedefine az kaldı
İnşallah canım nöbetler sisirmez insallah
Günaydın kızlar,bugün dayanamadım bende tartıldım:)cumartesiden bugüne 1,5 kg daha vermişiminşallah böyle devam eder...
Süpersin. maşallah .
inşallah o günlere tekrar döneriz canım :) yaza istediğim kg 'yu görürsem şunlardan alıcam bikinim için

Oooo o güzelmiş . .
Ben de salvar alırım herhalde hiç kilo vermemisim hatta 200 gr fazla gerçi regl olmadım onunda etkisi var
Alemsin
Rumuz :maalesef
Diyeti:karisik
Başlangıç tarihi:26 kasım 2016
Başlangıç kilo:73
Bu hafta 73.200
Fark:+200
Spor:yok
Hedef:68
yok canım abartma 200 gr da çok değil . .

Selam canlar
Öğlen

Mercimek çorbası
Dalyan köfte
1 kaşık püre
1 mandalina

Afiyet olsun kuzum..

Bende bugünün menüsünü yazayım...

Sabah
2 küçük tost(bugün ekmek yemem artık)
5 zeytin
Salatalık

Ara:
1 elma
1 avuç leblebi

Öğle:
4 kaşık kuru fasülye
Yoğurt
Salata

Ara:
3 gün kurusu kayısı
Yarım paket çubuk kraker

Akşam:
2 kaşık kuru fasülye
2 köfte
Salata
Yoğurt

Ara:
2 mandalina
2 tane light mısır patlağı

1 saat de yürüyüş yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…