Hep birlikte eğlenerek zayıflıyoruz

Ellerine sağlık canım 1.olmuşum teşekkürler hepinize tüm arkadaşlarımı tebrik ederim

Liste icin tesekkurler canim cok guzel olmus, ilk ucu tebrik ediyorum.

Sen benim hedef kiloma cok yaklasmissin 53 olmak istiyorum. Senin boy kac ? Brnim 1.58

Bende insallah haftaya 55 li rakamlaro gorurum.

şu 4 lü sıra gibi duranın 1 sıranın yarısını yedim yani bir paket çikolatanın yarısı bile değil

Afiyet olsun, ben bitter seviyorum ama diyete başladığımdan beri hiç yemedim, kendimi o kadar kaptırdım ki diyete yememem gereken şeylere karşı hiç ilgim kalmadı. Ama diyeti başarıyla tamamlayayım kutlamayı çikolatayla yapmayı planlıyorum

babam almış gelmiş cnm bnde beyaz çikolatayı çok severim hakkımı aldım azıcık tadımlık yedim hatta beyazın yarısı karşılığında kardeşimn çikolatasını da aldım stoğuma koydum

Akşam yemeği

2 köfte
2 yemek kaşığı yoğurtlu kereviz
2 yemek kaşığı domatesli bulgur

Koca bir tabak karışık salata

Menü çok güzel afiyet olsun

şu 4 lü sıra gibi duranın 1 sıranın yarısını yedim yani bir paket çikolatanın yarısı bile değil

2 parçacık bişey olmaz

maşallah iradene bende de tam tersi oluyor daha çekici geliyor herşey

Akşam yemeğimi yazayım

Mercimek çorbası sabahtan kalan peynirli biberli yumurta atılmasın dedim biraz da etli nohut o da bitti sonunda turşu ve yoğurt ikisi de ev yapımı 1 elma şimdi

Canim eline sağlık. Cok guzel olmus nazar boncuklarimizida aldik. Haftaya da bende.

8 km yürüyüş tamam.
Çamaşırlar makinada.
Şimdi önce kendime yoğurtlu çorba yapıcam öğlen için. ardından taze baharatlı yeşil çay sonrasındada 1 fincan Türk kahvesi yanında bir tane Medine hurması.
Bir yandan da evi düzenliyeyim çocuklar okuldayken kolay oluyor.
Akşama karar vermedim henüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…