- 30 Ocak 2013
- 29.450
- 43.945
- 798
çok şeker bunlar :) ünideyken arkadaşım yapmıştı ama 1 ayda mı ne geliyor demiştiKizlar aliekspresten alisveris yapan var mi ? Bu bebegi almak istedim kizima ilk alisverim olarakEki Görüntüle 1920030
afiyet olsun yağ kg olmasın canım :)Selam kızlar
Sabah 6 km yürüyüş
Kahvaltım evde değildim fasülye kavurması salata peynir zeytin çeyrek gözleme yarım dilim börek yarım tiramisu
afiyet olsun yağ kg olmasın canım :)
bende pazar gnü yapacağım o kaçamağı :)Olmasın cuma kaçamağı oldu
Alemsin yaa insallah daha da iyi olursun bende göz boyamak için siyahlara burundum bugunKışlıklari çıkartıyordum Allah Allah dedm kardesmn pantolonu nedn benmkilerin arasında sonra elime alınca baktm benm 65 lerdeyken aldıgm bordo pantolon muşgiydim oldu da bir kac kg daha verirsem dha iyi olck ben bu kdr ufak mışm demek :)
Alemsin yaa insallah daha da iyi olursun bende göz boyamak için siyahlara burundum bugunKışlıklari çıkartıyordum Allah Allah dedm kardesmn pantolonu nedn benmkilerin arasında sonra elime alınca baktm benm 65 lerdeyken aldıgm bordo pantolon muşgiydim oldu da bir kac kg daha verirsem dha iyi olck ben bu kdr ufak mışm demek :)
:)) siyah daha kapatıcı renkAlemsin yaa insallah daha da iyi olursun bende göz boyamak için siyahlara burundum bugun
tebriklerÖnce kilo bildirimimi yapayım sonrada listeyi koyayım.
Rumuz:Seylanın günlüğü
Başlama tarihi: 15 ekim
Başlangıç kilom: 60.400
Geçen hafta: 55.092
Bu hafta : 54.742
Fark: 350
Yüzde:0.639
Sonunda Allah 54 ü görmeyi nasip etti. 53 ün başına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?